/spanien/barcelona/forum/500.aspx/spanien/barcelona/forum/500.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-05-09 23:30
@Gabriel:


Visserligen inga stillbilder. Men HD i alla fall. Man kan alltid screenshotta.
Barcelona the cameroonians
2017-05-09 23:30
[QUOTE=Gabriel]Tänkte be om en tjänst. Om det är någon här inne som antingen har sparade bilder på datorn eller vet någon sida där man kan hitta bilder på Camp Nou från Xavis avsked med tifot i HD kvalitée så får ni jätte gärna lägga upp de här. Skulle uppskattas något enormt! [/QUOTE]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-05-09 23:27
Maradona on Messi's ban being taken off: "He deserved to have been banned for another match. I had nothing to do with the sanction."

Haha skämtar han med mig? Säger den gubben någonsin något rätt?
Synd att han har denna attityd, folk kommer glömma honom för den spelare han var och istället komma ihåg tjockisen i kostymen.
Barcelona Gabriel
2017-05-09 23:22
Tänkte be om en tjänst. Om det är någon här inne som antingen har sparade bilder på datorn eller vet någon sida där man kan hitta bilder på Camp Nou från Xavis avsked med tifot i HD kvalitée så får ni jätte gärna lägga upp de här. Skulle uppskattas något enormt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-09 23:18
Reymar Då hade dom inte fått allt dom vill ha, spelarna njuter av dessa tider. Softa träningar, all frihet och högre löner på löpande band. Jag hade inte klagat jag heller du.... Messi och Suarez kan jag på rak arm säga bryr sig till 100% av det sportsliga resterande njjaa inte till samma grad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-05-09 23:04
Alves har mycket större frihet och trygghet i Juve än han hade i Barca. Han har Barzagli bakom sig medan I Barca hade han ingen. Det är stor skillnad.
Fuerza
2017-05-09 23:01
Blir nästan tårögd när jag ser Alves' löpsteg. Han springer ju som långdistanslöpare i OS. Otroligt vackert atletiskt löpsteg.
Barcelona Gabriel
2017-05-09 22:57
Lagerbäck does it again: "Alves är bättre i Juventus än vad han var i Barcelona". Gud snälla kan någon täppa till truten på gubbjäveln?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-05-09 22:56
När Alves säger "här är det mer seriöst" no fucking joke !!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-05-09 22:53
neymar jr

Precis som du skriver så består ledningen av ett gäng idioter. Messi vet att det är ett gäng apor som styr klubben och just därför kan han förhandla till sig vad han vill.

Ibland undrar man varför spelarna inte gick ut med att dom supportar Laporta under valet, då hade saker och ting varit mycket bättre.
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-09 22:49
Soko Jag tror man syftar mer på att det är väldigt mycket pengar relativt sett till hur lönestrukturen ser ut i laget. Jag håller med om att Messi är värd väldigt mycket pengar och jag kan inte sätta siffror på hur mycket han är värd exakt men hans nya kontrakt ger honom 400 milj kronor i sign on (SANSLÖST!) och 300 miljoner kr i årslön, båda i NETTO! Det är otroligt mycket pengar och det oroar mig att vi inte sätter gränser. Messi är störst någonsin men ingen är större än klubben, vi kan inte ruinera oss för honom. Det är pga sådana dumma beslut som vi tvingas vända oss till Qatar och Asien.
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2017-05-09 22:47
Alves ville faktiskt bara få uppskattning från ledningen men antydde att ledningen var tyst om hans framtid. På samma sätt är de tysta om många andra spelare. När hela världen spottar på Messi och Neymar så står vår ledning bara och tittar på. Det är helt bisarrt ... i synnerhet med tanke på vad Messi har gett den här klubben. Ledningen vore NOLL om det inte vore för Messi. Spelare som Ronaldinho och Messi har på egen hand lyft den här klubben till helt andra nivåer. Jag förstår Alves till fullo.
Barcelona Soko
2017-05-09 22:35
Ta Pogba tex som kostade 127 miljoner euro och det transfer kommer FIFA nu att utreda . Bara Raiola sägs ha fått 49 miljoner .
Lägg till vad Pogba får i lön. Där snackar vi om 2 miljarder på 4-5 år. Så mycket kostar inte Messi .
Barcelona Soko
2017-05-09 22:33
Hur mycket kostar Neymar och Suarez jämfört med Messi ?
De två förstnämnda köpta för nästan 100 miljoner styck och sedan får inga billiga löner.
Messi köpt för 0 euro och har råd med dubbelt så hög lön och fortfarande vara billigare.
Barcelona Gabriel
2017-05-09 22:33
Varför klankar ni ner på Sergi Roberto? Har ni redan glömt att det var han som stod för det avgörande 6-1 målet och att det var tack vare honom som Messi ens gavs chansen att sätta dit 3-2 målet på Bernabeu. Sergi Roberto är inte ens en högerback till att börja med men han har trots det gjort det dugligt. Inte rättvist att jämföra honom med den bästa högerback genom tiderna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-09 22:25
Soko Real har statliga pengar och Manchester rika ägare medan Barcelona får hora ut sig i Qatar/Japan/USA.
Postat via SvenskaFans-appen
FCB- Culé master
2017-05-09 22:22
@Soko:


Messi har inte gjort mål mot Julio ceasar heller. Nu är det två målvakter han inte gjort mål på. Det här visar hur usel Messi verkligen är..lol lägg ner bara.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-09 22:22
Nej Messi är inte värld alla pengar i världen för det är inte för pengarna han ska spela i Barcelona. En viss jävla gräns får det finnas oavsett om det är Neymar eller Messi vi snackar om. Han var redan bäst betald i världen?! Vad mer ska man ha? 30% av alla intäkter till arenan livet ut med? Vi överbetalar varenda spelare i truppen, finns inget tak alls utan spelarna får den lönen dom vill ha. Förhandlingar? My ASS heller Dom tjänar mer än tillräckligt förra året och nu dubblar alla sina löner som inget alls. Vill man ha fantasi summorna varsågod och gå till man city, psg och Chelsea vars ägare har klubben som en hobby. I Barcelona har du en skyldighet till klubbensmedlemmar att inte kasta omkring miljoner som inget alls. Ett gäng jävla idioter som sitter i ledningen och sköter dessa förhandlingar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2017-05-09 22:21
@papillon:
Jag antar att du inte har läst om varför Alves valde att skriva ett sånt kontrakt? Han har berättat om hur ledningen inte vet hur man ska behandla spelare och sen sa han att ville ha ett riktigt kontrakt men att klubben inte ville ge honom nåt kontrakt. Vi pratar alltså om våran bästa ytterback genom tiderna och klubben kan inte visa sin uppskattning att förlänga hans kontrakt? Sen kom våran transferban och då helt plötsligt är ledningen desperata att förlänga hans kontrakt och då valde Alves att utnyttja dom. Alves är inte ensam för den delen heller. Abidal blev ju knappast bra behandlad trots det han gick igenom? Thiago då? Även fast hans klausul blev aktiverad så sa han att ingen tog kontakt med honom för att försöka övertala honom att stanna och han får då skit för att han väljer att lämna? Sen har vi Grimaldo men tänker inte gå djupare än så. Vi har en ledning som inte kan ta hand om spelare utan det är endast stjärnorna man prioriterar, dom kan bara göra affärer när det gäller det ekonomiska men har ingen aning om vad dom gör när det gäller det sportsliga.
Barcelona Soko
2017-05-09 22:18
Mbappe lyckades med det som Messi misslyckades, att göra mål på Buffon. Och killen är bara 18 år
Barcelona the cameroonians
2017-05-09 22:15
Papillon Ja, Alves var på väg att lämna gratis då ledningen inte hade för avsikt att förlänga, de hade ju till och med gjort klart med Aleix Vidal redan i slutet av april, en spelare som då gjort en handfull matcher som ytterback för Sevilla i ett 4-2-3-1. Det var så man tänkte ersätta en av lagets viktigaste spelare. Men så kom Bartomeu på att det fanns en politisk vinst i att förlänga, något som Alves genomskådade och såg sedermera till att få en klausul om att lämna gratis efter en säsong. Bartomeu var verkligen genuint förvånad över att brassen sedan verkligen lämnade och det fanns ju uppenbarligen inte heller denna gång någon plan för nån ersättare, trots att Lucho tydligt visat att han inte litade på Vidal som ytterback. Så medan du skyller på Alves så väljer jag att vända min kritik mot the usual suspects.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
2017-05-09 22:10
@FCB- Culé master:

Du jinxa dem precis :)
Nu kommer dem spela på resultatet
Barcelona Suarez9
2017-05-09 22:09
Visst är Alves ett stort tapp för Barcelona. Men kom ihåg att han inte var den spelaren han är nu när han lämnade. Utan han var ett spöke av sitt forna jag. Hans inlägg var absolut inte bra och om inte Rakitic spelade och täckte upp kanten så kunde det gå fort undan där. Jag tror att han själv kände han behövde en ny utmaning och hittade det i Juventus sen att han kunde pissa lite på ledningen var bara bonus.

Sen diskuteras det fortfarande vem som kommer in om det blir Coutinho eller Bellirin (stavning?). Vi har ännu inte fått reda på vem tränaren är hur f*n ska vi anta vilka som passar in eller bör värvas. Förutom en högerback då...
Barcelona Funeral Canticle
2017-05-09 22:08
@Rambla~:
Även om jag håller med dig till en viss grad så är vi Barcelona och inte ett PL lag som lever på gamla meriter, skulle han ingå i ett mittfält hos oss tror jag fan att han skulle anpassa sig till fullo . Sen måste vi vänta och se vem som tar över givetvis där alternativen är några stycken. Det jag tycker hade varit häftigt är synket mellan Neymar och Coutinho, den hade varit häftig att beskåda fler vapen att utgå ifrån men man är en realist så jag hade nöjt mig med Thiago och Veratti :P
Barcelona the cameroonians
2017-05-09 22:07
neymar JR || Cillessen Jo, det stämmer. Det är alltså 30M netto per år en sign-on/premie på 40M netto som det talas om. Det är från Katalanska TV3 och Punto Pelota som infon kommer ifrån. Så, återigen - Messis nya kontrakt är att se som en crack-värvning rent ekonomiskt. Vi har inte råd med en till. Sen att COPE skriver att klubben kommer värva tre spelare som ska kunna gå direkt in i startelvan är en annan femma så här i sillyseason tider.
Postat via SvenskaFans-appen
FCB- Culé master
2017-05-09 22:03
Har Juventus använt nån slags voodoo. Omöjligt för dem att släppa in mål.
Barcelona papillon
2017-05-09 22:03
Alla gråter om Alves men det var han själv som valde att lämna. Han utnyttjade sitt förhandlingsläge genom att antingen inte skriva nytt kontrakt och gå gratis samma sommar eller stanna ett extra år och ändå gå gratis efter det. Många andra spelare har varit i samma sits med utgående kontrakt men 99% skriver ett nytt vanligt kontrakt utan några klausuler om att få gå gratis året därpå. Säger mer om Alves än om ledningen. Men visst, alltid lika kul att läsa hur man hittar minsta lilla över att klanka ner på ledningen.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Treyh
2017-05-09 22:03
Neymar JR | Cillesen:

Messi är värd mer än alla pengar i världen.
Fuerza
2017-05-09 21:57
Juventus har mycket mindre resurser än Barcelona men de har byggt upp ett lag som består av MÄN med cojones. Vi har flera pojkar som inte gör det lilla extra (även de som är runt 30-strecket). Dessutom är vi helt värdelösa i närkamper på många spelare - i synnerhet luftrummet. Där har Juventus 10 spelare på plan som vill och har fysiken för att uppoffra sig - vi har 4-5 st.

Med det sagt vill jag påstå att vi har många spelare med spetskompetenser men få som är kompletta och har en hög lägstanivå. När spelare med högst spetskompetens har en dålig dag så har de tyvärr inte mycket mer att tillföra. Juventus spelare kan tillföra till laget däremot även när det går halvdant då många av spelarna saknar svagheter helt och hållet.
Barcelona Soko
2017-05-09 21:53
Neymar JR

Real , United och även Barca köper spelare för 80-110 miljoner euro och dessutom betalar de lön på 20-30 miljoner.
Messi har man inte betalat en krona så han ska kunna få lön på 50 miljoner och vara billig. Messi säljer så mycket tröjor som klubben tjänar pengar på så det inte är klokt . Lägg till hur många turister kommer till stan bara för att se honom.
Annons: