/spanien/barcelona/forum/4918.aspx/spanien/barcelona/forum/4918.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona The Octopus of Badia
8/14/2014 16:44
Blaugrana91

Ja, det får han.
Barcelona Blaugrana91
8/14/2014 16:42
Så Suarez får spela Gamper -matchen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messidinho_10
8/14/2014 16:42
Är det någon mer än jag som längtar tills på Måndag?? Det vattnas i munnen redan :P

Neymar Messi Suarez


Dem kommer göra kaos!!!
Barcelona The Octopus of Badia
8/14/2014 16:35
Suárez kommer att kunna presenteras när som helst av klubben. Utöver det kommer han kunna medverka i träningsmatcher med både Barcelona och Uruguay, så förvänta er att klubben anordnar några träningsmatcher under landslagsuppehållet.

On another note; Deulofeu kommer med största sannolikhet att lånas ut till antingen Sevilla (mest troliga) eller tillbaka till Everton i en säsong. Detta bör betyda att Munir, men även Adama, lär få en hel del speltid med A-laget tills dess att Suárez kommer tillbaka. Munir, Messi och Neymar låter bäst i mina öron då marockanen, till skillnad från Pedro och Adama är naturlig i nummer 9-rollen och därmed en duglig ersättare tills Suárez kommer tillbaka.
Barcelona SoM_Un
8/14/2014 16:32
någon som vet om suarez får presenteras? isåfall när`? letar men kommer inget vart=(
Barcelona The Octopus of Badia
8/14/2014 16:24
Rambla~

Vi har ingen scoutingsverksamhet i den här klubben. Det trodde jag du visste vid det här laget.
Barcelona Gabriel
8/14/2014 16:23
Rambla~

Jag vet men klubbens intresse för båda spelarna är uppenbarligen "på riktigt". Framför allt fallet Reus upplever jag finnas ett riktigt starkt intresse för. Eftersom man då inte kan värva honom nästa sommar tillåter jag mig i alla fall att vilja tro på att klubben har en "plan" för honom. Inte kan man låta sig själva bara stå och kolla på när alla andra klubbar tävlar om hans signatur nästa sommar, då vi inte ens kan köpa någon.

Gäller att vara smart och punga upp pengarna redan nu. Vi har pengar att spendera, i sommar och även nästa sommar. Om budgeten låg på120M€ för denna sommaren drar jag slutatsen att är åtminstone minst lika hög nästa sommar, man kan lika gärna spendera nästa sommars transferbudget redan i sommar då.

Samtidigt måste Dortmund agera och välja hur de vill göra med Reus. Drömscenariot vore självklart att han kommer den här sommaren, men Dortmund verkar inte vara allt för sugna på att göra sig av med honom redan i sommar, därmed kan det mycket väl tanka sig neka alla bud som kommer på honom, oavsett summa. Går det inte då att fixa hit honom denna sommaren så borde man försöka komma till en överenskommelse med Dortmund om att köpa honom i sommar och låna ut honom den här säsongen till dem, då blir alla glada (förutom en otålig jag som gärna vill ha hit honom NU). Det är en lösning att starkt överväga.

Gällande Cuadrado så är det tamejfan bara att hosta upp pengarna. Vad jag anser om hans kvalitéer som högerback är ointressant eftersom det är Lucho som tjatar om hans signatur.

Kom igen nu för fan Barça, visa Europa eran styrka!
Barcelona Rambla~
8/14/2014 16:19
@The Octopus of Badia:


Seriöst, om det stämmer kan man ju undra vem fan som har scoutat honom?
Barcelona The Octopus of Badia
8/14/2014 16:17
Den här Douglas ska tydligen vara sämre än André Santos. My god.
Barcelona Rambla~
8/14/2014 16:13
@Gabriel:


Du vet hur det funkar i den här klubben. Vi har ju La Masia kommer Zubi, Barto och Lucho nu säga.

Munir och Sandro.
Barcelona Gabriel
8/14/2014 16:03
In med både Reus och Cuadrado nu. Lägg ett 30M€ plus Pedro bud till Dortmund för Reus och släng upp 40M€ som Fiorentina vill ha för Cuadrado. Vi kommer ändå inte få köpa spelare nästa sommar så det är lika bra att vi använder oss av nästa års transferbudget den här sommaren.
Barcelona 1.70-ligan
8/14/2014 16:02
Hoppas bara suarez kommer tillbaka i sitt absoluta esse i oktober. Är rädd han kommer tappa..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Migueli
8/14/2014 15:55
Lion24 Jag håller helt med dig. Fyra månader är helt befogat. Det är ändå tredje gången han biter någon. Men jag är ändå väldigt glad att han får träna med laget för den aspekten av straffet var helt absurt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
8/14/2014 15:53
Douglas är bokstavligen skit. Bajs. Ni borde gilla Rafael Hernandez på Facebook. fotbolls kunnig brasse med insikt om den brasilianska fotbollen och är ett Barca supporter. Minns ni Andre Santos som köptes av Arsenal från Fenerbahce och såldes för att han va skit? I Brasilien den klubben som han spela för kasta de ut honom för att han va skit. Så bra är Douglas enligt Rafael. Den här ledningen är sämst. Jag längtar tills de försvinner. Först låter de Kroos försvinna till Madrid, Aurier en afrikansk monster till PSG för kaffe pengar och värvar två skit backar för priset av 1 duktig och behåller Sergi Roberto. En duktig ledning hade släppt Xavi eller behållit Xavi med en mindre roll och Värvat Rakitic eller kroos. Värvat Benatia, Hummels eller Mangala och Aurier. Hämtat hem Rafinha och Denis suarez. Lånat ut medelmåttan Roberto och skickat Deulofeu på semester. Sålt bara antingen Alexis eller helst Pedro för 40 och lagt 40 till för Suarez. Istället för Bravo bara flyttat upp Masip. De här åsnorna fattar ingenting. Vi är bättre sportchefer här inne på forumet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
8/14/2014 15:53
Nu måste bara Cuadrado in, eller ännu hellre Reus. Samt den där högerbacken Douglas, om nu det ryktet går och ta på allvar.
Barcelona Lion24
8/14/2014 15:52
@Bàckis:


Skönt att jag inte är den enda. Jag tycker faktiskt att Suarez fick ett rättvist straff, det var inte 1:a, 2:a gången han gjorde sånt. Sen så har det blivit massa annat problem med Suarez också så är det nångång han ska få ett hårt straff så var det efter incidenten med Chiellini och tyvärr så råkar Suarez spela för oss nu med avstängning. Jag tycker dock att det var för hårt att Suarez inte skulle få träna med laget men annars så måste någon agera för att få stopp på detta.
Barcelona grande jw
8/14/2014 15:49
@B.BOSS:


Börjar bli trött på dig. Sluta skriv så mycket skit. Du saknar bevisligen fotbollskunskaper överhuvudtaget och ändå sitter du och argumenterar om saker du inte har den blekaste om. Vi har ett bättre lag den här säsongen än föregående säsong. Det är ren fakta.
Barcelona Neymar N11
8/14/2014 15:48
Det var rätt väntat beslut, man får ändå vara nöjd att Suarez får träna med laget. Bra att veta Suarez straff tar slut precis en dag innan el clasico på bernabeu. Tränar han hård så kanske vi får se honom spela den matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
8/14/2014 15:48
Jag tycker nog också det är helt rätt att straffet står kvar. Lika bra att han får lära sig en gång för alla. Dessutom så hade vi fått höra Uefalona hela dagen lång vid minsta lilla framgång denna säsong.

Ledningen får skylla sig själva, de visste som sagt om riskerna med att värva honom för den monstersumman. Nu får de ta på sig dumstrutarna och ställa sig i hörnet. Den här säsongen känns redan körd. Aldrig att Messi och Neymar med uppbackning av Pedro är tillräckligt som anfallare. Nu snackar de tom om att Deulofeu ska iväg på lån. Sen att Rafinha placeras som någon slags backup som falsk nia i olika uppställningar från Sport och MD, ger jag inte mycket för.

Ja men nedmontera truppen hela tiden, gör det bara, för små tunna truppar är ju att föredra från en bred trupp.
Barcelona the cameroonians
8/14/2014 15:47
@Rambla~:Ryktas om att alla övriga spelare fått en extra stelkrampsspruta i alla fall :P
Barcelona Dicapri
8/14/2014 15:46
CAS' media release says Suarez' ban starts on 25 Jun, which means it would end on 24 Oct so he would be avalable for clasico on 25/26 Oct.
Barcelona Blaugrana són els colors!
8/14/2014 15:46
Det enda jag väntar på just nu är kommentar från vår egna säkra källa "The reporter".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
8/14/2014 15:46
Sökte ordet "återfallsförbrytare" och hittade denna bilden.

Om inte det hade vart för don Florentino så hade pepes advokat vart tvungen att åberopa mental sjukdom så att han kunde få vård istället för fängelse.

Visst att Suarez ska vara avstäng från matcher, men proportierna i straffet som bl.a. ingen presentation, träning, osv osv var ju bara löjligt. Men så länge man själv sitter med i fotbollens officiella organ så är det skillnad på straff och straff, eller hur perez?
Barcelona Glaubrana
8/14/2014 15:44
Rambla~ Tänk att jag satt och tänkte precis likadant. Någon som var bombis och skrev "kom ihåg vem som sa det"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
8/14/2014 15:42
Vem var det jag diskuterade med här på forumet som var så säker på att Barcas stjärnadvokater skulle lyckas upphäva Fifas beslut?

It's payback, bitch. :P
Barcelona Vampíro
8/14/2014 15:40
Barcelona som klubb har ingen rätt att gnälla över det här, man visste vad man gav sig in på när man värvade honom för god knows hur mycket. Straffet var redan satt och man kan inte räkna med att det ska upphävas, det funkar inte så. Straffet må vara hårt men det är ändå tredje gången en vuxen människa biter en annan på en fotbollsplan så han har endast sig själv att skylla. Bra i alla fall att han får träna och komma in i laget ordentligt innan det är dags för debuten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
8/14/2014 15:40
Stod det något i CAS beslut om att Suarez måste ha munkorg i morgon nu när han får träna med laget? :P
Tiki-Taka
8/14/2014 15:39
Känner någon till Douglas från Sao Paolo, som ryktas på väg till barcelona!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
8/14/2014 15:37
Vet någon hur bra Douglas är?
Barcelona Rambla~
8/14/2014 15:34
S K A N D A L


Uefalona bitches :P
Annons: