/spanien/barcelona/forum/4800.aspx/spanien/barcelona/forum/4800.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona zizzz
9/13/2014 14:59
Bilbao är alltid trevliga att titta på.

Barcelona dinho the artist
9/13/2014 14:57
Inte världens mest trovärdiga källa men Goal hävdar ändå att Munir går till Arsenal i vinter då klubben mött klausulen på 12m euro. Bör man bli orolig?
Barcelona Andresito
9/13/2014 14:57
@Vampíro:


Vad ska Douglas tillföra? Adriano täcker upp på både höger- och vänsterbacken och därmed sparar man en bänkplats för en offensiv spelare.
Barcelona Canaletes
9/13/2014 14:46
Tjeena Barçabröder!

Vart kan man se/tanka matchen i efterhand? Brukar aldrig oålla på det sättet men min brorsa som ska spela fotboll undrar. Så det krockar med hans schema.

Tack på förhand!
Barcelona Vampíro
9/13/2014 14:45
Rafinha har trots allt spelat landskamp och rest långa sträckor men Douglas då, varför är inte han uttagen? Han har tränat med laget i två veckor och ska inte vara skadad. Han blir alltså petad trots att Dani Alves missar matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
9/13/2014 14:36
Rambla, du skrev följande som slutkläm i ett inlägg under gårdagen: "Förresten, som culé är tanken att man ska försvara kubbens färger i alla lägen och inte ta andra klubbars parti. Det står under supporterskap i upplagsboken." Själv skulle jag väldigt gärna vilja veta vad som menas med att "försvara klubbens färger i alla lägen"? Kan ju vara bra att känna till när vi bänkar oss för att se matchen mot Athletic Bilbao inom kort. Förhoppningsvis inte med klubbhjärtat i halsgropen! Blir man diskvalificerad som äkta culé om man återkommande avfärdar klubbens ledningscentral inklusive "Zubi", som inkompetensens högborg i den globaliserade fotbollsvärlden? Det vill säga att man tycker sig veta att i stort sett alla staber i andra storklubbar världen över, skulle besitta mer samlat vett vad gäller värvningar och långsiktiga strategier än vår egen. Vilket logiskt sett i sin förlängning dessutom rimligtvis i så fall borde betyda att denne man, är relativt missnöjd med en och annan spelare som "råkar" representera klubbens färger idag (detta stycke inom "parentes" "sagt") Nästa raka fråga: Är det förenligt med sant supporterskap att exempelvis dissa en spelare som Cesc Fàbregas i nedsättande ordalag gång efter annan, även när denne fortfarande ganska frekvent assisterade sina målgörande lagkamrater i klubbens färger, flera år i rad? Och sist men inte minst: Kan man enligt din tolkning kalla sig culé och samtidigt hävda att Atletico Madrid var värdiga vinnare av Primera División samt Spaniens odiskutabelt absolut bästa lag säsongen 2013/2014? Kan man verkligen som äkta culé göra så, trots att Barca föll på mållinjen mot nämnda klubb på grund av ett felaktigt bortdömt mål signerat Messi och med tanke på att Atleticos mål tillkom som en konsekvens av att huvudomaren förvägrade Barça en frispark; som hans assisterande kollega tydligt hade flaggat för från sin position (om jag minns rätt)? Ingår inte sistnämnda förhållningssätt i den strängt förbjudna kategorin att ta andra klubbars parti gentemot den egna i din uppslagsbok? Kan en supporter med bibehållen status som culé, svara jakande på förgående frågor och samtidigt nej på den nu sist ställda ? Bara undrar om jag verkligen är värdig min egen garderob, nu när det är hög tid att klä upp sig inför match. Eventuella svar kan självklart vänta. Nu fokuserar vi!!
Barcelona Andresito
9/13/2014 14:36
Yaya kom hem från landslagsuppehållet igår, ingen skada alltså. Han sparas till matcherna mot Bayern och Chelsea nästa vecka.
Barcelona Neymar11
9/13/2014 14:22
Lampard kommer vara i city tills msl drar igång i USA. Inga konstigheter alls, då dom kommer igång efter nyår. New york city ägs av man c
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona dinho the artist
9/13/2014 14:17
Freeyourmind
***
Tror båda är skadade faktiskt!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
9/13/2014 14:15
Jag fattar nada vad Lampard gör mittfältet i Man City men han får gärna spela där också om vi skulle möter de i Cl.

Vet någon av er vad som har hänt med Jovetic och Yaya??
Barcelona LeoMessi
9/13/2014 14:06
El flaco Haha ja precis! Ganska vilseledande rubrik med tanke på att väldigt få vill ens säga vad dom ska rösta på. Det är jävligt irrelevant att veta vad dom röstade på i senaste valet när dom sen säger att dom inte tänker rösta på samma parti.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona dinho the artist
9/13/2014 14:06
Haha som Alexis springer mot City. Kopiöst mycket.
Barcelona el Flaco
9/13/2014 14:03
@LeoMessi:


Artikeln borde ha hetat "Svenska kändisar som INTE vill avslöja vem de tänker rösta på".
Barcelona LeoMessi
9/13/2014 13:48
Blaugrana91 Vilket gör hela artikeln useless. Förstår bara inte varför det är en sån big deal om jag ska vara ärlig. Är dom rädda att det ska användas mot dom eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
9/13/2014 13:48
Idag är tillägnad åt fotboll, imorgon åt valvakan! :)
Barcelona Blaugrana91
9/13/2014 13:45
[QUOTE=LeoMessi]Läste på aftonbladet hur kändisarna har röstat och typ inte en jävel vill säga vad dom har röstat på. Är det verkligen så tabu att berätta vilka man har röstat på här i sverige? Kanske lite som att man inte frågar vad någon tjänar för lön. Jävligt off-topic, I know. [/QUOTE] Håller med, många vill knappt säga vad dem ska rösta på. Blir typ obekväma om man frågar. Jag har inga problem att säga vad jag ska rösta på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona gulu
9/13/2014 13:42
Vet att detta tagits upp förr men trodde inte jag skulle hamna i denna sits. Kommer missa dagens match och behöver en sida som visar matchen i efterhand utan att spoila resultatet. Tack på förhand!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
9/13/2014 13:42
Den dagen det här fenomenet lägger av kommer att vara den sorgligaste i fotbollens historia!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
9/13/2014 13:39
Läste på aftonbladet hur kändisarna har röstat och typ inte en jävel vill säga vad dom har röstat på. Är det verkligen så tabu att berätta vilka man har röstat på här i sverige? Kanske lite som att man inte frågar vad någon tjänar för lön.

Jävligt off-topic, I know.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
9/13/2014 13:19
Man får ju hoppas att Bartra startar i Cl...

Jag håller mer er om att Bartra har visat sig vara stabil när han får spela matcher efter varandra men vad vet vi hur Lucho tänker, Det här är tredje liga matchen, vi får lära känna honom på riktigt efter halva säsonger

Jag kan inte vänta matchen alltså..
Har suttit hemma hela dan skulle påbörja en uppsats men av någon anledning har jag bara sökt efter information om matchen idag hela dan sen vid 09:00..

Inte hälsosamt, (Jag känner att jag kanske borde ta en paus allting som har med fotboll att göra).


"Viccc"

Jag försöker verkligen blunda för att spelare som Roberto finns i FC Barcelona's lista som A-lag spelare. Det tar bara som mycket energi när man försöker lista ut vad det som de ser hos honom förutom det uppenbara, att han får vara med p.g.a att han är katalan.

Vi får väl försöka hålla oss allt annat som är positivt..
Barcelona LeoMessi
9/13/2014 12:37
Jag vet inte hur bartra sköter sig på träningar, men om man kollar på matcherna så tycker jag att han sköter sig bra och förtjänar mer förtroende. För i ärlighetens namn har inte Pique presterat bättre på matcherna än bartra men han är väl antagligen för stort namn att bänka. Men som sagt så vet jag inte hur det ser ut på träningarna. I ärlighetens namn så bryr jag mig inte heller för han har visat på matcherna att han gör ett bra jobb och det är där det är viktigast. Hoppas han får starta i CL mot apoel, hade varit bra för självförtroendet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
9/13/2014 12:23
Tråkigt att Lucho inte verkar ha något förtroende för Marc Bartra. Jag tycker han gjorde det bra förra säsongen när han fick chansen och i cupfinalen var han nog vår bästa spelare. Luis Enrique begår nog ett misstag i att lita mer på Mathieu. Han bör ha i åtanke att vi, i dagsläget, inte kommer kunna värva förrän januarifönstret 2016 och jag kan inte se hur Mathieu och Vermaelen ska hålla så pass länge. Bartra är yngre och har potential att bli åtminstone en stabil mittback.
Barcelona L.A.M Nr 10
9/13/2014 12:19
viccc Jag tycker inte Rafinha visat sig från sin bästa sida utan att för den delen varit dålig under de två första matcherna. Detta tillsamans med det faktum att han lirade och reste väldigt långt gör det ändå föratåeligt att han står över idag. Att han står över Sergi Roberto i rangordningen är det inga som helst tvivel om och jag är säker på att Lucho tänker likadant.
Postat via SvenskaFans-appen
viccc
9/13/2014 12:12
Hur kan ni säga att ni förstår att Rafinha petas? Han har fått spela ytter när han är central mittfältare och han har gjort det klart godkänt endå. Vad har Sergi Roberto gjort?!! Rafinha visade förra året att han klarar av att dominera i la liga medan Roberto Visade att han hade svårt att spela bra mot Elche hemma. Den r favoriseringen av katalaner måste bort någongång annars kommer spelare dra sig från klubben om de inte är katalaner dvs.
Barcelona L.A.M Nr 10
9/13/2014 12:10
Vampiro Nästa storback? Nej, det kan man verkligen inte säga att han presterat för. Däremot har han under perioder där han fått starta flera matcher i följd varit stabil och i min mening ofta ett betydligt säkrare kort än Pique. Tycker det är väldigt tråkigt att han numera anses som femteval när Vermaelen är tillbaka. Jag skulle hellre se att man åtminstonde försöker spela in honom tillsamans med Mathieu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
9/13/2014 12:03
Jag har mer förståelse för att Rafinha petas faktiskt. Ska man vara ärlig och dessutom väldigt hård så har han inte riktigt kommit upp i nivå under inledningen av säsongen. Mot Villarreal tyckte jag han gjorde det fullt godkänt där han tillsamans med Rakitic och Busquets hade bra kontroll på mitten, utan att riktigt sticka ut och skapa målchanser på samma sätt som kroaten eller framförallt Iniesta. Mot Elche blev han som ytter överglänst av Munir som gjorde en fin debut. Möjligt att han återigen får chansen i CL under veckan. För mig så är det ingen tvekan om att han ska vara mittfältare och inget annat, även om det såklart beror på vilken matchbild vi föredrar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
9/13/2014 12:00
Bartra ser mer och mer ut som en bluff, han skulle vara nästa storback men grabben är medioker som bäst. Han har inga egentliga spetsegenskaper och hans fysik är som en 13 årig gymnast. Ser ingen framtid för honom i Barça då han inte ens kunnat ta en plats när konkurrensen vart minst sagt medelmåttig. Ingen av de senaste fyra tränarna verkar tro på honom och man kan egentligen inte säga emot.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
9/13/2014 11:53
Pique, Mathieu och Mascherano verkar alla tre ligga längre fram i rangordningen än Bartra vilket jag tycker är väldigt synd. Vi möter förvisso ett starkt Athletic och Bartra hade väl ändå bänkat 90 minuter men det är ändå en klar fingervisning på hur Lucho ser på Bartras kvalitet och potential. Killen är 23 år, jag tror han själv börjar känna att han inte kommer få chansen att bli en startspelare i detta Barcelona. Känns som att oddsen på att både han och Montoya, de enda som är kvar från den talangfulla 91-generationen, lämnar i sommar tyvärr inte är särskilt stora.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
9/13/2014 11:38
Mascherano är trots allt en nyttigare spelare att ha på bänken än Bartra, eftersom han täcker upp fler positioner. Med Mascherano och Adriano som alternativ bakåt finns inget behov av en back till och då kan Lucho istället ha fler offensiva alternativ att ändra en matchbild med. Bra tycker jag, även om jag gärna sett större förtroende för Bartra. Bartra får hoppas på att få chansen om skador och avstängningar hopas, och då gäller det att ta den. Offensivt finns det bra täckning trots att Neymar spelat en hel del på andra sidan Atlanten under uppehållet. Knappast 90 minuter där. Munir från start eller inhopp? Pedro och Messi lär starta, och sen är det väl Neymar eller Munir där uppe. Kunde vara läge för Xavi att starta nu efter att fått träna på bra under landslagsuppehållet. Lucho sa även att han hade förbättrat sig fysiskt, så tydligen finns det höga krav även på kaptenen. Bra. Jag tror Xavi kan spela en enormt viktig roll under en lång säsong, knappast som given startspelare, men Xavi är trots allt en spelare som kan spela i vilken match som helst och dominera. ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^: Bartra gjorde ett 25 minuters inhopp, bytte av Ramos i ledning 4-1. Inblandad i Pedros 5-1 mål.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
9/13/2014 11:37
Rambla~

Rafinha kan jag förstå, missade också att vi har Cl match nu i kommande veckan. Det kan jag köpa.. Vet du om Bartra fick spela kval matchen för Spanien ???

Kul att vår match spelas tidigt för en gångs skull och på en lördag med. Är så trött på att det spelas så sena tider och alltid på söndagar. Man sitter och längtar hela veckan sen när det väl blir vinst hinner man inte njuta för att man måste lägga sig tidigt dagen efter för att jobba..

Hade gärna velat se Bartra-Mathieu på mittlåset.
Men hej, den som inte levererar bredvid Mathieu får nog nöta bänk efter den här matchen..
Annons: