/spanien/barcelona/forum/4855.aspx/spanien/barcelona/forum/4855.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona SoM_Un
2014-07-24 17:53
älskar den bilden!!!!

till alla madridistas. messi går runt o säger att han älskar klubben o att det är hans hem...o alla känner till hans kärlek till klubben...

se bilden på den ni avgudar!!! haha njuter.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-24 17:52
Har inte hängt med Silly-season senaste vecka..
Jag orkar bara inte det.

Har en fråga!
Väldigt viktig sådan.

Är Hummels klar för Man U???
Barcelona LeoMessi
2014-07-24 17:44
Alltid samma snack från deras sida. Varje år blir vi sämre medan dom blir bättre och ändå lyckas vi göra horhus med dom när vi möts.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SoM_Un
2014-07-24 17:44
haha madridistas pratar om att våra anfallare hundar efter messi:D:D...

men vad gör HEEELA madrid för ronaldo? har dom en sett hur benz darrar brevi grinaldo?? deras president? vad gjorde hela madrid inför ballon d or? haha tifo där dom suger av fifa PLS GIVE BALLON D OR to ronaldoo plsss hahaha
Suarez-Daacun
2014-07-24 17:36
Mina barca vänner ni måste bara läsa det här. Han har lyckats igen. Vi ska slå Barca med minst 2 bollar på Bernabeu. Dom är vana vid att bli förnedrade av alla möjliga lag jag kommer inte ihåg senast dom hade ett såhär mediokert lag. Målvakterna är 2-3 snäpp sämre än Valdes, Valdes var bland dom bästa i världen och hade en pondus dom kan drömma om. Alves är helt slut som spelare och är en stor säkerhets risk, Pique är urusel och kommer vara ännu sämre nu när dom tagit hans kompis ifrån honom (Fabregas) Masken och Matieu är skämt till mittbackar. På deras mittfält har vi en Iniesta som inte direkt blir yngre och som har gått ner sig rejält, en spelare som inte heller orkar ta skitjobbet. Vi har Xavi som inte har något på en fotbollsplan att göra, Racitic är en okej fotbollsspelare men som inte direkt skrämmer någon. Busquets är duktig och Ranfinha vet man inte var man har. I anfallet måste man bestämma vilka/vem det är som ska vika ner sig för det funkar aldrig att alla kör sin grej. Mitt tips är att dom blir Messis hundar som alla andra blivit. Sen vet jag inte hur taggad Messi kommer att vara när han nu inte vann Vm? Hans form är inte direkt den bästa heller. Sakta men säkert går han också ner sig. Att man sedan skippar iväg Sanchez ja det är bara att tacka å buga! Man har även tagit in en usel flopp tränare som innan ens säsongen börjat visat att han inte har alla hästar i stallet. Man är redan efter klubbar som Real, City, Bayern, Psg, Atletico, Chelsea,. Dortmund och Arsenal. Att lägga 80. på Suarez och 20 på Matieu är brutalt dåligt då man kunde fått Reus
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-24 17:30
Parre FIFA är ett större skämt än Spaniens insats i VM. Vår ledning framstår som professionella i jämförelse.
Postat via SvenskaFans-appen
Parre #6
2014-07-24 17:25
@LeoMessi:
Hela FIFA är ju ett fucking jävla skämt. Edit: Ursäktar om det är en "one liner", men de är ett riktigt skämt. Oavsett hur mycket folk granskar de så händer absolut inget i den där organisationen. "Ideell verksamhet" my ass.
Barcelona 100% AntiMadridista
2014-07-24 17:22
Det ska bli skönt att få tyst på alla Mathieu hatare. Ni underskattar honom rejält.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-24 17:19
Jag är faktiskt helt säker på att suarez få spela för oss ganska snart. Tror verkligen inte att dom kommer att förbjuda honom att träna eller spela fotboll i klubblaget i fyra månader.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2014-07-24 17:09
@Rambla~:


spelar väl ingen roll bara bättrre om Suarez inte får träna fören den 26, så hur fan ska han kunna spela den 26 ?
Barcelona Rambla~
2014-07-24 17:04
Om Suarez straff består blir han spelklar 26 okt (utan någon träning bakom sig med laget). Samma helg är det el clásico. Datum bestäms senare som brukligt är. Någon som vågar sätta emot att matchen spelas lördagen 25 okt om Suarez inte får sitt straff nerkortat? En tillfällighet att de "lottade" (my ass) el clásico just till denna helg? Vidrigt hur det går till i Florentinos Spanien. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kaptenen
2014-07-24 16:53
Att Suarez inte har fått hårda straff tidigare är felaktig fakta.
Det har han fått både i Holland och i PL. Hårda straff biter inte(hehe) på det beteendet.(Inte många beteenden som förändras pga hårda straff för övrigt).
Jag har aldrig hört talas om ett hårdare straff, att inte ens få beträda en fotbollsarena, eller att träna..
Det han gjorde i landslaget ska stanna där, FIFA ska ge fan i att peta i klubblagsfotbollen.
Suarez utgör ingen fara för någon annan spelare, som exempelvis Vinnie Jones eller Roy Keane gjorde, även om hans beteende givetvis är oacceptabelt.

För övrigt så passar det oss utmärkt att han inte behöver resa och spela en massa landskamper i Sydamerika, utan bara kan fokusera på klubben.
Barcelona LennyRomario
2014-07-24 16:49
@Frodo:

En annan sak är ju att 300k sålda James tröjor behöver inte ens betyda 300k fler sålda för real Madrid. 150k av dessa kan ju vara köp av folk som nu skiter i att köpa Bale/ Ronaldo/whatevers tröja som de annars köper varje säsong.
Barcelona san_miguel
2014-07-24 16:47
Någon som vet när barcas sponsordeal med kläder med Nike går ut?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-07-24 16:09
Så vänta Suàrez får inte ens träna med laget. Jag tycker att straffet är löjligt hårt men han har endast sig själv att skylla. Nu får han alltså inte tid att lära känna sina medspelare och tränare förrän sent på hösten. Lika bra att vänta till januari om han ska missa halva säsongen. Nu tror/hoppas jag att de drar tillbaka domen men klubben kanske borde tagit sig en funderare om det här var det smartaste draget. Juste glömde att man måste hålla med om allt Barça gör och blunda för det negativa så: "fan vad najs suares kommer slakta smutsen och få crynaldo och la puta att lipa!!".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
2014-07-24 15:48
Framstår som en jätte bredvid Alba :)
Barcelona Meymar
2014-07-24 15:45
Gabriel: Att Suarez inte får presenteras som Barca-spelare och att han inte får befinna sig på en fotbollsarena håller jag med om är lite hårt, men jag tycker inte att avstängningen från matcher är för hård. Jag tycker det är bra att han inte bara blev avstängd i landslaget utan även klubblaget. Ja, han gjorde ett misstag, men han har gjort samma misstag tre gånger nu, jag tycker det är på tiden att han får ett riktigt rejält straff. Sen tycker jag inte att man kan jämföra med Pepe. Ja, han skulle självklart fått en avstängning på några matcher efter att ha stämplat Messis hand, men det skedde väl i ligan? Eller möjligen CL och då är det spanska fotbollsförbundet eller UEFA som delar ut straff, inte FIFA. Därför kan man, enligt mig, inte jämföra straffen på samma sätt som man hade kunnat göra om det hade varit samma förbund som delat ut straffen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviii
2014-07-24 15:30
Om Suarez blir tillgänglig till el Clasico , spelar väl ingen roll i och med han kommer att sakna matchtempo. Dessutom får han inte befinna sig i någon träningsanläggning, hur ska han träna med laget? Han kommer få träna i ensamhet vid någon park. FIFA behandlar honom som en kriminell. Pepe sparkar på liggande spelare på huvet , och får fortfarande spela. Någon som vet hur Suarez träning kommer se ut? Vart ska han träna?
Guardiola4ever
2014-07-24 15:21
@Hetfield:

Hahaha...

Vad sådana som du måste begripa är att Zubi gör bara vad Bartomeu och Lucho säger åt honom att göra. Med andra ord så kan vår nuvarande sportchef inte styra och ställa med Barcas transfers...

Zubi är I-N-T-E ansvarig för att vi går/gick efter spelarna Mathieu, Marquinhos och Cuadrado. Du kan klandra honom om vi betalar överpris för en viss spelare, men inte vilka spelare vi siktar in oss på.

Om du skall urinera på Zubi så får du pricka rätt....
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-07-24 15:17
DM1982 Undra om det ens sålts 10 tröjor? Vem vill ha en Mathieutröja liksom :).
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
2014-07-24 15:15
Barcelonita Nej jag är inte ett troll för att jag inte håller med dig eller för att jag är emot värvningen av sopan Mathieu. Vad är det för losermentalitet vissa visar upp, så fort man inte håller med eller har andra åsikter så är man antingen inte en äkta culé eller så är man ett troll, skärpning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-07-24 15:11
Barcelona have recovered the 20M fee paid to Jeremy Mathieu within 24 hrs of his signing, thanks to the 500000 shirts sold since yesterday. Random källa på Twitter. Det är på Internet så det måste vara sant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
2014-07-24 15:09
@Barcelonistas:


Då vet man det och ignorerar hädanefter!
:)
Barcelona Frodo
2014-07-24 15:06
Business school of Florentino Perez:

* Köpa spelare för astronomiska summor
* Lura idioter till madridistas att man tjänat tillbaka allt på tröjförsäljningar

Det är ett under att myten om att tröjförsäljningar genererar tillbaka allt man lagt ner på transfersumman ännu existerar idag.

Storklubbarna tjänar ungefär 10-15 euros per tröja. Det kan tyckas lite men suppliern (Nike, Adidad, Puma etc) måste ta en stor del av summan för produktionen. Real, ManU och Barca har legat i toppen vad gäller tröjförsäljning de senaste åren. Real och ManU var bäst med sina 1,4 miljoner sålda förra året.

Hur mycket kan då den bäst säljande klubben få in via tröjförsäljning? Ca 22,5 miljoner euro per år om man räknar med att man tjänar 15 euro per tröja och man säljer 1,5 miljoner tröjor per år vilket innebär att jag räknar högt.

Jag kommer ihåg hur idioterna trodde att Ronaldo tjänat tillbaka sin transfersumma via tröjförsäljning samma sommar som han värvades. Även om det vore så att Ronaldo ensam sålt 1 miljon tröjor per år så har han sedan han värvats till Real ännu inte tjänat tillbaka transfersumman via tröjförsäljning.

Nu har alltså någon läckt att James sålt över 300 000 tröjor på 2 dagar? Det skulle motsvara minst 20% av all tröjförsäljning som Real brukar ha på ett år på 2 dagar. Som Rambla sa, det är bara Florentinos propaganda bullshit.
Barcelona Rambla~
2014-07-24 14:24
Vi är FC Barcelona, stop kidding yourself, det är väl självklart att straffet INTE kommer att kortas av. Räkna inte med det föreslår jag, slipper ni bli besvikna.
Barcelona Rambla~
2014-07-24 14:22
@B.BOSS:


Florentino Perez och hans propaganda-maskin som är i farten gissar jag.
Barcelona el Flaco
2014-07-24 14:22
Ganska irrelevant att Suárez nuvarande avstängning upphör precis i tid för att spela första clásico. Han kommer fortfarande inte kunna träna med laget eller ha spelat några matcher, varken tränings eller officiella sådana. Så han lär knappast vara i matchform. Vårt enda hopp är att TAS mildrar straffet, annars är det ett fiasko.
Barcelona Rambla~
2014-07-24 14:20
@Gabriel:


Fast alla vet vi att James R är värd över €90m som Madrid i slutändan fick lägga upp. :P
Barcelona FCBlaugrana
2014-07-24 14:18
Om någon säger FC Uefa pga det med Suarez visar det endast på okunskap. Då Uefa inte har någonting som helst med detta att göra. FIFA gav straffet, CAS kommer mildra det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-07-24 14:17
"@br_uk: Real Madrid Sell 345,000 James Rodríguez shirts in 48 hours - more than population of Iceland. http://t.co/sX83vOE3qW http://t.co/eJX9CFMQoI" Damn det i sig är några miljoner.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: