/spanien/barcelona/forum/4885.aspx/spanien/barcelona/forum/4885.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona II Barça II
2014-07-17 07:52
El Raval: Så du tycker att det låter logiskt att en tränare inte vet hur bra ens nyvärvade spelare är? Enrique var tränare när bägge dessa herrar värvades. Om han inte vet hur bra de är, eller inte sett de spela, varför värvades de? Skulle han säga samma sak om Suarez?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2014-07-17 07:38
@Lion24:
Kom igen, han är en blek halvtjock tråkig mittback. Det är uppenbart att han har detemot sig. Sen hajjar jag inte riktigt snacket om 20 Miljoner plus skatt. På vilket sätt påverkar priset dig rent direkt? 15 eller 20 är saksamma, det kommer inte från vår ficka och så länge det inte påverkar andra värvningar så förstår jag inte alls problemet. Staben har ju påpekat flera gånger att man ska värva minst 2 mittbackar? Och att vi"kunde fått Reus och Hummels" för 80 milj har du ju inte någon som helst aning om. Tror du det här är football-manager där man får spelare till höger och vänster bara man slänger upp lite pengar? Varför i helvete skulle en klubbsom Dortmund vilja sälja deras två absolut bästa spelare, när dom alldeles nyligen har sålt Lewandowski t ex? Dortmund är också en storklubb. Om hummelshade varit så lätt att köpa hade Bayern gjorde det för längesen. Han kommer ju från deras ungdomsakademi. Om vi ska sitta och hoppas på Hummels så blir det precis som med Thiago Silva- att vi sitter och förhandlaroch hoppas i onödan tills det är för sent. Det är säkerligen därför som man inte har Hummels som första-prio.
Barcelona Lion24
2014-07-17 07:31
ElRaval

Ursäkta, men utseende? WTF? Vi har varit desperata efter mittbackar i 3 år och är förmodligen den största klubben med sämst mittbacksuppsättning trots enorma resurser och då köper vi en snart 31-årig smygrökande Mathieu?

''Inga problem med att sitta på bänken''? Kanon. Men för 20M plus skatt? För en rotationsspelare? Kom igen.
Barcelona ElRaval
2014-07-17 07:26
@II Barça II:


På vilket sätt är det pinsamt? Jag tror att han säger det för att låta målvakterna få visa upp sig.

Han vill uppenbarligen ha en konkurrens-situation på målvaktssidan.
Barcelona ElRaval
2014-07-17 07:25
Lägg av med smutskastningen av Mathieu. Låt inte hans utseende lura er, sååå dålig är han inte. Anledningen till att klubben är ute efter honom är ju uppenbart för att han kan vikariera på både mittbacksplatsen och som vänsterback. Adriano har hjärtproblem och nya mittbackar behövs och Mathieu har nog inga problem med att sitta på bänken. Han blir perfekt att slänga in på en vänsterbacksplats när Alba har sprungit sig trött och vi leder och behöver stänga en match. Eller när vi behöver en nickstark mittback mot fysiska lag. Jag tror knappast han är tänkt som den "stora mittbacksvärvningen" utan snarare som en ersättare vid eventuella skador och annorlunda matchsituationer. Dessutom ser jag bara positivt på att värva en spelare som bryter från mönstret. Han har inget Barca-DNA och är helt olik från de övriga spelarna i truppen.
Barcelona Lion24
2014-07-17 06:46
Det som jag stör mig ordentligt på är att Piqué verkar vara så given i startelvan inom klubben. Att Mathieu kommer är ett stort skämt för den här klubben. För 80M kunde vi få Reus och Hummels, just sayin.
Barcelona II Barça II
2014-07-17 05:33
Jag tycker att det är direkt pinsamt av herr Enrique, att gå ut och säga att han inte vet hur bra våra målvakter är! Jag menar kom igen! Den frågan kunde du ha skött lite bättre va? Har en känsla att Enrique kommer att floppa totalt! Hoppas verkligen att jag har fel..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2014-07-17 05:19
[QUOTE=grande jw]Bästelona y M3ssi y BernaLeo Vi må ha en av fotbollsvärldens mest hyllade akademier men du måste väl fatta att världsspelare inte växer på träd? Tycker du det är realistiskt att vi ska få fram sådana årskullar varenda jävla år som kan ta steget rätt in i en av världens största fotbollsklubbar? Sedan tycker jag faktiskt inte din kritik är befogad överhuvudtaget då vi har 2 riktiga guldkorn i truppen inför den här säsongen i Deulofeu och Rafinha som kommer från La Masia. Vi kommer förhoppningsvis även se mer från Adama och Munir el Hadaddi i A-laget. Därefter knackar även Dongou på dörren och flera andra intressanta spelare. Då har vi 4-5 potentiella världsspelare som helt plötsligt är påväg in i A-laget. Från La Masia. Vad mer kan du begära? Ser du någon annan klubb överhuvudtaget på den här nivån som är i närheten av att ta upp så många spelare från de egna leden? Köpeklubb hit plastklubb dit, kan inte de som bara slänger ur sig negativ skit som inte ens är befogad gå och "supporta" Ajax eller någon annan farmarklubb. Det har aldrig varit tydligare än föregående säsong att förändringar behövdes i vår trupp. Bortsett från Mathieu-soppan så är vårt Silly season fönster mer positivt än negativt, bara ledningen lyckas ro hem en mittback av världsklass. Men det finns drygt 2 månader kvar på fönstret så på den punkten bör man väl lugna sig lite innan man skriker ut att domedagen är här. Sedan kanske du inte är medveten om det men just nu har vi tappat Puyol, Valdes, Cesc, (Xavi), Alexis, Tello, Cuenca och Jonathan Dos Santos och Oier från A-lagstruppen. Det är 9 spelare, och 5 av dessa är av absoluta världsklass. Tycker du vi ska fylla denna luckan med juniorer från La Masia istället för att värva? Med din logik så spelar vi i segundan om några år. [/QUOTE] Kunde inte ha sagt det bättre själv! Jag började tappa hoppet om det här forumet men du visade precis att det finns folk med riktig fotbollskunskap. Jag tror att de flesta här inne är med gångs supportrar som började följa Barca från Guardiola eran eller så är det ett gäng FM spelare som har tröttnat på spelet och hamnat här istället. Ingen vet. Jag ät själv ingen skribent som kan formulera mina åsikter på ett bra sätt men jag försöker komma in det. Och ni som höjer nivån här inne, ni ska veta att jag älskar att läsa era fina och väl formulerade inlägg. Keep that shit up!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep.G "Can you believe this guy"
2014-07-17 04:26
Peshmarge Hahahah måste vara den dummaste jämförelsen i världhistorien
Barcelona Peshmerge - AS9
2014-07-17 04:14
" Barcelona's alternatives for Marquinhos and Mathieu are Dortmund defender Mats Hummels (25) and Ajax defender Daley Blind (24). [tv3] "

Hur in i hela friden kan man ha Hummels & Blind som plan B om man inte lyckas med Mathieu & Marquinhos?? Det är som att välja Cameron Diaz före Megan Fox. Cameron Diaz är erfaren & bättre(enligt Barca) men i själva verket är Megan fox hetare & mer rutinerad. WTF? f**k this shit..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SoM_Un
2014-07-17 03:19
enligt sport så befinner pedro sig i napoli...kan det ligga något där? elr rättare sagt har någon hört något?
Barcelona grande jw
2014-07-17 03:13
Bästelona y M3ssi y BernaLeo

Vi må ha en av fotbollsvärldens mest hyllade akademier men du måste väl fatta att världsspelare inte växer på träd? Tycker du det är realistiskt att vi ska få fram sådana årskullar varenda jävla år som kan ta steget rätt in i en av världens största fotbollsklubbar?

Sedan tycker jag faktiskt inte din kritik är befogad överhuvudtaget då vi har 2 riktiga guldkorn i truppen inför den här säsongen i Deulofeu och Rafinha som kommer från La Masia. Vi kommer förhoppningsvis även se mer från Adama och Munir el Hadaddi i A-laget. Därefter knackar även Dongou på dörren och flera andra intressanta spelare. Då har vi 4-5 potentiella världsspelare som helt plötsligt är påväg in i A-laget. Från La Masia. Vad mer kan du begära? Ser du någon annan klubb överhuvudtaget på den här nivån som är i närheten av att ta upp så många spelare från de egna leden?

Köpeklubb hit plastklubb dit, kan inte de som bara slänger ur sig negativ skit som inte ens är befogad gå och "supporta" Ajax eller någon annan farmarklubb. Det har aldrig varit tydligare än föregående säsong att förändringar behövdes i vår trupp. Bortsett från Mathieu-soppan så är vårt Silly season fönster mer positivt än negativt, bara ledningen lyckas ro hem en mittback av världsklass. Men det finns drygt 2 månader kvar på fönstret så på den punkten bör man väl lugna sig lite innan man skriker ut att domedagen är här.

Sedan kanske du inte är medveten om det men just nu har vi tappat Puyol, Valdes, Cesc, (Xavi), Alexis, Tello, Cuenca och Jonathan Dos Santos och Oier från A-lagstruppen. Det är 9 spelare, och 5 av dessa är av absoluta världsklass. Tycker du vi ska fylla denna luckan med juniorer från La Masia istället för att värva?

Med din logik så spelar vi i segundan om några år.
Barcelona B.BOSS
2014-07-17 02:54
Kom ihåg mina ord. mittlåset till nästa säsong blir pique och masken. Adriano är borta 6 veckor om inte för alltid. Vad ska de göra? Slänga Mathieu bredvid pique direkt? Vem ska styra backlinjen. Jeremy eller pique. Tror inte att Jeremy kommer ta för sig direkt a la Puyol. Tyvärr grabbar. Jag ser ingen förändring alls.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2014-07-17 02:54
Barcelona offer 15M plus attacker Ibrahim Afellay (28) for Valencia defender Jeremy Mathieu (30). [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-07-17 02:47
Tycker det är synd att se att vi inte har luft fram någon riktigt bra spelare likt busquets eller pedro sen Peps tid... Istället för att göra det vi VAR bäst på (att lyfta från la masia) så har vi blivit en riktigt jävla köpeklubb nu alltså... Gillar inte förändringar. In Cruijff we trust <3
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-07-17 02:47
Tycker det är synd att se att vi inte har luft fram någon riktigt bra spelare likt busquets eller pedro sen Peps tid... Istället för att göra det vi VAR bäst på (att lyfta från la masia) så har vi blivit en riktigt jävla köpeklubb nu alltså... Gillar inte förändringar. In Cruijff we trust <3
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-17 02:46
Jag tror att klubben ville ha Reus men det blev inte lättare av att Dortmund vägrade sälja honom samtidigt som han själv gick ut och försäkrade alla att han skulle spela i Dortmund den kommande säsongen och att han inte behövde säga det flera gånger. Tror inte att Barca kunde vänta ett år med att försöka köpa honom med tanke på den eventuella transferbannen. Jag själv hade hellre velat ha Reus i laget men han får skylla sig själv om han kände sig besviken över att Barca värvade suarez. Var skulle Reus spela? Han är som bäst på vänsterkanten men där har Vi redan Neymar och jag vet inte hur bra han skulle vara på högerkanten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2014-07-17 02:37
Tiki-taka//

Vi har Suarez, Neymar, Messi, Delafeu, Dongou och Pedro. Vad i hela friden ska vi med Reus till?

Anfallet är klart för 2 säsonger framöver. Vi behöver inga mer spelare dit. Dessutom kommer vi förmodligen få en transferban. Så Reus kommer inte till barca inom dom närmsta 3/4 åren
Barcelona Barca Barca
2014-07-17 02:10
Tiki-Taka Finns inte en chans, Luis Enrique vill nog hellre investera på, håll i dig nu....Beeeeeerbaaatooov !!! oooo HEY *gör vågen helt ensam, i mitt lilla sovrum* häng på resten av forumet :) Nig med ironin. Tror pengarna går till mittbackarna, Mathieu och nån till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-07-17 01:36
Sköna tider som Juventus supporter Sanchez klar för Arsenal Conte slutar Vidal påväg bort till man u Allegri anställs Iturbe klar för Roma Kan dom gott ha :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2014-07-17 01:34
@Pep #4:


Adama? Munir?
Tiki-Taka
2014-07-17 01:32
Tro ni att det finns någon möjlighet att ledningen använder sig av nästa års budget och köper reus. Annars fick risken att han går till Liverpool!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-07-17 01:20
Gabriel

Haha nu tar vi det lugnt. ;)
Barcelona LeoMessi
2014-07-17 01:19
Fan jag hoppades att det var sant! Det här med att skämma ut sig på transfermarknaden har blivit som en drog för mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep #4
2014-07-17 01:19
Att Tello lämnar tyder bara på att vi 100% kommer värva in en anfallare till. Hur ska vi ha en anfallsbesättning bestående av Deulofeu och Pedro på bänken samt en Suarez som är avstängd tills oktober. Omöjligt att det kommer ske. Så dum är till och med inte vår ledning.

Det blir nog Cuadrado men hoppas dock inte på det. En Llorente typ hade varit klockren.

Jag vet att Rafinha också kan spela som falsk nia men räcker ändå känner jag. Det är en lång säsong och någon kan dra på sig en långtidsskada.
Barcelona Gabriel
2014-07-17 01:18
Blaugrana91 Haha, hoppas du skadar dig imorgon! Sådär, slår i stortån i stolkanten... Det förtjänar du efter det där. Real pain!
Tiki-Taka
2014-07-17 01:18
Hahaha ramlade av stolen där!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-17 01:18
Blaugrana91 Jag hoppas seriöst att Mathieu kostar 40M. För då måste Lucho verkligen få försvaret att prestera=) Vill inte höra något jävla skitsnack från varken ledningen eller Lucho, finns inga ursäkter nu. Allt press ligger på tränaren, han har fått köpa in vilka spelare han vill och han har inga ursäkter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-07-17 01:17
@Blaugrana91:


Wait, what?!
Barcelona neymar JR
2014-07-17 01:17
Blaugrana91 Haha not cool, skämta om att Song blir såld istället haha
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: