/spanien/barcelona/forum/4849.aspx/spanien/barcelona/forum/4849.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2014-08-09 20:04
Nu vet vi varför zubi ville ha hit vermaelen :D
Barcelona Essienesque
2014-08-09 20:03
@LeoMessi:


Hoppas att det inte stämmer men du säger ju själv att det är en efterbliven affär för de pengarna.. och denna ledning är ju ständigt efterbliven såå...
Barcelona Blaugrana91
2014-08-09 20:02
[QUOTE=Essienesque]Barcelona have agreed a 35m 4m variables fee with Fiorentina for the transfer of winger Cuadrado. Personal terms agreed. Deal close. [rac1] Vad i helvete sysslar vi med? [/QUOTE] Hoppas det stämmer!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-08-09 20:02
[QUOTE=grande jw]DM1892 Jag har funderat på det ett ganska bra tag och jag tror faktiskt Everton skadade Deulofeu mer än det hjälpte honom. Premier League är en träfotsliga med en mängd spelare som borrar ner huvudet och bara springer a ´la Walcott. Hade Deulofeu gått på lån till ett lag som faktiskt försökte spela fotboll på mindre ytor mer stort bollinnehav som exempelvis Celta Vigo eller Rayo Vallecano så tror jag vi hade fått se en betydligt mer bollsäker och mogen Deulofeu idag. [/QUOTE] Instämmer, han borde ha gått till ett lag i Spanien. Everton kanske passade honom bättre men inte för att anpassa sig för spel i Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-08-09 20:01
@Essienesque:


Det där kan väl ändå inte stämma? Det är fantastiskt efterblivet av oss att värva honom nu! Dessutom för alldeles för mycket pengar.
Barcelona koeman92
2014-08-09 20:01
Enligt MD slängde Piqué tydligen en till stinkbomb i den mixade zonen när Masip blev intervjuad av journalister efter matchen..
Hard Lol!
Barcelona koeman92
2014-08-09 20:00
Barcelona LeoMessi
2014-08-09 19:59
Grande JW Samtidigt känns det som att han nästan hade fått lika mycket speltid hos oss som han fick i Everton. Tyckte han fick sparsamt med tid. Sen borde vi inte alltid lyssna på vad dom vill för dom väljer alltid engelska lag där dom aldrig får speltid. Ett spanskt lag lik Celta hade varit perfekt för då hade dom fått gott om speltid och förtroende. Då hade Deulofeu kanske inte känt att han måste visa upp sig och bli ego när han väl får chansen hos oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2014-08-09 19:59
Kommer hem och ser att Vermaelen är klar men framförallt att supertalangen Sergi Roberto målat.

Life's good :-D


Nä, men tror faktiskt att Vermaelen kan bli okej. Inte riktigt det man hoppades på i början av Silly Season när stora namn ryktades till Barça och vissa t.o.m. ansågs vara klara men med den här ledningen så är man inte förvånad.
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-08-09 19:56
Lite faktiskt, trodde vi skulle sluta fönstret utan några mittbackar hahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Essienesque
2014-08-09 19:55
Barcelona have agreed a 35m+4m variables fee with Fiorentina for the transfer of winger Cuadrado. Personal terms agreed. Deal close. [rac1]

Vad i helvete sysslar vi med?
Barcelona grande jw
2014-08-09 19:54
DM1982 Jag har funderat på det ett ganska bra tag och jag tror faktiskt Everton skadade Deulofeu mer än det hjälpte honom. Premier League är en träfotsliga med en mängd spelare som borrar ner huvudet och bara springer a ´la Walcott. Hade Deulofeu gått på lån till ett lag som faktiskt försökte spela fotboll på mindre ytor med stort bollinnehav som exempelvis Celta Vigo eller Rayo Vallecano så tror jag vi hade fått se en betydligt mer bollsäker och mogen Deulofeu idag. Dessutom hade han han exakt samma direktiv i Everton som Tello hade i Barca. En "subersub" som skulle slicka kant och hota med sin fart.
Barcelona koeman92
2014-08-09 19:54
@Bästelona y M3ssi y BernaLeo:


Förvånad?
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-08-09 19:54
Vi hoppades på spelare som benatia,marquinhos,hummels,laporte etc. Slutade med vermaelen och mathieu... Hahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-08-09 19:48
[QUOTE=grande jw]LeoMessi Kan tyvärr inte göra annat än att hålla med. Just nu känns Deulofeu som vår nya Tello. Hans målfarlighet och beslutsamhet är som bortblåst. Han har dock en högstakapacitet och potential som är hundra gånger högre än Tellos så förhoppningsvis lossnar det för honom. Jag får känslan av att han har extremt höga krav på sig själv (lite liknande attityd som en ung Ronaldo). Han vill så mycket att det bara blir pannkaka av allting. [/QUOTE] Det som är mest konstigt är att Deulofeu är uppvuxen i Barcelona och kan spelet, tyvärr syns det inte alls. Inga kombinationer funkar mellan honom och andra spelare. Han tar nästan alltid fel beslut. Han borrar ner skallen och kör sitt eget race. Som jag ser det kommer han inte fixa det i a-laget. Liknelsen med Tello är mycket bra, sparka och spring spelare båda två.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-08-09 19:44
Bra bredd på mittbackspositionen nu: 1. Bartra 2. Mathieu 3. Vermaelen 4. Mascherano 5. Busquets 6. Adriano 7. Pique Ska inte klaga, vi värvar två mittbackar som är bättre än han där avdankade vuxenbebisen där bak. VAMOS
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-08-09 19:43
"@RafaelH117: It's the kind of signing that shows everything that's wrong with the current Barcelona administration. Schär could've come for €15m." "@RafaelH117: I hate this kind of deal, Barcelona's not a recovery home for injury plagued players. Vermaelen was signed on wishful thinking, ridiculous." "@RafaelH117: Here's hoping Vermaelen get over his injuries like Fàbregas did after leaving Arsenal's questionable medical
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-08-09 19:42
Kritisera människan i fotbollsspelaren för att den röker? Vem gör det? Jag lägger inte så stor vikt vid människan i fotbollsspelaren så länge den inte skriker ut rasistiska saker eller biter andra människor. Då tror jag att den människan i fotbollsspelaren har ett problem. Men har människan i fotbollsspelaren ett psykiskt problem för att han röker? Jag har aldrig sett Jeremy Mathieu prata illa om någon, skada nån med flit eller haft en allmän äcklig personlighet.

MEN. Kan man inte kritisera fotbollsspelaren i människan som röker? ''Sämre människa för att han röker''? Detta är galenskap. Det här är över gränsen. Det är skillnad mellan FOTBOLLSSPELAREN och MÄNNISKAN, i det här fallet. Vem f*n har sagt att Mathieu är en sämre människa för att han röker? Hur f*ck ska jag veta att han är en sämre människa för att han röker? Jag har själv rökt. Jag kände inte att jag fick en bättre personlighet dagen efter jag slutade röka. Jag kände inte att jag blev en bättre människa, haha.

MEN. ÄR DET LÄMPLIGT FÖR EN FOTBOLLSSPELARE ATT RÖKA PÅ DEN NIVÅN? Det är där de flesta vill nå ut till. F*ck människan, det har ingenting med fotbollsspelaren att göra. Mathieu kan röka men samtidigt vara världens snällaste människa. MEN DET ÄR EJ LÄMPLIGT ATT RÖKA på den här nivån. Fråga vilken doktor/läkare, proffs (på en ganska hög nivå) du vill.

Sen finns det några som säger att ''Mathieu har varit bra''. Mathieu har varit bra, JA. Jag ger han det. Men det är FAKTA att spelaren inte får ut sin MAX av sin kapacitet som fotbollsspelare, fråga bara föregående talare. Men varför? Varför? Varför ska vi drabba oss själva på det viset? Att ha fotbollsspelare som inte kan få MAX av sin kapacitet för att denne antingen röker, är prostituerade, eller vad som helst. Varför? Är det detta vi ska vara nöjda med? ''Bra''? Eller PERFEKTION? Eller åtminstone försök till perfektion. Räcker det för mig att Mathieu ''bara är bra och så länge han håller sig kvar där så får han göra NÄSTAN vad han vill? Aldrig. Mathieu måste bli bättre, lämna dessa saker som gör att han inte kan få ut sin MAX av sin kapacitet om han vill spela/komma hit. Man säger inte ''Mathieu, rök så länge du presterar''. Mathieu ska inte säga ''Jag röker när jag vill''. Det här är barnfasoner. Amatörmässigt.

Nej, jag ska FÖRSÖKA låta bli att diskutera detta en gång till eftersom jag finner det väldigt PINSAMT att behöva skriva ''en fotbollsspelare bör ej röka!'' och sen få mothugg och av väldigt få, det skall nämnas.
Barcelona Messidinho_10
2014-08-09 19:42
Välkommen till världens största klubb Tomas Vermaleen!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gonzalez_Barca
2014-08-09 19:40
Faktist förväntansfull, äntligen en renodlad mittback! Lyckas han hålla sig skadefri så lär det bli bra.
Barcelona Gonzalez_Barca
2014-08-09 19:40
Faktist förväntansfull, äntligen en renodlad mittback! Lyckas han hålla sig skadefri så lär det bli bra.
Barcelona Blaugrana91
2014-08-09 19:39
Välkommen till Barca Vermaelen! Återigen försvaret är ju trots allt förbättrat om man jämför med förra säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-08-09 19:36
OFFICIAL: Thomas Vermaelen signs for FC Barcelona.
Zeinu
2014-08-09 19:34
Trevligt.
Barcelona Gio Style
2014-08-09 19:30
Official: Barcelona announce the transfer of Arsenal centre back Thomas Vermaelen (28), who signs for five seasons #fcblive

Då var det klart.
Hör lite blandade saker från Arsenalfans.
Men det alla är överens om är att hans skador har hindrat honom från att vara den spelaren han kan vara.

Nåväl, säger som vanligt.
Bienvenido Vermaelen, all lycka till dig dem kommande åren.
Må skadorna hålla sig borta...
Barcelona grande jw
2014-08-09 19:27
LeoMessi

Kan tyvärr inte göra annat än att hålla med. Just nu känns Deulofeu som vår nya Tello. Hans målfarlighet och beslutsamhet är som bortblåst. Han har dock en högstakapacitet och potential som är hundra gånger högre än Tellos så förhoppningsvis lossnar det för honom. Jag får känslan av att han har extremt höga krav på sig själv (lite liknande attityd som en ung Ronaldo). Han vill så mycket att det bara blir pannkaka av allting.
Barcelona LeoMessi
2014-08-09 18:58
@grande jw:


Självklart ska vi inte döma ut dom efter en taskig försäsong. Speciellt inte pedro, då han faktiskt gjorde en ganska bra säsong. Men deulofeu har sett exakt likadan ut sen han lämnade b-laget. Känns inte som att han har utvecklats något, man tycker att han borde ha slipat lite av sina svagheter eftersom dom inte är relaterade till hans fysik eller teknik. Han är bara alldeles för ego och tar väldigt ofta fel beslut. Han måste bli lite smartare i spelet.
Barcelona grande jw
2014-08-09 18:53
Det är alldeles för tidigt att kritisera Pedro och Deulofeu som varit dåliga under försäsongen. Vill bara påminna er om förra sommaren då alla satt och jublade över Sergio Roberto, hur han tog för sig under försäsongsmatcherna och verkligen såg ut som en kommande utmanare på mittfältet. När ligasäsongen drog igång fick han inte uträttat ett skit.
Barcelona LeoMessi
2014-08-09 18:50
Fan vilken show rafinha hade vid 4-0-målet, älskar hans driv och styrka. Problemet Deulofeu är att när han faktiskt gör en fantastiskt soloräd så vägrar han att passa bollen och det slutar med att han blir av med den. Sen måste jag säga att bartra är skoningslös vid fasta situationer. Även om han inte gör mål så är han ett jävla hot för han går in 100 % för att vinna duellen. Det märks att vår yttrar är mer centrerade nu, dom slickar inte kanten som som gjorde förra året. Nu får ytterbackarna mycket större ansvar när det kommer till det offensiva.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #5
2014-08-09 18:44
@Vampíro:


Säsongen har inte börjat än, hur vet du att Piqué kommer starta?
Annons: