/spanien/barcelona/forum/4986.aspx/spanien/barcelona/forum/4986.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ali G
8/8/2014 15:01
Laporte hade en utköpsklausal på 36 men nu ligger den på 42. Varför köpte man inte honom? Ja för att det är skillnad på prioritering man la ju det dubbla på Luis Suárez
Barcelona B.BOSS
8/8/2014 14:56
Underbara ord kith. Vi har tappat rejält. Vi ser inte lika överlägsna ut längre. Det ser man i spelet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
8/8/2014 14:54
20 för Mathieu plus skatt och 15 direkt till Arsenal plus variabler. Vilken deal. Vad är vi uppe i? 35 plus skatter och variabler kan vi säga 45. Det där var en ung Laporte pengar. Synd. Våra mittbackar senaste 5 åren. Caceres(petad) 18 miljoner, Chygrinski(minns inte ens att han spelade) 25 miljoner, Henrique(fick en rundtur runt camp nou) 12-14 miljoner, Mathieu 20 plus skatt och Vermalen 15 plus variabler. Jag glömde Song för 20-25! Pengar kastad i sjön.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
8/8/2014 14:52
@Gabriel:
Jag och du, samt säkerligen dom flesta här vet att något är fatalt fel med vår klubb. Det ska inte gå och tappa så mycket som vi gjort senaste 4-5 åren. Vi var som någon nämnde lite tidigare, ÖVERLÄGSET bäst i världen när det kom till klubblagsfotboll. Vi har sedan dess rasat samman helt utifrån våra resurser att bedöma. Vi är inte Inter med usel ekonomi som fick rusta ner efter trippeln. Jag ska tala om för er vad som förstört denna klubben, vi vägrar tänka nytt utan vi står och stampar på samma ställe och hoppas på att snubbla över en kista med titlar. Vi borde värvat Modric innan Real Madrid värvade honom, vi borde ha värvat Thiago Silva från Milan redan då, vi borde ha tagit in en anfallare långt tidigare, då hade vi varit kungar av europa än idag.
Barcelona Gabriel
8/8/2014 14:43
Kith. Oroa dig inte, will do. Och tackar!
Barcelona Neymar N11
8/8/2014 14:43
The deal on the transfer of Arsenal centre back Thomas Vermaelen (28) to Barcelona will be announced this weekend. Transfer fee 15M. [tv3]
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
8/8/2014 14:42
@Gabriel:Fortsätt med dina "negativa" inlägg som någon så klumpigt stämplade dem som, jag läser hellre vad en nyanserad och verklighetsbaserad culé har och skriva än att läsa samma jävla sörja där man rationaliserar allt klubben gör till något fantastiskt och ofelbart.
Barcelona Barclasico
8/8/2014 14:40
Arsenal cente back Thomas Vermaelen would tomorrow travel to Barcelona for medical tests and to sign his contract.
Barcelona Neymar N11
8/8/2014 14:40
The deal on the transfer of Arsenal centre back Thomas Vermaelen (28) to Barcelona will be announced this weekend. Transfer fee 15M. [tv3]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
8/8/2014 14:36
Busquen Det är en pina att behöva skriva så negativa inlägg också ska du veta, men jag kommer att fortsätta med det tills jag känner att klubben är på väg till rätt spår igen. Överromantiserar jag Laportas tid i klubben? Ja? mycket möjligt, men det är inte så konstigt. Laporta byggde 3 Champions League vinnande lag sin tid hos oss. Vi hade 1 Champions League titel innan han kom, när han var klar med sitt jobb så hade vi 4 (han satt visserligen inte som president när vi vann 2011 men det var fortfarande hans lagbygge som vann). Den här ledningen har fortfarande inte vunnit en enda. Sen är det en sak du och vissa andra måste börja förstå. Jag skriver inte här inne för att bjuda på journalistik konst och få dig eller andra att njuta av det jag skriver, hade jag velat göra det så hade jag kunnat och formulerat mig på ett helt annat sätt än vad jag gör. Jag skriver hur jag vill, angående vad jag vill med vilken negativ attityd jag än vill och skiter faktiskt fullständigt i vad du eller någon annan tycker om det. Jag är här inne för att skriva av mig gällande de känslor jag har angående klubben, laget och allt vad som har med FC Barcelona att göra. Jag är inte här inne och skriver för att bjuda på underbar läsning. Så i framtiden föreslår jag helt enkelt att du skrollar förbi mina inlägg om du nu anser dem vara så jobbiga att läsa. Varför ens läsa dem då? För jag kunde verkligen inte brytt mig mindre om vad du tycker om mina inlägg, så enkelt är det. Mina inlägg kommer fortsätta att vara negativa om jag har en negativ syn på saken, jag tänker inte handbojas med mina åsikter och tankar enbart för att du eller några andra finner min negativa inställning jobbig att läsa. Period...
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
8/8/2014 14:36
@FabregasBelongsToAFC:


Kan Arsenal fansen sluta komma in hit och strö salt i såren? Ni blåste oss så det ryker om det, både du och jag vet att Vermaelen inte ens är värd 12 miljoner euro. En bänknötare i Arsenal ska inte kosta mer än 10 miljoner. Sen vadå OM han kommer upp i gammal nivå? Det där är ett RÄTT SÅ JÄVLA STORT OM för en skadebenägen och medioker spelare. Det är inte en världsspelare vi talar om, absolut ingenting tyder på att han kommer lyfta sig, sen att han ville till United istället för Barca gör det än mer sorgligt.
Real Madrid Kith.
8/8/2014 14:28
Song på lån alltså? Detta är ett praktexempel på hur lat vår ledning är. Man orkar inte jobba hårt på att sälja Song så man lånar ut honom till Milan som INTE kommer köpa honom nästa sommar, utan han återvänder till Barca med ÄNNU lägre prislapp och ännu en sommar där man måste älta Song dilemmat.

Sälj honom, man lånar ut spelare man tror kan återvända, Song är en typisk värvning för vår junta, värdelös och hopplös värvning från dag ett, precis som Mathieu och Vermaelen är.
Barcelona BARCA-més que un club
8/8/2014 14:28
När t.o.m Real fansen hånar oss för våra mittbacksvärvningar så vet vi att nåt inte stämmer i denna klubb med denna ledning avgå ZUBiiiiiiiiiiii så trött på honom.
Barcelona Busquen
8/8/2014 14:24
Gabriel: Milito var erkänt skadebenägen när Barca värvade honom. Han var ju vid ett tidigare skede t.ex. i princip klar för Real men affären blev inte av pga skadebekymmer. Att Hleb hade varit en av PL:s bästa mittfältare saknar relevans när han helt uppenbart inte hade något att tillföra i Barca. En värvning är inte per automatik bra bara för att spelaren presterat i en annan klubb (lex Chygrynskiy). Man ska passa in i modellen också. Men skitsamma, jag har ingen lust att diskutera varje enskild spelare, du har säkert bättre koll på alla detaljer i respektive övergångar. Jag blir bara trött på att du är så onyanserat negativ, i inlägg efter inlägg, dag ut och dag in, och romantiserar en tid behäftad med minst lika mycket problem på olika fronter som nu.
Barcelona Glaubrana
8/8/2014 14:24
https://twitter.com/fcbsve/status/497714752639205376
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
8/8/2014 14:23
Vermaelen för 19 miljoner euro? Mathieu för 21 miljoner euro, två medelmåttor som inget annat storlag vill ta i med tång ens. Bättre kan vi, vi är Barcelona, detta är Arsenal och Serie A värvningar.
Barcelona LeoMessi
8/8/2014 14:19
R85 Jag gissar att vi får reda på måndag om straffet har blivit mildare. Men någon borde uttala sig om hur mötet gick, tex om man har en bra känsla efter mötet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
8/8/2014 14:18
Ahhhh tror inte det är sant så nu är Thomas Vermaelen också klar för oss, bra jobba Zubiiii en 99% skadebenägen spelare och åldrande för den delen. nu får vi förlita oss på 2 pensionärer och Pique som är hur kass som helst, och stakars Bartra får lida. waste of money and time på dessa värvningar , men som sagt it's The new Barca way. Rent ut sagt skit silly vi gör förutom Suarez Rakitc Ter stegen godkänd, resten förfärligt.
Barcelona R85
8/8/2014 14:14
Har man fått reda om Suarez straff blir mildare?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
8/8/2014 14:12
Försvarsmarknaden är si och så enligt Zubi, bara bortförklaringar. Lovren gick till Liverpoool, Mangala går till City, Benatia lär förmodligen också röra på sig. Sedan en hel jävla sommar har man jagar Marquinhos när man hade kunnat få honom förra sommaren.

Nej, det håller inte med dessa bortförklaringar.
Barcelona Gabriel
8/8/2014 14:05
Busquen * Rüstü kom på free transfer * Quaresma sågs som en av världens största talanger, Cristiano Ronaldo sågs inte ens som i närheten lika stor talang som Quaresma sågs som. * Saviola värvades inte av Laporta, utan av Gaspart. * Gabi Milito var en av världens och kanske tom Ligas bästa mittback när vi köpte honom. Oturen slog till när han skadade sig. * Cacéres var en talang, misslyckades. Men jag föredrar sånna värvningar före avdankade 31 åringar och skadebenägna bänkspelare. * Hleb var en av PLs bästa mittfältare, han hade oturen att gå till Barça precis efter EM08 när både Iniesta och Xavi nådde deras absoluta prime. * Ibrahimovic värvningen ville Laporta aldrig göra, han ville behålla Eto'o. Men Pep ville annat.
Barcelona LennyRomario
8/8/2014 14:05
@1.70-ligan - köp en back, tack:


Visst. Vi kan låtsas att det inte fanns några tillgängliga mittbackar i detta fönster. Men hur fan kommer vi runt att Barcelona inte värvat en mittback sedan Chygrynskiy (2009)?!!

Om vi nu inte ska räkna Masken som mittback. Men det ska vi inte.

Så det är ju snarare så att man väntat och väntat och väntat i fem sommarfönster.... och så får man en tokpetad Vermalen och en gammal Mathieu.
Barcelona LennyRomario
8/8/2014 14:05
dubbelpost
Barcelona Krabban94
8/8/2014 14:05
Vermaelen i sina bästa år kanske hade varit en bra värvning, men killen har ju knappt spelat den gångna säsongen. Får ju hoppas jag har fel men känns inte som den värvning vi behöver för t.ex. en CL-seger. Får ju hoppas ledningen och LE vet vad dom håller på med, för annars kan detta bli en otroligt lång säsong för oss.

Hoppas verkligen att Hummels och Benatia stannar i sina nuvarande klubbar istället för att gå nån annanstans, då kan jag förstå köpen av Mathieu och Vermaelen. För då kanske Zubi har rätt gällande försvarsmarknaden? Att det inte finns några andra backar på marknaden. Men just nu har jag svårt att smälta detta om det stämmer...
Barcelona Nemesis 10
8/8/2014 14:04
Som någon skrev på aftonbladet, vi slänger ut 400 millar och får Mathieu och Vermaelen...
Vi får iallafall in 2 bra huvudspelare och alla vet hur många mål vi släpper in på hörnor, nu kanske vi äntligen kan börja göra lite mål på hörnor vi också.
Barcelona papillon
8/8/2014 13:59
Ni måste alla förstå att det inte kommer värvas in någon mittback som kan bänka Pique eller ens Bartra (på lång sikt). Valdes, Puyol, (och snart Xavi), har slutat och det går inte att "förlora" fler egna produkter från startelvan. Trodde ni att backlinjen skulle bestå av 3 utlänningar + Alba, mittfältet av 2 utlänningar + Sergio, anfallet av 3 utlänningar? En startelva med 2 spanjorer (Sergio + Alba) kan ni glömma.
Barcelona Busquen
8/8/2014 13:57
Rüstü, Quaresma, Saviola, Milito, Cáceres, Hleb, Ibrahimovic är ett axplock av misslyckade värvningar under Laporta. Att hävda att ledningen var lysande på att värva smart och pricksäkert under Laporta är bara löjligt. Lägg därtill alla skandaler och det tvivelaktiga sätt Laporta utnyttjade sin maktposition och inse att klubben Barcelona inte hade varit problemfri bara för att Laporta kom tillbaka (även om jag också är besviken att man inte lyckats bättre på mittbacksfronten i sommar. Men marknaden är jävligt smal och svår).
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
8/8/2014 13:48
@westinho - Sergio #5:


Hehehehehehe,,

Håller med dig.
Det roliga är att jag blir inte ens arg att vi värvar såna mittbackar.
Jag bara skrattar och väntar de kommande förnedringarna.

Det enda som gör mig ledsen är att spelare som Messi, Iniesta, Suarez får ha såna mittbackar. Vi slösar deras bästa år..

Pique, Vearmalen (skiter i stavning) och den rökande Mathiue (skiter i stavning här också). Vilken dröm mittbackar.

Får jag höra vi är världens bästa lag igen från någon av spelarna kommer jag spy..
Barcelona Barclasico
8/8/2014 13:47
Barcelona will pay 15M plus variables for Arsenal centre back Thomas Vermaelen (28). The Belgian will sign a five-year deal. [ser]
Barcelona neymar JR
8/8/2014 13:47
Gabriel Den revolutionen du vill se kommer inte ske förrän 2016 och det är du medveten om redan. SS iår är en rejäl uppryckning om man kollar på hur det har sett ut på senare år. Visst hälften av affärerna har varit dåliga rent ekonomiskt (speciellt försäljningarna). Men det har ju samtidigt kommit in mycket gott. Vi har ett klart mycket bättre lag denna säsongen än vad vi förra säsongen. Värvningar som suarez, rakitic, bravo, ter stegen, Halilovic, Matheiu är bra värvningar. Som kommer vara nyttiga för oss nu och i framtiden För första gången under den här lednings period, så finns det ett samarbete mellan tränare och ledning. Och alla börjar följa samma tråd. Ledningen har gjort så gott dom har kunnat iår, och gett Lucho det han har velat ha + en crack värvning av Suarez för att hålla fans nöjda. Nu är det upp till Lucho att bygga upp ett slagkraftigt lag. Försvarsspel är ju trots allt den enkla delen av sporten, och tror att han kan få ihop det. Sen angående Benatia, jag tror inte för 5 öre att Roma är redo att släppa honom för 35 miljoner €. Speciellt med tanke på hur mycket dom motsatte sig angående en försäljning av honom. Garcia skulle aldrig gå med på att sälja honom om inte det vore något skumt bakom det hela.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: