/spanien/barcelona/forum/4930.aspx/spanien/barcelona/forum/4930.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona koeman92
2014-07-02 21:57
tikitaka

Ser bra ut.. Ta bara ut Piqué och sätt dit Benatia eller Hummels så blir det perfekt!
Barcelona tikitaka
2014-07-02 21:50
Den optimala formationen vid suarez ankomst borde ju vara som nedan ifall även deulo ska få en plats att spela på. ----------------------------SUAREZ---------------------- NEYMAR-----------------------------------------MESSI ----------------------------INIESTA---------------------- -------------BUSQUETS-------RAKITIC-----------om ALBA----PIQUE----MARQUINHOS----ALVES --------------------------MATS---------------------------
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-07-02 21:48
Jag vill inte ha Mathieu, som tur var verkar Valencia inte vilja sälja, läste en artikel där deras president nekar till att han ska säljas. Hummels och Marquinhos tack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2014-07-02 21:45
La liga es blaugrana!

Amen!
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona >The Reporter<
2014-07-02 21:45
Vi kommer få in två mittbackar även fast Suarez skulle kosta 1 miljard( vilket ha. Inte gör). Bartomeu och Zubi har flera gånger sagt att pengar inte är ett problem och att vi kommer spendera så mycket det behövs för att få ihop ett slagkraftigt lag. Marquinhos och Mathieu tror jag i princip är klara, bara detaljer kvar. Hur många gånger har vi inte skrikit efter en 9a när vi mött lag som lirar med bussen och vi inte kommit igenom? Nu får vi in världen bästa nummer 9. Jag är positiv till värvningen av Suarez och är spänd inför nästa säsong!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Conejito
2014-07-02 21:34
@Gabriel:


Aha trodde du menade att även Alexis skulle stanna, hmmm... har fortfarande svårt att se att alla skulle kunna prestera och leva upp till förväntningarna..

alla vill vara nummer 1, stjärnan i laget, kräver mycket boll och mycket mål, Någon kommer göra en bättre än den andra och någon kommer ta mer plats än någon annan, och jag har svårt att tro att alla bara kommer acceptera det.. Neymar har blivit begränsad genom att bara ha Messi på planen, jag tror inte det kommr bli bättre av att man tar in Suarez...

Hoppas jag har fel dock!!!
Barcelona neymar JR
2014-07-02 21:32
Blaugrana91 Haha vad du är girig nu, suarez + 2 mittbackar och en mittfältare? Jag blir förvånad och överlycklig om vi ens får 1 mittback Men om vi gör alla värvningar som behövs så räcker det ändå inte. Vi har större problem än någon mittback hit och dit. Vi har spelare som har tappat hungern, och det är stommen i laget. Värvningar i all ära men det betyder inte att vi kommer bli bättre Hade varit skönt om Lucho kunde hålla en presskonferens och berätta vad han har för planer. Med spelsättet, la Masia och nya värvningar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-07-02 21:20
Shit verkar verkligen som Suarez kommer, om Catalunya Radio rapporterar så brukar det stämma!! Var inte så negativa nu, Suarez in samt två bra mittbackar och behåller Sanchez, galet lag! Men vill ju gärna ha en mittfältare till... ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-07-02 21:19
@KarmaIsAKaranka:
Hurra! Äntligen!
Barcelona WalterWhite
2014-07-02 21:19
När man väl är ute och handlar kroater så kan man lika gärna ta in Mandzukic för 25 miljoner Euro och Lovren för 15 istället för att ge 80 för en psykiskt instabil person.
Barcelona Vampíro
2014-07-02 21:19
Det där argumentet köper jag inte för fem öre. David Villa gjorde 128 mål på 217 matcher i Valencia, var han en garanterad succé i Barça för det? Vad en spelate presterat i sin tidigare klubb betyder jack shit när de väl kommer till Barcelona, det borde vi alla veta vid det här laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
2014-07-02 21:18
@La liga es blaugrana!:

Barcelona Gabriel
2014-07-02 21:18
El Conejito De bästa spelarna kommer alltid (eller oftast) att rise above that. Neymar behövde sin första säsong för att komma in rätt i laget, det var inte bars en ny klubb utan också ett nytt land, man får inte glömma det, jag hade kunnat köpa det mer ifall han var äldre, då kan man mentalt göra sig redo för sånt enklare men man får inte glömma att Neymar fortfarande är väldigt ung. Tar man ut Messi på kanten, eller till vad jag anser vara ett ännu mer intressantare alternativ, bakom 2 anfallare i mitten samtidigt som man flyttar in Neymar från kanten och har Suarez bredvid honom är jag övertygad om att det hade blivit succé. Det där oroar jag mig inte speciellt mycket för. Men att tro att Suarez kommer att värvas utan att någon av Pedro eller Sanchez säljs är ändå rätt så naivt, det blir för många anfallare. Deulofeu oroar jag mig inte för, han tar Tellos plats i truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-07-02 21:14
Talks on Luis Suarez are well-advanced, but deal not expected today. 80M fee dropped after biting incident. No players included. [catr rac1]

Barcelona vice president Mestre, ceo Rossich and director Sanllehi are in London to talk with Liverpool about Luis Suarez. [catalunya radio]
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-07-02 21:13
Kan alla som gnäller om Suarez vara snälla och sluta för de skämmer ut sig. Ni snackar hela säsongen om att ni behöver en 9:a som avbelastar Messi och kommer med argument som att han är sliten, har inte egenskaperna för en 9:a, behöver vila m.m. När ni får en spelare med detta målfacitet: Ajax 110 matcher 81 mål Liverpool 110 matcher 69 mål Och de egenskaperna vi söker, en målspottare som kan avbelasta Messi samt bryta mönster och ta för sig så klagar ni. Trött på plastsupportrar som hela tiden gnäller så fort dom inte får som dom vill. De är ett lag, gillar du inte styrelsen? Gör de inte som du vill? Håller deras värvningar inte dina egna personliga krav? Tycker du de har fula matchställ? Gillar du inte deras sponsorer Vet du vad? Då kan du byta klubb, ingen har tvingat kvar dig. Antingen håller du på laget i vått och torrt eller så slänger du dig själv så långt bort som möjligt från denna underbara klubb. Stödjer själv som supporter varje värvning som klubben gör, oavsett om det är Anders Svensson eller Luis Suarez. Alla värvningar har en tanke och vem är ni att döma om de är bra eller inte? Klubben har en styrelse som sammanlagt har en bättre utbildning samt inkomst som alla oss på SF tillsammans. Välkommen Suarez.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Conejito
2014-07-02 21:12
@Gabriel:
Att ha en Messi i laget, som ska ta plats och vara Messi. Samtidigt som man har en Neymar värd 1 miljard eller vad han är, som spelar sin andra säsong i Barca och måste prestera och leva upp till hypen, samtidigt som man värvar in en Suarez som värvas för 800 m och har pressen på sig att han måste göra mål, samtidigt som man har en Alexis som gjort en bra säsong och ett bra VM och vill vara en huvudperson i sitt lag. Samtidigt som vi har en Pedro som är utanför och en Deulofeu som slänger bort sin talang Jag blir bara mer och mer övertygad att det inte skulle funka... Säkert för att sälja tröjor men inte på fotbollsplanen. Värva in en anfallare med inte så mycket press på sig så Neymar och Messi kan skina och sälj Alexis. Samtidigt får Deulofeu hoppa in och vi slänger inte bort hans talang Men det är bara min åsikt :)
Barcelona Gabriel
2014-07-02 21:06
Rambla Jag håller med dig, även jag är medveten om att Sanchez kommer att säljas, jag hoppas bara att man får ut så mycket som möjligt för honom. Om Sanchez bara vill till Arsenal så ska Arsenal betala mer än 40 för honom med tanke på att dem betalade 40 för överskattade Özil som levererar bra fotboll 1/5 matcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-02 21:04
Jag förstår inte att ni låter er luras så enkelt. Alexis är till salu och hela Europa vet om det. Vad Bartro säger på en PK gör ingen skillnad. Alltså, de är villiga att sälja honom men det innebär inte att det blir av. Det återstår och se men jag hade inte haft för stora förhoppningar.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
2014-07-02 21:02
Jag är emot värvningen av Suarez av den enkla anledningen att jag inte vill vara en hycklare som vissa här inne är villiga att vara. Vi hånade alla Real Madrid när de betalade 90 miljoner för Bale och nu ska vi göra något ännu värre två somrar i rad, först Neymar för gud vet hur mycket och nu psykbrytet Suarez för 80 miljoner, är så besviken på min klubb som fortsätter att göra sig själv till åtlöje i omvärldens ögon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-07-02 20:57
Jag säger så här, om man köper Suarez och ändå lyckas behålla Sanchez samtidigt som vi ÄNDÅ köper in två bra mittbackar så tänker jag mi då fan inte klaga på Suarez prissumma. Det är han för bra för att klaga på. Däremot handlar det om prioriteringar. Skulle Suarez värvas för de pengarna som är tänka för mittbackar så är det helt åt skogen, men köper vi in Suarez (oavsett vad han kostar), samtidigt som mittbackar också handlas in så tänker jag verkligen inte klaga vare sig han köps för 80 eller 50M€.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-07-02 20:53
Nej nu orkar jag inte längre, här kommer dagens rant.

Hur kan de ännu en gång snåla med att värva mittbackar för att jaga ännu en crack till anfallet? Lär den här klubben aldrig från sina misstag? Är det verkligen viktigare att sälja tröjor istället för att försöka få ihop ett slagkraftigt lag?

Jag undrar verkligen om de inser hur mycket problem den här transfern för med sig. Vi pratar om världens kanske mest hatade och hånade fotbollsspelare just nu och klubben är trots det villiga att betala monstersummor för att värva honom. En 27 åring som inte får spela på en halv säsong. De vill alltså att värva honom, herregud.

Tänk bara hur mycket snack det kommer att vara kring Suàrez innan han ens spelat en match. Under hela hösten kommer spelare och ledare i klubben vara tvungna att försvara hans beteende, på varenda presskonferens kommer det att pratas om honom. Snacka om major distraktion som laget inte behöver.

Det finns oändliga problem som följer med Suàrez. De måste för fan hålla hans presentation på en parkbänk då han inte ens får kliva in på en arena.

Då har jag inte ens nämnt alla möjliga problem som kan förekomma på själva fotbollsplanen. Suàrez är långt ifrån en garanterad succé, vi har sett hur världsanfallare en efter en förvandlats till Bojan när de tagit på sig Barçatröjan.

Okej det var allt tills imorgon.
Barcelona Barcelonistas
2014-07-02 20:53
Gabriel - vid ett sådant scenario så hade Suarez värvningen varit smöret på brödet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Conejito
2014-07-02 20:52
@Gabriel:


Om det är tänk att starta med Messi på högerkanten så tycker jag det är en bra värvnig, men om Messi fortfarande ska spela centralt så är det en rent av idiotisk värvning enligt mig..
Barcelona Gabriel
2014-07-02 20:50
Låt oss säga så här, vi köper Suarez för ca 80M€ utan att lägga in någon spelare, men köper ändå 2 mittbackar, är ni fortfarande emot Suarez värvningen då?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Conejito
2014-07-02 20:34
Extremt orolig över Deulofeus utveckling om Suarez kommer.. Om inte Suarez spelar som 9a och Messi på kanten kan det fan vara den mest onödiga värvingen genom tiderna...
Barcelona Vampíro
2014-07-02 20:29
Då kan vi vara beredda på att de betalar ca €70-80M för honom och att alla katalanska tidningar kommer försöka rättfärdiga prislappen. Suck.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
2014-07-02 20:26
Rac1 : No player wil be included in Suarez transfer.7

Mycket intressant.
Barcelona Meymar
2014-07-02 20:06
@jawwa:


Nu tror jag inte att Barca någonsin kommer ändra formation, men precis som du så förstår inte jag heller hur klubben tänkt använda Cuadrado om han värvas. Jag ser han som en väldigt offensiv spelare, absolut ingen ersättare till Alves. Möjligtvis att Cuadrado hade kunnat funka som ytter i 3-5-2-formation, där yttrarna får ta mycket både offensivt men även defensivt ansvar. Nu tror jag inte detta kommer hända som sagt, men en elva hade kunnat se ut såhär i så fall:

Ter Stegen
Piqué-Bartra/NY-NY
Cuadrado/Alves-Iniesta-Busquets-Alba
Messi
Neymar-Alexis

Det hade faktiskt kunnat vara ganska intressant att testa detta spelsystem, även om jag gärna hade velat få plats med Rakitic i elvan också.
Barcelona Blaugrana91
2014-07-02 20:01
Intressant att klubben går ut med att Sanchez lär bli kvar och detta i samband med att Suarez antagligen värvas. Kanske därför man menar att man är nöjd med mittfältet. Kanske man vill spela så här: Busquets -Rakitic/Xavi Sanchez-Messi-Iniesta-Neymar Suarez Kanske inte ens hade funkat, men något i den stilen. Och därav så tycker man som sagt att det räcker med mittfältarna vi har, men jag tror ändå som jag sa igår att om Xavi lämnar så lär vi värva en till mittfältare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-07-02 19:49
Kith.

Ett av dom sämsta inläggen jag har läst dom senaste dagarna. Pro eller con Alexis, övriga härinne argumenterar åtminstone för sin ståndpunkt i saken men ditt inlägg innehåller så många dåliga iakttagelser att man får grått hår, och det är inte första gången heller från din sida. Bara som ett exempel, står det i statistiken hur många matchavgörande mål Alexis stod för förra säsongen? På rak arm vill jag minnas MINST 4-5 olika matcher där vi tack vare hans individuella prestationer stod med allt i egna händer i sista omgången mot Atlético. Hur många sådana mål stod Pedro för? Ska tilläggas att jag älskar Pedrito men att sitta och jämföra deras målstatistik som du och många andra har gjort dom senaste dagarna är fullständigt meningslöst. Lönt att yttra sig i en fråga om man har noll koll? Slutligen måste du vara en ypperlig framtidskännare om du redan nu vet att Reus hade blivit en succé i Barca :) tröttsamt är bra förnamnet.


Postat via SvenskaFans-appen
Annons: