/spanien/barcelona/forum/506.aspx/spanien/barcelona/forum/506.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Skurhink
2016-06-03 22:12
Bartra för 8milj! Han är 3-4 back i landslaget! Barcelona är ett Ullared som drivs av Morgan&Ola-Conny!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2016-06-03 21:45
the cameroonians / Vampìro Vilka gnällerövar ni är, era partypoopers! Vem fan bryr sig om våra bokslut, våra juveler och framtiden? Vi vann ju dubbeln i år och vi har MSN!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-06-03 21:19
Vi går mot en ny Gaspart-era. För jag ser ingen långsiktig planering whatsoever. Vänta bara när vår stomme med Messi, Piqué, Busquets och nån till börjar bli för gamla. Det börjar närma sig för vissa, ja Iniesta har väl i stort sett inlett den perioden i sin karriär. Det ska bli intressant att se hur ledningen har tänkt sig de kommande 5 åren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2016-06-03 21:09
Om man nu är så desperata på få in pengar. Kan man inte hitta ngn korttidssponsor? Måste väl finnas X antal företag som kan tänkas lägga X miljoner Euro på att få sitt namn på tröjan för ett år eller två.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-03 20:48
@Vampíro:


Ja, det är sannerligen inte lätt för sportchefen Robert att reda upp i röran efter spending-spreen 2014 där desperationen tog överhanden och där transfer-banen ledde till att spelare som Adriano satt med triumf på hand och inte Svarte-Petter som mr Fernández gör nu.

Man kans en tydlig röd tråd i ledningens agerande där man å ena sidan propagerar för att man är transparenta men där man i andra sekunden skriver in konstiga klausuler som leder till ekonomiska förluster, rättegångar och svårighter att kunna attrahera flera olika alternativ ( t ex gällande sponsorfrågan).

Set sägs att Bartomeu är en riktig "shark" när det kommer till affärer, men han verkar dessvärre omge sig av personer och ansvariga som saknar den förmågan. Samtidigt är han politiskt slug och drar sig inte för att själv skriva in en klausul i Alves kontrakt för att vinna några fler ploitiska poäng.
Men hej, så länge titlarna rullar in...
Barcelona barcagurl
2016-06-03 20:28
Vill va in laporte och stones! Kommer dock kosta skjortan.. Laporte till city, stones chelsea.. Vi tar väl in nån från brasseligan likt douglas och hoppas på det bästa tillslut
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-06-03 20:15
Kanske dags att köpa lite nu och inte bara sälja...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-06-03 20:07
Adriano och Alves lämnar gratis och Bartra går för endast 8M. Vem är det som skriver dessa kontrakt egentligen? Inte undra på att ekonomin är svag och att vi inte ens kan värva Nolito trots att tränaren ber om det flera gånger. Nu tror jag knappast att vi skulle tjänat en förmögenhet på de två förstnämnda spelarna men en skicklig ledning hade åtminstone kunnat få ihop runt €30M för samtliga tre. Inväntar ledningens white knights...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2016-06-03 20:02
Ja Mexes eller Blind kommer vi få som har varit tvungen att vara mittback i Man U. Var fruktansvärd när de mötte West ham..
Barcelona Vlom
2016-06-03 20:00
Barcelona Vampíro
2016-06-03 19:54
Yep det är officiellt. Bartra lämnar för endast €8M då hans utköpsklausul sänktes pga lite speltid. Han var den enda vi kunde fått 15-20M för men nope inte den här gången heller. Även om han aldrig blev någon succé så måste man ha respekt för en kille som spenderat hela sitt liv i klubben. Bra klubbval av Bartra i alla fall, önskar hinom lycka till och hoppas han kan blomma ut på riktigt i Bundesliga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vlom
2016-06-03 19:48
Officiellt: Marc Bartra lämnar Barcelona.Barcelona Barclasico
2016-06-03 19:25
@Josep "Pep" Guardiola Sala:
hahahahahaha, så jävla sant!
Barcelona DM1982
2016-06-03 19:02
@Vampíro:


Har en känsla av att Dortmund kommer gambla lite med Bartra och hoppas att han kan bli en bra ersättare till Hummels. Med förtroende och mycket speltid kan han blomma ut ordentligt. Ska bli kul att se hans utveckling.
Barcelona Rambla~
2016-06-03 18:38
Den årliga sommar-rean har startat i Katalonien och FC Barcelona.
Barcelona Vampíro
2016-06-03 17:56
Barcelona centre back Marc Bartra (25) is undergoing medical tests at Dortmund. The German club will pay his 8M buyout fee. [md] Huh? Kan väl inte stämma? Bra klubbval om det nu är sant. Är så trött på dumma unga spanjorer som drömmer om PL för att sen ruttna på en bänk i typ West Brom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-03 17:52
Blaugrana91 Word! Sen förstår jag inte hur man inte ser att vi är så beroende av en kontrollerande mittfältare (Pjanic) sen Xavi lämna laget. Vi behöver en djupt liggande mittfältare som kan styra tempot när motståndaren spelar aggressivt, vi har för många som gör sig bäst högre upp i banan (Rafinha, Denis, Arda)Roberto är inte tillräckligt bra som CM, tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-06-03 17:41
Och för att tillägga så vill även jag ha förstärkningar till försvaret, behövs minst två mittbackar, högerback och sedan förstärka anfallet. Vi måste agera som under sommaren 2014 då vi värvade Suarez, Rakitic, Ter Stegen, Bravo osv... Annars kan vi glömma några större titlar nästa säsong. Övriga storklubbar kommer satsa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-06-03 17:30
[QUOTE=neymar JR]Blaugrana Rafinha, Roberto, denis, mascherano, arda, iniesta, rakitic och busken. Jag står fast vid att mittfältare är det sista vi behöver! Perfekt täckning, perfekt åldersskillnader! Vi är klara där och besitter en fantastisk mittfältsuppsättning. Ende mittfältaren i världen jag tar emot är veratti alla andra kan hålla sig ifrån Barcelona. Finns absolut ingen annan som skulle göra vårt mittfält bättre, kvantitet/kvalité har vi tillräckligt mycket av. Veratti eller ingen, så enkelt är det faktiskt. Den ende som hade höjt hos! Absolut ingen pogba, pjanic, Özil, reus, thiago osv. [/QUOTE] Rafinha är alldeles för skadedrabbad tyvärr för att man ska kunna räkna med honom för en hel säsong, Roberto lär säkert få ta mer ansvar som högerback och speciellt om vi inte skulle värva någon ny högerback, Mascherano räknar jag numera enbart som mittback och som sagt Rakitic, Iniesta och Busquets behöver vi lufta ibland och då måste ersättare hålla högre kvalité. Räcker inte med bara Denis även om han givetvis håller hög kvalitét. Så nej vi besitter knappast någon "fantastisk mittfältsuppsättning" idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-06-03 15:34
neyman JR

Word! Är så trött på att vi behöver backar och istället går efter mittfältare. Vi kan ha de bästa mittfältarna i världen men så länge backlinjen ej är bra kommer det ändå inte göra någon skillnad. Fixa backlinjen och en anfallsreserv först, sen kan vi börja dissikera mittfältet.
Barcelona neymar JR
2016-06-03 15:29
Blaugrana Rafinha, Roberto, denis, mascherano, arda, iniesta, rakitic och busken. Jag står fast vid att mittfältare är det sista vi behöver! Perfekt täckning, perfekt åldersskillnader! Vi är klara där och besitter en fantastisk mittfältsuppsättning. Ende mittfältaren i världen jag tar emot är veratti alla andra kan hålla sig ifrån Barcelona. Finns absolut ingen annan som skulle göra vårt mittfält bättre, kvantitet/kvalité har vi tillräckligt mycket av. Veratti eller ingen, så enkelt är det faktiskt. Den ende som hade höjt hos! Absolut ingen pogba, pjanic, Özil, reus, thiago osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-03 14:13
@DM1982:kommer sluta med Mexes från milan, och vår kära sportchef kommer då att säga. Inte enkelt att hitta nån som platsar i Barca, och Mexes har dom kvaliterna vi söker.
Barcelona DM1982
2016-06-03 14:11
Barcelona have a personal five-year deal with PSG defender Marquinhos (22). They met with his agents in Milan last weekend. [sport] En ny sommar, följetongen fortsätter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-03 14:04
@Deulofeu:
Varför ska vi gå efter han och inte Gabigol? dessutom har vi paxat Gabigol från Neymat affären. Han kan gå in i truppen och vara första inhoppare. vissa matcher ta ut iniesta, flytta ner messi lägga Gabigol uppe. Sen vet jag inte om LE är så smart.
Barcelona Blaugrana91
2016-06-03 13:53
[QUOTE=neymar JR]Vadå 2 mittfältare? Vi behöver inte en enda om arda blir kvar, all fokus på försvaret och vietto! [/QUOTE] Jo det behöver vi verkligen. Ibland undrar jag om vissa tänker mer än på startelvan? Iniesta, Rakitic och Busquets är förstaval ja, men skador kan komma samtidigt som Iniesta inte är ung längre. Dessutom vill LE rotera, vi såg det väldigt mycket förra säsongen och då vann vi trippeln. Den här säsongen har han inte kunnat rotera för vi har inga bra ersättare och vad hände? Jo vi åkte ur CL och kunde även ha tappat ligan. Så jag står fast vid att två mittfältare måste in. Sen visst självklart måste även försvaret och anfallet förstärkas, men det skrev jag också i mitt tidigare inlägg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-06-03 13:08
Tyvärr kan Arda inte räknas som en central mittfältare, helt bedrövlig på den positionen och hans bästa match i Barca tröjan var när han spelade som ytter. Även Lucho verkar ha tappat hoppet om Arda och han blev knappt använd dem fem senaste matcherna.

Pjanic är ett intressant namn men prislappen är för hög. Vi kan lika gärna lägga 60-70M på Veratti eller Pogba. Gundogan blev nyligen klar för City för 20M, där har vi en spelare som hade passat perfekt i vårt mittfält och han hsde kostat hälften av vad Arda kostade.
Barcelona Nesto
2016-06-03 12:55
Låna ut Bartra till Arsenal i en deal med Bellerin.
Tror Arsene Wenger skulle göra under med Bartra faktiskt.
Arsenal spelar i Europa, inga bra backar,Arsene som är grym på att förädla talanger, samt väldigt många matcher i England så det är väl garanterad speltid.
Barcelona papillon
2016-06-03 12:23
Haha är det ett litet hånflin som man ser från Puyol och ett litet försök till eftersläng från Raul? :-)
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Mdawg
2016-06-03 12:06
@zigazaga:


Seems so! En hel del fina aktioner som uppmärksammats från denna match. Varför inte mumsa lite på denna då han lägger in en klockren timad tackling på Raul.

Puyol din legend..
Barcelona zigazaga
2016-06-03 12:01
På tal om mittbackar, Puyi stills got it! ??
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: