/spanien/barcelona/forum/4795.aspx/spanien/barcelona/forum/4795.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona R85
2014-07-16 16:31
Varför är inte barca efter mussachio eller lovren ? Vad skulle deras priser ligga på ungefär? Rätt så unga och kan spelas in sakta men säkeet med batra och ha in mathiu för rutinen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-07-16 16:31
@Barcelonistas:

Varför går man efter ett skräpalternativ som Mathieu till mittbacken när vi behöver en världklassvärvning? Tror inte vi har råd helt enkelt. Har lärt mig att inte tro på något han säger. Han sa ju bland annat att Abidal skulle få förnyat kontrakt bara han spelade en minut och där vet vi alla vad som hände :)
Barcelona NoGo™
2014-07-16 16:25
Rac1 says that Messi told Barcelona that he wants to come back to training next week. But the club said no and asked him to take vacations.

They also add that he spoke with Luis Enrique who mentally supported him and gave him insurance for next year

Leo verkar inte ha tappat suget på fotbollen iaf haha.
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-07-16 16:14
Finns inte så många snabba mittbackar, Mathieu är väl hyfsat snabb. Marquinhos är snabb. Hummels är däremot långsammare än de flesta mittbackar. Det är inte jag som är sportchef, det är Zubis uppgift att hitta en lämplig mittback.

Om vi har en starkare defensiv där mittfältarna kommer ner på rätt sida och hjälper till i försvarsspelet, då kan vi ha Hummels. Han behöver ha understöd.
Barcelona Cobain
2014-07-16 16:12
Jag vill inte vara negativ med tanke på vilka värvningar vi fått in hittills men det är fortfarande upp till bevis för ledningen att köpa in en bra mittback. In Zubi we trust!
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Gabriel
2014-07-16 16:09
Westinho Jag frågar dig samma fråga som jag frågade Kith, vilken mittback är snabb? Vem hade du velat se istället för Hummels?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-07-16 15:57
Jag håller sällan med Kith. i det han säger, men när det gäller Hummels är jag på hans sida. Jag tror inte det hade varit bra med Hummels i Barcelona. Faktum är att han faktiskt ÄR för lik Piqué i spelstilen. Långsam, nonchalant och risktagande.

Barcelona behöver en mittback som är bra defensivt då de oftast hamnar i en mot en situationer. Vi behöver en snabb försvarare som inte säljer sig i dueller.

Hellre Hummels än ingen dock.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-16 15:48
Mascherano har ju själv sagt att han gärna spelar i båda. Det är väl positivt att man börjar använda honom som mittfältare igen, där han är världsklass, men det gör ju fortfararande inget att han KAN spela mittback med. Fan vad alla är negativa ;)
Barcelona NoGo™
2014-07-16 15:45
Ja ger mig fan på att Lucho kommer att spela Mascherano som mittback. De har troligtvis blundat helt för hans fantastiska VM där han spelade som mittfältare...
Barcelona Cobain
2014-07-16 15:42
Luis Enrique: "I like Mascherano a lot, I like versatile players. He'll play at centre back or as midfielder depending on what we need."

Mittbackslösningen kanske finns inom laget enligt Barcastuff..
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-16 15:33
Alen Halilovic förra säsong. Som att se en repris av Messis första år :)
Barcelona Barcelonistas
2014-07-16 15:30
Kith - Varane för 50M? Du e la go du Kithen måste varit det dummaste jag hört på länge.
Barcelona Barcelonistas
2014-07-16 15:27
Vad gäller Hummels så tror jag inte heller att vårt försvar hade blivit så mycket bättre om vi hade spelat med både Pique och Hummels. Men nu är det ju tänkt att Pique ska sitta på bänken och då tar jag Hummels alla dagar i veckan bredvid en annan typ av MB.

Tito hade ju rätt faktiskt Pique och Hummels är väldigt lika i sitt spel och som mb. Om vi nu värvar Mathieu så ser jag inga problem med att värva Hummels då jag tror att Humlan och Mattheius hade kunnat blida ett stabilt försvar.
Real Madrid Kith.
2014-07-16 15:26
@Barcelonistas:


Titta på fler matcher med Varane så förstår du, tills dess har du inte mycket och tillägga till diskussionen när du tydligt visar din okunskap i ämnet.
Barcelona Gabriel
2014-07-16 15:25
Kith. Varane? Med andra ord har du inga realistiska svar på den mittbacken du eftersträvar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-07-16 15:22
Barcas mål den här säsongen är att vinna allt det har man själva gått ut och sagt i stort sett. Unga och oprövade MB som Marquinos och Varande hur hade dom klarat sig i Cl mot dom bästa lagen?. Vill man vinna allt så behöver vi lite äldre MB som har erfarenhet och den sista kvaliten. Jag hade i varje fall inte känt mig trygg med Varane och Marquinos som Mb den saken är klar.

Varane gjorde en bra match mot ett Barca som gick igenom en krisperiod det säger mig väldigt lite.
Barcelona Som La Gent Blaugrana
2014-07-16 15:20
@ADAMA&HALILOVIC:


Zubi, is that you?
Barcelona neymar JR
2014-07-16 15:20
Ingen i dagens generation kan löpa med Ronaldo och Bale. Däremot är man smart så använder man sin fysik och teknik för att bryta. Man behöver inte vara en speedkula för att stoppa Bale när det räcker med att läsa av honom. Spelar ingen roll vem vi värvar då motståndarna laget har ett hav att springa på. Utan det som däremot skall göras är att press på bollhållaren och den som ska slå passningen så raderar man ut både Ronaldo och Bale
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
2014-07-16 15:18
Som jag nämnde i inlägget tidigare så är min drömspelare till vår backlinje, Raphael Varane. Detta är i mina ögon den ultimata mittbacken som besitter allt man söker i en försvarare, snabbhet, elegans, styrka, intelligens, spelskicklighet, gänglig, fin passningsfot och enorm spelförståelse. Det enda som saknas är rutin, som dock kommer med tiden. Jag önskar att vår ledning kunde scouta fram en liknande mittback. Vilket jävla kap Real Madrid egentligen gjorde där, 7 miljoner för denna spelare, jag hade känt att det var ett kap om Barca köpte honom från Real för 50 miljoner euro, så pass mycket tror jag på den spelaren eller den spelartypen i Barca.
Barcelona A good coach is everything!
2014-07-16 15:14
Av det vi ha köpt så är jag inte särskilt imponerad av Lucho ! Visst Rakitic gillar jag men att gå för Suarez känns bara så feeeeel. Speciwlt för den summan och senaste händelsen! Men men vi får se time will tell !
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
2014-07-16 15:10
@Gabriel:


Hummels är HELT FEL mittback för Barca, don't believe the hype. Om ni är så jävla trötta på Pique så kommer det vara en mardröm och få in Hummels som är ÄNNU segare och söligare än Pique, det är inte konstigt att INGET storlag försöker värva honom. Tror ni verkligen att någon engelsk klubb inte hade cashat Hummels redan om han vore så bra som ni tror? Har man någon koll på Dortmund och när deras försvar fungerar som bäst så är det när Subotic leder backlinjen.

För att svara på din fråga om mittbackar,

Mittbacksmarknaden är förödande usel just nu, mittbackarna som anses bra och tillgängliga nu hade inte ens fått sitta på bänken för 10 år sedan. Men här är mina alternativ:

Marquinhos - orutinerad, kan floppa, men är ung, snabb och talangfull, kan utvecklas väl om han matchas rätt.

Mangala - Stor, stark och en ledare i backlinjen, minus för att hans passningsfot inte är den bästa.

Benatia - så vitt jag vet är han fortfarande tillgänglig och är man villig och gå efter Hummels så kan man gärna ta Benatia istället som är smartare, snabbare och mer en mittback vi behöver.

Aymeric Laporte - Bilbao's talang kommer att blomma ut till en av världens bästa mittbackar, fantastisk spelare.

Godin - Detta är en otroligt stabil mittback som hade stabiliserat vårt försvarspel något enormt, dock så släpper förmodligen Atletico aldrig honom till oss, liten chans men värd att nämna.

Raphael Varane - min ultimata mittbacksvärvning, ung, stark, elegant, snabb, smart och skicklig. Ryktas att han har en utköpsklausul som aktiverats flera gånger men att han tackat nej. Kan Barca erbjuda honom chansen och leda vår backlinje kanske vi har en chans. Föga troligt dock men jag ville lyfta fram vad vi behöver för spelare, och en Varane är det ultimata.
Barcelona Barc6
2014-07-16 15:08
Gabriel. Bara att nämna någon mer än marquinhos så är laporte, Mangala ja kanske benstia också och dessa kunde man alla värvat om man inte var så dumma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ADAMA&HALILOVIC
2014-07-16 15:06
Enligt har inne är DOMEDAGEN har och världen tar slut när som helst,, ta det Fuckin lugnt.. Är säker på att vi koma köpa en till mittback.. Ledningen snackar bara skit just nu,, hur många gångar har inte Bartemou sagt att Alexis är inte till salu, titta vad som hände. Ledningen är så mycket smartare än er som sitter har och dömer ut allt innan det ens börjat.. Vill ni att Zubi ska säga att VI SKA KÖPA TVÅ MITTBACKAR så alla lag i världen få veta om detta, sen vad händer då när de kontakter lagen, alla kommer leka Svårt då de vet vi är behov av mittback
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-16 15:06
@Gabriel:


Hmm, Atleticos gamla mittback Perea? haha :P han joggade ikapp anfallare haha
Barcelona Gabriel
2014-07-16 14:58
Kith.

Vilken mittback är så snabb att kunna stoppa Ronaldo och Bale 1 mot 1? Vilken mittback är ens snabb över huvud taget? Säg inte Thiago Silva nu bara. Marquinhos? Vem mer?
Real Madrid Kith.
2014-07-16 14:56
Vill inte se Hummels och Pique i vårt försvar, kommer vara som att se två fullvuxna män försöka spela fotboll i en bassäng med sirap. Ronaldo och Bale kommer massakrera dessa två, jag vill ha in en snabb mittback.
Barcelona Gabriel
2014-07-16 14:52
Barcelonistas Ingen av våra tränare verkar vara speciellt sugna på Hummels. För alltså, allvarligt talat nu, Mathieu är knappast en värvning av ledningen, det är Luchos val av mittback. Hade han istället bett om Hummels så hade dem fixat honom. På riktigt nu, det kanske är dags att sluta klaga på Zubi och Bartomeu? Det ryktades ju faktiskt starkt om att Hummels var så gott som klar och att Zubi hade fixat fram allting till Barça, men att det var Tito som inte ville ha honom. Vad ska man göra? Köpa Hummels ändå trots att tränaren inte vill ha honom? Det går ju inte. Samma nu gällande Reus, där verkade man haft en muntlig överenskommelse med spelaren men Lucho ville istället ha Luis Suarez. Man köper in de spelarna som Luis Enrique vill ha helt enkelt. Det här är ingen ledning som agerar på egen hand, det är Luis Enriques trupp och man försöker ge honom det han vill ha. Köper vi ingen till mittback så är det förmodligen då Lucho anser att det inte är nödvändigt och att det räcker med Mathieu.
Barcelona Barcelonistas
2014-07-16 14:46
Jag fattar inte vrf man inte går efter Hummels han har ju nästan erbjudit sig själv till Barca. Det var faktiskt ledningen som erbjöd Hummels till Tito men det blev aldrig något då Tito ansåg att han var för lik Pique. Efter det har jag inte hört ett skit om Hummels..
Barcelona B-Guden
2014-07-16 14:43
@Emanuel B:


Ja just det att vi ens värvade Suarez före en riktig mittback gör att dom ska få klagomål, och att denna ledning värvar en klasspelare i anfallet är lika som att Real Madrid gör det alltså inte alls så förvånansvärt.
Barcelona Emanuel B
2014-07-16 14:40
Alla som säger till ledningen att sticka osv, ni vet inte vad som händer bakom kulisserna. Vem förväntade sig att vi skulle värva Suarez? Ryktena kom efter de 2 målen mot England, alla trodde att det endast var struntprat, inklusive mig. Ha tålamod, det hjälper inte att gnälla i detta forum, de läser inte forumet. Ha is i magen, det blir som det blir, vi kan inte påverka så jättemycket just nu Skriver från mobilen, ber om ursäkt för eventuella stavfel
Annons: