/spanien/barcelona/forum/4911.aspx/spanien/barcelona/forum/4911.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ElRaval
8/14/2014 21:23
Kul med utlåning! Nu hoppas jag bara att även Sergi Roberto blir utlånad.

Unai Emery verkar vara en riktigt bra tränare att spela under, så jag tvivlar inte på att det här kommer bli nyttigt för Gerard.

Ska bli spännande att se vad det här innebär, vem som ersätter. Munir eller Cuadrado?
viccc
8/14/2014 21:22
Ursäkta men vad pratar du om? Deulofeu är väll fan mer redo än S.Roberto/ Adama/munir? Deulofeu har erfarenhet från PL och var stundtals riktigt bra i Everton. S.Roberto har varit väderlös hela tiden och Adama har spelat en fjuttig halv säsong i Barca B
Barcelona Gabriel
8/14/2014 21:19
Official: Barcelona announce that winger Gerard Deulofeu (20) joins Sevilla on a one-year loan #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #5
8/14/2014 21:18
Hoppas Emery får rätt på Deulofeu nu då. Känns ändå bra med utlåning, dock blir vår anfallsuppsättning som sagt otroligt tunn nu.
Barcelona Messidinho_10
8/14/2014 21:17
Delefeou klar för Sevilla, 1 år lån!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
8/14/2014 21:16
Först 7m och nu helt plötsligt 12m för denna okända Douglas? Inte blir jag speciellt förvånad när jag nu får veta att han ägs av samma grupp som Henrique och Keirrison en gång gjorde. Vad fan händer i denna klubb? Hur fan försvarar de detta om det nu visar sig stämma. Att totalt ignorera spelare som tex Aurier för denna okända spelare? Jag finner fan inga ord längre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
8/14/2014 21:13
Jag vill inte låta negativ, men jag tror faktiskt inte längre på Deulofeu. Jag har gett upp, även om innerst inne så hoppas jag verkligen att det kommer visa sig att jag hade fel.

Det började med när han hoppade in mot Mallorca när laget hade en stor ledning. Fyfan vad han var loj. Jag skämdes för min fru som satt bredvid mig på plats i arenan eftersom jag berömde honom innan. Han verkade tro att han behövde inte visa framfötterna. Snobbig, kaxig, överskattade sig själv.

Och det fortsatt med Everton - han har inte övertygat mig alls med sina inhopp. Jag såg inte alla, men de jag såg gav rätt svaga intryck.

Fotbollsmässigt påminner han mig mer o mer Bojan - grym som ungdom men ett stort steg på senior nivå. Deu kan spela i Stoke City, det är kanske hans rätta nivå.
Attitydmässigt - snacka om att spela en fixstjärna utan några kvitton.

Han får gärna bevisa vad han kan i en mindre klubb som Sevilla innan. Jag vill inte ha honom på bänken än.
Barcelona Vampíro
8/14/2014 21:09
Väntar ivrigt på hur sektmedlemmarna ska försvara en potentiell värvning av den här spelaren. En helt okänd 24 åring utan meriter och med noll europeisk erfarenhet för €12M. Det lär bli svårt men på nått sätt kommer folk få det till en godkänd affär tillslut. Det verkar vara melodin, drick all kool-aid och blunda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
8/14/2014 21:07
Ryktena intensifieras från alla om att Deulofeu lämnar för Sevilla på lån. Tycker att han borde få en ärlig chans att visa vad han går för i Barca. Sergi Roberto får en 5 års kontrakt. Man kan tro att det är klubbens första presidents son. Antingen exploderar han eller har vi en ny Viktor Sanchez till ingen nytta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
8/14/2014 21:06
Men varken Mundo Deportivo, Rac1 eller någon annan tidning från Spanien har kommit ut med rykten kring Douglas väl? Det är väl bara Sport?

Om så är fallet så tror jag att vi kan vara lugna än så länge.
Barcelona grande jw
8/14/2014 21:03
Vad jag hör från journalister och annat kunnigt folk från sydamerika så är Douglas totalt värdelös och många menar att han inte ens borde vara i startelvan i Barcelona B. Dessutom är det samma företag som äger 40% i Douglas som sålde Keirrison och Henrique till oss. Två spelare som kostade över €20 miljoner, och ALDRIG spelade en endaste tävlingsmatch för oss. Om man hellre värvar honom för ofantliga €12 miljoner än Aurier som man inte ens brydde sig om så finner jag fan inga ord. Och vad har Montoya för plats i dagens Barca? Ska dom värva in en sketen högerback till så blir alltså Montoya tredjevalet? Borde man inte sälja honom då om man vägrar spela med honom?
Mascherano#14 el Jefecito
8/14/2014 20:56
12m? Dyrare än Aurier alltså? Hoppas fan inte att det är sant!
Barcelona Z_Z
8/14/2014 20:55
1.70-ligan:

Kan dock tycka att det är bättre att Suarez lånas ut i två säsonger än att roberto gör det. För känns som han har större möjligheter att explodera och bli en grym mittfältare än S.Roberto har. Däremot vansinnigt att ge Roberto ett 5-års kontrakt.
Barcelona Gio Style
8/14/2014 20:50
Jag skulle inte vilja påstå att Douglas är lika dålig som Andre Santos men dem pengarna för en 24-åring känns bortkastat.
Hellre Cruzeiros Mayke eller allra helst Marcos Rocha från Atletico Mineiro om man ska titta i den ligan.
Barcelona 1.70-ligan
8/14/2014 20:37
Ibland undrar man om ledningen vill klubbens bästa i alla lägen. Varför lånades Denis suarez ut men sergi Roberto får förlängt? Varför är pedro fortfarande untouchable? Osv
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
8/14/2014 20:36
Barcelona close in on €12m signing of Sao Paulo defender Douglas. [Sport.es] Han nån koll på han?
Tiki-Taka
8/14/2014 20:36
Barcelona close in on €12m signing of Sao Paulo defender Douglas. [Sport.es]

Ska man skratta eller gråta!? Jag skrattar...........HAHAHAHAHA
Barcelona Vampíro
8/14/2014 19:55
Barcelona made Sergi Roberto a 5-year renewal offer on Monday. Player wants to wait to see how much playing time he gets this season. [md] Vad i helvete händer med den här klubben?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
8/14/2014 19:50
Vampiro: Det hade varit helt fantastiskt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
8/14/2014 19:47
Bring back Eto'o!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FC Tiki-Taka
8/14/2014 19:43
Luis Enrique insists that Barcelona make a final attempt to sign Fiorentina player Cuadrado. Barcelona have for now offered 35M. [lesportiu]
Barcelona Júnior.
8/14/2014 19:41
Rambla Därför anser man att ledningen måste ha ett ess i rockärmen. Att skicka iväg en spelare måste (i detta fallet) innebära att en ny anländer. Det är konstigt att man i förväg skickar ut en spelare innan en ny värvas in. Ingen annan klubb hade agerat på detta viset. Nu vet t ex hela Europa att vi har en anfallsposition som bör fyllas ut, de skulle då kunna kräva mer för sina spelare. Ännu konstigare vore det om det inte planerades in någon ny värvning. Lucho har gjort några drastiska förändringar under sin korta tid i klubben and it's freaking me out haha.
Barcelona Rambla~
8/14/2014 19:35
I ärlighetens namn har Deulo knappt fått någon chans att visa upp sig denna försäsong. Han har ju tex inte ens fått starta en match. Dessutom, hur många träningsmatcher har vi än så länge denna sommar? Han måste ju visat taskig inställning för att Lucho så snabbt och så tydligt ville ha iväg honom ut på lån. Bristerna Deulo fortfarande har pga av sin ungdom borde ju knappast komma som någon överraskning för LE. Han borde ju ha den kollen redan innan försäsongen kan jag tycka. Jag är annars inte emot någon utlåning, snarare tvärtom för han behöver verkligen det. Fast då får ju läget i truppen inte se ut som det nu gör.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/14/2014 19:33
Konstigt om man lånar ut Deulofeu, han presenterades ju som ett "nyförvärv "... Isåfall måste vi värva Cuadrado tycker jag, annars blir det för tunt.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
8/14/2014 19:23
Får vi Cuadrado har vi en grym anfallsupssätning med Neymar, Messi, Pedro Cuadrado, Rafinha och Suarez. Under tiden som Suarez är avstängd spelar vi med Neymar-Messi-Cuadrado, förutsatt att han kommer då.
Barcelona Rambla~
8/14/2014 19:21
Låt oss summera. Vi har just fått reda på att vår stora värvning denna sommar inte får spela förrän i slutet av oktober, kom ihåg det gäller även i CL. Vad beslutar LE då? Jo, att skicka iväg Deulofeu på lån till en konkurrent i ligan och samtidigt försvaga en redan väldigt tunn anfallsbesättning. Det är ju alldeles lysande. Tror han på fullaste allvar att Munir, Sandro eller Adama är redo för detta? De har just tagit steget från Juvenil till Barca B. Jag vet de fick några matcher i B redan förra säsongen på slutet men steget fullt ut till B tar de denna säsong. Den här jävla klubben kan ju inte göra någonting rätt känns det som. Varför vägrar de värva riktiga förstärkningar när det är uppenbart för alla att det behövs? Sluta värva medelmåttor då som sen nästan är omöjliga att bli av med.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
8/14/2014 19:17
Man är fortfarande förundrad över att man inte behöll d.suarez istället för s.roberto....ångest!
Barcelona Vampíro
8/14/2014 19:15
Jag utgår ifrån att han kommer spela 90 min varje vecka, annars är det idioti. Sen är det lite trist att Sevilla som vann EL så sent som för några månader sen ska behöva låna in tonåringar från Barcelona för att få ihop ett slagkraftigt lag. Det säger en del om den spanska ligan atm.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
8/14/2014 19:14
Att Deulofeu lånas ut måste bara betyda att Lucho inte alls är nöjd med hans spel under försäsongen, vilket jag endast i sådana fall kan hålla med om. Men att låna ut honom känns väl lite extremt? Speciellt nu när Suárez blir borta dem första två månaderna av säsongen.
Tiki-Taka
8/14/2014 19:10
Helt absurt att låna ut Deulofeu, varför inte ge honom en chans!? Om han lånas ut måste Cuadrado köpas in och Alves stanna. Alves spelar kvar på sin högerbacksposition, medan cuadrado spelar högre upp i banan för att ersätta deulofeu.
Annons: