/spanien/barcelona/forum/5.aspx/spanien/barcelona/forum/5.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Cule4life
7/26/2017 15:36
@Gabriel:

Den är hysteriskt rolig. Hade vart roligt att se Neymar såpan med Barca PSG Nasser och Neymars farsa.
Barcelona Gabriel
7/26/2017 15:22
Haha ni måste ju bara se det här...
Barcelona El FenómenoR9
7/26/2017 15:22
Bercelonistas Du är en riktig drama Queen, du älskar ju det här! Du är ju bara glad över att få skriva av dig så mkt ;) Visca Barça
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
7/26/2017 15:14
Tro inte på något som media säger tills det dyker upp något officiellt. Vi har sett allt från Verratti 100% klar till Neymar 100% klar till Coutinho 100% klar till sedan vara 0% klara.. Jag som ett fan är väldigt besviken på hur Neymar har skött hela situationen, känns som hans far manipulerar honom rejält. Jag vill bara ha ett officiellt svar från Neymars läger att han antingen stannar eller överväger andra alternativt men problemet verkar vara att Neymar själv inte vet om han vill gå eller inte. Man fick ju nog av Cesc dokussåpan men inte nog med det har vi påbörjat säsong 3 av Game of Neymar.
Barcelona Barcelonistas
7/26/2017 15:05
Ber om ursäkt över min frustration men, jag är så frustrerad på den här situationen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
7/26/2017 15:04
Lägg in Veratti + 1,2 så vi får ett slut på det här jävla *u***********!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
7/26/2017 14:59
Fattar inte vrf PSG inte gör så? Nu när man har skapat den här jävla cirkusen och dramat, men sen märker att affären inte kan gå igenom tack vare att summan är för hög. Jag får inte in det i mitt huvud hur den skitklubben tänker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero 9
7/26/2017 14:52
Lyckas vi få till en deal som Verratti plus 120-150 mille så skulle jag säga adjö till Neymar alla dagar i veckan då har vi pengar till Coutinho och Dybala även. Dybala och Suarez på topp sedan Coutinho och Verratti på mittfältet, dreglar!
Barcelona FC Barcelona #10
7/26/2017 14:40
Och visst borde man kunna göra så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FC Barcelona #10
7/26/2017 14:39
Står ju min teori, snubben vet ingenting med andra ord.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
7/26/2017 14:29
"Min teori hur vi kan få Neymar utan problem med FFP: Neymar kommer att köpas av en klubb i Qatar som också ägs av Emiren för att sedan lånas ut till PSG under ett visst antal år." Skrivet i PSG forumet. Kan man göra ens så? Med andra ord så kan inte PSG lösa detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Boti Boti Boti
7/26/2017 13:57
Om vi nu inte lyckas få in två, eller ens en klassmittfältare så känner jag spontant att det är bättre att strunta i det. Satsar hellre på Aleña och Roberto som mittfältare än Parejo, Paulinho eller någon annan som börjar med P.

Hade även varit kul med Samper. Han är en enkel spelare som också spelar enkelt. Det som är positivt med just Samper är att hans spel ger ett skönt flöde i laget. Han är relativt duktig på att kombinera sina enkla passningar med att samtidigt spela rakt och inte bara i sidled.

Coutinho känns tveksam för mig. Han är en riktigt bra fotbollsspelare men det finns för många risker med en sådan värvning om det också ska kosta uppemot miljarden. Om han kommer in, så visst. Jag hoppas att han bevisar mig fel.

Jag har alltid gillat Eriksen men hur ska vår ledning ro hem en sådan värvning? Tror inte att Tottenham är speciellt sugna på att släppa varken dansken eller Delle Ali. Nej, nog får faktiskt vara nog.

Undrar verkligen vad Valverde tänker nu. Säkert något i stil med ”I Bilbao kunde jag inte ens köpa icke-basker men det var fortfarande lättare att få in klasspelare där än det är här i Barcelona”. Eller ”Fan vad jag saknar ledningen i Olympiacos just nu”.

In Barto we trust, absolut…


Barcelona Barcelonistas
7/26/2017 13:50
För mig är Ney en svikare jag hatar han lika mycket som jag hatar Ronaldo. Den som behandlar Barca dåligt är en fiende i mina ögon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
7/26/2017 13:49
Neymar JR Där har du en stor skillnad mellan Barca och RM, ännu idag har inte någon juntan kommit på tanken att kräva 50% av alla intäkter som en blivande värvad spelare drar in via sina personliga reklamintäkter. Detta kom F Perez på för säker 20 år sen och det är än idag, så vitt jag vet, ett krav för spelaren att acceptera innan kontraktet ska skrivas på. Även Ronaldo bidrar således med hälften av sina personliga intäkter till RMs klubbkassa. Någon får rätta mig om detta ändrats eller fortfarande gäller. Precis som jag skrev igår, det är upp till Neymar. Han vet att alla inom klubben vill ha honom kvar så det är bara hans val, vill han flytta, fine varsågod dörren är öppen men kom inte ned en massa trams eller undanflykter. Se bara till att de €222m finns insatta på Barcas bankkonto innan han går ut genom samma dörr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fcb88
7/26/2017 13:34
De är helt sinnes hur man ens kan överväga lämna Barca för ett lag som psg.. less man börjar bli på de här.. att han ens funderar, bevisar vilken idiot han verkar vara. En vuxen man som verkar lyssna på sin lila papi i allting.. bestämmer lilla papi också vilka tjejer neymar får träffa..
Barcelona Barcelonistas
7/26/2017 13:24
Neymar JR - tröjförsäljning, populäritet, varumärket är saker som påverkas. Men den smällen är jag villig och ta så länge Neymar Junior försvinner från vår klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
7/26/2017 13:21
När det gäller den kommersiella aspekten i neymars värde så har vi redan dragit hem jackpot. Nike avtalet är ju redan klart för 8-10 år framöver. Utöver Nike så vet jag inte vart neymar med sitt marknadsvärde skulle gynna klubben. Nu vet jag inte hur mycket % klubben får av neymars reklamintäkter, troligtvis inte allt för mycket med tanke på deras girighet. Rakuten landade pique, Qatar ledningen och allt det andra däremellan så är det Messi som dominerar. Ja t om Arda har hjälpt oss med intäkterna. På rak arm så kan jag inte se att neymars kommersiella värde har hjälpt klubben nämnvärt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
7/26/2017 13:19
Finns andra kvalitativa mittfältare förutom Coutinho. Bland annat så finns Eriksen ( Bosketts ja du läste rätt) och Pjanic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
7/26/2017 13:12
Di Marzio rapporterar att Coutinho inte är till salu. Kommer bli som man förutspådde i början av transferfönstret att man kommer bli klar med en panikvärvning av parejo i slutet av augusti.
Barcelona Barcelonistas
7/26/2017 13:07
Backis - jag trodde Neymar skulle dementera alla dessa rykten om en eventuell flytt till PSG. Men nu har det gått flera dagar utan att det händer något. Precis som du säger så är något på gång. För hans eget bästa så är det bara att lämna han har i min bok gjort sig omöjlig i Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
7/26/2017 13:01
Dealen är väl extremt komplicerad. Hög klausul, FFP, långt kontrakt och agenter ( Pappor ) överallt som skall säga sitt. Jag tror faktiskt att han vill gå till PSG, annars hade han sedan länge gått ut och dementerat. Sen är nog Barcas ledning livrädda för att tappa Neymar sett till Barcas globala PR & Marknadsvärde. På den fronten är han ju bland de största i världen, och äckligt nog tror jag det spelar in ganska så mycket. Där finns intäkter som ledningen inte vill gå miste om. Tror det kan vara lika mycket oro kring den biten som den eventuella sportsliga avsaknaden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
7/26/2017 12:52
Problemet är att Neymar vet inte vad han vill han vill nog innerst inne stanna kvar men hans farsa hetsar honom nog en hel del och skapar förvirring kring Neymar. För vrf drar man ut på detta? Finns ingen anledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
7/26/2017 12:50
Håller med bägaren har runnit ur för min del med. Detta var sommaren som vi skulle förstärka mittfältet men nej för Neymar var det viktigare att skapa en jävla cirkus.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
7/26/2017 12:44
Känns snart som en mindre "omöjlighet" för Neymar att stanna. Hela klubbens planering inför 17/18 har hamnat i standby-läge. Lika bra att sälja, låta honom få sin lön och PSG kan fortsätta " drömma större" ännu en säsong. Om jag var tvungen att sälja en av trion där uppe vore det Neymar, övertygad om att t.ex Coutinho hade kunnat göra det minst lika bra. Dessutom ger ju en försäljning pengar till att förstärka mittfältet som egentligen är den lagdel vi borde lägga mest krut på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
7/26/2017 12:44
Turan kan lånas ut till Galatasaray. Varför säljer man bara inte. Vad är meningen med att låna ut en avdankad 30 åring? Att han ska utvecklas? Lägg ner skiten. Vill se att han säljs, inte något jävla amatör lån.
Barcelona Barcelonistas
7/26/2017 12:36
Avskyr PSG något enormt har svårt för den klubben med Nasser i spetsen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899 - Puyol
7/26/2017 12:30
Enligt RMC som hänvisar till L'Equipe har PSG hittat en konstruktion som klarar alla krav från FFP. Nu vill klubben att Neymar bestämmer sig nu och ger en deadline till nästa veckan. När ska Neymar visa hjärta för Barca och sätta stopp för allt skit som skrivs. PSG kommer göra allt för att få Neymar. Neymar borde vara man någon gång i sitt liv och visa stake. Hatar oljeklubbar, dem var bajs innan och nu har dem pengar så vips har dem köpt hela truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
7/26/2017 12:20
Sa Pique verkligen "complicated"? "Impossible" är mer rätt, så länge Messi andas.
Barcelona LennyRomario
7/26/2017 12:19
@Port Olímpic.:
Det här med försörjning för resten av karriären handlar om folk som spelar i the Championship i England eller undre halvan i Spanien. Om du inte tror att Neymar och ytterligare 2-3 generationer redan är ekonomiskt oberoende är du inte insatt i vad de tjänar, hur mycket reklamkontrakt de har, hur lite skatt de betalar. Det finns säkert massvis med argument till varför Neymar behöver mer pengar, att pengarna ska räcka även efter karriären är INTE ett av dem.
Barcelona Fcb88
7/26/2017 12:10
@Barcelonistas:


Haha alltså såna där påståenden är sån bullshit..
Annons: