/spanien/barcelona/forum/4781.aspx/spanien/barcelona/forum/4781.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2014-08-08 12:58
westinho - Sergio #5

Loan? Haha, aja... Orkar inte, åtminstone försvinner nollan!
Barcelona Barclasico
2014-08-08 12:58
Jag tror faktiskt Vermaelen kommer göra succe i barca tröjan!
Barcelona westinho - Sergio #5
2014-08-08 12:57
A deal on the loan of Barcelona midfielder Alex Song (26) to Italian club AC Milan is close. One-year loan plus buy option in 2015. [sport]

Lite positivt i alla fall. Man får vara glad för det lilla.
Barcelona Gabriel
2014-08-08 12:53
neymar JR

Vadå varför gnäller vi? Vi gnäller för att vi är trötta på skiten. Vi ville se en revolution, nya spelare som förtjänar att spela för klubben. Går det hand i hand med Mathieu och Vermaelen eller? Nej, knappast. Vadå varför gnäller vi så jävla mycket? Kanske för att vi anser att vi som fans förtjänar bättre. Nej, det håller inte. Du kanske accepterar det men majoriteten av oss gör det fan inte.

Och vadå försvaret var briljant under stormatcherna? Fel som fan. Jag såg FC Barcelona spela ut Real Madrid på Bernabeu i en match som normalt sett skulle slutat med en lätt vinst för oss, men pga 2 inlägg i första halvleken hamnade vi snabbt i ett 2-1 underläge efter att vi dominerat dem hela första halvleken. Vi fick kämpa till oss den vinsten trots att vi spelmässigt var flera nivåer bättre än dem. Så nej, försvaret var inte briljant, vad rökte du på där egentligen?

Och roligt att du nämner Atletico. Hallååååå? Va fan, ber dig att ladda ner mötet på Calderon och titta på de första 20 minutrarna. Dem kunde gått upp i en 4-0 ledning, alltså, kom igen va fan händer? Tänk efter, det var bara rena rama turen att vi inte blev sönderpiskade de första minutrarna. Försvaret briljant my ass!

Nej, att värva spelare som Benatia och Hummels gör inte försvaret perfekt per automatik så med den logiken skiter vi i sånna spelare och går efter Mathieu och Vermaelen istället för det bör ju självklart gå bättre. Alltså, for real, bara nej.

Jag orkar inte mer. När tom fansen börjat acceptera skiten så är det något som är riktigt illa.
Barcelona neymar JR
2014-08-08 12:45
Asså varför gnäller folk så jävla mycket, hur fan orkar ni. Exakt allt som sker ska folk gnälla över Här får ni lite fakta: Barcelona är top 5 i minst insläppta mål. Försvaret var briljant i stormatcherna, och det var anfallet som svek mot atletico. Cup-finalen åker vi på en skada på pique, som var dominant under alla stor matcher förra säsongen. Dom flesta av målen var insläppta via fastasituationer. Oftast rätt så slumpmässiga mål. Vem fan hinner med Bale i en 50 meters löpning? Allt detta med 1 ordentlig mittback förra säsongen. Nu har vi värvat 2 mittbackar och förstärkt mittfältet rejält. Och anledning till varför vårt försvar har sett så vilset ut, beror till stora delar av vårt mittfält. Som lämnade försvaret helt själv och skit i att göra jobbet. Nu har vi masche, rakitic och Rafinha som är grovjobbar på mittfältet. Att värva benatia gör inte att vårt försvar blir perfekt per automatik. Vi har ett bra mycket bättre lag iår än vad vi hade förra året. Sluta lipa dygnet runt. Om vi förra året med ett bra mycket sämre lag och med sämre tränade spelare hade chansen till dubbeln vad fan har vi inte iår? Försvarsspel handlar om kollektivet och inte enstaka stjärnnamn till backlinjen. Är det någon som ska ordna försvaret så är det Lucho och inte zubi. Och zubi har gett Lucho varenda jävla värvning han har velat ha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2014-08-08 12:43
Gabriel

+10
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-08-08 12:42
20m på Mathei, 12m på Bravo och 19m på Vermaelen. Det är alltså 51m vi har spenderat helt onödigt.

No comment.
Barcelona Andresito
2014-08-08 12:41
@påfågeln:


Faktiskt raka motsatsen, Vermaelen är den som har blivit bortgjord minst gånger, efter någon vars namn inte skrevs.
Barcelona LeoMessi
2014-08-08 12:39
Påfågeln Jag är lite trött just nu och min läsförståelse är inte på topp. Men står det inte att endast en back har blivit bortdribblad färre gånger än vermaelen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis
2014-08-08 12:37
Här satt man inför sommaren och hoppades på Hummels & Benatia, nu får vi buga och bocka för Mathieu och Vermaelen. Hahaha vilken besvikelse.

Barcelona påfågeln
2014-08-08 12:36
@WhoScored: Thomas Vermaelen: Of defenders with 100+ PL apps in the last 5 seasons, only 1 has been dribbled past fewer times than @T_Vermaelen05 (20) Stabilt. I träbensligan är han den back som är lättast att dribbla... Dock höll han ganska hög klass när han tog bindeln i Arsenal, och som 1.70-ligan säger, vi har fyra mittbackar nu, bara det är värt mycket.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2014-08-08 12:36
Vermaelen Och Cuadrado

Eller bara ex Benatia?

Väljer faktiskt alternativ 1

Ska tilläggas att det är ytterst tveksamt med Cuadrado.

Givetvis hade jag också hellre sett Cuadrado och Benatia och struntat i Mathieu och Vermaelen. .Men men
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-08-08 12:34
Ärligt talat, vi kommer ha en mycket bättre defensiv i år jämfört med förra året. Hade också hoppats på hummels eller någon annan crack men är ändå rätt nöjd nu. Vi har fyra mittbackar! Riktiga sådana, som kommer pressa varandra till bättre prestationer. Vermaelen kan bli en fullpoängare om allt faller väl ut. Han har varit ett monster i många år. Dessutom innebär detta att vi får en av världens bästa defensiva mittfältare på köpet i mascherano. Det är är också en jävla vinst!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-08-08 12:32
Suck.... 19m för Vermaelen och ännu en värvning från Arsenal.
Barcelona Gabriel
2014-08-08 12:30
19M€ för Vermaelen. En bänkad och skadebenägen spelare. Jag HATAR denna ledningen så jävla mycket. Hatar är ett starkt ord som jag sällan använder. För att sätta det i perspektiv så hatar jag inte Florentino Perez, Cristiano Ronaldo eller Sergio Ramos exempelvis, jag bara ogillar dem starkt. Att gå från att ogilla någon eller något till att hata är en lång väg. Men jag hatar alla i denna ledningen. Rosell, Bartomeu, Freixa och Zubi. Deras inkompetens förstör oss. Vi var världens ÖVERLÄGSET (notera överlägset) bästa lag när dom tog över från Laporta, och på bara 4 år (egentligen tog det 3 år) har dom lyckats fucka upp allt för oss. Vi söker oss numera efter bänkspelare och dött kött från klubbar, gamla och skadebenägna spelare för att förstärka FC BARCELONA! Med Laporta hade vi ALDRIG tittat åt sånna spelares håll, med han var det alltid enbart det bästa som räknades. Han stod också för vissa misslyckade värvningar, men det var mest unga talanger som aldrig infriade förväntningarna eller tog chansen, han hade aldrig kollat efter spelare som Mathieu, Agger och Vermaelen denna sommaren. Med Laporta är jag helt säker på att MINST 1 stjärnback hade kommit, säkert 2 tom. 19M€ för Vermaelen, jag är så jävla irriterad, Arsenal blåser oss igen. Helvete! Och till er som ska komma med "ge killen en chans" hit och dit, lägg bara av, jag har stötte ambitioner för Barcelona än att se oss köpa 31 åringar som röker eller skadebenägna bänkspelare. Vi är fucking FC Barcelona, vad fan hände med att bara det bästa ska gälla för oss. Vad hände med det? Nej! Jag accepterar det inte. Vi ska gå efter dom bästa spelarna. Tror ni Real Madrid, Bayern, Chelsea eller City hade köpt Vermaelen eller Mathieu eller? Pfft, knappast! Kolla spelarna dom länkas samman med, Mangala, Varane och Benatia, det är bara det bästa som gäller för dem. "Vermaelen är bra när han inte är skadad", bitch please. Vermaelen och Mathieu. Snälla häng er själva Zubi och Barto!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-08-08 12:29
Ser inga problem med att man värvar Mathieu. Vermaelen och Bravo. Men vad är det för jävla priser? Finns inget som helst tänkande på ekonomin, överpris på överpris. Dessa tre spelare ska kosta max €25M tillsammans,

Varför är man beredd att lägga 19M när Nastasic är värd typ 13M? Enda fördelen Vermaelen har är ju att han har varit bra en gång i tiden och att han är mer erfaren.

Att spara 6M är kanske inte så mycket, men 6M här, några miljoner från andra övergångar och vi har råd att köpa en chansspelare från Sydamerika för 5-10M (Doria, Balanta osv).

En vardaglig FM-lirare hade kunnat planera ett övergångsfönster bättre än Zubi.
Barcelona Barclasico
2014-08-08 12:27
Barcelona >The Reporter<
2014-08-08 12:25
Vi har väl 400 miljoner kvar nu eftersom vi betalar drygt 180 för Vermaelen. Hoppas på en spelare till
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2014-08-08 12:25
Jag var nöjd innan, men inte nu när jag tänker noga. Vi vill alltså inte ha Koscielny eller någon annan startman, utan vi värvar "rester". Pinsamt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-08-08 12:24
Ännu en gång utsätts vår klubb för Sodomi när när dom köper av Arsenal. Alldeles för stor summa för vermaelen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-08-08 12:13
40M€ för Mathieu och Vermaelen. För de pengarna kunde man fått 1 superback som Benatia. Fuck logic!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-08-08 12:07
En ny mittback klar, jag är inte missnöjd med spelarköpen denna sommar. Vi får se hur dom två nya mittbackarna klarar sig framöver.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Som La Gent Blaugrana
2014-08-08 12:07
Alltså hur bra/dålig är Vermaelen egentligen? Någon som VERKLIGEN följt honom? Har hört att han var riktigt bra tills han blev skadedrabbad. Stämmer det?
Barcelona Leo y Cesc
2014-08-08 12:05
@barcastuff: Barcelona and Arsenal have reached a 19M deal on the transfer of Arsenal centre back Thomas Vermaelen (28). Deal with the player left. [bbc]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2014-08-08 12:00
Jag kan tänka mig hur världens anfallare darrar av skräck. Mathieu blåser ut rök och medans motståndaren hostar bort det så tar Vermaelen bollen och skickar vidare.

Fantastiskt.
Barcelona Santiago Cazorla
2014-08-08 11:57
David Ornstein ?@bbcsport_david 5 min
#AFC & #FCB agree fee around £15m for Vermaelen. Terms & medical over weekend. #MUFC ended interest after refusing player swap #bbcsportsday

Mest trovärdiga källan som finns. Vermaelen är er.
Barcelona Barclasico
2014-08-08 11:53
Manchester United och Louis van Gaal fortsätter kolla på förstärkningar. Nu skriver italienska Gazzetta dello Sport att man vill knyta till sig Romas back Mehdi Benatia.
Roma sägs vara berett att sälja sin försvarare för drygt 277 miljoner kronor.
Barcelona Zyzz
2014-08-08 11:51
@Andresito:


Det står på flera ställen att beslutet kan komma redan idag!
Barcelona Nemesis 10
2014-08-08 11:51
Odilio (president Santos): "Madrid made a better bid for Neymar but we could only negotiate with the team the player wanted to go to" [espn]

Självklart ;)
Barcelona Karlsson
2014-08-08 11:50
"There has been no inquiry from Barcelona for Liverpool centre back Daniel Agger (29), who wants to leave the English club. [telegraph]"

Can i get an AMEN?!
Annons: