/spanien/barcelona/forum/4808.aspx/spanien/barcelona/forum/4808.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Messo
2014-10-26 22:31
Jag har inte sagt att det stämmer, vet faktiskt inte men en sak är klar, Messi har gjort oss bortskämda och vill att alltid ska vinna matcher åt oss, men många har blivit blinda och ser inte att de andra inte presterar och ger inte honom understöd som behövs. jag skäms för barcelonas fans... se bara på reals fans som aldrig någonsin skulle skylla på Ronaldo när det går dåligt för dem... även om igår var Messi inget sämre än Ronaldo trots att Reals spelare gav honom all understöd han behövde medan Messi fick aldrig det... Hade Messi igår spelat i Real istället för Ronaldo hade han massakrerar Barcas försvar... men Real ställde med muren och ingen fick komma genom... speciellt när mittfältet var rena katastrof...
Barcelona 1.70-ligan
2014-10-26 22:06
MD skriver att Arsenal vill ha Pedro i januari.. hoppas. Börjar tröttna på hans förmåga att inte prestera. En annan sak jag undrar är varför vi vill förlänga med Montoya. Får han ens vara med på spelövningarna under träning?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-10-26 21:33
@Messo:


Så det stämmer??

Patetiskt, vad är det för dum förklaring??
Vilka match såg du?? Parkera bussen???
Han sprang tillräckligt???

Nej, Han var nog en av de sämre på planen.
Ingen vilja, inget hjärta.
En sån spelare ska inte ha kaptensbindeln. Vad sänder det för signaler till de övriga spelarna??

Kan vi sluta gulla med Messi när han har spelat dåligt?
Barcelona Messo
2014-10-26 21:26
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:

Hur ska han då springa mer än så på en yta av 30 meter, eftersom real parkerat bussen och kontra, så han rörde sig från mittplan till reals straffområde.. då är 6 km ganska mycket
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-10-26 21:26
Den här bilden säger allt. Domaren som står längre bak när Real Madrid kontrar men lyckas ändå alltså ta sig till straffområdet före våra spelare. En domare alltså!
Barcelona Vampíro
2014-10-26 21:24
Rambla Håller delvis med dig, tror dock att det beror på att vissa faktiskt rentav inte håller på den högsta nivån. Om man kollar individuellt på de spelarna du nämner så har ju några av de knappt några spetsegenskaper. Tänker främst på Bojan, Sergi Roberto, Bartra osv. De må klara av jobbet utmärkt i U-lagen men är inte i närheten av att kunna leverera på den högsta nivån, i alla fall inte i Barcelona. Däremot så skulle jag inte räkna ut Deulofeu och Cristian Tello som båda visat upp vad de kan på elitnivå. Tello med speltid var faktiskt riktigt bra stundtals i Barça och han har börjat sin sejour i Porto alldeles utmärkt. Likaså Deulo som trots allt med gjorde en fullt godkänd debutsäsong i PL, han var lysande i vissa matcher och visade sin talang. Även han har börjat bra i Sevilla det här året. Personligen tror jag snarare det har med produktionen av talanger att göra. Ska man vara ärlig så har den senaste kullen med JDS, Cuenca, Bartra, Muniesa, Roberto osv. inte hållt måttet. Den enda som verkligen stack ut var Thiago annars så är det ganska mediokra spelare som flyttats upp. Får hoppas att nästa generation är bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-10-26 21:24
Neymar11 En kass match och man ogiltigförklarar alla hans tidigare prestationer under säsongen. Med det här odugliga mittfältet så ska man vara glad att Messi är den ende som faktiskt försöker sätta igång ett anfall. Gång på gång så är han för långt ifrån målet eftersom han har varit tvungen att sjunka ner i banan för att hjälpa mittfältet att flytta fram till motståndarens straffområde. Messi har sina dåliga dagar han med, som igår då han var loj osv. Men att påstå att han på något vis hindrar laget att uppnå sin potential är bara löjligt. Det är snarare tvärtom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-10-26 21:22
Neymar11

Stämmer det verkligen att MESSI sprang (eller snarare gick) 6 km i classicot???
Barcelona Messo
2014-10-26 21:17
Sevilla är ny tvåa och petar Real på tredje plats..
Barcelona Neymar11
2014-10-26 21:17
Leomessi El classico, största klubblagsmatchen och man springer ca 6 km då spelar man inte för laget. Han var precis samma Messi som förgående säsong. För fan världens självkäraste person Ronaldo visar mer vilja och spelade för laget igår. Han hade en skit match med, men likt förbannad sprang han Har man en dålig dag så springer man och kämpar tills man spyr. Inte går man runt med nedböjd huvud när man vill vara världens bäste och för lagets bästa Jag delar inte samma uppfattning som 90% här inne ; Att klubben är skyldig Messi något, utan det är Messi som kommer stå i skuld till klubben livet ut. Och så är det inte utan han har blivit större än laget Jag vill absolut inte sälja honom då vi förlorar mer än vad vinner oavsett pris. Men han ska fortfarande veta att han är en del av ett lag och inte vice versa Så länge han bär tröjan kommer han alltid ha en skyldighet att ge 100% oavsett hur mycket han har gjort för klubben Nr10, bäst betald och heter Messi ja då ska man ha störst ansvar på plan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-10-26 20:58
Har ni tänkt på en sak? Det är något som blir allvarligt fel för många av våra största talanger i Barcelona B. Många är supertalanger i de yngre lagen så som Cadete och Juvenil. När de sen tar steget över till Barcelona B händer något. Nu skyller jag inte bara på Eusebio för det här har pågått även innan han blev tränare. Visst, B-laget spelar frejdig och trevlig fotboll ibland, är tillräckligt bra för att klarar sig kvar i Segundan osv. Fast de spelare som ska ta steget från B-laget och bli seniorer känns inte riktigt färdiga. De är för mjäkiga på något sätt. Se bakåt några säsonger så förstår ni vad jag menar. Spelare som Bojan, Jeffren, Tello, Deulofeu, Sergio Roberto och många fler. De har väldigt svårt att etablera sig som seniorspelare. De är ju jättetalanger i de yngre ungdomslagen, så där utbildas de säkert bra. Det är när de ska ta steget fullt ut och bli "män" som något går snett. Visst, några har ju lyckas över förväntan, spelare som Messi, Xavi, Busquets, Iniesta och till en viss del Pedro (tidigare säsonger åtminstone). Fast det är så många fler som skulle ha kunnat bli så mycket bättre. Spelare som Cesc och Pique räknar jag inte in då de stack innan det var dags för Barcelona B.
Barcelona LeoMessi
2014-10-26 20:53
Neymar11 På vilket sätt spelare Messi för sig själv? Nej han spelade inte så bra igår men han har spelat bra den här säsongen och han har spelat för laget. Hade han spelat för sig själv så hade han skitit fullständigt att droppa ner på mittfältet för att spela fram bollen till Neymar och dom andra. Just nu är det just Messi som drar det största lasset, iaf i offensiv väg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2014-10-26 20:51
Personligen hade jag behållt Villa ytligare ett år och köpt in Suarez denna sommaren. Vi kunde till och med ha använt Villa som en del utav betalningen till Liverpool, istället för att ge bort han till en top konkurrent i ligan. Messi, Villa, Sanchez samt Pedro hade nog räckt förra året.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-10-26 20:51
@LeoMessi:


Med tanke på transferbannen så kommer han nog i alla fall behövas. Xavi kommer inte spela, det finns inte en chans. Iniesta blir inte så mycket bättre direkt. Det finns plats för honom.
Barcelona Neymar11
2014-10-26 20:50
Den dagen en tränare kommer in som vågar bänka/byta ut Messi, Iniesta och Sergio så kommer vi bli mer av ett lag. För just nu spelar stommen av laget för sig själva
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-10-26 20:49
Mål Sevilla, serieledning för dem tillsammans med Barcelona.

Och Real på en tredjeplats.
Barcelona LeoMessi
2014-10-26 20:49
DM1982 Svårt att veta vems position han kommer att spela på. Han funkar ju på mittfältet och på anfallet. Han är grym faktiskt, förhoppningsvis skickar dom Roberto åt helvete när han kommer tbx. Men dom lär väl skicka iväg stackars rafinha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-10-26 20:48
Straff för Sevilla!
Barcelona LeoMessi
2014-10-26 20:46
|| Barca || Vilka skulle vi ha haft i anfallet då? Messi pedro och sanchez eller? Jag håller med dig om att vi borde ha värvat mittbackar och mittfältare också. Men folk klagar på att vi har för tunt anfall när vi har Messi, Neymar och suarez... Neymar var lika nödvändig som en mittback och en mittfältare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-10-26 20:46
@LeoMessi:


Viljemål, härligt.

Tror nog att han kommer tillbaka till Barcelona nästa säsong redan, känns som han behövs. Frågan är vems position han kämpar om. Är det Iniestas?
Barcelona LeoMessi
2014-10-26 20:44
Suarez kvitterade för Sevilla precis!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2014-10-26 20:44
Vi borde ha värvat mittfältare och mittbackar förra året, istället för Neymar. Vilka exakt vi borde ha värvat vet jag inte, men kanske Thiago Silva och Isco? Jag säger inte Neymar har varit dålig i Barcelona, säger bara att han hade varit mycket bättre i ett lag där han får vara den största stjärnan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-10-26 20:42
Neymar har varit helt fantastisk i Barcelona den här säsongen, samspelet med Messi är superbt. Att han inte spelar exakt som i Brasilien är inte så konstigt, landslaget är byggt kring honom och Barcelona kring Messi. Inget konstigt.
Barcelona zick9
2014-10-26 20:39
@II Barça II:


Neymar i VM: 5 matcher,4 mål varav ett på straff.
Neymar den här säsongen: 10 matcher (8 från start), 11 mål (inga straffar).
Barcelona DM1982
2014-10-26 20:38
Ser ut som Barcelona kommer vara etta i ligan efter den här omgången, Sevilla ligger under mot Villarreal. Alltid något ;)
Barcelona LeoMessi
2014-10-26 20:35
Vad för spelare ska vi värva då? Med tanke på att alla dom bästa spelarna måste vara lagets stjärna för att kunna prestera. Jag såg neymars VM, har du sett neymars säsong hittills? Han har varit bra och gjort mål regelbundet. Han har väl 10 ligamål, hur mycket fler mål ska han ha vid det här skedet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2014-10-26 20:31
Inget att be om ursäkt om, alla har rätt att ha åsikter. Jag menar inte att vi inte ska värva världsspelare bara för att vi har Messi, jag menar att Neymar hade varit en mycket bättre spelare och utvecklats bättre ifall han var lagets största stjärna. Missade du VM? Är det samma Neymar vi ser i Barca som i Brasilen? Absolut inte. Neymar kan så mycket mer än vad vi ser i dagens Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Potosi
2014-10-26 20:30
LOL! Halsduken som han i mitten har kombinerat med hans hudfärg. Känns väl inte helt rätt kanske. Editering: Bilden verkar inte fungera men var en mörk person med en Boixos Nois halsduk. Amerikanska Barca fans, stenkoll.
Barcelona LeoMessi
2014-10-26 20:22
|| Barca || Ska vi sluta värva spelare av världsklass då? Då är det ju bra att vi inte värvade Benatia och liknande spelare eftersom det är synd om dom. Vill inte verka dryg så jag ber om ursäkt för det. Sen är jag bara lite trött på att höra att det är synd om spelare för att Messi finns. Hade inte Messi varit med den här säsongen så hade vi legat på typ 4 ligamål den här säsongen. Om något så ska spelare som suarez och Neymar vara glada att Messi finns i laget, för han spelar gärna fram sina medspelare och han försöker inte hindra dom på något sätt. Ännu en gång så ber jag om ursäkt ifall jag låter dryg som fan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2014-10-26 20:17
Jag tycker faktiskt lite synd om Neymar. Han borde inte ha kommit till oss. Dels så har vi Messi, som alltid kommer att vara lagets största stjärna oavsett vad, utöver det så är vi inte ens top 5 i Europa längre och hotar inte ens om CL titeln i år eller nästa år. Neymar visade under VM att han är världsklass rakt igenom och kommer förmodligen att bli världens bästa spelare om något år. Tror tyvärr att han inte kan utvecklas på rätt sätt så länge han spelar hos oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: