/spanien/barcelona/forum/4754.aspx/spanien/barcelona/forum/4754.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2014-06-21 16:27
Lion24

Word! Kunde inte ha sagt det bättre själv.
Barcelona Lion24
2014-06-21 16:24
En andra målvakt är mycket viktigare än vad folk tror. En andra målvakt ska enligt mig inte synas så mycket från utsidan men ska vara en ledare och en moralhöjare inom truppen. Det är där den andra målvakten ska synas, från insidan. Det är mycket ohälsosamt att 2 målvakter som inte känner till våran klubb, våran filosofi, våra spelare ska kriga om 1 plats. Det finns en risk att det blir en ohälsosam tävling mellan ter-Stegen och Bravo som kan göra så att spelarna blir osams eller från första dag markera att man inte gillar den andra så mycket, för att trycka ner den andra så att den andra presterar sämre. Det finns väldigt många scenarion och det är farligt. Glöm inte att ter-Stegen och Bravo köps för ungefär samma pris, alltså är det en ''jämn'' match eftersom priset på en spelare väger ganska mycket.

Man borde ha värvat en billigare andra målvakt och dessutom valt en bättre (ej spelmässigt) spelare, som Reina. Nu måste ter-Stegen och Bravo komma in i klubben, filosofin o.s.v samtidigt. Reina känner merparten av spelarna i våran klubb och är en spelare som höjer moralen och harmonin i truppen. Vi har bevis på det när Reina av alla fick äran att presentera de spanska mästarna efter EM12 en efter en. Sen länktips.

Återigen så skjuter vi oss själva i foten. Jag blir helt tokig. Man satsar på Bravo och Mathieu men vill köpa Suarez och/eller Reus till anfallet. Det är bedrövligt. Våran ledning har inte lärt sig nånting och hade jag träffat nån av dom clownerna så vet jag helt ärligt inte vad jag hade gjort för jag har tröttnat.
Barcelona Gabriel
2014-06-21 16:23
Gio Style

Ska man ha två målvakter som ska konkurrera om en plats, vilket jag inte tycker man bör ha, men om man ska ha det så borde man i så fall köpt Kaylor Navas som är 10 gånger bättre målvakt än Cladio Bravo.

Att gå från Valdes till Bravo är ett epic fail!
Barcelona Gabriel
2014-06-21 16:21
Claudio Bravo inga grodor?

https://www.youtube.com/watch?v=rjjn6Vv2jl0

https://www.youtube.com/watch?v=OZYhCAYB3dk (5-1) förlust på Bernabeu. Borde räddat minst 2 av de målen framför allt Khediras. Gillar inte att han står kvar nästan vid linjen och inväntar skottet medans Valdes ofta kommer ut långt för att göra sig så stor som möjligt. Även på Ronaldos första mål borde han gjort sig större. Han imponerar verkligen inte på mig. Det här var bara lite av det jag lyckades fiska upp men jag har sett så mycket mer av honom som gör att jag ogillar han.

Barcelona Gio Style
2014-06-21 16:19
Gabriel
I samma veva ropar väldigt många efter Willy Caballero, målvakten som är bra mot oss och Real men som gör grodor var och varannan match. Då undrar man hur mycket folk följer La Liga egentligen om man bortser från Barcas matcher.
Willy är ingen målvakt som utstrålar säkerhet.

Folk sågar Mathieu för att han är en ytterback i grunden men vad gör det egentligen när han behärskar båda positionerna bra?
Det är alltid "Benatia eller en bajskorv", "Hummels eller Chygrinsky", "Reina eller en nolla" and so on.

Hur kan Bravo INTE passa i Barcelona?
Som person passar han in som handen i handsken och egenskapsmässigt likaså.

Ter stegen är ett ungt nyförvärv. Jag hade snarare blivit arg om han fått förstaplatsen utan några diskussioner.
Så funkar det inte, om ter Stegen nu är bättre på träningarna så kommer han att få spela. Inte svårare än så.
Barcelona Barclasico
2014-06-21 16:18
Barcelona have offered to include players in deal on Valencia defender Mathieu. Tello might be an option. Presidents could talk. [marca as]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-06-21 16:17
Barcelona will keep on trying to sign Atletico midfielder Koke (22). His buyout fee is 60M, Atletico not willing to lower that. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-06-21 16:16
Problemet med Mathieu är att han för det första inte är någon mittback utan ännu en omskolning. Han fyller 31 i höst och om han värvas så kommrr han vara den enda mittbacksvärvningen. Vi alla vet hur den här lata ledningen fungerar vid det här laget. Lägg till hans löjliga prislapp och att han faktiskt var betydligt billigare för ett år sen. Så ja hur man än vrider och vänder på det så är det en pinsam värvning för en klubb som FC Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-06-21 16:12
Neymar11
Co-sign på allt. Inte mer än nyttigt att slussa in ter Stegen försiktigt om det behövs. Bravo är ett fullblodsproffs som jag aldrig har hört något dåligt om och en ledare.
Jag tror att det är en jättebra miljö för Stegen att utvecklas i.
Barcelona Gabriel
2014-06-21 16:10
Gio Style

Eftersom alla här inne håller på Barça så antar jag att majoriteten också följer merparten av la liga matcherna, det gör åtminstone jag och jag behöver knappast ett VM mästerskap för att kunna bedöma vare sig jag anser ifall Bravo är tillräckligt bra som målvakt för att spela hos oss.

Har sett honom under flera säsonger nu i La Liga och jag har ALDRIG (ja, med caps) blivit imponerad av honom, snarare tvärtom. Jag kan inte ens räkna hur många gånger jag klagat på honom här hemma till min bror och pappa över hans ofta svaga ingripanden. Ofta mot Real Madrid.

Att han nu dessutom inte verkar vara värvad som en andramålvakt gör bara att jag irriteras än mer över den värvningen. Det var redan ett tufft besked när Valdes meddelade att han inte tänkte fortsätta, men jag gick vidare och accepterade det mycket på grund av att jag gillade att man tänkte satsa på en av Ter Stege och Courtois som betraktas som de två mest talangfulla målvakterna i världen. Men om man nu inte tänker göra Ter Stegen till odiskutabel nummer 1 så blir jag förbannad på hur man resonerar. Inget borde ta bort hans förstaplats som målvakt, bortsett från ifall han gör en Rüstü och gör bort sig totalt.

Bravo hade jag kunnat acceptera som andra målvakt om han hade kostat mindre, typ 5M€ - men även då hade jag tyckt att han var fel var eftersom Reina eller Caballero passar in bättre.

Jag är starkt, starkt, starkt emot den här värvningen. Väldigt starkt emot den!
Neymar11
2014-06-21 16:07
Giostyle: Håller helt med dig, varför ska vi ge en 22 åring startplatsen som första målvakt bara sådär. Om han är så bra som alla påstår så borde inte någon oroa sig. Bravo gillar jag riktigt mycket, då han aldrig gör en groda. En målvakt man kan lita på, det är otroligt viktigt att ha en sådan målvakt oavsett om det är som andre målvakt eller förste. Ter stegen är den långsiktiga lösningen det är vi alla medvetna om. Han kommer vara vår första målvakt en lång tid framöver. Men en sådan talang ska inte behövas utsättas för all den press som innebär när man vaktar målet på camp nou. Han ska få växa in i rollen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-06-21 15:52
Diar Shekhta och ElRaval Jag tycker att Bravo är en bra målvakt. Han har sina brister, som alla målvakter, men är annars väldigt lik Valdes när det kommer till styrkor (reflexer, fötter m.m). Att han sågades inledningsvis i matchen mot Australien men fick inte en enda positiv mening om sina fina räddningar i andra halvlek visar bara vissa personers förutfattade meningar och oförmåga att kunna bedömma spelaren objektivt. På samma sätt tycker jag att Mathieu är en helt okej lirare att ha som rotation/backup i försvaret. Folk här inne har en vana att nedvärdera alla spelare som inte är md på deras önskelista. När vi värvar 2 nya målvakter är det inte mer än rättvist att båda får chansen att visa upp sig. Som det bör vara i en arbetsplats.
Barcelona Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito
2014-06-21 15:39
@petersays:


Du skulle äggat honom
Barcelona Barca 666
2014-06-21 15:30
E ledningen helt blåsta att offerera cash och spelare för Mathieu....Fuck it vi kommer tillbaka efter 2016 är ny president val har gjorts & Zubi skickas iväg till Mars
Barcelona Barclasico
2014-06-21 15:19
Barcelona have offered to include players in deal on Valencia defender Mathieu. Tello might be an option. Presidents could talk. [marca as]
Barcelona petersays
2014-06-21 15:06
"Skönt att Valencia säger bestämt Nej gällande Mathieu, klausulen han har ligger på €20M och förhoppningsvis anser klubben att han inte är värd det."

Såg just Zubi vid en bankomat på Ramblan...
Barcelona B.BOSS
2014-06-21 14:45
Barca fans med Zubi Bomb Zub, Zubi spetsen under silly season. (Hans namn stör mig och hans ansikte) Lay down, try not to cry, roll over and cry.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2014-06-21 14:22
Barcas ledning är på riktigt handikappade, Släng 36 milj euro i ansiktet på Dortmund och plocka Hummels, Det är viktigare än Suarez,Aguero,Rues osv.

När vi har fakking säkrat defensiven lite grann, Kan man köpa en crack till offensiven ifall ekonomin tillåter.

Samtidigt kan man kasta ut Kerrison,Bojan,Roberto,Tello,Cuenca,Afellay,Song med huvudet före, Som bara tar onödig plats och lön.
Barcelona MabastB
2014-06-21 14:17
Dock är jag inte för en värvning av Suarez då jag inte ser hur vi ska ha nytta av honom. De pengarna som ryktas ska läggas ner på honom kan man få in två bra mittbackar och det är den positionen som borde prioriteras. Vår ledning verkar inte inse detta och det oroar mig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MabastB
2014-06-21 14:11
Vet inte om det har nämnts tidigare men suarez agent är ingen mindre än Peps bror, Pere Guardiola och han vill inte ens lyssna på Madrids bud då han vill se sin klient i Barcelona. (AS)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-06-21 13:25
ElRaval

Adama skulle få ruttna på bänken i stokes och dom spelar verkligen inte den fotbollen vi gör.

Om han ska lånas ut så ska det vara till ett spanskt lag där han får mycket speltid och får spela en fotboll som är mer lik vår. I PL skulle han få ruttna på bänken. Anledningen till att jag säger det är för att spanska ungdomar tycks välja specifikt såna PL-klubbar där dom inte får speltid.
Barcelona Blaugrana91
2014-06-21 13:16
Skönt att Valencia säger bestämt Nej gällande Mathieu, klausulen han har ligger på €20M och förhoppningsvis anser klubben att han inte är värd det. Satsa på Hummels, då får vi in en mittback av klass. Sen tycker jag dessutom att man ska testa Roma mer gällande Benatia. Tänk att få in Hummels och Benatia till försvaret. Ekonomiskt är det fullt logiskt, dessvärre verkar ju inte kompetensen finnas ... Härligt däremot med ryktena om Suarez, verkar alltså finnas någon substans i det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-06-21 13:13
Despite PSG coach Blanc saying Marquinhos won't leave, Barcelona will keep on trying to sign him, with the approval of the player. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-06-21 13:12
Real Sociedad goalkeeper Claudio Bravo, who will join Barcelona this summer, is convinced he can compete to be starter next season. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-06-21 13:11
Valencia defender Jeremy Mathieu (30) would like to join Barcelona, but his club don't want to negotiate. Buyout fee is 20M. [cope]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-06-21 13:10
Sevilla wanted to sign Barcelona midfielder Sergi Roberto (22) this summer, but both Barcelona and the player rejected all talks. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2014-06-21 13:04
Jag tycker folk undervärderar Mathieu lite. Tänk att slänga in honom på en vänsterback-plats när vi ska stänga en match. Bra fysiskt och bra på huvudet, till skillnad från Alba. Vill verkligen ha honom (eller en liknande spelartyp, Ivanovic vore det ultimata) Förutsatt att vi även skaffar en ny mittback d v s. Stoke av alla lag ska förövrigt vara intresserade av att låna in Adam Traore. Vad tror ni om det? Jag hade gärna sett honom i ett lag med större bollinnehav, som spelar någorlunda likt oss.
Barcelona Diar Shekha
2014-06-21 13:00
Är Bravo verkligen så dålig som många här inne påstår? Jag tycker att han har gjort en fantastisk VM med många svettiga räddningar samt rätt trygg i luften. Hans fötter är okej för min smak, problemet är priset....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito
2014-06-21 12:48
Skit i anfallare nu Barca seriöst och köp en världsback. kosta vad det kosta en världsback minst, helst två. Matheui ska köpas som inhoppare med tanke på hans ålder så skulle han acceptera det.
Barcelona Barc6
2014-06-21 12:34
Det är så typiskt Barca!!!! Man kan inte lägga 40 på en mittback som är så otroligt viktigt just nu mer än någonsin med tanke på transerbanet som väntar Barcelona men 80 miljoner på Suarez(anfallare som inte behövs) de inga problem!! Man slänger även in Alexis i deal med Liverpool också! Vad är de här för ledning?????
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: