/spanien/barcelona/forum/4895.aspx/spanien/barcelona/forum/4895.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid Neymar Jrr
8/22/2014 00:51
En sak jag kom och tänka på är, varför vi inte säljer Messi? Grabben har gått ner sig extremt de senaste året och vem vet hur det slutar om två år till? Om vi säljer Messi kan vi för tillfället få runt 70 till 100 miljoner euro. Med dessa pengar skulle vi kunna köpa två spelare som Reus och Benatia. Dessa spelare anser jag skulle tillföra mer för klubben än vad Messi skulle. Exempelvis bara Reus är enligt mig redan i nivå med Messi. Kolla bara på Reus senaste säsong!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
8/22/2014 00:49
Barcelona agreed today a personal 5-year deal with Sao Paulo right back Douglas. Transfer to be announced in the coming days.
Barcelona FC Tiki-Taka
8/22/2014 00:33
@koeman92:


Jag tror att han pratar om Lord Douglas...
Barcelona koeman92
8/22/2014 00:29
B.BOSS

För din egna säkerhet så hoppas jag verkligen att du var sarkastisk där...
Barcelona B.BOSS
8/22/2014 00:02
[QUOTE=westinho - Sergio #5]Munir kommer att starta mot Elche och han kommer att göra mål. Tror mycket på honom och med vår tunna anfallsbesättning lär Munir få en hel del speltid om han fortsätter leverera. Angående Douglas så har den duktige Lucas Resende skrivit om honom. Ofattbart att vi värvar en sådan medelmåtta. Vad har vi för scouter egentligen? Inkompetensen är påtaglig. [/QUOTE] Man blir rädd när man läser om den här medelmåttan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona !Sergio_ Busquets!
8/21/2014 23:51
Jag är en av de supportrarna som har levt lite i förnekelse när det kommer till Douglas värvningen och efter att ha läste westinhos länktips där de som har följt Douglas karriär skriver såhär " i went through over 50 matches Douglas played for São Paulo. His average rating was 5,5". De beskriver honom som en B variation av Alves. Detta får mig att tänka... Tidigare var det någon som skrev att Douglas ägs av samma företag som delägde och sålde Keirrison och Henrique till oss, spelare som Pep inte ville ha. Nu spekulerar jag , men Douglas kan inte ha varit högt upp på tränarens lista. Om han ens va på Enriques lista? Så om det stämmer att vår ökända ledning värvar spelare av ett mystiskt företag, när tränaren knappt vill ha den värvade, är det "far fetched" att anta att någon i vår ledning är delägare (eller något liknande) i det där företaget som säljer dessa värdelösa spelare till oss? För bortsätt från företaget så tjänar ju inte någon på dessa köp, inte ens spelaren. Jag hoppas jag har helt fel. Jag ville bara slänga ut den teorin i forumet och se vad ni tycker.
Barcelona dinho the artist
8/21/2014 23:32
Jag avskyr den generelle Barca/Real-supportern i Sverige. Samma skrot och korn om ni frågar mig. Ser mig inte som en i mängden, dock.
Barcelona Krabban94
8/21/2014 23:17
@Acrobat:


Vill inte vara sådan, alla har rätt till sin åsikt. Däremot bör man hålla vissa åsikter för sig själv och tänka efter innan man uttrycker sig.

Det är synd att man måste påstå folk har problem eller nåt, låt dem sköta sitt så sköter man själv sitt eget. Blir besviken över att läsa sånt här och hoppas folk tar en stund och tänker sig för nästa gång.
Barcelona westinho - Sergio #5
8/21/2014 23:15
Munir kommer att starta mot Elche och han kommer att göra mål. Tror mycket på honom och med vår tunna anfallsbesättning lär Munir få en hel del speltid om han fortsätter leverera.

Angående Douglas så har den duktige Lucas Resende skrivit om honom. Ofattbart att vi värvar en sådan medelmåtta. Vad har vi för scouter egentligen? Inkompetensen är påtaglig.
Barcelona 1.70-ligan
8/21/2014 23:03
LE verkar ha tonvis med förtroende för munir och Samper, med allt rätt. Men fortfarande jäkligt kul att se.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
8/21/2014 23:01
DM1982

Det skulle ärligt talat inte förvåna mig. För tillfället har vi endast tre anfallare tillgängliga på tre positioner. Med Pedro magsjuk och som inte tränat den här veckan och med Munirs fina prestationer under försäsongen skulle det helt klart vara en befogad startplats.
Barcelona DM1982
8/21/2014 22:59
Sources close to Barcelona are reporting that young striker Munir El Haddadi could start against Elche on Sunday. http://t.co/pJNJ4Ua5LP Skulle vara grymt kul att se honom spela mot Elche. Hoppas Deulofeu lär sig att hårt jobb lönar sig, Munir har verkligen slitit för det här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
8/21/2014 22:10
Blaugrana91 Perez ger di Maria hellre 100 miljoner/år än säljer till Barcelona Och ska jag vara ärlig så tror jag att han hade varit värdelös i Barcelona. Han passar in i reals kontrings inriktade feg fotboll. Xavi hade nog tappat all hår pga felprocent i passningsspelet
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep.
8/21/2014 22:09
@J.Gamper:


Fast man kan ju diskutera varför det är så? Personligen tror jag det är för att de är identitetslösa och saknar moraliska, etiska och fotbollsmässiga värdegrunder (liksom de flesta fotbollsfans idag). Real Madrid står rent historiskt för fascism och i modern tid för kapitalism, och supportermentaliteten formas därefter. Inget konstigt med det. Det är därför det är så synd med minderåriga som råkar fastna för Ronaldos frisyr och börjar hålla på Real Madrid utan att veta vad de ger sig in i (föräldrarnas fel som inte uppfostrar dem bättre!). Personligheten avgör helt klart vilken klubb du dras till och fastnar för.

Det som var utmärkande med Barca var att vi hade tydliga ideologiska, filosofiska och moraliska grundpelare som vi agerade utefter, men numer vill inte ens ideologiska ståthållare som Cruyff identifiera sig med oss längre, vilket betyder att vi är på väg åt samma håll som Real. Idag sätter jag ogärna min fot på varken Qatar Nou eller $antiago Bernab€u.

Eller kanske är jag bara överdrivet politisk.. Fotboll är ju bara en sport heter det, och de flesta fotbollsfans är bara öldrickande förståsigpåare som inte fattar nånting. Men jag tycker att Barca i grunden står för ansvar, integritet, upplysthet, folklig gemenskap och riktig fotboll; och det är de idealen vi bör försvara.
Barcelona Blaugrana91
8/21/2014 22:06
Kanske har nämnts, men Ancelotti har bekräftat att Di Maria vill lämna Real. Borde vi göra ett försök? Även Khedira lär lämna. Real försvagas ordentligt om båda dem lämnar. Trevligt för oss. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer - köp en back, tack
8/21/2014 22:04
Jag personligen tycker det är synd om El Pasillo. Han lider uppenbarligen av något så jag ska inte göra narr av grabben.
Barcelona Acrobat
8/21/2014 22:04
Neymar 11: Det enda Pasillo gör är att snacka skit om Barca. Du behöver inte ta det jag skrev på gravallvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
8/21/2014 22:02
Acrobat Den va sjuk hahahah
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
8/21/2014 21:58
Och där kom idioten från Les rambles fram. Inte nog med det utan beter sig som ett större troll i ett desperat försök till att vara rolig. Och folk måste verkligen lära sig att börja ignorera folk. Och verkligen inte diskutera det som sägs i puertan hela dagen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona J.Gamper
8/21/2014 21:58
Acrobat

Lite väl grovt där inte? :P
Låt snubben vara, det är synd om honom.
Barcelona Acrobat
8/21/2014 21:51
Personangrepp är inte ok. 48h spärr /mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona J.Gamper
8/21/2014 21:45
Majoriteten av #Madridiots ska man inte ens bry sig om. De flesta kan knappt fotboll och hejar på laget för att de har "de bästa spelarna". När det går dåligt för de försöker man svartmåla rivalerna utav avundsjuka och skylla ifrån sig.

Just ignore them.
Barcelona Zyzz
8/21/2014 21:43
Fel av mig.
Barcelona B.BOSS
8/21/2014 21:01
Alla Madridistas jag har träffat på är precis som El Pasta. De snackar om att värva spelare som man plockar lösgodis.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
8/21/2014 20:59
Madrids bästa säsong hamnar de ända på en tredjeplats bakom Barca. De kan köpa hela världen men de kommer aldrig dominera fotbollsvärlden likt Barca. Perez har suttit och kopierat rakt av Barcas modell och försökt köpa samma spelartyper.
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
8/21/2014 20:33
Det minsta jag kan bry mig om som cule är vad en till synes mycket vilsen maräng skriver om oss. Snälla lägg ner dagisnivån.
Coach Pep.
8/21/2014 20:22
Den där El Pasillo är ett klassiskt exempel på arketypen av en madridista. Han har verkligen anammat den fascistiska Madrid-mentaliteten till fullo, och kör stenhårt på den linjen. Han må framstå som en fanatisk extremist men faktum är ju att rabiat fanatism, verklighetsfrånvända åsikter och anti-Barcelolismo är Real fansens sanna natur. Det finns såklart bra Real-fans också (i grov minoritet) men den typiska Real supportern är som Tomas Roncero, så man måste ändå säga att El Pasillo gör ett bra jobb i att representera sin klubb.

I klassisk maräng-anda försöker han göra åtlöje av Barcelona för att sopa Reals misslyckande som fotbollsklubb under mattan. Ungefär som när Mourinho fick Barcelona att framstå som Uefalona, när hans eget Real Madrid bestod av ett gäng narcissister och sadistiska ”thugs”.

Låt oss för ironins skull påminna oss om några av Reals höjdpunkter under 2000-talet, och ge tillbaka El Pasillo lite av hans egen medicin:

*Slänger ut klubblegendaren Raúl som en soppåse (en spelare som ägnat hela sitt liv åt klubben).

* Gör sig av med Makelele, en av världens absolut bästa DMF, för att göra plats åt överbetalda anfallare medan Makelele vinner ligan 2 år på rad med Chelsea.

* Petar 00- talets mest överlägsna och mest underhållande spelare (Ronaldinho) för att han ”är för ful”. Istället satsar man på ”hete Becks”. Samma år skjuter Gaucho hem alla titlar åt rivalen och får tom en stående ovation av Real-fansen. Det var helt enkelt ödet att Ronaldinho skulle spela för Barcelona (han var i själva verket för vacker för Real Madrid).

* Klubben som gjorde sig av med Morientes, en äkta målskytt för att sedan låta honom sänka Real och skjuta Monaco till CL- final.

* En mittback som sparkar och stampar på folk som ligger. Hans ursäkt?

”Jag försökte ta bollen.

* En sportchef som hellre köper omanliga fotomodeller än fotbollsspelare.

* En klubb som inte fått fram en egen världs-produkt på 12000 år.

* En klubb som på 10 år och 20 miljarder inte ens kunde ta sig längre än 1/8 i CL.

* En klubb som petar sin fanbärare i Casillas för att göra plats åt en muterad jätte i Diego Lopez.

* En klubb som trots ekonomisk kris kan ta 3 miljarder från statskassan för att finansiera Cristiano Ronaldo

* En klubb som mer eller mindre äger domarförbundet (varför är det aldrig någon madridista som erkänner detta som en riktig man?).

* En efterbliven mittback som inte ens kan läsa (Ramos)

* Man trodde att Real nu var på gång. Man hade värvat Kaka, Ronaldo, Benzema, Alonso. Vad hände? Förnedring i El Classico, CL- uttåg direkt och förnedring mot korpenlaget Al Krokodill(eller vad de nu hette) i CdR.

Listan kan givetvis göras mycket längre, men detta är lite av den börda som madridistas måste leva med och försöka prata bort resten av sitt liv. Den naturliga reaktionen blir därför att försöka svartmåla Barca så mycket som möjligt men slutar bara upp som en återspegling av Reals egna misslyckanden på rivalen. För hur uselt än Barca agerat under nuvarande ledning så går det inte att skämma ut sig lika mycket som Real Madrid.
Barcelona SoM_Un
8/21/2014 20:11
Nemesis 10 El Pasillo är culé men han bara inte insett det själv haha:D
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
8/21/2014 20:10
If Sao Paulo right back Douglas (24) joins this summer, he will stay at Barcelona and not join another club on loan for one season. [rac1]

3 högerbackar...Great.
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
8/21/2014 19:17
Real madrid fans logik : Barca är en äcklig klubb för Suarez bet chiellini i VM och nu står upp för honom så han kan träna och vara en del av laget!.( försvarar inte Suarez beetende) Nog med det : sjukt taggad tills söndag!, äntligen får vi på riktigt se luchos nya barca!
Annons: