/spanien/barcelona/forum/4897.aspx/spanien/barcelona/forum/4897.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
8/22/2014 08:40
Canaletes Så går det när någon säger att Reus är på samma nivå som Messi och att man borde sälja Messi för typ 60M haha. Sen var det ju någon som sa väldigt grova saker om El Pasillo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
8/22/2014 07:28
Hela första sidan är ju i princip bara personliga påhopp haha. Vad händer?!
Chilla förfan.
Tiki-Taka
8/22/2014 06:21
Fantastic, Douglas to Barcelona might've crashed because of the transfer ban confirmed plus the Brazilian transfer window being closed. Kan man hoppas mån tro!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
8/22/2014 04:43
Jag trodde att Cristiano skadade sig förra matchen, han var ju ''tvungen'' att avbryta matchen i halvtid mot Atleti. Nu är helt plötsligt bra och kommer förmodligen spela från start imorgon. Hahaha. Jag har sagt detta väldigt länge. Cristiano Ronaldo är en av världens absolut bästa ''skådespelare'', nu menar jag inte ens hans filmningar. Nästan i alla matcher där Cristiano gör en dålig insats så kommer han alltid med en ''skada'' under matchen så att folk sen kan säga ''ja men det berodde på skadan, därför var han så dålig'' eller ''han hade ont''. Eller under de stora och viktiga matcherna så ''skadas'' Cristiano väldigt ofta i inledning av matcherna så om Ronaldo inte gör en bra match eller om Real ej går vidare så ska alla ''veta'' orsaken, ''skadan''.
Barcelona Leo y Cesc
8/22/2014 02:17
Neymar Jr Det du håller på med kan man jämföra med ett litet barn: Vem har ätit kladdkakan? Barnet: Inte jag, och sen sitter ungen där helt kladdig runt munnen. Du är lika smart som en 5 åring.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
8/22/2014 01:55
Neymar Jrr Om jag plötslig skulle få för mig att gå över till grannhuset mitt i natten för att klä den i toapapper åt alla håll och kanter hade jag åtminstone kamouflerat mina intentioner lite smidigare. Men så är det ju en enorm skillnad på min IQ och din. Det första troll brukar göra är att ge sig på Messi, så mitt tips till dig är att ta det lite lugnare i starten och jobba upp inkompetensen successivt så att du åker ut med ändan före efter en tids trollande åtminstone nästa gång. Med den här rivstarten kommer du nämligen vara borta redan imorgon skulle jag tippa eftersom MOD, även dom, har högre IQ än dig. Tips till din fortsatta "karriär" : Ett riktigt duktigt troll ser resan i grannforumet som ett maraton, inte ett 100 meters lopp med flygande start där han ger sig på klubblegendaren dirrrr, det första han gör. Kom igen nu, lite mer skicklighet har man rätt att kräva av ett troll anno 2014 för fan..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
8/22/2014 01:49
Glömde en sak. Reus på samma nivå som Messi?? Haha Ta det lugnt med drogerna, du verkar få kraftiga hallucinationer :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
8/22/2014 01:45
[QUOTE=Neymar Jrr]Jag skrev 70 till 100 miljoner! Och ja jag anser att Reus är nivå med Messi. Messi har gått ner sig det senaste. Bara för man håller på Barca betyder det inte att man är blind!! [/QUOTE] Asså grabben, du gör bara bort dig. Till och med din mamma vet att du är ett troll. För det första så får du lätt 150€ mille för Messi. För det andra, om 2 år så kan Messi gå ner som innermittfältare och fortfarande va bäst i världen om han vill.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
8/22/2014 01:41
Barça closed the deal for Sao Paulo's Douglas for 5 years. He's in Brazil waiting for everything to be official in the coming days

Luis Enrique has given Alex Song the freedom to leave. His 4M salary is an obstacle for clubs that are interested

There is a unilateral clause in Dani Alves contract that allows him to continue at Barcelona until 2016.
Barcelona Lionel Messi n10
8/22/2014 01:38
Om du anser det så är du den ända blinda personen på detta forumet. Reus på Messis nivå haha man förvånas aldrig av vissa här.
Real Madrid Neymar Jrr
8/22/2014 01:08
Jag skrev 70 till 100 miljoner! Och ja jag anser att Reus är nivå med Messi. Messi har gått ner sig det senaste. Bara för man håller på Barca betyder det inte att man är blind!!
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Neymar Jrr
8/22/2014 01:02
Funeral Canticle Vad spelar det för roll om jag är ny och skapat mitt konto nyligen? Finns väl en anledning varför jag skapat mitt konto? Vi driver väl ingen sekt här?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
8/22/2014 00:56
Barcelona agreed today a personal 5-year deal with Sao Paulo right back Douglas (24). Transfer to be announced in the coming days. [sport] Varför ska de alltid envisas med 5 års-kontrakt? Det är bara idiotiskt speciellt när det handlar om ett så pass osäkert kort som detta ändå är. Det finns absolut inga som helst garantier på att denna totalt okända spelare utan meriter ska göra succé så varför ge honom ett långtidskontrakt helt gratis?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #5
8/22/2014 00:56
@Neymar Jrr:


Haha om du ska trolla får du se till att vara lite trovärdig. Sälja Messi för 70M? Reus på samma nivå som Messi? Bitch you cray.
Barcelona FC Tiki-Taka
8/22/2014 00:55
@Neymar Jrr:HAHAHAHAH...... vad har du tagit?
Barcelona Hyder
8/22/2014 00:54
Douglas-affären luktar, precis som nedan konstaterat, Henrique/Keirrison på väldigt långa vägar. Douglas som spelare luktar Cicinho på lika långa vägar. En medelmåtta som snarare känns som en korttidslösning än någonting annat. Enligt erkända experter så var nog den här liknelsen snarare ett hån mot Cicinho som nämns i samma mening som killen. Jag hoppas verkligen att jag har fel eftersom att jag dömer en spelare utan att ha sett honom spela. Hur svårt var det egentligen att skicka iväg ett bud på Aurier när tillfället fanns? Saknar tiderna när vi värvade med mod och fingertoppskänsla. Abidal, Touré och Marquez är några bra exempel. Rakitic är/kan vara en annan men han är ju redan etablerad i La Liga. Jag säger som Lasse Granqvist: "Jag tror jag ger upp"
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
8/22/2014 00:53
@Neymar Jrr:


Du har precis skapat ditt konto, jag föreslår att du tar bort ditt konto kvick som attans!
Real Madrid Neymar Jrr
8/22/2014 00:51
En sak jag kom och tänka på är, varför vi inte säljer Messi? Grabben har gått ner sig extremt de senaste året och vem vet hur det slutar om två år till? Om vi säljer Messi kan vi för tillfället få runt 70 till 100 miljoner euro. Med dessa pengar skulle vi kunna köpa två spelare som Reus och Benatia. Dessa spelare anser jag skulle tillföra mer för klubben än vad Messi skulle. Exempelvis bara Reus är enligt mig redan i nivå med Messi. Kolla bara på Reus senaste säsong!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
8/22/2014 00:49
Barcelona agreed today a personal 5-year deal with Sao Paulo right back Douglas. Transfer to be announced in the coming days.
Barcelona FC Tiki-Taka
8/22/2014 00:33
@koeman92:


Jag tror att han pratar om Lord Douglas...
Barcelona koeman92
8/22/2014 00:29
B.BOSS

För din egna säkerhet så hoppas jag verkligen att du var sarkastisk där...
Barcelona B.BOSS
8/22/2014 00:02
[QUOTE=westinho - Sergio #5]Munir kommer att starta mot Elche och han kommer att göra mål. Tror mycket på honom och med vår tunna anfallsbesättning lär Munir få en hel del speltid om han fortsätter leverera. Angående Douglas så har den duktige Lucas Resende skrivit om honom. Ofattbart att vi värvar en sådan medelmåtta. Vad har vi för scouter egentligen? Inkompetensen är påtaglig. [/QUOTE] Man blir rädd när man läser om den här medelmåttan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona !Sergio_ Busquets!
8/21/2014 23:51
Jag är en av de supportrarna som har levt lite i förnekelse när det kommer till Douglas värvningen och efter att ha läste westinhos länktips där de som har följt Douglas karriär skriver såhär " i went through over 50 matches Douglas played for São Paulo. His average rating was 5,5". De beskriver honom som en B variation av Alves. Detta får mig att tänka... Tidigare var det någon som skrev att Douglas ägs av samma företag som delägde och sålde Keirrison och Henrique till oss, spelare som Pep inte ville ha. Nu spekulerar jag , men Douglas kan inte ha varit högt upp på tränarens lista. Om han ens va på Enriques lista? Så om det stämmer att vår ökända ledning värvar spelare av ett mystiskt företag, när tränaren knappt vill ha den värvade, är det "far fetched" att anta att någon i vår ledning är delägare (eller något liknande) i det där företaget som säljer dessa värdelösa spelare till oss? För bortsätt från företaget så tjänar ju inte någon på dessa köp, inte ens spelaren. Jag hoppas jag har helt fel. Jag ville bara slänga ut den teorin i forumet och se vad ni tycker.
Barcelona dinho the artist
8/21/2014 23:32
Jag avskyr den generelle Barca/Real-supportern i Sverige. Samma skrot och korn om ni frågar mig. Ser mig inte som en i mängden, dock.
Barcelona Krabban94
8/21/2014 23:17
@Acrobat:


Vill inte vara sådan, alla har rätt till sin åsikt. Däremot bör man hålla vissa åsikter för sig själv och tänka efter innan man uttrycker sig.

Det är synd att man måste påstå folk har problem eller nåt, låt dem sköta sitt så sköter man själv sitt eget. Blir besviken över att läsa sånt här och hoppas folk tar en stund och tänker sig för nästa gång.
Barcelona westinho - Sergio #5
8/21/2014 23:15
Munir kommer att starta mot Elche och han kommer att göra mål. Tror mycket på honom och med vår tunna anfallsbesättning lär Munir få en hel del speltid om han fortsätter leverera.

Angående Douglas så har den duktige Lucas Resende skrivit om honom. Ofattbart att vi värvar en sådan medelmåtta. Vad har vi för scouter egentligen? Inkompetensen är påtaglig.
Barcelona 1.70-ligan
8/21/2014 23:03
LE verkar ha tonvis med förtroende för munir och Samper, med allt rätt. Men fortfarande jäkligt kul att se.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
8/21/2014 23:01
DM1982

Det skulle ärligt talat inte förvåna mig. För tillfället har vi endast tre anfallare tillgängliga på tre positioner. Med Pedro magsjuk och som inte tränat den här veckan och med Munirs fina prestationer under försäsongen skulle det helt klart vara en befogad startplats.
Barcelona DM1982
8/21/2014 22:59
Sources close to Barcelona are reporting that young striker Munir El Haddadi could start against Elche on Sunday. http://t.co/pJNJ4Ua5LP Skulle vara grymt kul att se honom spela mot Elche. Hoppas Deulofeu lär sig att hårt jobb lönar sig, Munir har verkligen slitit för det här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
8/21/2014 22:10
Blaugrana91 Perez ger di Maria hellre 100 miljoner/år än säljer till Barcelona Och ska jag vara ärlig så tror jag att han hade varit värdelös i Barcelona. Han passar in i reals kontrings inriktade feg fotboll. Xavi hade nog tappat all hår pga felprocent i passningsspelet
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: