/spanien/barcelona/forum/4969.aspx/spanien/barcelona/forum/4969.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
8/9/2014 14:47
[QUOTE=Vampíro]Yes han är en sopa i mina ögon. En klubb som har ambitioner att vara världens bästa och har behövt mittbackar av världsklass i fyra år ska inte värva honom som ersättare för sin kapten. Men du är säkert nöjd, snarare dina krav som är patetiska. Just saying. [/QUOTE] Jag är nöjd, fanns inte så mycket bättre tillgängligt ute. Det här är den verkliga världen, inte FM. Att kalla honom för sopa är ett mycket bra bevis för att du inte är speciellt kompetent, fotboll är nog inte något för dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/9/2014 14:46
MD:s läsare tycks ändå vara ganska nöjda med en ev. värvning av Vermaelen.

59% säger att det är en bra värvning mot 41% som inte gillar värvningen.
Barcelona Blaugrana91
8/9/2014 14:34
Vampíro

Jag tycker du framstår som jävligt otrevlig i dina kommentarer, bara sista stycket i din senaste kommentarer är ett perfekt exempel på det...
Fullkomligt pinsam kommentar...

Du bidrar med dålig stämning här inne tycker jag, skärp dig!
Barcelona Blaugrana91
8/9/2014 14:31
Vampíro Vidare är både Mathieu och Vermalen bättre än Pique. Och en mittbackstrupp bestående av Pique, Bartra, Mathieu och Vermalen är ganska bra. Sen har man Mascherano som kan spela både där och på mittfältet. Det är en klar förbättring jämfört med förra året. Men visst vi alla ville ju såklart hellre ha typ Benatia, Hummels eller Marquinhous. Men försök inse fakta. Dessa spelares klubbar vill INTE sälja. Jag menar vi bjuder €43M för Marq till PSG och dem säger ändå nej. Vad vill du att man ska göra? Bjuda mer? Med tanke på hur känsligt detta forum är för höga prislappar så tillåt mig att tveka... Roma säger att man inte tänker sälja och Benatia säger att han lovar att stanna. Samma sak säger Dortmund om Hummels, samma sak verkar Tottenham resonera kring Vertonghen. PSG säljer inte Thiago Silva, City säljer inte Kompany. Det är i princip dem som är absoluta världsklass och kan säkert tänka mig att alla hade velat representera Barca, men om deras klubbar inte tänker sälja, säg mig vad ska klubben göra? Spelarna verkar ju inte vilja sätta press och lämna på ett dåligt sätt heller.
Barcelona Vampíro
8/9/2014 14:29
[QUOTE=Blaugrana91]Vampíro Du är fruktansvärt otrevlig i dina kommentarer. Lägg ner för fan du skämmer ut hela forumet med dina ständigt otrevliga kommentarer. Hade jag fått bestämma hade du varit spärrad här minst en vecka så kunde du tänka igenom hur du beter dig.... [/QUOTE] Otrevlig, på vilket sätt då? Har aldrig betett mig illa mot någon såvida personen inte påbörjat pajkastningen. Snarare du som är överkänslig. Kan inte hjälpa om folk tar åt sig av andras åsikter inom fotbollen. Detta är ett forum inte gruppterapi för folk med lågt självförtroende.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/9/2014 14:21
Vampíro

Du är fruktansvärt otrevlig i dina kommentarer. Lägg ner för fan du skämmer ut hela forumet med dina ständigt otrevliga kommentarer.

Hade jag fått bestämma hade du varit spärrad här minst en vecka så kunde du tänka igenom hur du beter dig....
Barcelona Vampíro
8/9/2014 14:18
[QUOTE=DM1982]Mathieu sopa? Dina kunskaper inom denna sport är patetiskt dåliga. Just saying. [/QUOTE] Yes han är en sopa i mina ögon. En klubb som har ambitioner att vara världens bästa och har behövt mittbackar av världsklass i fyra år ska inte värva honom som ersättare för sin kapten. Men du är säkert nöjd, snarare dina krav som är patetiska. Just saying.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/9/2014 14:18
Rambla~

Visst kan man ifrågasätta priserna för vissa spelare, men dessvärre är det bara att anpassa sig efter hur marknaden ser ut.
Och så länge vi har råd och inte riskerar att sätta klubben i någon ekonomisk risk så är det inte så farligt.
Barcelona Vampíro
8/9/2014 14:16
Rambla~ Ja inte nog med att de värvar två mediokra backar, båda är oerhört skadedrabbade också. Härligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
8/9/2014 14:14
[QUOTE=Vampíro]Arsenal centre back Thomas Vermaelen (28) will sign a four-year deal with an option for a further year at Barcelona. [daily express] Haha änmu en nolla ser ut att anlända. Räcker det inte att värva en sopa som Mathieu till backlinjen? [/QUOTE] Mathieu sopa? Dina kunskaper inom denna sport är patetiskt dåliga. Just saying.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
8/9/2014 14:13
Vanpiro Vermaelen är nog nöjd. Minst 4 års betald rehab i soliga Barcelona är inte fy skam. Hur fan man kan erbjuda annat än högst ett 2-årskontrakt begriper jag inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Conejito
8/9/2014 14:11
@TRD:
Bara för att han är den bästa backen, betyder det inte att han inte är en SOPA
Barcelona TRD
8/9/2014 14:08
@Vampíro:


Sopa som Mathieu? Han är vår just nu bästa back tillsammans med Alba. Vad gnäller du om?
Barcelona LeoMessi
8/9/2014 14:06
Gabriel

Det där var spot on.

Två av PLs topplag är topplag endast på grund av sina stenrika shejker/oligarker, hade inte det varit för dom så hade arsenal och united slagits om titeln. Deras topp fyra hade typ varit United, arsenal, tottenham och tex liverpool.

Sen att dom köper upp alla bra spelare från spanien nämner dom aldrig. Värst utsatta har sevilla och valencia varit och i år har det varit atletico, men jag tycker dom har ersatt bra faktiskt.
Barcelona Vampíro
8/9/2014 14:06
Har de inte lärt sig att sluta göra affärer med loserklubben Arsenal? Nu handlar det om en riktigt jävla medelmåtta som inte ens platsar dessutom. Deras spelare är definitionen av förlorare, inget hjärta, ingen krigarinställning utan de gömmer sig vid minsta motgång. Rädda för att vinna helt enkelt. Men men väntar spänt på hur folk ska fortsätta att dricka denna lednings kool-aid och hävda att detta, likt den pinsamma Mathieu-affären, är en bra värvning. Börja slipa på era bortförklaringar, aaand go!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona RonaldinhoGaucho!
8/9/2014 13:59
@Zyzz:


gillar hur våra ramsor finns skriva på väggen, helt okej faktist, den andra var också fin men den håller inte ju med att vi fått in nya startspelare och allt de,
den nya målningen var helt okej, fint
Barcelona Vampíro
8/9/2014 13:57
Arsenal centre back Thomas Vermaelen (28) will sign a four-year deal with an option for a further year at Barcelona. [daily express] Haha änmu en nolla ser ut att anlända. Räcker det inte att värva en sopa som Mathieu till backlinjen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
8/9/2014 13:53
Blaugrana91 Zubi och Lucho har ingenting att säga till om när det gäller godkännandet av transferbeloppen. Det är ledningen och inga andra som är ansvarig att klubben läcker pengar på spelarköp som den gjorde under värsta Gaspart-eran. Tro inget annat. Hade de brytt sig och haft lite hjärta för klubben hade de aldrig godkänt dessa överpriser. Det är inte deras pengar så de skiter i vilket tycks det, så länge de får sina komissioner på alla transfers så är alla glada och obekymrade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
8/9/2014 13:46
Zyzz Ja men sälj till United då, hade mitt svar blivit, vårt första bud står kvar. Ville Wenger sälja till United? Skulle inte tro det utan affären hade säkerligen gått igenom ändå till Barcas fördel och till ett lägre pris. Wenger ville ha en spelare av United i utbyte, troligen Nani, men United vägrade. Trots det höjer Barca budet, matchar Uniteds antar jag, och ger Vermaelen ett 5-årskontrakt(!) Han hade 1år kvar på kontraktet då ska han inte kosta den summan Barca betalar. Det kan ingen här lyckas övertyga mig tycka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
8/9/2014 13:42
[QUOTE=Zyzz]Såg en video (länktips) på Barcas spelargångmed de nya väggmålningarna. Vad tycker ni? Jag gillade det bättre när det var spelarnas ansikten på väggarna. Det måste ju skrämma motståndarna mer att se stora ansikten på Messi, Neymar, Suarez, Iniesta etc. än att se massa bilder på barn ;) [/QUOTE] Barnsaga
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/9/2014 13:35
Rambla~

På vilket sätt är det ledningens fel?
Om du ska klaga på någon klaga enbart på LE och Zubi och ingen av dessa sitter i ledningen.

Styrelsen/ledningen ser bara till att resurser finns för dem spelare som tränaren VILL HA.

Däremot håller jag med om att dem spelare vi värvar till försvaret knappast var på toppen av min önskelista, men återigen spelare som Hummels, Benatia, Marquinhous, Vertonghen gick inte då deras klubbar tycks vara ovilliga att ens förhandla. Det verkar inte spela någon roll att vi kan erbjuda jättebelopp klubbarna nekar ändå. Och säg mig vad ska man då göra?
Barcelona Zyzz
8/9/2014 13:31
Såg en video (länktips) på Barcas spelargångmed de nya väggmålningarna. Vad tycker ni? Jag gillade det bättre när det var spelarnas ansikten på väggarna. Det måste ju skrämma motståndarna mer att se stora ansikten på Messi, Neymar, Suarez, Iniesta etc. än att se massa bilder på barn ;)
Barcelona Zyzz
8/9/2014 13:27
@Rambla~:


Vi var inte ensamma om att vilja ha Vermaelen. Det ryktas ju om att Man Utd höjde budet till 19M och då är det inte så mycket att göra. Snarare bra jobbat av Barca att lyckas få honom när andra storklubbar blandar sig i (även om Man Utd inte kan erbjuda CL-spel denna säsongen vilket bör vara ganska avgörande).
Barcelona Gabriel
8/9/2014 13:23
Mourinho ska nog tänka sig för en eller två gånger innan han sågar La Liga som åtminstone jag ser som den bästa i världen. Premier League må vara mer jämn men fotbollsmässigt så kommer den inte upp i närheten av La Ligas standard, det kan man även se när man kollar på resultaten i alla europeiska sammanhang de senaste åren. Två spanska lag i CL finalen förra säsongen, Sevilla mästare i Europaleague - Spanien har överdominerat.

Nu pratar han visserligen inte om standarden på den spanska klubblagsfotbollen utan snarare om konkurrensen ligorna emellan, där kan han ändå ha rätt, men samtidigt är det inte lätt för övriga lagen i Spanien att ha något att säga till om när man har storsatsande Barcelona och Real Madrid som alltid tävlar mot varandra om att vara världens bästa lag. Att Atletico ens kunnat komma upp och hota på det sätt som dem gjort de senaste 2 åren är ett under i sig och faktiskt riktigt jävla beundransvärt av dem. För första gången på väldigt länge så var det inte Barcelona eller Real Madrid som tog hem ligan förra säsongen, och det, sett till ligans välmående måste ses som väldigt positivt.

Sedan har du det här med pengar, utan pengar kan du ta bort både Chelsea och City direkt ur guld-diskussionerna kring Premier League. Vart var dessa lag innan deras shejker kom in och pumpade deg? Chelsea låg mellan 8-5 plats och City, dem åkte berg och dahlbana mellan övre och nedre tabellen under säsongernas gång. Dessa lag har köpt upp La Ligas spelare med deras oljepengar. Spelare som Yaya Touré, David Silva, Kun Aguëro, Negredo, Navas, Mata, Felipe Liuz, Fabregas, Diego Costa mfl hade aldrig gått till dessa lag annars. Vänd på det och låt oss säga att dessa oljeshejker istället valt att köpa upp Valencia och Sevilla och Atletico Madrid exempelvis, förstår ni vilka lag dessa två klubbar hade haft då?

För det första hade spelare som Navas, Dani Alves, Keita, Rakic, David Silva, David Villa, Mata mfl aldrig lämnat deras klubbar, dessutom hade dem köpt in spelare från den absoluta topp eliten. Då hade La Liga haft Barcelona, Real Madrid, Valencia, Sevilla och Atletico som stora guldhot. Allt har med pengar och investeringar att göra. La Liga är den bästa ligan sett till fotbollen som spelas, den är inte den jämnaste men den har blivit jämnare än vad den varit nu med Atletico.

Samtidigt är La Ligas "ojämnhet" en överdrift samtidigt som Premier Leagues "jämnhet" även det är det. Så stor skillnad är det inte!
Barcelona LeoMessi
8/9/2014 13:09
Ja du Mr Mou, klart att du visste att du skulle vinna. Mou påverkade domarna med sitt skitsnack till den graden att domaren såg till på egen hand att real madrid vann sina matcher.

Sen så får vi inte glömma att chelski och city åkte tack vare barca och atletico. Men jag kan hålla med om att den ligan är mer oförutsägbar. Eller ja, hyfsat.
Barcelona Mido
8/9/2014 13:04
Målvakten Diego Lopez är klar för AC Milan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
8/9/2014 12:55
Arsenal centre back Thomas Vermaelen has arrived in Barcelona. [sport]
Barcelona WalterWhite
8/9/2014 11:05
Tror ni att Halilovic får speltid idag mot HJK?
Barcelona Rambla~
8/9/2014 10:51
Det är inte spelartypen som Vermaelen representerar som stör mig, utan det är sättet på hur han värvas och framför allt priset. Han har 1 år kvar på kontraktet, har varit väldigt skadebenägen i Arsenal och han nöter bänk. Nog fan ska det väl gå att värva honom för en lägre summa än vad som nu rapporteras? Han vill dessutom bort från Arsenal. Går det att få ett bättre förhandlingsläge för Barca?

Något som skrämmer mig är följande från artikeln som DM1982 länkade:

The Belgian international is a thumper who needs to play next to someone organising things—when asked to organise himself, he gets nervous.

Hm, ska denna person som styr i försvaret då vara Pique? Han lider ju av precis samma syndrom som Vermaelen tycks göra. :)
Barcelona Andres Iniesta #24
8/9/2014 10:44
Intressant läsning där.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: