/spanien/barcelona/forum/4863.aspx/spanien/barcelona/forum/4863.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gio Style
8/27/2014 02:47
Och Douglas.... Mayke eller Marcos Rocha hade vart så jävla mycket bättre alternativ från samma liga.
Det krävs ingen Einstein för att räkna ut det, spelare som hade gått för ungefär samma pris, kanske marginellt dyrare.

Man har ju inga krav alls på ledningen men trots det lyckas de göra en besviken år efter år, otroligt!
Barcelona Gio Style
8/27/2014 02:45
Ja Bravo är en skitstövel för att han säger att han "jobbar hårt för att få bli nr1".
I samma presskonferens säger han:
"Tenemos una muy buena competencia. Ayuda a que subamos el nivel"
- Vi har en väldigt bra konkurrenssituation (mellan varandra). Det hjälper oss att höja vår nivå.

Det är ju rätt obvious vad LE tycker här, det är just den här situationen han vill ha och om Bravo nu skulle va så douchig så hade väl han antagligen fått en tillsägelse av LE redan om att tona ner konkurrenssnacket.
Nu verkar han ju uppenbarligen inte ha fått det, vem vet om LE t.om uppmuntrar detta?
Snacka om att leta fel med lup och fokusera på fel saker, hade mr Ibra eller någon annan sagt detta hade han vart "skön" eller "kung".

Ang. Benatia till Bayern. Hur fan kan inte vår ledning skämmas skjortan när de representerar vår klubb?
Har man ingen som helst självinsikt? Jag är inte den som brukar kritisera men Benatia var den bästa spelaren som fanns ute på marknaden och en spelare vi borde knytit till oss. Inte ens den mest inkompetenta av alla människor hade struntat i att gå efter Benatia, bara Zubi som är below that.

Detta kommer jag inte att släppa under hela året och jag önskar Pep och hans Bayern all olycka kommande säsong.

Fan vad irriterad man blir.
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
8/27/2014 02:15
Dema

Men klart som fan att åldern spelar någon roll, det finns en anledning varför vi slog rekord i dyraste 31-åringen och det är för att ingen investerar så mycket pengar på någon som passerat sin biologiska bästföre datum.

Det du beskriver, att man ska vara en passiv, tillfredsställd supporter med allt som sker i klubben och helt enkelt "gilla läget", kallas också för sekt. Visst kan vi hoppas på att det ska bra men med tanke på att klubben inte gett svar på alla frågor som ställts till dem och alla löften de har brytit, tro fan att bägaren rinner över för oss när de ljuger oss rätt upp i ansiktet. Jag vet inte vem Roy Hudson är men Ray Hudson är kommentatorn som kallar Cristiano för Superman och Xavi Chameleon eyes bl.a., ta det med en nypa salt, och när vi ska citera folk, vad sägs om Messis citat när han sa att de ledande i Barcelona har ingen aning om vad de sysslar med.

Ja, vi kan älska vår klubb och önska alla spelarna lycka till när de bär Blaugrana, men om du tror att det är okej för mig som supporter att kolla på när ett gäng gubbar maximerar sin egen vinst samt pissar på hörnstenarna i den framgånsrika eran (Abidal, tränarstaben osv), så kan du glömma det. Faktum är att Bartomeu vet om att hans tid i Barca är över 2016 och skiter i om vi är bankrutta vid den tiden. 2016 är Suarez 29, Mathieu 33 och Vermaelen 31... Sug på den karamellen ett tag, och jämför det med vad som lovades inför försäsongen. Dem 1,5 miljarderna var ett stort skämt då dem pinsamma försäljningarna av Fabregas och Alexis ingick i den summan som angavs.

Men ajja, nu börjar det bli lite repetivt. Har du ignorerat detta förut när jag och andra beskrivit alla händelser mer utförligt så lär du definitivt göra det nu. Men tro aldrig för en sekund att du står över alla andra skribenter på det här forumet eftersom du är en så "duktig och lojal culé" som har förhoppningar och tillit på allt som sker utan att tveka. Och om nu ålder är bara en siffra och att "vi ska vara nöjda eftersom vi fått vår MB nu", så vet jag itne ens vad man ska svara på det. för det första har Mathieu fram till sin 29 årsdag spelat vänsterback och för det andra kan vi med det argumentet lika gärna hämta in Teddy Lucic och spara ett par hundra miljoner.

Tro mig, jag är inte pessimist för pessimismens skull, och även om jag vill tro på tränaren så såg vi förra året att det är gubbarna i kostym som håller i pekpinnen.

PS.
Det här är ett forum och det här är min subjektiva åsikt, om du inte vill läsa det så krävs det inte mycket för att scrolla ner och du får jättegärna skriva om andra saker om du nu är så trött på det. Bona nit
Barcelona Barclasico
8/27/2014 01:54
så det blir inget med Cuadrado.. typiskt!
Barcelona Leo y Cesc
8/27/2014 01:49
Se länk. Douglas är tillräckligt bra för b-laget och absolut inte mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
8/27/2014 01:47
eftersom Douglas, är klar för Barcelona. Och anländer på onsdag, genomgå en läkarundersökning samt kontraktet.. Kommer han kunna spela på söndag då?
Visca el Barça i Visca Catalunya
8/27/2014 01:39
@Federer - köp en back, tack:

Att bli uppsnurrad på läktaren av Dinho är definitivt inget att skämmas för. Fråga Ramos, Nesta, Dunga o.s.v....

Barcelona Federer - köp en back, tack
8/27/2014 01:29
Kolla hur Ronnie förnedrar Douglar. Haha underbar värvning måste jag säga. Bra jobbat klubben! *Facepalm*
Barcelona westinho - Sergio #5
8/27/2014 01:21
Visst vi har inte sett Douglas spela, men de som har sett honom spela säger att han är en riktig medelmåtta. Mathieu är en annan sak, vi som följer la liga vet att Mathieu är en bra spelare, det är inte det som var problemet med den transfern (inte för mig i alla fall).

Därför är jag väldigt skeptisk till denna värvning, den är riktigt skum.
Barcelona Riiio!!
8/27/2014 00:59
Det bara slog mig nu. Kan det vara så att Alves ska ta plats högre upp i banan nu. Alla vet ju att han har tappat mycket defensivt och sin snabbhet. Så det kanske blir att han får agera lite backup offensivt på högerytter positionen då och då nu..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
8/27/2014 00:55
Jag vet inte mycket om Douglas men utseendemässigt så är han en blandning av Roberto Carlos och Carlton Banks.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
8/27/2014 00:55
Titta länktips. Handlar om Douglas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
8/27/2014 00:52
Visst bör Douglas få en chans först. Det är dock lite oroväckande att så många nere i Brasilien gör narr av denna värvning.
Postat via SvenskaFans-appen
Dema
8/27/2014 00:51
God is a fiwe letter word ... Nej det är inte okej att smutsa ner forumet på det sättet heller. Men man blir ju förbannad när man läser en och samma sak varje dag oftast ifrån samma personer. Det är ju hur enkelt som helst att göra sig själv "olycklig" genom att göra en lista på allt det man inte har. Vi har hört det några ggr nu. Optimism har inget nyhetsvärde alls här. Var inte T. Vermaelen en av de bästa i PL för inte så längesen? Så att Banatia var det förra säsongen i en uppriktigt sagt usel liga i jämnförelse säger mig inte mycket. Ett "perfekt" mittbackspar bildades i Arsenal och knuffade T.V till bänken under en ganska lång tid. Alla som spelat fotboll vet hur viktigt det är med speltid och förtroende ifrån laget. Vi kanske redan har vår Banatia i T.V. Vad har du att säga för att motbevisa att det inte skulle vara så? Han var kapten i Ajax och valdes till detsamma i Arsenal. Jag menar professionella tränare som jobbat med tusentals spelare måste ju ha sett något speciellt. Alltså finns det potential. Varför inte välja att fokusera och hoppas på det eftersom köpet redan är gjort? Både du och jag har knappt sett honom spela på sista eftersom han varit bänkad under en längre period. För att komma igång behövs speltid. Tänk själv vad Vermaelen kände när han satt på läktaren sist och såg Barcelona spela en sån där fotboll som bara barca kan? Tror du inte att det pirrar till i magen på honom att han får suget och motivationen till att göra det bra. Han kommer att gå ner och träna 2-3 ggr om dagen och säkert göra allt vad han kan. Men du har redan valt att spotta på honom. Klubben valde spelaren. Tycker många här borde kunna handskas med det på ett bättre sätt. Angående Mathieu och din åldersfixering. Av det lilla jag sett och att dömma av hans karaktär så kommer det här att bli ett lyckat köp. Jag väljer hellre att höra och lita på Roy Hudsons åsikt angående honom än din, baserat på "trettioett" år. Rena rama komedin sa du. Vad exakt vill du säga mig med 31? Har han fyllt år? Ska jag gratta han på Instagram? Den jag har hoppet till är tränaren. En tränare kan skapa magi med spelarna om han har det lilla extra. Motivera och insperera. Allting finns där nu är det bara upp till honom att sätta ihop hela ingrediensen till något gott. Jag tror på det här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
8/27/2014 00:50
Kan vara oroväckande för Montoya. Jag undrar om han nu ångrar sin kontraktsförlängning?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca_joe
8/27/2014 00:49
Gillar att folk sågar Douglas utan ha sett han spela. Ge han en chans. Folk sågar Mathieu och han är den mittback hittils som sett bäst ut. Vilka spelare vi än tar in ska vi supportra dom oavsett. Visst vi kanske hellre skulle vilja ha in cuadrado men nu blir så inte fallet. Bara hoppas att Douglas blir en succé och tystar alla kritiker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca_joe
8/27/2014 00:49
Gillar att folk sågar Douglas utan ha sett han spela. Ge han en chans. Folk sågar Mathieu och han är den mittback hittils som sett bäst ut. Vilka spelare vi än tar in ska vi supportra dom oavsett. Visst vi kanske hellre skulle vilja ha in cuadrado men nu blir så inte fallet. Bara hoppas att Douglas blir en succé och tystar alla kritiker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
8/27/2014 00:47
Jag har inte sett en enda minut av denna Douglas så jag väntar ivrigt på att få se honom spela så man kan få ett intryck. Blir intressant att se vad de har för plan med denna värvning för nu har vi helt plötsligt tre högerbackar i truppen. Plus Adriano som jag helst ser som förstaval på den platsen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
8/27/2014 00:43
Kom nyss hem från jobbet och läser att Di Maria själv sagt att han var tvungen att lämna Madrid mot sin egen vilja. Då måste jag nog säga att Madrid fått otroligt bra betalt för att skicka ut honom genom bakdörren. Sen är det riktigt smutsigt att skicka iväg en spelare som Di Maria utan någon anledning. Han gjorde fan sin bästa säsong och var tillsammans med Ramos dom två viktigaste i CL-titeln. Så kan det gå...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
8/27/2014 00:41
@Barclasico:


Han kostade faktiskt bara 4m + 1.5m i variabler. Det lär väl bli 5.5m till slut ändå antar jag.

Nåja, välkommen, får man väl trots allt säga.


Benvingut Douglas!
Barcelona AndreD
8/27/2014 00:41
@barcastuff: Official: Barcelona announce the transfer of Sao Paulo right back Douglas (24) for 4M plus 1.5M incentives based on games played #fcblive

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
8/27/2014 00:34
@The Octopus of Badia:


Jo det såg jag, men fortfarande väldigt sårbart system. Visst gör vår press det lite svårare för motståndarna att spela sig framåt med passningspel men en längre boll på djupet är fortfarande ett stort hot mot vår taktik, det är den egentligen mot alla lag men vårt utgångsläger lämnar oss alltid sårbart. Men helt klart är jag för att anfallarna försöker röra sig inåt med och skapa oreda i straffområdet. Det var ju på tok för galet i våras när Tata flyttade tillbaka Neymar till hörnflaggan. Varför han gjorde det efter en så framgångsrik höst är en komplicerad fråga dock
Barcelona The Octopus of Badia
8/27/2014 00:07
*hjärta*Stay calm, fake left and see you later

Du måste ha missat att Iniesta och Rakitic utgångspositioner var längre ut mot sidlinjen för att kunna täcka upp ytan bakom våra ytterbackar.
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
8/27/2014 00:03
@papillon:


Eftersom vi hade väldigt offensiva backar mot ett ohotande Elche. Det blir svårare med den taktiken vs bättre lag/kontringsstarka lag
Barcelona papillon
8/26/2014 23:34
God is a five letter word - Messi:

Du kanske missade matchen mot Elche, att "ytterforwards" spelade väldigt centralt?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona S91
8/26/2014 23:10

@Barcelonistas:


Amen! Vem vet, det kanske blir en favorit i repris i Copa del Rey i höst ;)
Barcelona Barcelonistas
8/26/2014 23:08
S91 - Alcorcon haha.. Barcelona 5-0 Real Madrid Real Madrid 2-6 Barcelona Liverpool 4-0 Real Madrid Dortmund 4-1 Real Madrid Alcorcon 4-0 Real Madrid Ahhh does where days!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
8/26/2014 23:02
The Soccer Life @TheSCRLife
The entire MK Dons squad cost £235,000 - Equivalent to less than a weeks wages for Wayne Rooney.
Barcelona Barclasico
8/26/2014 23:01
BREAKING NEWS: Barcelona reach an agreement for Sao Paulo FC right back Douglas (24) for 6M [md]
Barcelona Barc6
8/26/2014 23:01
Nu tycker jag att vi ska ta det lugnt hahah bara för att man förlora nån skit match i nån helt onödig cup... Tror man ville förlora och inte spela längre i turneringen med tanke på hur dem ställde upp och vilka spelare som var tillgängliga.. Man vill nog satsa alllt på ligan och ta tillbaka cl platsen! Så att förlora 4-0 i en sån turnering säger mig ingenting faktiskt ni får ta de lugnt nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: