/spanien/barcelona/forum/4889.aspx/spanien/barcelona/forum/4889.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Smogen
8/17/2014 23:15
Så ligastarten för Barcelona B är alltså uppskjuten på obestämd tid? Detta Spanien alltså, vad är det för människor som styr inom fotbollen egentligen? Förresten känns det ju rätt skönt att slippa möta Osasuna i år, känns som vi alltid möter dom på bortaplan någon gång i Januari efter ett landslagsuppehåll på en regnig och jobbig arena, med 2-3 tappade poäng som följd.
Barcelona Blaugrana són els colors!
8/17/2014 23:15
Jag hoppas verkligen att ledningen väntar bara på att Song blir såld så det automatiskt öppnar upp sig en plats när det gäller European and Spanish financial fair play rules för Cuadrado. För vad ska dom då komma med för skitsnack? Som alla här inne har sagt tidigare, man kan inte bara låna ut en ytter så tätt inpå ligastarten utan att ha någon som helst planering.

Jag var lite emot värvningen utav Cuadrado men i dagsläget är vi desperata. Vi behöver minst en till som kan spela uppe i anfallet. Med Cuadrado har vi 5 plus Rafinha som kan spela falsk nia. Jag hoppas verkligen Lucho vet vad han gör just nu, för det känns bara som Celta Vigo ambitioner när det kommer till värvningarna om man bortser från Suarez och Rakitic. Två medelmåttor till backlinjen och inga yttrar.

Och lite OT, hur tror ni det ser ut till första elvan när Vermaelen är tillbaka? Tror ni han går före än Mathieu eller tvärtom. Kul att man värvar två mittbackar utan att veta vilken som går i första hand..
Barcelona Zyzz
8/17/2014 23:06
Barcelona couldn't buy Fiorentina right wing player Juan Cuadrado because of the European and Spanish financial fair play rules. [sport]

Vafan sälj Song och S.Roberto då......Det är ju inga barcafans som vill se dem i Barca ändå!
Barcelona Rafa Alcantara - 12
8/17/2014 23:03
Funeral Canticle Saken är den att Monacos stenrike ägare Ryboloblev förlorat ungefär halva sin förmögenhet i en äktenskapstvist med sin f.d. hustru. Han beräknas nu "bara" ha en förmögenhet på typ 23 miljarder kronor. Det har fått han att lugna ned sig och det nya målet är att bli "ett större Porto". Där dog nog Ligue 1 lite i mina ögon, då PSG har fortsatt ingen utmanare i ligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
8/17/2014 23:01
MabastB


ÄSch...vi har ju Mathieu och Vermaleen....
Barcelona MabastB
8/17/2014 22:53
”Benatia klar för Bayern” 17 augusti, 2014, kl. 22:15 av Fredrik Jonsson Silly-bloggen har tidigare rapporterat att Manchester United har lagt bud på Roma-försvararen Mehdi Benatia. Men nu kommer uppgifter om att 27-åringen hamnar i Tyskland. Enligt tyska Bild är Benatia överens med Bayern München. WOOOOOW #JuntaDimision
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
8/17/2014 22:50
Man undrar vart James R pengarna gick när man ser Monacos svaga defensiv, lite synd om Falcao som säkerligen kommer halka efter i ligan sett till deras svaga trupp. Visst finns det tid kvar att förstärka men det ser inte ljust ut sett till deras ambitioner, relativ okänd tränare och svalt intresse gällande nya spelare. Någon som följer franska ligan, har dem övergett deras projekt månne? Ägaren kanske har hittat en ny leksak
Barcelona Blaugrana91
8/17/2014 22:48
[QUOTE=viccc]Jo, men det jag menar är att oavsett hur dålig Roberto är, för han klarar ju uppenbarligen inte av att spela bra på den här nivån så kommer han få mer speltid än han förtjänar, speciellt nu när han har nobbat alla lån erbjudanden [/QUOTE] Vad får dig att tro att Roberto kommer gå före Iniesta, Rakitic, Xavi och Rafinha? Blir knappast någon större speltid för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
viccc
8/17/2014 22:43
Jo, men det jag menar är att oavsett hur dålig Roberto är, för han klarar ju uppenbarligen inte av att spela bra på den här nivån så kommer han få mer speltid än han förtjänar, speciellt nu när han har nobbat alla lån erbjudanden
Barcelona II Barça II
8/17/2014 22:41
Alla kritiserar ett eventuellt köp av Douglas, men 99 % i detta forum har inte sett han spela i en enda match. Möjligen har ni kanske sett något youtube klipp nu när han ryktas till Barcelona. Det verkar vara inne att klaga på exakt ALLT ledningen i Barcelona gör, men varför nämner ingen tränaren? Det är säkerligen han och ingen annan, som ligger bakom värvningar i år! Eller menar ni att det är Zubi som bestämmer vilka spelare vi ska värva? Barcelonas ledning är dålig, inget snack om den saken, men man behöver inte överdriva och skylla exakt allt på de.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
8/17/2014 22:41
Det som inte är bra är att vi har ett innestående transferförbud. Skulle det visa sig att Mathieu, Vermaelen och Douglas floppar så finns det inget att göra mer än att gilla läget. Jag tycker inte att man hanterat backfrågan på ett bra sätt. Nu ska det tilläggas att jag tror på Mathieu och Vermaelen. De kommer säkerligen inte att skämma ut sig... men det var inte riktigt vad man hade hoppats på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
8/17/2014 22:35
Har aldrig hört talas om denna Douglas så ska inte uttala mig om hans spel men är det inte lite oroande att Barça jagar en helt random och okänd lirare från den brasilianska ligan? Känns som man endast går efter medelmåttor och andrahandssortering när det kommer till backlinjen. De är villiga at punga ut miljarder för Neymar och Suárez men när det kommer till försvaret så nöjer de sig med skadat gods.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/17/2014 22:33
viccc

LE verkar gå efter vem som presterar bäst, om Rafinha presterar bättre än Roberto så kommer den förstnämnda få spela mer.
Barcelona ADAMA&HALILOVIC
8/17/2014 22:26
Alla har inne snackar skit om Douglas, jag hoppas att han överaskar alla inklusive mig,,
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
8/17/2014 22:22
RB Douglas is not on São Paulo's team sheet for today's game against Palmeiras, although he is not injured. He is usually a starter. #SPFC Känns som en done deal. Jag har inte en aning om den spelaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
8/17/2014 22:19
Skulle inte förvåna mig om Douglas köptes in istället för cuadrado haha
Postat via SvenskaFans-appen
viccc
8/17/2014 22:19
ja, men jag menar mer att Rafinha kommer få spela mer ytter, trots att alla vet att han är bäst på mittfältet. Detta enbart för att inte Roberto ska bli helt utfrysen och inte få spela något
Barcelona Blaugrana91
8/17/2014 22:14
Acrobat

Hehe nu ska vi väl inte överdriva så mycket kanske? ;)
Barcelona Acrobat
8/17/2014 22:06
Alltså om man värvar Douglas och avstår Cuadrado, samtidigt som man lånar ut Deulofeu, så är det ett stort fiasko! Mathieu, Vermaelen och Douglas... man kan nästan tro att vi är ett lag i Allsvenskan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/17/2014 21:59
[QUOTE=viccc]Men så du tror ärligt att Douglas är till B laget? en spelare för 60-90 miljoner som det ryktas om? Knappast ..... [/QUOTE] Ja det tror jag. Har som sagt ryktas om det. Men vi får helt enkelt vänta och se.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/17/2014 21:57
vicc LE väljer självklart Rafinha före Roberto, speciellt sen tiden i Celta.. Rafinha kan spela både på mittfält, ytter eller t.o.m falsk nia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Valdés
8/17/2014 21:54
petersays; varför använder du dig av Wikipedia som källa? Relevansen i din jämförelse blir i så fall inte värd någonting. Förstår inte heller varför du enbart skriver upp det samlade värdet för FCB;s transfers med en hänvisning till de siffror som offentliggjorts i samband med Neymars transfer (vilket är den enda fotbollstransfer som offentligen visats upp och vid denna granskning var 57 miljoner euro) när ex företrädare för både Tottenham och Monaco sagt att summorna som offentliggjorts för Bale och James inte stämmer utan skall vara betydligt högre. Har själv gått igenom 5 olika hemsidor som redovisat årsvis statistik kring transfers där Chelsea och Real Madrid har haft någonstans mellan 25 och 35 % större negativ omsättning för transfers de senaste 5 åren.

För ett par veckor sedan påstod du vidare att det inte skett så stora förändringar på fotbollsmarknaden under de senaste åren varför du hade svårt att förstå varför Barcelona nu värvade så pass dyrt - vad menade du med det?

Är själv nöjd med de värvningar som gjorts gällande målvakter och mittfältare .Vet inte vad jag skall tycka om Suarez (han har otroliga kvalitéer och en enorm vinnarskalle - vilket behövs, men han har också en del dåliga sidor.....). Har svårt att förstå mittbacksvärvningarna (är grymt kritisk till att man inte lyckats fånga upp någon yngre talang). Och Alves behöver höja sig ordentligt efter vad han presterat de senaste två säsongerna. Både anfall och försvar är tunna.

Ser dock fram emot ligapremiären nästa vecka och att få se LE coacha laget.
viccc
8/17/2014 21:52
LE kommer aldrig frysa ut Roberto om Tata gjorde, Rafinha kommer få agera inhoppare som Ytter och Roberto för Iniesta
viccc
8/17/2014 21:50
Men så du tror ärligt att Douglas är till B laget? en spelare för 60-90 miljoner som det ryktas om? Knappast .....
Barcelona the cameroonians
8/17/2014 21:50
Sao Paulos vicepresident bekräftade idag att Douglas transfer kommer bli klar inom 3-4 dagar, men att möjligheten finns att han stannar i Brasilien på lån ytterligare 1 säsong.
Barcelona Blaugrana91
8/17/2014 21:40
[QUOTE=viccc]Det verkar så, men jag tycker det är ännu mer skrämmande att vi har S.Roberto som förste inhoppare för Iniesta samt att man lånar ut Deulofeu när Suarez är borta samt att bredden sänks. Vår ledning är ljusår efter Madrid/ Bayerns ledning, vi får nog gemföra våran med typ Atalanta eller något [/QUOTE] Tror nog att både Xavi och Rafinha går före Roberto som inhoppare för Iniesta, vilket får ses som väldigt bra ersättare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/17/2014 21:35
MD skrev att om denna Douglas värvas är det för B-laget. Enrique har sagt att Alves stannar, likaså hans agent. Klubben har fortfarande inte värvat klart. Så det kommer med all säkerhet hända saker. Så sluta tjata varje rykte som dyker, samma rykte som tas upp hela tiden... Vi har gjort en bra Silly Season, fattas dock Cuadrado, men LE sa ju att man inte är klara än.
Postat via SvenskaFans-appen
viccc
8/17/2014 21:34
Det verkar så, men jag tycker det är ännu mer skrämmande att vi har S.Roberto som förste inhoppare för Iniesta samt att man lånar ut Deulofeu när Suarez är borta samt att bredden sänks. Vår ledning är ljusår efter Madrid/ Bayerns ledning, vi får nog gemföra våran med typ Atalanta eller något
Tiki-Taka
8/17/2014 21:29
Så vi ska alltså ersätta en spelare som Alves, som har varit en av dem bästa högerbackarna i världen dem senaste åtta åren, med en okänd spelare från sao paolo, som alla skrattar åt och som anses som ren skit bland dem egna fansen. Väck mig ur denna mardröm!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona TRD
8/17/2014 21:27
@LeoMessi:
Nu hörde jag inte Valencia men det finns ju många versioner av pippi långstrump sånger. Min favorit i länktips.
Annons: