/spanien/barcelona/forum/495.aspx/spanien/barcelona/forum/495.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barclasico
2017-02-20 20:04
Se reglerna. Spärr.

/mod
Barcelona II Barça II
2017-02-20 19:47
Köper inte resonemanget om att man inte skulle ha tillräckligt bra spelare i La Masia. Ta tillexempel Munir, han började försäsongen alldeles utmärkt, en värvning av Paco var således helt onödig. 30 miljoner euro kunde vi ha sparat ifall vi hade behållt Munir, som dessutom är bättre än Paco. Även Sandro var ett bättre alternativ än Paco. Detsamma kan sägas om Samper, har väldigt svårt att se att han hade varit ett sämre alternativ än Gomes, så även den värvningen var totalt onödig. Grimaldo kontra Digne (som har varit helt ok ändå) är ett annat exempel. Det är ju inte någon engångshändelse, gång på gång har Lucho valt att slösa pengar på spelartyper som redan finns inom klubben. Flera miljarder har han slängt i sjön, helt i onödan. Vår ungdomsakademi levererar fortfarande, det gäller bara att ha en manager och en ledning som tror på klubbens ungdomar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-02-20 19:26
Cule4life

Ja du att köpa alla dessa spelare skulle ju kosta mer än två miljarder,Inte realistiskt. Hur villiga är Thiago och Grimaldo till att komma tillbaka efter att blivit bortkastade likt sopor? Kommer en tränare utifrån som Sampaoli verkligen satsa på La Masia när han har pressen på sig att prestera i form av titlar?

Efter att ha läst Emilys krönika så kan jag fortfarande inte förstå hur Barca medlemmarna kunde rösta på någon som Bartomeu? Kan jämföras med det amerikanska valet där Trump vann. En sak Trump och Barto har gemensamt är att deras väljare verkligen ångrar sig.
Barcelona Iniesta70.
2017-02-20 17:55
Co.-signar hela din krönika Emily Ottosson.
Strålande träffsäkert!
Barcelona DM1982
2017-02-20 17:48
Oficial: Real Sociedad anuncia la renovación de Eusebio Sacristán hasta 30 junio 2019. Aperribay y Eusebio han sellado el acuerdo en Anoeta. Ingen Eusebio i alla fall nästa säsong. Om det nu öht var en seriös kandidat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-02-20 17:38
Byt ut Turan mot Lacxazette:D
Barcelona Cule4life
2017-02-20 17:28
Tänk er det här fönstret

Coach: Sampauli

Cillisen stegen
Vidal Palencia, Pique.Umtiti.Marlon,NY, Alba Grimaldo
Iniesta Busquets Nzonzi Veratti Dahoud Thiago
Messi Suarez Neymar Turan

20 finemang spelare. FM rakt av jag vet men fan va fint lag.

Hejdå
Lucho Roberto mathieu Digne Macherano Gomes Rakitic Rafinha Paco Denis
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-20 17:25
[QUOTE=Gabriel]Ja, Pochettino är en duktig tränare men jag är väldigt tveksam till ifall han skulle vara rätt val ändå. Om spelarna har svårt att respektera Luis Enriqué (rykte) som ändå är en legend i våran klubb så lär det knappast bli bättre med Pochettino som en före detta perico, eller vad tror du? Ska Messi och de andra ta order från en som spelat i Espanyol. Känns inte som helt genomtänkt enligt mig. [/QUOTE] Jag tror snarare det är hur man är som person. Är Pochettino bra på att hantera människor o få med sig dom så tror jag inte det blir några problem alls. Mascherano har talat väldigt gott om Pochettino sen innan. Argentinare ser han som en av dom bästa tränarna dom har så Messi har nog respekt. Annat är det med Lucho som (enligt Sid Lowe) knappt pratar med spelarna. Han bygger inte en relation för att det är inte av hans intresse.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-02-20 17:11
@El Pistolero #9:


Ja, Pochettino är en duktig tränare men jag är väldigt tveksam till ifall han skulle vara rätt val ändå. Om spelarna har svårt att respektera Luis Enriqué (rykte) som ändå är en legend i våran klubb så lär det knappast bli bättre med Pochettino som en före detta perico, eller vad tror du? Ska Messi och de andra ta order från en som spelat i Espanyol. Känns inte som helt genomtänkt enligt mig.
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-20 17:07
[QUOTE=Gabriel]Ja, Grimaldo är hur grym som helst för Benfica och det är väl egentligen bara en tidsfråga innan någon riktigt stor klubb köper honom. Istället för att satsa på vår egna talang så valde vi att sälja honom för ett tuggummi paket och istället köpa Digne som visserligen inte gjort bort sig hos oss men som knappast går att jämföra sin talang med Grimaldos. Hur man tänker förstår jag inte, och jag har sedan en lång tid tillbaka slutat att försöka förstå likväl. Det behövs en tränare som vågar satsa på våra talanger, och inte bara skeppar iväg dom för att ersätta de med dyra utländska spelare som knappast är bättre än våra egna produkter. tydligaste exemplet var väl annars borta mot Alaves när vi står med en bekväm ledning med ett par mål. Istället för att ge Alena chansen så väljer han att byta in, vem var det, Roberto? Då undrar man ju varför han ens väljer att ta med Alena över huvud taget om han verkligen inte har några som helst planer på att använda honom. Hade man bara haft en 2-0 ledning hade jag förstått, men nu var det knappast så och det hade varit ett perfekt tillfälle att ge honom lite speltid med A-laget. Jämför det med Pep som ofta valde att starta med talangerna, visst alla blommade inte ut till Busquéts och Iniestas, men det viktiga är att han alltid gav de chansen. Cuenca, Tello, Fontas, Thiago, Dos Santos, Jeffren, Bojan mfl fick prova på sina vingar under pep. Minns att Fontas fick spela från start matchen innan 5-0 vinsten i El Clasico, tror det var borta mot Almeria när vi vann med 8-0. Handen på hjärtat, Luis Enrique hade aldrig startat med en talang i någon borta match i ligan, det vet alla. Han är för feg. [/QUOTE] Ja spot on o just därför tänker jag att Pochettino inte är ett helt dumt val? Alla vet att han är en sjuk jävel med unga. Han har format spelare som innan såg mediokra ut till bland PLs bästa. Kan språket och han är en väldigt bra taktiker. Enda tråkiga är hans förflutna i Espanyol.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-02-20 16:41
Ja, Grimaldo är hur grym som helst för Benfica och det är väl egentligen bara en tidsfråga innan någon riktigt stor klubb köper honom. Istället för att satsa på vår egna talang så valde vi att sälja honom för ett tuggummi paket och istället köpa Digne som visserligen inte gjort bort sig hos oss men som knappast går att jämföra sin talang med Grimaldos. Hur man tänker förstår jag inte, och jag har sedan en lång tid tillbaka slutat att försöka förstå likväl. Det behövs en tränare som vågar satsa på våra talanger, och inte bara skeppar iväg dom för att ersätta de med dyra utländska spelare som knappast är bättre än våra egna produkter. tydligaste exemplet var väl annars borta mot Alaves när vi står med en bekväm ledning med ett par mål. Istället för att ge Alena chansen så väljer han att byta in, vem var det, Roberto? Då undrar man ju varför han ens väljer att ta med Alena över huvud taget om han verkligen inte har några som helst planer på att använda honom. Hade man bara haft en 2-0 ledning hade jag förstått, men nu var det knappast så och det hade varit ett perfekt tillfälle att ge honom lite speltid med A-laget. Jämför det med Pep som ofta valde att starta med talangerna, visst alla blommade inte ut till Busquéts och Iniestas, men det viktiga är att han alltid gav de chansen. Cuenca, Tello, Fontas, Thiago, Dos Santos, Jeffren, Bojan mfl fick prova på sina vingar under pep. Minns att Fontas fick spela från start matchen innan 5-0 vinsten i El Clasico, tror det var borta mot Almeria när vi vann med 8-0. Handen på hjärtat, Luis Enrique hade aldrig startat med en talang i någon borta match i ligan, det vet alla. Han är för feg.
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-20 16:32
BREAKING: Neymar lost his final appeal & will stand trial on corruption charges related to his transfer to Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-20 16:30
Barcelonistas Handlar inte om att det ska se fint ut. Handlar om att historiskt så gynnar det klubben att satsa eget. Det är riktigt viktigt att ha spelare som andas Barcelona, som vet vad det innebär att spela för förstalaget, att föra över den mentaliteten till dom spelare vi värvar. Många spelare säger att truppen är som en familj, hur tror du det kommer sig? Ja senast var Rafinha vilket säger mycket. Vi hade ju två andra rätt intressanta i Deulofeu o Grimaldo, men dom ville inte Lucho ha. Samper är på lån o innan det ruttna han i B-laget när han skulle varit med A-laget. Som sagt, problemet är tränaren där. Hans fel ingen annans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-02-20 16:24
Barcelonistas

Det var ingen direkt jämförelse. bara att sätta i relation med varandra och samtidigt visa vilken väg Lucho valt att gå. Dels har vi färre La masiaprodukter i startelvan till att börja med. Men det är inte så att vi har ett överflöd av dem på bänken heller, trots en hel del möjligheter. Grimaldo och Samper är de tydligaste, men även palencia. Och visst borde vi ändå ge fler talanger chansen i a-laget mycket oftare och samtidigt göra oss av med en del dökött, som Mr Mathiu för att ta det tydligaste exemplet. Eller tycker du inte?
Barcelona Barcelonistas
2017-02-20 16:18
Man ska ju inte ha La Masia spelare bara för sakens skull? Ska ju va spelare som man tror på, där man kan se att det finns potential för dom att bli något. Men nej vi ska ha La Masia spelare för att det ser fint ut? Detta är ingen välgörenhet gubben vi pratar om fuuuutbooool cluuub Barceeeloooonaaaa, en legendarisk klubb som haft historiens bästa lag. Vill man spela för den här klubben får man visa lite. Hur många sådana spelare har vi från akademin just nu? Handen på hjärtat Raffe är typ den ända jag ser som jag tycker kan bli något. Innan han skada sig mot Roma så var han riktigt bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-20 16:13
Dani Alves: "An independent Catalonia would be a mistake." [abc] Som sagt killen har koll... avdelning övrigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-20 16:07
[QUOTE=Barcelonistas]Fast så kan vi omöjligt ha det varje årtionden. Sådant går i perioder vi hade en gyllene generation där så jämförelsen är ganska så löjlig. [/QUOTE] Dålig ursäkt. Det går om man vill, men Lucho vill inte. Du ser ju själv under hans 3 år hur många nya La Masia-spelare vi har i truppen. Vidal långtidskadad men ändå får Palencia inte chansen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-02-20 16:01
Fast så kan vi omöjligt ha det varje årtionden. Sådant går i perioder vi hade en gyllene generation där så jämförelsen är ganska så löjlig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-02-20 15:52
@El Pistolero #9:
2012 ställde vi upp i ligan med ett helt lag av spelare från La Masia. Vilken skillnad mot nu. Laget 2012 efter att Dani Alves klev av skadad i början av matchen, där alla kommer från La masia: Victor Valdes, Martin Montoya, Carles Puyol, Gerard Pique, Jordi Alba, Xavi, Sergio Busquets, Andres Iniesta, Pedro, Lionel Messi och Cesc Fabregas.
Barcelona Visca el Barca 17
2017-02-20 15:43
Poch är väldigt dålig i cuper. Han lägger all energi på ligan. När han är i en svacka kan spurs förlora mot alla. Han är däremot bra att använda unga och lyckas med budget trupper. Men han är fruktansvärt dålig i Europa Leugue, CL och Fa cupen. Även om han har fått order att bara hamna topp 4 så kunde han överraskat i någon cup. Känns inte som en killer kan nog va dåligt med en argentinare vi var ju väldigt uddlösa med förra..
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-20 15:38
Since the formation of Barca 117 years ago, for the 1st time ever FCB started with only 1 Spanish player v Leganes. Lucho breaking records.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-02-20 15:22
Pochettino är en erkänd bra taktiker och en tredje plats i Pl med bara 2 poäng efter City tycker jag är ett bra resultat. Självaste Mourinho tog tips av honom inför Cl semin 2010 detta efter att Espanyol lyckats spela 0-0 mot oss precis dagar innan vi skulle åka till Italien. Dom dåliga resultaten i Cl kan man inte beskylla han för. Dom fick en tuff grupp samtidigt som Spurs inte är så van vid Cl fotboll. City åkte ju ut i gruppen i flera pr innan dom nu senast tog sig till semifinal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-20 15:18
[QUOTE=Bosketts]Fattas väl bara att man hämtar in någon med över 300 matcher för Espanyol... [/QUOTE] Vår president är ju Espanyol-fan så skadan är redan gjord..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-02-20 14:59
@El Pistolero #9:


Fattas väl bara att man hämtar in någon med över 300 matcher för Espanyol...
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-20 14:14
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]El pistolero Tveksam, han har en bra trupp men tycker inte han får ut tillräckligt. Ligan hotar dom inte riktigt och i cl flög dom ut. Bra med unga spelare men med världsspelare? Hmm Defensiven har han koll på iaf, vi kanske borde börja bygga bakifrån för en gångs skull. [/QUOTE] Hans lag spelar ju en attraktiv fotboll plus att defensiven sitter. Gillar att satsa ungt vilket är väldigt viktigt för mig. Nä, hade absolut inte klagat om han blir vår nya tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-20 14:09
El pistolero Tveksam, han har en bra trupp men tycker inte han får ut tillräckligt. Ligan hotar dom inte riktigt och i cl flög dom ut. Bra med unga spelare men med världsspelare? Hmm Defensiven har han koll på iaf, vi kanske borde börja bygga bakifrån för en gångs skull.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-20 14:01
Okej. Så enligt en journalist från Bein Sports France med starka kopplingar till klubben så är Barças mål att ersätta Lucho med ingen mindre än Mauricio Pochettino. Vad säger ni om det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-20 14:00
Dani Alves: "The managers were very false and ungrateful. They did not respect me" #fcblive [abc] Dani Alves: "During my last three seasons I always heard that 'Alves was leaving', but the managers never said anything to me" #fcblive Dani Alves: "Rivalry with Cristiano during Barça career? All my fights with Cristiano were because of the press" #fcblive [abc] Jävla babbel om respekt när man gick runt och slösade mer tid på instagram och i klädbutiker än vad man spelade fotboll i 3 säsonger. Men ja nytt kontrakt för det du har gjort och inte för det du gör. Nej det där ska endast vara möjligt för en la masia produkt. Skiter fullständigt om han går åt denna ledningen och senaste tränarna men någon måtta får det vara på våra sk "legendarer". Noggranna är dom med att välja ut tidpunkterna med, aldrig när det går bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-20 13:23
Visst kul att Alves skickar en känga mot ledningen men enda konsekvensen blir att Barças rykte som klubb förstörs. Många tror ju nu att hela klubben pissa på honom. Perfekt bränsle för hatarna att vinkla vad han sa så det låter som att alla inom klubben är skit när så inte är fallet. Tycker nog att han kunde hålla käften om detta. Vi culés visste ju ändå sen innan hur det verkligen gick till mellan honom o ledningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-02-20 13:14
Blaugrana91

Vad jag förväntar mig att Barto ska säga är i alla fall inte att Lucho är tränaren vi vill ha. Han kan säga att de fortfarande har förtroende för Lucho och att han kommer att stanna säsongen ut. Självklart ska han inte slänga Lucho under bussen eller liknande, utan det är rätt att skydda Lucho, men det handlar om ordvalen i detta falla för mig.
Annons: