/spanien/barcelona/forum/4763.aspx/spanien/barcelona/forum/4763.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Cule4life
2014-07-03 20:33
Jag kmr antagligen fira med ett glas whisky ifall Suarez anländer
Barcelona petersays
2014-07-03 20:14
"Barcelona are among the clubs (Milan, Liverpool) interested in Valenciennes (French 2nd division) right back Angelo Fulgini (17). [l'equipe]"

Ja det lär ju vara till B-laget.
Barcelona neymar JR
2014-07-03 20:13
Lotta överraskar mig i vm-magasinet/studio. Riktigt bra och känns som naturbegåvning framför kameran. Och hon förstår verkligen fotboll
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas-
2014-07-03 19:59
Capitan:

Självklart krävs det att alla drar åt ett o samma håll o det är Enriques uppgift att se till att det blir så. Neymar o Suarez tror jag absolut är beredda att dela på kakan. Dessvärre är nog Messi det stora problemet, men ingen är större än klubben. Messi måste förstå att han inte kan gör allt själv, att han inte kan lunka runt på banan. Han ska inte känna sig bättre o viktigare. Om så skulle vara fallet måste man som tränare kräva att han ändrar sin uppfattning, är han inte beredd att tillmötesgå dem idéerna så är han ingen spelare för Barcelona. Ingen är större än klubben, inte ens Leo.

Suarez är en fantastisk spelare, världens bästa striker t om. Han kommer ge oss så många möjligheter. Vi misshandlade Neymar o Messi när vi spelade som vi gjorde med dessa spelare i samma lag.

Spelar vi bara korten rätt så kommer Suarez-Neymar med Messi bakom bli det dödligaste anfallet i världshistorien. Det är upp till Barcelona att se till att det blir så, oavsett om det betyder att man måste byta spelsystem.
Barcelona El Conejito
2014-07-03 19:42
Wow Bravo är masterskapets bästa målvakt hittills enligt FIFA, vem rankar ni högst? Han eller Stegen, har inte sett så mycket av Ter stegen.
Barcelona -SAMI-
2014-07-03 19:36
Next week? Så långt.... kan det inte bli klart Imorgon.

@Leo y Cesc:

Barcelona I.Cuenca
2014-07-03 19:35
Tycker vi ska vara stolta över vad Xavi gjort i Barca ist för att gnälla allt har sin tid
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MabastB
2014-07-03 19:34
Det där med passningsäkerhet och mest antal pass säger mig inget. Xavi kunde ju ha dubbelt så många passar som motståndarna men ändå spela uselt.
Barcelona Davids3
2014-07-03 19:32
@Kith.:


Fast där hade du fel ? det är väl Masherano som har flest lyckade passningar i detta VM än så länge ?!
Barcelona Leo y Cesc
2014-07-03 19:31
@barcastuff: Barcelona and Liverpool representatives will meet again next week. Deal on Liverpool forward Suarez could be closed during the meeting. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MabastB
2014-07-03 19:22
''FIFA godkänner nu att Suarez får träna fotboll och byta klubb'' (FC Barcelona Sverige) Om detta är sant så är det väldigt positivt att han får träna fotboll. Va lite orolig över att han köps in med inte får tillbringa förssäsongen med laget. EDIT: "Blatter vill se Suarez snart på planen. Straffet verkar bli reducerat" Så skriver FCB Sverige vidare på sin twitter.
Barcelona DM1982
2014-07-03 19:21
[QUOTE=it`s all about Barca]Är det bara jag som inte vill att vi ska köpa Suarez...? [/QUOTE] Nej, det är fler men vi får acceptera att det är verkligheten med Suarez i Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-07-03 19:15
Tänk ett anfall med: Neymar--Suarez -------Messi----- Det vi behöver är två bra mittbackar sen lär det bli roliga EL Clasicos ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-07-03 19:14
Carvajal (agent Valdes): "Victor failed medical tests? We signed a four-year contract with Monaco and we'll make sure it is respected." [as]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-07-03 19:13
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-07-03 19:13
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona it`s all about Barca
2014-07-03 19:07
Är det bara jag som inte vill att vi ska köpa Suarez...?
Barcelona Capitán - El tiburón
2014-07-03 19:02
Andreas-

Det är väl en ganska enkel kalkyl egentligen. Bara för att man lägger ihop massa stjärnor betyder det inte att man har ett recept på framgång. Kolla bara på hur kortlivad Galacticos-eran var.

Alla dessa tre spelare vill ha mycket boll och spelfördela. Jag ser bara inte hur LE ska få ihop det eftersom spelartyperna inte möjliggör för en balanserad anfallsuppsättning. Varför ska exempelvis Neymar fortsätta kämpa och ta löpningar som förra säsongen när Messi snittar 6-7 km per match?
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-07-03 18:55
Barcelona are among the clubs (Milan, Liverpool) interested in Valenciennes (French 2nd division) right back Angelo Fulgini (17). [l'equipe]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas-
2014-07-03 18:55
Förstår inte pratet om att Suarez, Neymar o Messi inte skulle vilja dela på rampljuset? Det är Enriques jobb att se till att det funkar. Skulle Messi sätta sig upp emot en sån situation förtjänar han ett gäng örfilar. Det är bara titta på alla katastrofala CL-år sen vinsten på Wembley. Inte en titel i CL på tre år i en klubb där kravet är vinst varenda år. Under dessa praktfiaskon till år snodde också Real åt sig en av CL-vinsterna. Messi har inget annat val än att dela på rampljuset. Det har uppenbarligen inte funkat senaste åren.
Barcelona Cule4life
2014-07-03 18:51
Barcaaa nu och för alltid
Barcelona Rambla~
2014-07-03 18:50
Alltid en legend, Puyol .

Du får nog vänja dig vid tanken för det börjar allt mer se ut att denna transfer kommer bli av. Liverpool vill väl egentligen inte sälja men spelarens villja tycks vara bestämd över att lämna denna sommar.

Inte heller jag är speciellt överförtjust över värvningen av olika anledningar men nu är det som det är och det är bara att försöka införliva sig med tanken, även om det kanske är svårt.
Barcelona Capitán - El tiburón
2014-07-03 18:47
Förstår inte heller vad vissa ser för positivt med ett eventuellt köp av Suarez. Det luktar kollision på långa vägar. Inte en chans att Neymar, Messi och Suarez kommer nöja sig med att dela på rampljuset. Det kanske gick för Neymar under sin första säsong när han var ny laget och precis kommit till den europeiska fotbollen, men nästa säsong kommer han säkerligen vilja ha en större respekt av Messi och co. på planen. Problemet enligt mig ligger inte i att vi måste göra ytterliga stjärnvärvningar. Det är bara backlinjen som skriker efter klasspelare och eventuellt en till mittfältare ifall Xavi lämnar. Det som måste ske för att laget ska få tillbaka sin identitet är kämparglöd och intensitet. Detta har vi saknat sedan Pep lämnade och nu räcker det inte ens med en liga-final eller CL-slutspel för att Barça-spelarna ska kämpa och slita som de gjorde varje match mellan åren 08-11. Jag kände mig någorlunda optimistisk när Lucho tog över. Tänkte att han skulle få mycket utrymme till att forma laget själv, men det känns fortfarande som att styrelsen drar i alla trådar. Edit: Du hann först med ditt inlägg "Alltid en legend, Puyol" =)
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2014-07-03 18:43
Bara jag som blir rädd och orolig av allt Suarez snack? Hoppas innerligt inte han drar på sig vår tröja. Luktar Zlatan-värvning all over it... ( fantastik fotbollsspelare som får spela på kanten och är en otroligt stor diva/svår personlighet) Jag tror inte det funkar med Ney-Mess-Suarez , tre spelare som alla behöver vara den bärande spelaren för att vara bäst. Ibland blir laget sämre med bara fixstjärnor i det , det är precis det problem som RM har haft de senaste åren. Världens bästa lag på pappret men det funkar aldrig riktigt hundra på plan.
Barcelona El Conejito
2014-07-03 18:32
@Funeral Canticle (Lucho bienvenidos):


Nej jag vet inte just därför jag skrev "OM"?
Barcelona El Conejito
2014-07-03 18:32
@Funeral Canticle (Lucho bienvenidos):


Nej jag vet inte just därför jag skrev "OM"?
Barcelona Rambla~
2014-07-03 18:31
Thierry Henry Generationsväxling? Höhö, kunde du inte komma med något bättre? Jag är ledsen, men jag måste göra dig besviken nu. Gnället kommer att fortsätta från min sida ända tills packet som styr klubben försvinner så långt det bara går. Om istället alla, även de nere i Barcelona, hade gjort sin röst hörd lite oftare och mer bestämt, så hade det kanske inte sett ut som den cirkus det nu gör. Fler borde gnälla, fler borde ställa styrelsen mot väggen med kritiska frågor och inte valsa med som marionetter som de gör nu. Patetiskt? Tja, det må så vara, men gnället slipper du inte. Ha en trevlig kväll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
2014-07-03 18:31
@El Conejito:
Du vet alltså hur LE kommer forma laget redan nu? Dra inga slutsatser, det är väl meningen med att man har honom närmare centralt om han köps in. Dem har redan gjort misstaget nu är tiden inne för en förändring, och det är nu det kommer att ske!
Barcelona petersays
2014-07-03 18:26
@Thierry Henry:
Vad är det för generationsväxling du pratar om? Ut: Cesc 27 In: Rakitic 26 Ut: Alexis 26 In: Suarez 27 Och om Suarez är en nyckelfigur i Luchos plan låter jag vara osagt. Är han det så är Lucho ute och cyklar - jag tror med 99% säkerhet att Suarez är Bartomeu och styrelsens prestigeköp. Dom villa leka Galacticos och ha stora feta namn och sälja t-shirts. angåande att det ryktas om backar och att vi därför kan slappna av? Sorry, det funkade varken förra eller förrförra säsongen. Ryktas gör det alltid. Innan jag ser någon göra tummen upp på den officiella hemsidan så utgår jag från att Zubi spelar golf och att Bartra blir vår nya "värvning". Och det här snacket om att "lägga ned eftersom vi inte vet hur Lucho tänker". Då kan vi ju lika gärna stänga forumet under somamrmånaderna eller? Vill du inte läsa rykten och folk som blir glada och/eller förbannade över rykten så vänligen logga ut och återkom i augusti.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-03 18:25
Vampiro Om du syftade på mig så gillar jag fortfarande Kroos och hoppa fortfarande på en kovändning. Men, med honom i kombination med xabi alonso, hade Madrid fått ett segt innermittfältet. Det menar jag och det betyder inte att Kroos är dålig på något vis.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: