/spanien/barcelona/forum/4776.aspx/spanien/barcelona/forum/4776.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona B.BOSS
2014-08-10 20:46
10 assist och 6 mål för en offensiv mittfältare i andra divisionen är väldigt bra. Han har god teknik och spelförståelse. Han kan också dribbla väldigt bra och kämpar hårt. Jag vill verkligen tro på ungdomarna i vår klubb och jag hoppas de blommar ut till Xavi och Iniesta nivå. För att jag är väldigt rädd för vad vi kommer värva om vi inte ens kan sköta defensiven rätt, hur ska det bli när Xavi, Iniesta och Messi lämnar? De kan inte ens ersätta Xavi helt rätt eller Puyol och De skickar iväg Thiago klubbens största talang sen Messi för att han inte är katalan nog. De fryser ut honom och det handlade inte bara om pengar och spel tid. Det handlade om att få honom känna sig behövd, betrodd och älskar som Pedro, Iniesta och Sergi king Roberto. De betalar 25 miljoner för Song kom igen. Så tänk er mardrömmen om den här ledningen sitter kvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-08-10 20:30
Källa www.fcBarcelona.com
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-08-10 20:30
[QUOTE=B-Guden]Är denis utlånad eller läre vi köpa tillbaks honom ? [/QUOTE] It was officially announced on Monday that Denis Suárez will go on loan to Sevilla FC for the next two seasons as part of the same operation that sees Ivan Rakitic join FC Barcelona. 20 year old Suárez came to FCB last season from Manchester City. He has a contract until 2017, and was one of the outstanding members of the Barça B team that just equalled the club’s best ever finish in the Second Division. Key reserve The season was already under way when he came to Barça, but the Galician adapted quickly to the new system, and played 3,011 minutes, scoring seven goals from 75 attempts and providing 10 goal assists. He’s a set piece specialist, and several of those goals have come from free kicks. Suárez also received the second highest amount of fouls in the reserves last season and has one of the best-ranked pass percentages of 82%. Before coming to FC Barcelona, Denis Suárez was at Manchester City for two years after rising through the ranks of Celta Vigo. He has played for Spain at every youth level, right up to U21, and was in the squad that played at the U20 World Cup in Turkey last summer, where he featured alongside FCB’s Gerard Deulofeu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-08-10 20:29
[QUOTE=B-Guden]Är denis utlånad eller läre vi köpa tillbaks honom ? [/QUOTE] Han är utlånad till Sevilla i två år, sedan kan vi köpa tillbaka honom för 9 miljoner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-08-10 20:27
Hummels utsedd till lagkapten i Dortmund. Fortfarande någon som tror de släpper honom denna sommar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2014-08-10 20:22
Är denis utlånad eller läre vi köpa tillbaks honom ?
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2014-08-10 20:17
Med min elva menade jag som ett alternativ när man vill ha Cuadrado, Messi, suarez, neymar, På planen samtidigt. Tror Lucho har tänkt något liknande samtidigt som man har de 4a som alternativ även när man kör 4-backslinje. (3 av dom startar) EDIT: Alba är för mig lika given som messi i den ordinarie elvan, Men som ett alternativ med trebackslinje så passar nog inte Alba in.
Barcelona B.BOSS
2014-08-10 20:07
[QUOTE=DM1982]Det snackas om att han ska bli uttagen till truppen för a-landslaget. Nu är det tvåårslån för honom i Sevilla, sedan är det nog dags att plocka hem honom. Guldklimp. [/QUOTE] Precis, Sevilla är en klubb som jobbar med minsta möjliga medel. Även om Denis inte är deras spelare och att han kan lämna Barca om 2 år. Men det betyder inte att de inte använder honom till det yttersta. De verkligen satsar på Denis. De matcherna jag har läst om har han briljerar ordentligt och låg bakom en assist och ett mål för Sevilla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-08-10 19:08
@B.BOSS:


Det snackas om att han ska bli uttagen till truppen för a-landslaget. Nu är det tvåårslån för honom i Sevilla, sedan är det nog dags att plocka hem honom. Guldklimp.
Barcelona B.BOSS
2014-08-10 19:00
Denis Suarez briljerar i Sevilla. Glöm inte honom. Om han utvecklas till en världsklass spelare har vi Iniestas ersättare i honom. Hoppas!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana són els colors!
2014-08-10 18:58
Grabbar och tjejer, jag planerar på att kolla nån av dom första hemmamatcherna i år. Jag orkar inte med att boka flyget för sig, hotell för sig och matchbiljett för sig. Så är det någon som vet en bra och ekonomisk sida där man kan köpa hela "paketet" på flyg, match och hotell? Uppskattar verkligen svar!
Barcelona Tot el camp!
2014-08-10 18:47
---------------------TerStegen-----------------
----Piqué--------Sergio----vermaelen
--------------------rakitic--------------------
--Cuadrado---Iniesta---------Alba
------------Messi--------Neymar-------
----------------------Suarez-----------------
Kan detta spelsystemet funka vi har sett att busi droppar ofta ner och hjälper till mittbackarna när alba och alves varit uppe och det kommer han göra nästa säsong också då yterbackarna kommer vara minst lika offensiva.

Alba har spelat som yttermittfältare i Valencia om jag nt har fel sen har man cuardado eller eventuellt alves om han blir kvar. Sen en iniesta centralt kanske hade funkat är dock lite osäker själv på det.

Bara en tanke kanske kan vara bra kan även floppa haha.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona BARCA-més que un club
2014-08-10 18:25
zick9

ja sant, men i dagsläget bara bänknötare ock medelmåttor .
Barcelona LeoMessi
2014-08-10 18:18
Kollar på wolfsburg-Atletico och de bruyne ser ut att vara en 15-årig pojkscout.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2014-08-10 17:51
@BARCA-més que un club:


Fabregas, Henry, Song, Overmans och Hleb var ju inte alls toppspelare när de kom till Barca..................................
Barcelona LeoMessi
2014-08-10 17:48
Rambla~

Är det inte han som inte har gjort mål för arsenal förrän nu på försäsongen? Visserligen så gjorde han fyra mot benfica.
Barcelona Rambla~
2014-08-10 17:32
En medelmåtta med riktig usel teknik.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2014-08-10 17:27
Vem är den där Sanogo i Arsenal? Någon som vet någonting om honom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2014-08-10 17:17
Som jag skrev igår, Cuadrado är väl ett alternativ på högerkanten där vi idag har Alves, Montoya och Pedro. Visst, Messi och Suarez kan säkert flyttas dit men är knappast där dom kommer göra mest nytta. Sen är det väl ingen som tror att MSN (Messi,Suarez,Neymar) kommer hålla hela säsongen? Reserven av Pedro och Deuolofeu är ju knappast skrämmande. Visst, Iniesta och Rafinha finns, men knappast där dom är som bäst. Nej, det behövs nog en förstärkning på högerkanten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-08-10 16:48
Jag tycker att Cuadrado behövs i våran trupp, han är mångsidig vilket är väldigt bra. Spelar vi honom som ytteranfallare är det en klass värvning, som kantspringare i en mer defensiv roll tror jag att han skulle klara av då han är väldigt lik Alves. Snabb, grym kondition och löp vilja. Alves spenderar typ 75% av tiden väldigt högt upp i banan, behöver vi försvara oss kan man slänga in Montoya som jag tycker saknar offensiva kvaliteter men är bättre defensivt. Skador kommer dyka upp och då måste det finnas kvalité att ersätta med.
Alla som såg Colombias matcher i VM borde veta att Cuadrado är väldigt bra!
Barcelona the cameroonians
2014-08-10 16:20
Angående Cuadrado så är det förmodligen så att man är ute efter en ersättare till Alves och risken för transfer-ban finns runt hörnet.

Skulle Alves lämna nästa år står vi där med Montoya som enda alternativ (förutom Godswill i B-laget).
Colombianen är ingen högerback i grunden, men kan säkert utvecklas en del defensivt om man har som plan att använda honom där. Annars kan han spela både som winger i ett 4-3-3 och yttermittfältare i ett 3-4-3 vilket skulle motivera prisbilden (även om jag tycker att 40+ mille är på tok för högt oavsett).

Marknaden är ju som den är och oljeklubbarna dammsuger allt och alla. Kanske lika bra att passa på även om det finns frågetecken för hur väl han passar in rent taktiskt. Springa kan han i alla fall, och det om något behövs i laget.
Barcelona petersays
2014-08-10 15:49
@Rambla~:

Nej jag håller med helt och hållet. Cuadrado är inte spelaren vi behöver i vårt spelsystem. Jag tror inte att han skulle göra sig bra varken som högerback, i Xavis position eller som ytter. Sanningen är den att vi inom ett år dels behöver en högerback och dels en ny speldirigent. Cuadrado löser ingen av de utmaningarna.
Barcelona Gabriel
2014-08-10 15:45
Villa håller man på idag? Svårt, ogillar både City och Arsenal, men tror faktiskt jag ogillar Arsenal mer men på grund av att jag vill att det ska gå bra för Alexis så blir det nog att hålla på Arsenal lite.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-08-10 15:34
BARCA-més que un club Ja vi tycks alltid gå på en nit, aldrig lära oss. I stort sett varje spelare vi värvar från dom floppar. Börjar bli uttjatat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-08-10 15:32
Varför vill man bänka världens bästa vänsterback, Jordi Alba? Helt absurt...
Barcelona Rambla~
2014-08-10 15:27
Jag vet inte, är inte speciellt såld på Cuadrado. Det är något som inte övertygar mig riktigt. Har han någon spelförståelse, har han en fotbollshjärna? Jag får intrycket att det är mycket show och spel för galleriet men avsaknad av en slutprodukt. Är det bara jag som är nojig? Övertyga mig!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2014-08-10 15:26
Rambla~

Det jag menade att dom får såna bra spelare från oss som Alexis men vad får vi från dom bänkspelare och skadedrabbade spelare, snackar inte om priset just nu.
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-08-10 15:23
Haha varför bänkar alla Jordi Alba? Är det bara jag som tycker att han har varit bland de bästa spelarna vi har haft dom två senaste säsongerna? Jag tycker det är helt otroligt att folk placerar han på bänken. Hur tänker ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-08-10 15:23
Haha varför bänkar alla Jordi Alba? Är det bara jag som tycker att han har varit bland de bästa spelarna vi har haft dom två senaste säsongerna? Jag tycker det är helt otroligt att folk placerar han på bänken. Hur tänker ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2014-08-10 15:18

---------------------TerStegen-----------------
----Piqué----vermaelen---Mathieu--
----------------------Sergio--------------------
--Cuadrado---Rakitic-----Iniesta
------------Messi--------Neymar-------
----------------------Suarez-----------------

Med 4 backslinje Spelar man med Alba och Alves, Cuadrado kan även spela högre upp om det fattas någon eller om han presterar bättre än någon i Trion.
Annons: