/spanien/barcelona/forum/4798.aspx/spanien/barcelona/forum/4798.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid Kith.
2014-05-29 21:49
@Bentley King:


Men sluta rationalisera. Det har inget med en titellös säsong och göra. Det är fel på fel som sker på alla nivåer i klubben. Sen är man inte mindre supporter för att man kritiserar sitt lag. Det gör dig inte till en bättre supporter för att du försöker sopa problemen under mattan så du slipper må dåligt, tvärtom det visar att du inte bryr dig speciellt mycket.

Detta är ett Barcelona forum där vi diskuterar allt som har med Barca och göra, vare sig det är negativt eller positivt.
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-29 21:49
Vem behöver Thiago, Gabi, Rafinha, Di Maria, Isco, Pogba eller Zidane under sin tid. Vi har Sergio Fu**in Robertooooooooooooooo!!! "@LuchoStuff: Luis Enrique rates Sergi Roberto very highly. He counts on him to replace Xavi next season. [catradio]"
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
2014-05-29 21:47
@LeoMessi:


Han värvades från Sevilla...
Neymar11
2014-05-29 21:46
Alla ville ha 2 målvakter nu verkar vi få det, då är en uppsättning klar och det är bra. Willy är rätt så överhypad målvakt gör en och annan spektakulär match men är ojämnheten själv Keylor Navas är 27 och vill ha speltid dock så är han riktigt bra. Och för bra för att sitta på en bänk Bravo är bra och stabil, överpris ja visst!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2014-05-29 21:46
Rambla~ (Barcelona) Hjälper det när man klagar och mår dåligt över det? En supporter som älskar sin klubb "supportar" sin klubb även vid mörka tider. Fansen här nere i Barca är självklart besvikna över en titellös säsong men de är långt ifrån lika gnälliga som folk här inne. Inte hittills i alla fall
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-05-29 21:43
Tito Vilanova (Barcelona) Jag förstår din poäng men spelade inte Villarreal i segundan när dom köpte honom? Jag kan givetvis ha fel, för om det är så så det påverkade nog prislappen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tito Vilanova
2014-05-29 21:40
Real Madrid värvar Diego López för €3,5 miljoner och vi vill värva Claudio Bravo för €12 miljoner vår klubb i en nötskal.
Real Madrid Kith.
2014-05-29 21:35
Messi-Lover Bespara oss detta gnäll. Vår mittfältstalang var Thiago och han lät vi gå för en struntsumma i sammanhanget. Är personligen otroligt trött på culés som skall hylla egna talanger som inte förtjänar det. Vi ska inte bli som Real fansen som är alldeles för kritiska mot sina spelare, men man måste hitta en mellanväg. Det vill säga vara realistisk och sluta försköna talanger som inte håller måttet. Cuenca, Tello, Bojan och Roberto håller inte på denna nivån, inte i Barca i alla fall.
Messi-Lover
2014-05-29 21:28
SKÄMS PÅ ER SOM URINERAR PÅ SERGI ROBERTO!

Snarare så har Sergi varit väldigt bra när katalanen väl varit inne på planen under fåtals tillfällen.. Han besitter härliga dribblingar och förmåga att komma undan sin bevakning och driva bollen mot mål. Hans passningsspel är helt enligt standarden skall jag tillägga.

Visserligen så kan en utlåning en bra idé men jag är övertygad om att Sergi är redo att ta en nyckelroll redan under den kommande säsongen. Han har verkligen inte fått chansen att visa hur han presterar under en längre tid, vilket är det enda sättet att rättvis bedöma hur en spelare fungerar som startman. Man skall inte underskatta att självförtroende och prestation går hand i hand, särskild om en talangfull spelare som Sergi bara får 20 minuter att framträda vecka efter vecka....

Den enda "ynglingen" som har fått en ordentlig chans under föregående säsongen var Bartra, och det var oftast p.g.a. skador på våra mittbackar. Helt rätt beslut att Sergi får vara kvar ännu.
Real Madrid Kith.
2014-05-29 21:23
@Rambla~:


Jättebra inlägg som sätter saker och ting i perspektiv. Atletico ser även ut och ersätta Felipe Luis med Sisqueira. Spelaren som spelade i Granada, som Real ville ersätta Coentrao med men som gick till Benfica och gjorde det fantastiskt bra. Dom ser ut och bli riktigt starka nästa år också.

Rakitic är en spelare jag otroligt gärna hade sett i Barca, men han är inte katalan för då får han inte spela mittfältare hos oss. Sergio Roberto får förtroende istället. Känns som att Lucho inte vågar ta några svåra beslut what so ever hittills.
Barcelona Rambla~
2014-05-29 21:10
@Bentley King:


Överdriver? Bebis?

Är man en bebis för att man vill det bästa för den klubb man älskar och följer? Ja men då är vi väl alla bebisar då. Vi ser ju hela tiden alla misstag de har gjort under flera års tid nu.
Messi-Lover
2014-05-29 21:10
@Neymar11:

Det farliga med att ta in en utländsk tränare, vilket många verkar vilja, är att vi riskerar få in en tränare som tar ut lag baserat på vilka han mest känner igen sedan tidigare, dvs de mest kända spelarna. Våra "lokala" talanger riskerar att hamna ännu längre bak i ledet. Istället vill jag se en allsvensk tränare som förbundskapten....
Barcelona Bentley King
2014-05-29 21:08
Seriöst vilka små bebisar ni är. Visst, det är mycket som är fel med klubben just nu men fan vad ni överdriver! VM startar väldigt snart, är det ingen som längtar? :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-29 20:59
Vi låter Sergio Roberto stanna, Atletico får fri väg att gå efter Rakitic. :D

Altetico släpper Miranda, får bra betalt. De vill ta in Mangala som ersättare. Halva Europa har väl jagat honom?

De lär ta in Keylor Navas, vi tar in Claudio Bravo till överpris. Jag har inget emot Bravo, men till det priset blir jag upprörd.

Atletico har tydligen inga pengar. Trots det fixar de att värva en stortalang från Argentina och de behöver bara betala 60% av honom i något sorts delägarskap. Det är bra jobbat av en klubb som sägs vara pank.

Kanske vi också borde gå bankrupt och få hjälp av någon agent istället? För sämre än det går idag kan det ju knappast bli.
viccc
2014-05-29 20:50
Att S.Roberto får stanna i klubben ännu ett år, efter att ha varit en riktigt flopp visar bara på hur illa ställt det är i klubben .
Barcelona Rambla~
2014-05-29 20:48
Gio Style Jag kan iofs förstå la Real. Bravo har hur mycket rutin som helst, är etablerad och landslagsmålvakt och som har hållit en jämn och bra nivå i många säsonger i en tuff liga som la Liga. De gör helt rätt. Det innebär dock inte att vi måste nappa på det betet. Verkligen är en annan. Zubi, som har scoutat MAtS under 3 säsonger. Det tog honom över ett halvår att förhandla och till slut klara av en värvning. 12m för ter Stegen som har ett år kvar på kontraktet är ingen superbillig värvning det heller.
Barcelona Rambla~
2014-05-29 20:44
Kith.

Ja det är sant. Tidigare skrv både Sport och MD att Barca ville ha Willy eller Keylor Navas som reservmålvakt. Fast så fort det blev klart med Lucho som tränare dök istället Bravos namn upp. Han har en klausul på 30m men har blivit lovad av klubben att lämna billigare som tack för lång och trogen tjänst. Billiare i det här fallet är minst 15m. Skandal för en nr 2. Fast i Luchos ögon har ju ingen av våra 3 målvakter någon intern rankning när säsongen börjar. Han skiter väl i vad Bravo kostar. Zubi fixaren, tar ju hand om den värvningen.

Det sägs att det saknas pengar hit och dit. Varför i h-e slänger man ut sådana summor på en reservmålvakt då för när behovet är så akut på andra positioner. Man tror att det ska gå att värva två klassmittbackar för max 40m tillsammans. Vakna upp för fan, and smell the coffee. Ta reda på hur marknaden ser ut och vad spelare idag värderas till.
Barcelona Gio Style
2014-05-29 20:43
Sociedad resonerar som så att Bravo är en bättre målis än ATS enligt dem och ska därför ha minst lika mycket för honom.
Ledsen att ja inte har källa, inne med luren o läste det för några dagar sen.
Barcelona Vampíro
2014-05-29 20:43
Sergi Roberto ska tydligen stanna ännu ett år. Det är nog den mest talanglösa spelaren jag har sett. han är fan värre än Gago trots det så har han förtur av nån anledning. Och till alla wanabe katalaner, bespar mig era kommentarer om hur duktig han är, jag bryr mig inte. Min åsikt är att han är värdelös. Hade han haft en annan bakgrund hade han vart slängd för längesen.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
2014-05-29 20:33
@Rambla~:
Är detta ens sant? Säg att du skämtar för jag klarar inte av detta längre. Det var lättare och ta all negativitet under Gaspart för då visste jag åtminstone att vi inte hade någon potential. Barcelona har verkligen sugit musten ur mig denna säsongen. I vilket universum betalar man 12 miljoner för en reservmålvakt när man måste bygga om halva laget? Fan är det för fel på Lucho och ledningen? Bara en idiot tillåter en sådan värvning. Finns ju hur många målvakter som helst som är yngre och kan ta den rollen för halva pengen.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-29 20:31
@Kith.:Skillnaden mellan Real och Barca är att kollektivet i Real sliter för varandra, i Barca är det några som gör det och då blir det naturligt att man anpassar sig efter majoriteten i laget. Vi måste börja jobba som ett lag, kan Enrique fixa det är mycket vunnet, får han inte igång maskineriet står Real som segrare återigen för det var skillnaden dem kämpa som ett lag och visade ett hunger vi inte visat på bra länge
Barcelona Rambla~
2014-05-29 20:30
12 för en halvhyfsad reservmålvakt? Seriöst, finns det ingen i klubben mer än Sanlehi som kan förhandla? Varför måste vi alltid betala överpriser för medelmåttor? Song senast för 19m och nu Bravo för 12m. Ja om det ens stannar vid det, jag tvivlar på det. För att inte tala om hans lönekrav. Navas, en bättre målvakt även yngre, har en klausul på 10m. Istället tar vi in en 31-åring till överpris. Bra jobbat Zubi, du misslyckas konstant även där en 10-åring hade fixat det. Tyvärr tror jag att även Lucho hade ett finger med här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2014-05-29 20:28
Kith Du får ju tänka på att denna säsongen var Neymars första år ute i Europa. Jag tror att han kommer explodera nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-05-29 20:20
New Barcelona coach Luis Enrique has told midfielder Sergi Roberto (22) that he counts on him for next season. [catradio]

Frälsaren!!
Real Madrid Kith.
2014-05-29 19:48
koeman92

Givetvis. Neymar kan mycket väl börjar leverera, men det räcker inte och vara en bra spelare när man kommer för den summan och har den hypen. Vi köpte inte Neymar som en Pedro typ som skall göra ett par mål här och där samt ett par fina insatser här och där. Han skall avlasta Messi och leverera jämnt och ständigt. Det har han inte gjort denna säsong och är således en flopp så här långt. Han kan mycket väl göra en fantastisk säsong nästa år och då är allt glömt, men så som det är nu så är han inte mycket och hänga i julgranen. Jag vill se en Neymar med eld i blicken, som Bale. Han missade två sjukt bra lägen i finalen, lät han det bryta ner honom? Nej eftersom han har vinnarmentalitet så fick han in det avgörande målet tillslut. Jag vill se den elden i spelarna och nyförvärven. Att de kommer in och känner att det är ödet att dom ska bära klubben på sina axlar, inte komma in som nervösa töntar som ser livrädda ut, se Neymar och Alexis till exempel.
Barcelona koeman92
2014-05-29 19:33
Kith.

Fast du kan ju inte dra slutsatsen om att Neymar varit en flopp heller. Han har en fantastisk talang och kan komma att bli hur bra som helst, problemet är att han har bara använts på fel sätt denna säsong samtliga inte fått den frihet han behöver för att kunnat nå sin fulla potential. Sen kan man inte häller förvänta sig för mycket av en 21 åring som spelar sin första säsong i Europa, men om han hade använts på rätt sätt och fått den frihet han behöver så lovar jag att vi hade fått se mycket mer av honom den här säsongen. Nu är det upp till Lucho att hitta den rätta rollen för Neymar i laget inför nästa säsong och samtidigt försöka att inte begränsa Messi för mycket. Ett alternativ vore att värva en 9:a samt flytta ut Messi på högerkanten och ge honom en fri roll där, fast det verkar vara högst osannolikt i dagsläget
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-29 19:32
Vår klubb i en nötskal. Kass på värvningar, undervärderar försvarsspelare och katalaner ska gå förre 9 av 10, spanjorer? Visst bara om de har gått genom La Masia. Isco är spanjor, den spelaren kommer inte misslyckas i Madrid han är Iniesta 2.0! Han kommer explodera för eller senare. Det här är inget nytt under Rosell styrelsen, det är något återkommande och lika irriterande under Laporta. Men den katalanska extremism nådde sin höjd under Pep. Som sagt Pep är unik. Jag rankar fortfarande Chygrinski som klubbens största flopp. Vad gjorde den snubben i Barca? Vad tänkte de med eller på? Barca måste bara velat tvätta svarta pengar eller något sjukt. Kan inte tänka ut annat. Min nr två på listen är inte Hleb. Utan Song beroende på situationen och behovet och med tanke på att vi är i behov av en mittback.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
2014-05-29 18:57
Är det någon som kan förklara hur FC Barcelona fallerade så totalt efter 2009? Hur skedde följande: Usla värvningar. Usla Förhandlingar. Ineffektivitet på plan och på transfermarknaden. Sponsrade av en terrorstat efter att ha varit mot sponsorer. Gått från att vara mes que un club, till precis som alla andra fast sämre. Hur har vi ödslat bort så mycket av det fantastiska vi hade byggt upp under Guardiola. Jag är fan deprimerad varje dag när jag tänker på detta. Att sedan se Real Madrid lyfta CL titeln och med den truppen och dom värvningarna dom gör leder till att jag blir illamående. P.S. Hur kunde vi låta Real Madrid värva Isco? Han hade blivit en av världens bästa spelare hos oss, han hade även valt Barca före Real om jag får gissa. Uppskattar ett svar för man blir fan i mig gråtfärdig när man ser vilka spelare vi jagar. Marquinhos och Mathieu när Real Madrid värvar Varane för en struntsumma. Sens när blev dom bra på att värva och vi så odugliga? Ett axplock av våra värvningar jämfört med Real's, deras värvningar har blivit en succé 9 gånger av 10 medan våra känns det som blir floppar. Real: Özil 15 miljoner euro succé Khedira 10 miljoner euro succé Sahin 12 miljoner euro flopp Varane 8 miljoner euro succé Illara 35 miljoner euro flopp Isco 30 miljoner euro succé Di Maria 30 miljoner euro succé Modric 38 miljoner euro succé Barca: Song 20 miljoner euro flopp Fabregas 35 miljoner euro flopp Alexis 35 miljoner euro flopp Neymar 70-85 miljoner euro flopp Jag vet att jag inte nämnt alla spelare, men det är såhär jag känner just nu. Man blir så jävla sur...
SoN_Un
2014-05-29 18:56
asså fan huuuuuur kan man lägga 12 mille på en andra målis.. asså hur tänke idioterna man blir fan LAKKKK. köp doria för pengarna. jag blir galen... asså tro det elr ej jag går runt o inte kan släppa allt skit denna sportchef håller på med. jag börjar få problem med bruden här hemma. hon säger att jag är aggressiv hela tiden.. mathieu, fazio, o snart van buyten och vermalen mm va är det för skit....jag exploderar på riktigt!!!!!
SoN_Un
2014-05-29 18:52
Sir Alexis # Eterno Tito

frågar du andra fans, PL fans o puertan... så kommer dom svara dig. det var inte barca som vann VM o 2 EM det var spainen och ramos..men barca förlorade conferedations:D:D
Annons: