/spanien/barcelona/forum/479.aspx/spanien/barcelona/forum/479.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-25 17:42
L.Enrique ended his presser in 11 minutes to answer all questions. He normally takes 20 to 25 minutes. Journos spoke more than him. [sport] Why?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-25 17:31
Vilken passion från Sampaoli vid Sevillas kvittering. Love it!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-25 17:12
neymar jr Varför tror du någon som Ronaldo fortfarande gör så många poäng trots att han är spelmässigt bedrövlig? Han blir serverad av ett välfungerande mittfält gång på gång. Suarez har knappt fått skjuta ett avslut mot mål senaste matcherna, varför det? för att han får noll att jobba på. Ett bra mittfält öppnar upp ytor för övriga. Neymar hamnar ofta en mot tre lägen pga vårt icke existerande mittfält som inte öppnar upp ytor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-25 16:33
Damn the logic, anfallarna hade gjort fler mål med ett fungerande mittfält bakom sig. Haha! Nu gör inte lucho detta medvetet utan han har hamnat i kvicksand där allt han gör får han att sjunka ännu mer. Men likt förbannad behöver både Neymar och Suarez all yta och inte låsa sig till ett possesionspel. Dels så brister bägge i passningsspelet och så blir deras egenskaper bortblåsta mot lågt försvarande lag av naturliga skäl.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-25 16:07
[QUOTE=Treyh]Jag har funderat på hur en dålig och bra ledare tänker kring trion MSN. En dålig ledare, som jag ser det, låter världens bästa trio lösa dennes problem. Denna ledare låter dessa tre ta bollen till sista tredjedelen och även avsluta i sista tredjedelen. Det gör man genom att ligga lågt med lagdelarna och när vi vinner boll ge den till Neymar, som springer över 50 meter för att ta sig till målinjen. Eller Messi som kommer ner långt i banan och levererar den vidare till antingen Suarez eller Neymar. Man litar på att dessa tre ska göra jobbet. Slutsats: Laget anpassar sig efter dessa tre En bra ledare, som jag ser det, maximerar och få ut och det bästa av dessa tre. Laget kämpar för att dessa tre ska får så mycket boll som möjligt i sista tredjedelen. Det gör man genom högpress och tidig återerövring av boll. Backlinjen och mittfältet ligger högre upp på plan och lagdelarna är närmare varandra. Det gör ont att se när både Messi och Neymar bli nedsparkade i mittlinjen utan att det resulterar i någon farlighet. Är dessa två närmare mål så är motståndarna mer försiktiga och det leder mer till farligheter för laget Slutsats: Laget får ut det bästa av dessa tre [/QUOTE] Precis. Vissa verkar tro att vi spelar till MSNs styrkor, snarare tvärtom, dom räddar oss från tränarens taktiska inkompetens. MSN hade gjort många fler mål o assists med ett välfungerande mittfält bakom sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La Ronaldo9
2017-02-25 15:56
Tänker åka ner till Barcelona den 5 Maj för att se matchen mot Villareal den 7 Maj. Min två frågor.
1: kommer det att finnas tillräckligt med biljetter för att köpa på plats eller ska man vara på den säkra sidan och köpa i förväg.
2: Blir det billigare att handla i tid eller kan priset vara detsamma som att handla på plats?. Uppskattar svar från mina medlemmar =)
Barcelona Treyh
2017-02-25 15:27
Jag har funderat på hur en dålig och bra ledare tänker kring trion MSN.

En dålig ledare, som jag ser det, låter världens bästa trio lösa dennes problem. Denna ledare låter dessa tre ta bollen till sista tredjedelen och även avsluta i sista tredjedelen. Det gör man genom att ligga lågt med lagdelarna och när vi vinner boll ge den till Neymar, som springer över 50 meter för att ta sig till målinjen. Eller Messi som kommer ner långt i banan och levererar den vidare till antingen Suarez eller Neymar. Man litar på att dessa tre ska göra jobbet.

Slutsats: Laget anpassar sig efter dessa tre

En bra ledare, som jag ser det, maximerar och få ut och det bästa av dessa tre. Laget kämpar för att dessa tre ska får så mycket boll som möjligt i sista tredjedelen. Det gör man genom högpress och tidig återerövring av boll. Backlinjen och mittfältet ligger högre upp på plan och lagdelarna är närmare varandra. Det gör ont att se när både Messi och Neymar bli nedsparkade i mittlinjen utan att det resulterar i någon farlighet. Är dessa två närmare mål så är motståndarna mer försiktiga och det leder mer till farligheter för laget

Slutsats: Laget får ut det bästa av dessa tre
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-25 14:43
Cancelo måste vara bland dom sämre högerbackarna i La Liga. Hans försvarsspel... Douglas gör det bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-02-25 14:24
@A good coach is everything!:

Hyfsat svårt att näta när man spelar Vänstermittfältare i ett 4-4-2. Snubben är ju närmare sitt eget mål än motståndarens i majoriteten av matchen dock kan ingen försvara hans ineffektiv när han väl får ett läge.
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-25 14:10
Ni får vara beredda på att alla möjliga tidningar kommer komma med tränaralternativ till Barça nästa säsong. Sampaoli, Blanc, Pochettino, Koeman och Valverde är några som redan nämnts. Gäller att ta allt med en nypa salt fram till sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Eliot
2017-02-25 13:42
Hoppas ni kan hjälpa mig . Har för 3 veckor sen beställt matchbiljetter via Barcelonas hemsida Barca -Valencia men nu när jag försöker beställa mer så kan man endast beställa VIP biljetter någon som vet varför eller vart med om det innan ? För det kan väl knappast vara Fullsatt ? Tacksam för svar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-02-25 13:31
Deulofeu// Förvänta dig inget från Ney han gör alltid mål när vi dominerar. Länge sen man såg Ney avgöra eller hjälpa laget när det behövs inte när man leder med 3-0..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-02-25 12:06
Ett inlägg till om våra möjligheter som plötsligt uppstått inte minste genom Munir i Valancia!

Om vi är med från matchen från start och spelarna är taggade och vi skulle ta en vinst då är det plötsligt rejält liv i ligan och nästan fördel oss.

Tänk er pressen på Madrid om vi vinner och de ska åka och möta de gula ubåtarna som har två raka 1-0 matcher.Dessutom vilade de 10 spelare till matchen borta mot Roma.

I morgon vill man se glöd i ögonen.

Vinner vi vinner vi ligan tror jag.Förlorar vi är det nog kört...Upp till spelarna nu knappast coachen.

Det är min åsikt.

Vi har fått ett lillfinger hoppas vi tar chansen slit loss hela armen.

Dags att kliva fram nu Neymar!
Barcelona Deulofeu
2017-02-25 11:59
Han har sabbat så mycket för Messi och jag tror innerligt att han är hemskt sugen på att ställa saker och ting till rätta, jag pratar givetvis om Sampaoli.

Där kanske vi skulle kunna få den offensiva versionen av Simeone.En tränare som förmodligen skulle lyfta Messi till oanade höjder och kanske en av få tränare han har respekt för och skulle vilja bli tränad av? ( Egna spekulationer)

Tycker Blanc gjorde det rätt ok i PSG och att han förmodligen har bra kolla på franska ligan gör mig inget där finns talang i överflöd.

Det viktigaste är också att vi får in en tränare som tittar på vad vi har i b-laget.

Hur svårt är det att när Vidal går sönder att testa Palencia på den positionen? En match iallafall.Han är 20 år och kapten i b-laget.Stoppar man in en spelare ifrån b-laget får de en rejäl chans att smälta in och inte en chans när det är a-lagets b-lag som spelar.

Alena som har gjort en match med a-laget räddade oss i copa del rey och har inte syns till efter det?

Koeman är väl en tränare som förmodligen inte alla gillar men jag fullkomligt älskade honom som spelare och någon dag kommer han nog coacha oss.Kanske ska det inte ske under Messis tid då han förmodligen vill ha en annan typ av tränare.

Men det jag bla gillar med Koeman är att han släpper in en 18 åring på innermittfältet i en tuff match och han har spelat sedan dess.dessutom vågar han flytta på en av de tyngre pjäserna och ger honom en ny position och även han har höjt sig.

Koeman skulle titta i la masia och jag skulle inte ha något emot det.

Barcelona Bollinnehavet
2017-02-25 10:43
Eftersom jag har förälskat mig i Sampaoli de senaste månaderna så är det ett extra spännande Sevilladerby 16.15 idag. Att någon spelare då och då flirtar med Barca är alltid kul men jag har aldrig upplevt att någon flirtar så mycket med oss som Sampaoli, och då är han tränare dessutom. Jag älskar det. Men dagens (mest obvious) tips är alltså Betis - Sevilla 16.15 idag, ett av Europas hetaste och mest underskattade derbyn.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-25 10:06
Blanc är någon ledningen kan sköta som en marionettdocka tyvärr, han har inte det där extra för att kunna hantera allt som gäller i Barcelona. Sampaoli däremot kan både läxa upp spelare och ledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-02-25 10:01
Blanc kan funka men hoppas fortfarande på Sampaoli. Känns som att Sampaoli skulle kunna få till alla sina taktiska direktiv på grund av den enorma respekten han har fått av både Messi & Neymar t.ex. Promenera på planen finns inte med Sampaoli. Blanc ett bra back-up alternativ dock.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-02-25 09:43
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]Barcelona are already in talks with former PSG coach and ex-Barça player Laurent Blanc to become their coach next season #fcblive [sfr][/QUOT

Han blir bra för jag har en känsla av att det är lallande på träningarna nu för tiden. Det går inte att förklara på ett annat sätt när man ser en hel trupp sega o klumpiga. Det är för slapp på träningrana o första målet för den nya tränaren är att ändra på det. Nästa steg är ny taktik o värvningar, men först fixa det som gäller här o nu.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-25 08:20
Barcelona are already in talks with former PSG coach and ex-Barça player Laurent Blanc to become their coach next season #fcblive [sfr]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-02-25 02:14
@neymar JR || Cillessen #1:


Men det är min Poäng! När har jag pratat om Gomes?
Förstår du mig? De enda som får chans är trion där uppe.
Barcelona Fuerza
2017-02-24 23:21
Höj nivån! Det du skrev är inte acceptabelt!

Varning!/ Mod.
Barcelona Rivaldo_99
2017-02-24 22:44
FCB_Messi De som inte håller måtten i Barca idag är Busquets, A Gomes och Arda den ände som krigar är Rakitic. För spelare som Rafinha och D Suarez samt Roberto* (*som har inte fått spela på mittfältet) är sådan spelare som Barca hade betalat 20-40 miljoner € om ett par år. Dem påminner mig om Fabregas, Pique, eller istället köpa spelare så som Song, Hleb, eller Afellay listan kan göras är lång. Hellre säljer A Gomes, Rakitic och Arda än Rafinha, D Suarez och Roberto. De ska få möjligheten och TIDEN som Xavi fick Iniesta, Valdes och även Motta. Tackar L Enrique för allt men nu är dags för nytänk när Barca's A-plan inte fungerar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-24 22:08
Freeyour Har gomes verkligen fått chansen då? Han har likt denis åkt ur startelvan var och varannan vecka han med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-24 22:07
Iniesta70 Det värsta är att gomes i Valencia var just så som du beskrev att han inte var. Han förtjänar trots allt ytterligare en säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2017-02-24 20:19
Min uppfattning om Roberto, denis suarez, och rafinha har alltid varit likadan. Dvs, 1. Helt ok fotbollsspelare som platsar i alla mittenlag i alla ligor. 2. Inte barcamaterial 3. Utvecklas i snigel fart, och kommer därför inte bli något speciellt i framtiden. 4. Förbannad över att det inte händer nått med rafinha , syftar på hans utveckling, då han har en väldigt skön spelstil och teknik. Lite Giovanni dos santos vibbar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2017-02-24 20:14
Neymar JR Haha här hatas inte pga olika åsikter:) Nja, tror nog om han ( Roberto) fick lika mycket speltid och förtroende som Gomes så hade han nog bevisat att både första touchen, passningsspelet och blicken är både bättre och snabbare än vad Gomes visat hitlls. Definitivt drivet och flytet ned bollen, vilket verkligen saknats i årets upplaga av mittfältarna. Rafinha ser jag som en ytterforward i första hand. Men såklart Lucho hellre kladdar ner mittfältet med en extra pjäs än pillar på MSN. Gomes tänker jag inte lasta för vår dåliga säsong. Men däremot tror jag att hans brister i ett välfungerande Barca mittfält hade lyst ännu klarare än vad de gör i dagens upplaga av vårt så kallade mittfältsspel. Tror inte han (Gomes) är tillräckligt teknisk, finurlig eller bollsäker för ett spel som iaf jag vill se av en mittfältare i Barca. Däremot tror jag Roberto är det.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-02-24 20:09
@neymar JR || Cillessen #1:


Men Har dessa mittfältare verkligen fått chansen som Pep brukar ge talanger?

Eller sitter de på barnläktaren var tredje vecka?

Just saying!
Nu kan jag säger inte att jag kan förutspå framtiden men handen på hjärtat har Lucho verkligen get några unga spelare från akademien chansen på deras rätta platser som Pep brukar göra?

Skål förresten :-)
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-24 19:58
Roberto har endast drivet och absolut inte blicken för mittfältet. Vi har redan sett vad för skada han gör på mittfältet bara för att han har fått mer speltid som högerback kommer inte leda till han presterar på mittfältet. Misslyckas talanger som rafinha och denis på mittfältet så kommer absolut Roberto göra det. Just sayin, Dont hate me ;).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-02-24 19:29
Iniesta70. Antingen är man inbiten Cule in till varje atom som dig eller så är man lite av pessimistiskt klöver som jag. Själva har man gett upp allt förutom 4.e platsen till cl. Eller är det 3.e nu när spanska klubbar inte dansar lika het ut i Europa L längre. Man vill inte se nästa säsong FC Barcelona som i spelar i Europa L förstås. Fast om det skulle få hela ledningen (cancern) i FC Barcelona att dö skulle jag välkomna Europa L med öppna armar. Man tänker ändå att nästa tränare i Barca ska kunna smaka på cl redan första säsongen men om en missad cl plats får den här ledningen att hamna någonstans var Olof Palmes mördare är så gör det mig inget. Det enda som gör mig glad att höra är *om det stämmer* att Robero har fått nog att spela på högerbacks positionen. Många tål inte honom längre utan att tänka på att killen är en mittfältare. jag hoppas också att han får chansen att testa spela på mittfältet för han har driven och blicken att göra det. Det har vi sett juh. På tal om att Valencia gjorde glada några Barca fans glada här om dan. På tal om det. Fick reda på under veckan att min Mate 4 lärare hejar på Barca. Vi diskuterade Barca's situation framför klassen * så skön är han*. Jag hade åsikten att det kvittar hur många matcher R.Madrid förlorar resten av säsongen. Vi har inte vad som krävs att vi ska vinna nånting som heter titel den här säsongen. Så, så gör lura dig inte själv. Kejsaren är naken. Det är tack vare individuella prestationer att vi ligger på andra plats. Medan han hade åsikten om vi börjar vinna så har vi en chans. Jag höll inte med honom eller med er andra som drömmer om att vi kanske vinner ligan. Jag säger så här. I belive it when i se it. Men inte ens då kommer jag tro på det. Det enda jag önskar är att den här säsongen går över med #Med ledningen över Barca och Lucho out. #Mina djupaste drömmar om FC Barcelona
Barcelona Davids3
2017-02-24 18:31
@DM1982:


Det är ju inget nytt att Messi, bortsett från sin magi på plan, har gjort Barca en megatjänst genom att locka bra spelare och få de att välja Barca framför vilken annan klubb som helst.
Men att han nu även lockar tränare till klubben tar det hela till nästa nivå.
Vill inte säga att Messi är större än klubben, men jag kan inte tänka mig vilken förlust det kommer vara för barca på alla fronter när Messi inte spelar där längre.
Annons: