/spanien/barcelona/forum/4937.aspx/spanien/barcelona/forum/4937.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FCBlaugrana
2014-07-23 22:35
@II Barça II:


Vill inte vara sån men det berodde på flera faktorer.
Jag kan bara nämna några. Men här kommer tre stycken, acceptera de eller inte men i alla fall. Ge honom en chans.

Med Roma

1. Hans första jobb som a-lagstränare.
2. Dåligt spelarmaterial.
3. Försökte spela tiki-taka.

Men nu har han:

1. Rutin.
2. Fantastiska spelare.
3. Är i klubben som uppfann tiki-takan.
Barcelona II Barça II
2014-07-23 22:32
Luis Enrique kommer att floppa så att det skriker om det, jag säger inte det för att vi just värvat Mathieu, tvärtom jag välkomnar Mathieu och önskar han all lycka i Barca. Jag säger det för att jag följde Roma när LE var tränare, han var fantasilös och gjorde ofta riktigt dåliga byten.

Med detta sagt så anser jag inte att det spelare någon roll ifall vi värvar fler mittbackar eller inte, jag tror att det gick åt helvete den dagen ledningen bestämde sig för LE som tränare.

Hoppas självklart att jag har fel, men detta är min personliga åsikt.
Barcelona LeoMessi
2014-07-23 22:30
Om något så förtjänar PSG att få en fet jävla transferban! Men istället får Barcelona transferban för att man är hemsk nog att ge barn från hela världen chansen att spela i världens bästa akademi och få en utbildning i världsklass. PSG pissar FIFA i ansiktet just nu, dom visar ingen respekt. FIFA och Uefa är rädda för shejken, dom är ju rädda att dom inte kommer att få mutor i framtiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2014-07-23 22:26
Hahaha ska man skratta eller gråta åt PSG och FIFA? PSG säkrade officiellt upp Aurier idag. PÅ LÅN. Hahaha de kringgår sitt Financial fair play denna säsongen med att låna honom iår. Jag spyr på detta. Fy vad vidrigt. Fotbollsmördare. Smart ska sägas av PSG. Men att det ska vara så enkelt att kringå det är pinsamt för FIFA. Att PSG utnyttjar det på detta vis är inte fair.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-23 22:22
@westinho - Sergio #16:Exakt det jag menade mellan raderna. Lucho har fått sin favorit. Gott så långt.
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-07-23 22:20
Panikvärvning är det väl knappast då han varit prio 1 sedan sommaren började.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-23 22:13
Vampiro

Hur får du Song-vibbar av Mathieu, och vad pekar på att det är en panikvärvning?
Barcelona Jarod The Pretender
2014-07-23 22:10
Jag kan förstå frustrationen hos många Barca-fans när det gäller värvningen av Mathieu. Nu när värvningen har offentliggjorts, så vill jag istället fokusera på det positiva med köpet. Vi får en spelare som bidrar med längd, styrka och snabbhet -egenskaper som behövs längst back i Barcas laguppställning. Lägg till att han känner ligan väldigt bra och spelat utomordentligt mot topplag, som t.ex. Real Madrid och Barca. Jag vill gärna se en till mittback i laget. Mascherano ska flyttas upp till mittfältspositionen där han spelar som bäst. Cuadrado hade jag gärna velat se i laget, men just nu känns den värvningen mindre prioriterat än mittbackspositionen. God råd till er mina kära Barca-vänner. Slösa inte så mycket energi på att gräma er över ledningen. Oavsett hur missnöjda vi är, så lär ledningen inte försvinna. Vi får helt enkelt vänta till valåret 2016. Med detta sagt, får ni gärna uttrycka era åsikter fritt. Känns bara onödigt att spendera den varma sommaren med att bli frustrerad över ledningens inkompetens. Väl mött!
Parre #6
2014-07-23 22:09
Om det är någon mittback som skulle vara möjlig o bra så är det Benatia. Vet att folk har hypat honom, men han var rent ut sagt briljant förra säsongen! Följer serie a och han var otroligt grym. Thiago Silva däremot, jag det inte varför PSG skulle sälja honom till oss. Dessutom skulle det blir så jävla sjukt överpris så att det skulle se astronomiskt ut. PSG behöver inte pengar, alla vet att vi är i behov av en MB samt att vi har deg. Mangala.... Portugisiska klubbar o deras jävla överpriser irriterar mig.
Real Madrid Kith.
2014-07-23 22:08
Håller helt med Vampiro, min oro är tyvärr förmodligen till och med snäppet värre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-07-23 22:01
Rambla~ Minns att det ryktades om att Mathieu själv inte villa komma till Barça förra året då han kände sig som ett andrahandsval. De började ju först visa intresse för honom när de failat med Thiago Silva. Hur som helst så har jag personligen extremt svårt för Mathieu. Bara det faktum att han inte är en naturlig mittback får mig att må lite illa. Han var nog som bäst när han spelade vänstermittfältare för några säsonger sen. Lägg till priset, åldern och att han lär kampera ihop med stackars Mascherano också. Till de som säger att han är rutinerad, ja visst men inte som mittback. Han har bara spelat på den positionen i lite över en säsong, det ska man inte glömma. Så nej jag är långt ifrån övertygad av den här affärern. Tänker inte helt ändra åsikt bara för att han råkat skriva på för Barcelona. Är ingen robot som bara går att programmera om på det sättet. Får välsigt mycket Song-vibbar från den här panikvärvningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-23 21:30
Förresten, en liten parantes angående artikeln "Officiellt: Mathieu..." är det viktigt att poängtera att Barcelona inte alls har löst Mathieus utköpsklausul (det görs för övrigt aldrig av den köpande klubben, utan det är spelaren i fråga som löser kontraktet hos förbundet), utan Barcelona har kommit överens med Valencia att betala samma summa som motsvarar spelarens utköpsklausul. Det är en väsentlig skillnad. Speciellt när det kommer till den skatt som annars ska betalas ut till staten om spelarens klausul löses.
Barcelona Rambla~
2014-07-23 21:22
@Vampíro:


Jag har kommit till den här slutsatsen. Själva spelaren Mathieu kan nog göra det bra hos oss och jag har accepterat värvningen nu. Jag stör mig dock på följande saker. På sättet hur den här värvningen har gått till på. Det hela är så jävla amatörmässigt och man måste få kräva mer av en ledning som styr en kliubb som Barcelona. Ni som tycker att vi gnäller måste kunna förstå kritiken till hur Zubi & Co gör sina affärer. Jag kommer aldrig att gilla det eller tystas ner. Det hade gått att köpa Mathieu förra sommaren, jag vet att Zubi var angelägen redan då. Det är inte acceptabelt att en ledning för en storklubb agerar på det här viset. Det sker ju hela tiden vilket resulterar i att andra klubbar ser oss som ett skämt. Det måste få ett slut. Tyvärr lär det inte ta slut förrän denna skitledning blir utsparkade en gång för alla. Jävlar vad denna råtta Rosell och hans junta har ställt till med i denna klubb. Jag anade aldrig att det skulle bli så här illa när han vann presidentvalet.

Dessutom så stör jag mig på Lucho varför han är så envis och just har fastnat för Mathieu (även om han kan bli nyttig som sagt). Jag vill att Lucho även ska vilja ha en riktig storback som inger respekt men tyvärr så verkar han vara nöjd med Mathieu.
Tiki-Taka
2014-07-23 21:21
Jag hittar inte någonstans på RAC1 twittersajt att Barca har en annan mittback på väg, men man får väl hoppas på det. Får väl hoppas på en back som är världsklass eller en talangfull yngre back.
Barcelona Vampíro
2014-07-23 21:11
[QUOTE=Rambla~]Fuck vad du gnäller! Fortsätt med det hur mycket du vill. :P [/QUOTE] Haha man lovar sig själv hela tiden att bara strunta i allt men sen är Zubi i farten och det brinner till direkt! Vad tycker du om Mathieu-dealen? Drömvärvning? :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-23 21:06
@Vampíro:


Fuck vad du gnäller!

Fortsätt med det hur mycket du vill. :P
Barcelona Vampíro
2014-07-23 21:05
Konstigt hur man kan vara aktiv på ett forum men ändå inte förstå sig på själva konceptet och hur det funkar. Forum är till för att diskutera och uttrycka sina åsikter, hur fan kan man då bli sur över att några andra tänker olika? Det är ju själva poängen med formatet. Vill man endast ha ryggdunkningar och att alla håller med varandra så försvinner syftet med ett forum. Sen förstår jag inte heller de som ständigt påpekar att folk "gnäller". Ni gör ju precis samma sak dvs. gnäller. Fuck och här skrev jag själv precis ett gnälligt inlägg om folk som gnäller på folk som gnäller. Gnällception.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-23 21:03
Angående denna Spanoudakis:

La Masia
?@Youngcules
@DarrenArsenal1 lefty, mid orchestrator, good physique n attitude. Decent talent but Alena, Perez, Lee from that team are on different level

Ingen större förlust tydligen. Så det är okej att Arsenal tar 15-åringar från oss? Var ju därför vi blev avstängda av Fifa.
Barcelona ADAMA&HALILOVIC
2014-07-23 21:03
Hahhhhahha Läst nyss på SVT text att nån finsk anfallare från AIK är klar för Real Madrid.. I texten värka det som att han ska spela för A- laget, när han i själva verket ska spela för Real Madrids B-lag Fan vad de förvränger den
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-23 21:01
@westinho - Sergio #16:


Vi var faktiskt rätt så anglägna. Han har funnits på Zubis lista ett tag.
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-07-23 20:58
Rambla~

Visst är det surt att vi får betala stora pengar för Mathieu när vi kunde få honom billigt för ett år sedan. För ett år sedan var dock inte Lucho vår tränare, därför var vi inte så angelägna att få hit fransmannen.
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
2014-07-23 20:56
ADAMA&HALILOVIC

Jag förstår att det kan vara jobbigt, men att du använder dig utav capslock för att göra din röst hörd gör inte saken bättre. Istället för att klaga på andra som klagar starta en ny diskussion som några här under försökt göra så hjälper du till att bidra med en skönare atmosfär.

;)
Barcelona LeoMessi
2014-07-23 20:55
@DM1982:


Arsenals så kallade akademi är ett jävla skämt! Dom skryter om hur jävla bra akademi dom har men dom ska försöka värva varenda lovande spelare från la masia från åldern 14-17 för att sedan påstå att dom fostrar många unga talanger. Om något så borde barca ha som policy att ungdomar som drar till arsenal från ung ålder aldrig mer ska få chansen att få spela i barcelona igen. Detta gäller bara arsenal, för jag är riktigt jävla trött på den där loser-klubben.

Wenger grät ju ut i media när barcelona hade värvat två colombianska yttrar från "arsenal". Sedan läste jag att dom bara hade provspelat för arsenal. Vet ej hur mycket det stämmer.
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-07-23 20:54
ADAMA&HALILOVIC

Och jag är trött på att du ständigt envisas med att använda capslock. Skriv normalt.
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
2014-07-23 20:54
@Rambla~:
Underbart, nu när man har semester blir det några sena kvällar, lite kvällsfotboll skadar inte ;)
Barcelona ADAMA&HALILOVIC
2014-07-23 20:51
DET HAR ÄR TILL ER SOM KLAGAR OCH KLAGAR OCH KLAGAR PÅ VAD KLUBBEN ÄN GÖR. jag och många andra är trötta på att var tredje text handlar och ZUBI, LEDNINGEN, MATHIUE, och hur alla suuuger Vi har fattat att ni inte är nöjda, det är inte jag hellre... Det komma inte hjälpa er med att skriva NEGATIVA saker bara har inne... Så snälla lägg ner den, och försök skriva lita positiva saker nån gång... Det är så att verkan ZUBi, LEDNINGEN eller MATHIUE läser har inne... Jag tvingas bläddra ner och ner för att hitta nåt positiva att läsa har inne liksom..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-07-23 20:50
Hoppas det är Thiago Silva, Benatia, Hummels, Mangala eller Vertonghen, får vi in en av dessa kan jag leva med att vi värvade Mathieu. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-07-23 20:49
[QUOTE=LeoMessi]Adama, Munir and Halilovic will be among B-team players who will continue at first team during stay in England and play against Nice. [md] Arsenal have signed Barcelona Cadet A midfielder Georgios Spanoudakis (18). The German-Greek player will join their U18 team. [via metro] Skönt att den trion får fortsätta försäsongen med a-laget :) Sen skräll att arsenal har värvat från la masia haha! [/QUOTE] Spanoudakis är 15 år. Jag utgår från att Arsenalfansen aldrig någonsin har några unvändningar kring ålder på Barcelonas värvningar. Har de en egen akademi eller köper de bara andras talanger?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-23 20:49
På tal om ingenting. Ni som är suktar efter lite fotboll och ändå sitter uppe på nätterna. I natt spelas det en träninsmatch. 01:30 Fotboll Liverpool FC - AS Roma Träningsmatch Viasat Fotboll Viaplay.se ComeOn
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-23 20:48
@DM1982:


Underbara nyheter! Skiter i några miljoner hit och dit för Mathieu, det är en kanonback - och får vi in en mittback till ser det ljust ut.
Vi fick ju förresten in några slantar för Bojan. Var stensäker att man skulle släppa honom gratis. Man får ta det onda med det goda :P
Annons: