/spanien/barcelona/forum/502.aspx/spanien/barcelona/forum/502.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-20 16:30
Barcelonistas Handlar inte om att det ska se fint ut. Handlar om att historiskt så gynnar det klubben att satsa eget. Det är riktigt viktigt att ha spelare som andas Barcelona, som vet vad det innebär att spela för förstalaget, att föra över den mentaliteten till dom spelare vi värvar. Många spelare säger att truppen är som en familj, hur tror du det kommer sig? Ja senast var Rafinha vilket säger mycket. Vi hade ju två andra rätt intressanta i Deulofeu o Grimaldo, men dom ville inte Lucho ha. Samper är på lån o innan det ruttna han i B-laget när han skulle varit med A-laget. Som sagt, problemet är tränaren där. Hans fel ingen annans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-02-20 16:24
Barcelonistas

Det var ingen direkt jämförelse. bara att sätta i relation med varandra och samtidigt visa vilken väg Lucho valt att gå. Dels har vi färre La masiaprodukter i startelvan till att börja med. Men det är inte så att vi har ett överflöd av dem på bänken heller, trots en hel del möjligheter. Grimaldo och Samper är de tydligaste, men även palencia. Och visst borde vi ändå ge fler talanger chansen i a-laget mycket oftare och samtidigt göra oss av med en del dökött, som Mr Mathiu för att ta det tydligaste exemplet. Eller tycker du inte?
Barcelona Barcelonistas
2017-02-20 16:18
Man ska ju inte ha La Masia spelare bara för sakens skull? Ska ju va spelare som man tror på, där man kan se att det finns potential för dom att bli något. Men nej vi ska ha La Masia spelare för att det ser fint ut? Detta är ingen välgörenhet gubben vi pratar om fuuuutbooool cluuub Barceeeloooonaaaa, en legendarisk klubb som haft historiens bästa lag. Vill man spela för den här klubben får man visa lite. Hur många sådana spelare har vi från akademin just nu? Handen på hjärtat Raffe är typ den ända jag ser som jag tycker kan bli något. Innan han skada sig mot Roma så var han riktigt bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-20 16:13
Dani Alves: "An independent Catalonia would be a mistake." [abc] Som sagt killen har koll... avdelning övrigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-20 16:07
[QUOTE=Barcelonistas]Fast så kan vi omöjligt ha det varje årtionden. Sådant går i perioder vi hade en gyllene generation där så jämförelsen är ganska så löjlig. [/QUOTE] Dålig ursäkt. Det går om man vill, men Lucho vill inte. Du ser ju själv under hans 3 år hur många nya La Masia-spelare vi har i truppen. Vidal långtidskadad men ändå får Palencia inte chansen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-02-20 16:01
Fast så kan vi omöjligt ha det varje årtionden. Sådant går i perioder vi hade en gyllene generation där så jämförelsen är ganska så löjlig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-02-20 15:52
@El Pistolero #9:
2012 ställde vi upp i ligan med ett helt lag av spelare från La Masia. Vilken skillnad mot nu. Laget 2012 efter att Dani Alves klev av skadad i början av matchen, där alla kommer från La masia: Victor Valdes, Martin Montoya, Carles Puyol, Gerard Pique, Jordi Alba, Xavi, Sergio Busquets, Andres Iniesta, Pedro, Lionel Messi och Cesc Fabregas.
Barcelona Visca el Barca 17
2017-02-20 15:43
Poch är väldigt dålig i cuper. Han lägger all energi på ligan. När han är i en svacka kan spurs förlora mot alla. Han är däremot bra att använda unga och lyckas med budget trupper. Men han är fruktansvärt dålig i Europa Leugue, CL och Fa cupen. Även om han har fått order att bara hamna topp 4 så kunde han överraskat i någon cup. Känns inte som en killer kan nog va dåligt med en argentinare vi var ju väldigt uddlösa med förra..
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-20 15:38
Since the formation of Barca 117 years ago, for the 1st time ever FCB started with only 1 Spanish player v Leganes. Lucho breaking records.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-02-20 15:22
Pochettino är en erkänd bra taktiker och en tredje plats i Pl med bara 2 poäng efter City tycker jag är ett bra resultat. Självaste Mourinho tog tips av honom inför Cl semin 2010 detta efter att Espanyol lyckats spela 0-0 mot oss precis dagar innan vi skulle åka till Italien. Dom dåliga resultaten i Cl kan man inte beskylla han för. Dom fick en tuff grupp samtidigt som Spurs inte är så van vid Cl fotboll. City åkte ju ut i gruppen i flera pr innan dom nu senast tog sig till semifinal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-20 15:18
[QUOTE=Bosketts]Fattas väl bara att man hämtar in någon med över 300 matcher för Espanyol... [/QUOTE] Vår president är ju Espanyol-fan så skadan är redan gjord..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-02-20 14:59
@El Pistolero #9:


Fattas väl bara att man hämtar in någon med över 300 matcher för Espanyol...
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-20 14:14
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]El pistolero Tveksam, han har en bra trupp men tycker inte han får ut tillräckligt. Ligan hotar dom inte riktigt och i cl flög dom ut. Bra med unga spelare men med världsspelare? Hmm Defensiven har han koll på iaf, vi kanske borde börja bygga bakifrån för en gångs skull. [/QUOTE] Hans lag spelar ju en attraktiv fotboll plus att defensiven sitter. Gillar att satsa ungt vilket är väldigt viktigt för mig. Nä, hade absolut inte klagat om han blir vår nya tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-20 14:09
El pistolero Tveksam, han har en bra trupp men tycker inte han får ut tillräckligt. Ligan hotar dom inte riktigt och i cl flög dom ut. Bra med unga spelare men med världsspelare? Hmm Defensiven har han koll på iaf, vi kanske borde börja bygga bakifrån för en gångs skull.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-20 14:01
Okej. Så enligt en journalist från Bein Sports France med starka kopplingar till klubben så är Barças mål att ersätta Lucho med ingen mindre än Mauricio Pochettino. Vad säger ni om det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-20 14:00
Dani Alves: "The managers were very false and ungrateful. They did not respect me" #fcblive [abc] Dani Alves: "During my last three seasons I always heard that 'Alves was leaving', but the managers never said anything to me" #fcblive Dani Alves: "Rivalry with Cristiano during Barça career? All my fights with Cristiano were because of the press" #fcblive [abc] Jävla babbel om respekt när man gick runt och slösade mer tid på instagram och i klädbutiker än vad man spelade fotboll i 3 säsonger. Men ja nytt kontrakt för det du har gjort och inte för det du gör. Nej det där ska endast vara möjligt för en la masia produkt. Skiter fullständigt om han går åt denna ledningen och senaste tränarna men någon måtta får det vara på våra sk "legendarer". Noggranna är dom med att välja ut tidpunkterna med, aldrig när det går bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-20 13:23
Visst kul att Alves skickar en känga mot ledningen men enda konsekvensen blir att Barças rykte som klubb förstörs. Många tror ju nu att hela klubben pissa på honom. Perfekt bränsle för hatarna att vinkla vad han sa så det låter som att alla inom klubben är skit när så inte är fallet. Tycker nog att han kunde hålla käften om detta. Vi culés visste ju ändå sen innan hur det verkligen gick till mellan honom o ledningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-02-20 13:14
Blaugrana91

Vad jag förväntar mig att Barto ska säga är i alla fall inte att Lucho är tränaren vi vill ha. Han kan säga att de fortfarande har förtroende för Lucho och att han kommer att stanna säsongen ut. Självklart ska han inte slänga Lucho under bussen eller liknande, utan det är rätt att skydda Lucho, men det handlar om ordvalen i detta falla för mig.
Barcelona Junta Dimision
2017-02-20 12:58
Dani Alves med en riktig känga till vår kära ledning.
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-20 12:43
Är så rädd att Real Madrid kommer göra en manita på oss. Ska vi spela av säsongen utan att skämma ut oss helt så måste Lucho sparkas, omgående. Blir också förbannad på Lucho för att han inte avgår, nej minsann sitt ut kontraktet så han kan plocka vartenda öre. Om du älskar klubben så lämna den nu för den lider som fan pga dig! "Pep once said, in regards to Barca, that if you truly love something, it's always better to walk away from it than to have it taken from you"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sentuary
2017-02-20 12:16
Skönt att hela världen får se vår äckliga presidents ansikte efter Alves utspel. Helt rätt av honom!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sentuary
2017-02-20 12:16
Skönt att hela världen får se vår äckliga presidents ansikte efter Alves utspel. Helt rätt av honom!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-02-20 12:06
Fast gällande Bartomeu, vad förväntar ni er att han ska säga i det här läget?? "Enrique är skit vi kommer sparka honom omgående." Och även om man faktiskt tycker så är det inget man går ut och säger till media förstår ni väl? Skulle ju bara leda till ännu större kaos. Jag kan inte tänka mig att ledningen är nöjda med det vi ser, utöver dåligt spel så innebär tidigt uttåg i CL och en förlorad liga att ekonomin påverkas negativt. Lägg även till minskade biljettintäkter då intresset lär dala om vi är ute i alla turneringar... Jag är övertygad om att ledningen tillsammans med Enrique mot slutet av säsongen kommer vara överens om att Enrique avgår. LE är trots allt en Barcaikon och förtjänar ett sådant avsked.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2017-02-20 12:01
Barcelonistas Självklart får du lov att kritisera Neymar och precis som du säger har han stått för många missar i år men för MIG är det fullständigt irrelevant. Bristen på ett tryggt grundspel den här säsongen har gjort att samtliga spelare varit "ur form", från startelvan ända ut i bänken och läktaren. Alltså samtliga spelare, inte bara Neymar. Med detta i åtanke tycker jag det blir tjatigt när forumet ska leta syndabockar i varenda spelare individuellt istället för att förstå att kollektivet inte fungerat pga bristande spelsystem. Så för all del, kritisera Neymar om du vill. Personligen tycker jag att det är löjligt att kräva 25 mål av honom varje säsong när vi redan har Suarez och Messi däruppe och att kräva 90-100 mål av denna trio tillsammans blir orealistisk. Neymar ska inte stå för målen, och gör han det är det en ren bonus tycker JAG. Han ska stå för finter, tunnlar, upprullningar via kanten, inspel i boxen, läckra raider och assists i förstahand, mål i andrahand. Sen tycker vi alla olika men du har för vana att systematiskt mobba olika spelare i laget, ena dagen är det Rakitic och andra dagen är det Neymar. You're missing the big picture.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-02-20 11:56
Santiago Cazorla - stått för en hel del missar som han bara ska göra mål på. Sen håller jag med om att han är längre ner i banan vilket jag inte gillar alls. Han ska sköta det offensiva i sista tredjedelen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-02-20 11:45
Xaviesta - Neymars alla missar ska inte kritiseras? Det är fakta att Neymar inte varit på Suarez eller Messis nivå den här säsongen. Alla smörpassningar från Messi till Neymar som inte Neymar kunnat göra mål på. Vi hade inte varit 7 poäng efter i ligan om han hade gjort mål på dom chanserna. Missen i Clasico ring any bells? En av många missar han stått för i olika matcher den här säsongen. Det jag menade handlade om en spelare som överlag inte presterat i år och försämrat lagets kvalite tack vare sin usla form. Det handlade inte om att han skulle göra massa mål bara för att han ska va i en bra placering för picihu elr va den heter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2017-02-20 11:39
ska bli kul att se hur Real är på borta plan mot V22:e V26:e fint det :)
Barcelona Barcelonistas
2017-02-20 11:34
Xaviesta - nu handlade den här diskussionen om Neymar men du tog upp en sak som jag gärna vill ta upp här innan jag förklarar mig hur jag tänkte angående Neymar. Jag vill att vi ska satsa på vår ungdomsakademi men samtidigt får vi inte bli för blinda. Vi har senaste 10-15+ åren haft en fantastisk period när det gäller att vaska fram egna produkter men det är inget som vi kommer göra hela tiden. Vi ger ju spelarna chansen, Sergio Roberto,Raffe, även Bartra fick chansen en hel del. Jag trodde aldrig på Bartra och Sergio Roberto har gjort mig besviken på senare tid, Raffe däremot tror jag på. Efter vår gyllene generation med Puyol,Xavi,Iniesta,Messi etc så är det egentligen bara Thiago som blivit världsklass och han skeppade vi iväg. Det handlar inte om att vi inte ger dom unga chansen, det har helt enkelt inte kommit upp några intressanta spelare. Lucho spelar ju dessutom en fotboll som inte är det som skolan lär ut inte så konstigt att man har köpt in Gomes osv. Kolla bara Busquets hur usel han har varit med Luchos fotboll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-02-20 11:26
@Tiki-Taka:
Ignorera Papillon. Det är tydligt i detta citat att Barto inte bara syftar till resultatet. han är nöjd med Lucho, han menar att Lucho är tränaren vi vill ha. I detta ingår allt från resultat, till hur spelet ser ut, till hur Lucho coachar och roterar spelare och använder (inte använder) La Masia. Dessutom är ju även resultaten dåliga. Vi har redan förlorat ligan och är ute ur Champions League. Jag har ändå haft viss förhoppning om att med ny tränare efter säsongen så kan vi få ny energi, ett vackrare spel, mer snurr på mittfältet osv. Men med tanke på detta uttalande från Barto så tappar jag de förhoppningarna också. Ledningen ser inte vad som sker på planen, alternativt så saknar de förståelse och kunskap för att identifiera vad som är fel, trots att det är så mycket. Nej, tills denna ledning försvinner så tror jag inte på någon större skillnad, tyvärr.
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-20 11:20
Matuidi:"When Verratti was on the ground, I told Iniesta that Verratti was his replacement. Iniesta said, 'Yes, that's what I think.'"[Bleu] Synd bara att han spelar i ett bättre lag som kommer utöka deras fyra målsledning mot oss.... Sad days.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: