/spanien/barcelona/forum/4813.aspx/spanien/barcelona/forum/4813.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca o Mort!
2014-04-27 19:04
ElTriplete

Tror Bilbao har större chans att hållas starka än Sevilla. Något med Sevilla känns så ojämnt medan Bilbao alltid är starka på hemma.
Barcelona ElTriplete
2014-04-27 19:00
Vilka ser ni hellre i CL nästa säsong? Bilbao eller Sevilla?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-04-27 18:51
Starkt av Atleti att vinna på Mestalla, vinner man borta mot Levante o hemma mot Malaga så är de klart.
Barcelona Migueli
2014-04-27 18:51
ElTriplete Det är Undiano. Han är en utav dem absolut sämsta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Migueli
2014-04-27 18:50
Jäklar vad starkt av Atletico! Jag trodde inte de skulle ta 3 poäng på Mestalla. Vinner dem nästa svåra borta match i Valencia mot Levante så har dem i princip vunnit ligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElTriplete
2014-04-27 18:48
Fan vad korkad domare i Atletico-matchen.. 3 minuters tillägg, men om 1.5 minut gick åt hela röda kortet situationen så ska han väl lägga till det också.. Inte blåsa av, sopa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-04-27 18:47
Härligt, Atletico!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2014-04-27 18:47
It's not difficult to coach, 10 players in the 18-yard box." - Brendan Rodgers
Barcelona Neymessi
2014-04-27 18:27
@-SAMI-:

Fast det är ändå en viss skillnad på den fotboll Real står för respektive den Chelsea står för. Kontringsfotboll har trots allt ett visst underhållningsvärde där det gäller att avvakta och sen hugga som en kobra när chansen ges. Vissa gillar den typen av fotboll medan andra föredrar den vi och Bayern står för. Mourinhos "fotboll" handlar däremot inte om att vänta på rätt läge, utan där är filosofin att förstöra så mycket som möjligt och sen hoppas att bollen hamnar i mål förr eller senare.
Det är också värt att nämna att även om Reals styrka är kontringar så kan dom ändå anpassa sig efter det motstånd dom möter. Chelsea skulle däremot parkera en pansarvagn oavsett om dom mötte Bayern eller ett div 3 lag.
Barcelona koeman92
2014-04-27 18:15
Galaxus

"Jag har varit bortasupporter på Stamford Bridge flera gånger och deras fans äcklar mig"

Får man fråga vad de gjorde?
Barcelona Migueli
2014-04-27 18:15
Förlåt gör eventuellt dålig stavning eller grammatik jag skriver med mobilen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Migueli
2014-04-27 18:13
Galaxus Jag har inte sagt att du inte får ha en åsikt. Självklart får du ha det och det ät bara kul att diskutera med någon som inte tänker som en själv. Men angående Real så är det för mig självklart att dem är värst och det laget som jag helst ser inte vinna CL. Anledningen till att jag hatar Madrid mer ön Chelsea är att dem är våra ärkerivaler och vi har en över 100 år gammal rivalitet med dem. Men Chelsea har vi bara mött ungefär ett dussin gånger i Champions League sedan 1999/00 då vi möttes första gången. Oavsett allt som hänt genom åren mot dem med eller utan Mourinho vare sig det handlar om Anders Frisk dramat, semifinalerna i CL 2009 och 2012 eller hur dem spelar fotboll så kan jag inte ogilla dem mer än Real Madrid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2014-04-27 18:13
Real kör på kontringar Chelsea kör handbolls försvar. För mig är inget av det fotboll.
Barcelona Barcelonistas
2014-04-27 18:08
Chelsea FC? Jag trodde vi snackade fotboll här inne..
Barcelona Galaxus
2014-04-27 18:05
@Migueli:


Vilken tur att vi lever i en värld där var man får ha sin åsikt. Av de kvarvarande lagen i CL ser jag helst att Bayern vinner, därefter Atletico, sedan Real och sist Chelsea.

Jag har varit bortasupporter på Stamford Bridge flera gånger och deras fans äcklar mig, hela föreningen får mig att vilja spy och deras fotboll, ja det får mig nästan att gå i taket och skada mig själv.

Ni får inte missförstå mig. Jag gillar knappast Real Madrid men om jag blir tvingad att välja mellan Real och Chelsea, då är det Chelsea jag finner som den absolut värsta klubben.
Barcelona Migueli
2014-04-27 18:02
Galaxus Nej bara nej. Det går inte att vara cule och vilja att Real Madrid ska vinna Champions League. Oavsett hur vackert dem spelar. Dem kanske förtjänar det mer än Chelsea i en eventuell final men man kan inte vilja att dem ska vinna som cule.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Galaxus
2014-04-27 17:58
@AndreD:
Du får bli hur äcklad du vill men jag gillar bra fotboll och jag tycker Real Madrid är mycket mer underhållande än Chelsea. Jag avskyr Chelsea, kommer förmodligen alltid att göra. Jag ser hellre att Real Madrid vinner CL före Chelsea. Sen om du som hobby-katalan har ett stort hat mot Real Madrid bara för att "det ska vara så enligt boken", det får väl stå för dig men jag försöker fokusera mer på att se och titta på bra fotboll än att behöva stå ut med vad nu Chelsea pysslar med. Hela föreningen äcklar mig dessutom. Sen är det givet att jag inte vill se Real Madrid vinna CL men om jag får välja mellan pest eller kolera så blir det kolera, dvs Real Madrid. De spelar iallafall fotboll för det mesta.
Barcelona Barcelonistas
2014-04-27 17:54
"Chelsea, hur i helvete kan man hålla på Chelsea? Vad finns det hos dem
som gör att man attraheras av deras lag, deras klubb, deras historia? Vi snackar om ett oljelag som saknar historia och bygger hela deras vinnarmentalitet på att spela defensivt och kontra. Det är ingen skillnad mellan dem och ett division 2 lag bortsett från kvaliteen på spelarna. Hur jävla roligt kan det vara att spela fotboll i Chelsea? Eller att supporta den och gå på deras matcher? Varför vill man lägga pengar för att kolla på en sådan fotboll? Aldrig i hela mitt liv att jag hade gjort det.

"Fotboll går ut på att göra mål" ja men va fan då kan man isånnafall följa vilken jävla sport som helst. Fotbollen har inte blivit världens största och mest älskade sport pga att den handlar om att göra mål. Den är älskad över hela världen för underhållningsvärdet och passionen inte går att liknas med något annat. Hade mallen på sporten "fotboll" varit Chelsea så hade den inte ens varit topp 5 största sporter i världen.

Hatar verkligen Chelsea. Äckliga piss klubb!"

Ett av dom bästa inläggen som jag någonsin har läst tack!
Barcelona DM1982
2014-04-27 17:48
@AndreD:


Även om jag förstår hur du tänker så förstår jag även hur Galaxys tänker. Visst är Real Madrid vår nemesis och kommer alltid vara det men det som Chelsea och Mourinho står för och pysslar med äcklar mig rakt av. Det är antifotboll och det är enligt mig bara smutsigt.

Hur mycket man än ogillar Real så kan man inte förneka att nu när Mourinho har lämnat dem så är det en klubb som spelar världens bästa kontringsfotboll med starka defensiva inslag.

Visst kommer antipatier från vår sida alltid ingå i våra känslor kring Real men om de vinner så är det för att de spelar en effektiv och svår fotboll. Vinner Chelsea så är det bara för att de grisar och äcklar sig på planen.

Jag vet i alla fall vad jag föredrar som CL-segrare. Men det bästa vore självklart om Chelsea åkte ut mot Atletico som precis gjorde ett extremt viktigt mål mot Valencia. Vinst idag och saken är mer eller mindre klar för dem, det är nästan så att kommande 45 minuter i den matchen avgör ligan.
Barcelona ElTriplete
2014-04-27 17:43
Golazo Atletico! Fan vad viktigt mål!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona One_LionelMessi
2014-04-27 17:43
vilken tabbe av målvakten.. fan har han där och göra!!!
Barcelona Migueli
2014-04-27 17:43
Vilken fin nick!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-04-27 17:34
Chelsea, hur i helvete kan man hålla på Chelsea? Vad finns det hos dem som gör att man attraheras av deras lag, deras klubb, deras historia? Vi snackar om ett oljelag som saknar historia och bygger hela deras vinnarmentalitet på att spela defensivt och kontra. Det är ingen skillnad mellan dem och ett division 2 lag bortsett från kvaliteen på spelarna. Hur jävla roligt kan det vara att spela fotboll i Chelsea? Eller att supporta den och gå på deras matcher? Varför vill man lägga pengar för att kolla på en sådan fotboll? Aldrig i hela mitt liv att jag hade gjort det. "Fotboll går ut på att göra mål" ja men va fan då kan man isånnafall följa vilken jävla sport som helst. Fotbollen har inte blivit världens största och mest älskade sport pga att den handlar om att göra mål. Den är älskad över hela världen för underhållningsvärdet och passionen inte går att liknas med något annat. Hade mallen på sporten "fotboll" varit Chelsea så hade den inte ens varit topp 5 största sporter i världen. Hatar verkligen Chelsea. Äckliga piss klubb!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-04-27 17:27
@Galaxus:

Hur i helvete kan ett Barcafan önska CL-vinst till Real Madrid. Fyfan vad jag blev äcklad nu
Barcelona Migueli
2014-04-27 17:17
Heisenberg Hahaha det är sant! Men Spud är en legend! ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymessi
2014-04-27 17:16
Treyh

Det skulle nog absolut kunna funka men frågan är om vi verkligen lyckas värva en riktig mittback. Slutar väl med att Zubi får en snilleblixt och värvar Nani som får bli omskolad till mittback.
Annars tror jag på Montoya. Får han bara mer speltid kan han blir riktigt grym.
Alves har gått ner sig otroligt mycket och även om han är en favorit så är det dags för honom att lämna Barcelona.
En annan spelare som skulle vara intressant att få se som högerback är Alexis. En spelare som ger allt i varje match, vindsnabb och tar ett större defensivt ansvar än Alves....
Barcelona Heisenberg
2014-04-27 17:14
@Migueli:


Som någon sa innan, det är egentligen bara spänst som räknas. Spud Webb vann NBA dunk contest -88 och han är 1.70...
Barcelona Sir Alexis
2014-04-27 17:13
@Rambla~:


?
Barcelona Migueli
2014-04-27 17:11
Någon annan som switchat direkt till Valencia-Atletico?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jawwa
2014-04-27 17:11
Ska bli så underbart att se England åka ur gruppen i vm så alla bleka engelsmän inser hur jävla dålig deras pissliga är. Hatar allt som har med den äckliga ligan att göra, sen att den äckligaste grisen av dem alla leder det smutsigaste laget uppbyggt på stulna pengar gör inte saken bättre...... e så jäkla arg
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: