/spanien/barcelona/forum/4739.aspx/spanien/barcelona/forum/4739.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-07-27 17:00
Rambla~ (Barcelona) Menade inte om dom var bra eller dåliga menade att anledningen till att man anställer varandras vänner är för att man har sina kontakter inom affärsvärlden och då besitter dessa kontakter mer kunskap om affärer och business än Anders som jobbar på Willys.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FC Tiki-Taka
2014-07-27 16:52
Luis Enrique: "At start of the season, main objectives are physical. Most exercises are with the ball, but the physical part is essential." (Barcastuff)

Amen!
Barcelona Rambla~
2014-07-27 16:42
Bra affärsmän innebär ju inte per automatik att man sköter det sportsliga på ett bra sätt. Det har vi sett flera bevis på genom åren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2014-07-27 16:39
LeoMessi De sa att han skulle få fortsätta spela i klubben om han kunde fortsätta spela fotboll också. La liga es blaugrana! Varför tror du Zubi och Eusubio sitter kvar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-27 16:35
LeoMessi Det betyder inte ett skit det löftet så länge den här ledningen sitter kvar. Han blev lovad av ormen Barto ett nytt kontrakt så fort han blev friskförklarad från sin cancer. Vi såg hur det blev med den saken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-07-27 16:26
Jag tror att Valdés val att inte förlänga kontraktet handlade om Abidal och ledningens behandling av denne i samband med cancern och det uteblivna utlovade kontraktet.
Jag tror att det var droppen som fick bägaren att rinna över för Victor.

Abidal gör samma gest tillbaka nu när Monaco inte valde att signa Valdés pga skadan.
Barcelona LeoMessi
2014-07-27 16:21
Förresten blev inte abidal lovad en tjänst inom klubben när han lägger skorna på hyllan?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-27 16:17
Men om han hatade ledningen så mycket att han inte ens kan tacka ja till att göra sin rehab i Barcelona så undrar jag varför han valde att spela ut sitt kontrakt? För han hade lätt kunnat få en ny klubb sommaren innan. Jag undrar bara vad som har hänt. Jag är övertygad om att det inte handlar om pengar, men om man inte kan stå ut med sina chefer så stannar man inte en säsong till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-27 16:15
Det stämmer att han bestämt att lämna och meddelat detta innan det var dags att förhandla om förnyat kontrakt, så det är knappast pengar detta handlar. Det är djupare än så. Inte fan beter han sig så här bara för en utebliven målvaktstränare heller, det finns nog flera orsaker bakom som alla tillsammans fick honom att ta beslutet att lämna. Jag är bara förvånad att han verkar vara så totalt anti-Barca nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-07-27 16:09
Tror verkligen inte det handlade om pengarna. I så fall hade han väl börjat klaga för ett bra tag sen. Nej, det är något som inte klickade mellan Valdes och ledningen. Jag vill gärna tro att man på ett eller annat sätt svikit honom rejält då han alltid haft ett enormt hjärta för klubben. Det förtjänade inte att sluta såhär. Sen är ju heller inte första bråket under den här ledningen. Peps avgång, vet vi ens fortfarande vad som egentligen orsakade den? Sättet man slängde ut Abidal på var ju hemskt. När man tänker efter så är det rätt så sjukt att vi fortfarande är med och slåss om titlar med tanke på allt som hänt i klubben och hur denna ledning ständigt sätter käppar i hjulet för sig själva. Både Abidals och Titos sjukdomar borde ju vara nog för att sänka ett lag helt. Sen får man inte glömma att Tata kom in i laget som en nödlösning, så sett till omständigheterna kan man inte säga att han gjorde det dåligt. Nu går vi in i en ny era och om vår lägstanivå såg ut som den gjorde förra säsongen vågar jag inte ens tänka på vad vi kan göra i form.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-07-27 16:07
Nesto (Barcelona) Hur har du tänkt att man ska anställa personal till en av världens största varumärken? Ta någon från gatan och hoppas på det bästa? Dessa män är business män och känner andra business män.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2014-07-27 16:01
Tror det är fler än valdes som inte är speciellt förtjusta i ledningen. Att han inte fick sin önskade målvaktstränare tror jag bara är en liten sak. Hade jag spelat för klubben hade jag varit så jädrans äcklad av ledningen och sett över en flytt. Att han vill flytta och pröva något annat, sure. Men att han inte vill ha något med klubben att göra är det andra saker bakom. Hur man bar sig åt mot Abidal, Pep och flera andra inom staffet. Håller på att sälja ut själen för cash från ett oljeland. Anställer vänner och vänners vänner till styrelsen och en del uttalanden har ju varit lite chockande. Messi,Xavi,Puyol,Iniesta är spelare jag kan tänka mig inte gillar ledningen allt för mycket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-27 15:54
Neymar JR Jag hörde att valdes inte ens ville höra deras nya löneförslag. Sen om valdes drar in lika mycket sponsorpengar som Neymar gör så får han också lika hög lön.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-07-27 15:51
Allt handlar om pengar, även inom La Masia finns giriga människor. En ung talang som Neymar kommer in och tjänar mer än Valdes. Hans nya kontrakt förslag var för dåligt för honom och han tackade nej Hade han velat ha en ny utmaning eller haft problem med ledningen som han inte klarar av så hade han blivit såld förra sommaren istället för att stanna kvar. Ny utmaning att välja att lämna på free transfer? Nope en ny utmaning och kolla hur hög sign on bonus man får Karman slog honom riktigt hårt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-27 15:36
@Rambla~:


Jag vet inte vad för beef han har med klubben, om det handlar om att han inte fick den målvaktstränaren han vill ha så tycker jag han faktiskt överreagerar så in i helvete. Klubben erbjöd honom att tränamed barcelona och göra sin rehab där ifall ingen klubb ville köpa honom skadad. Det vill säga, att dom erbjöd honom att spela med klubben tills han hittar en eventuell klubb.

Sen om han nu verkligen gör sin rehab med bayern munchen så tycker jag att det är ett jävla hån mot barcafansen. Han var inte ens med och stöttade laget i slutskedet av säsongen och han ville inte ens få en hyllning från fansen.. Aja, men jag vet trots allt inte vad som har hänt. Men handlar det om en jävla målvaktstränare så blir jag riktigt besviken på valdes.
Barcelona Nemesis 10
2014-07-27 15:11
L.A.M Nr 10 Kommer bli en väldigt intressant säsong, kommer bli extra kul att följa B laget för den delen. Jag tror hoppas på att våra talanger får speltid även i CL om man tex avgör gruppen tidigt och så. Jag tror att Haliovic skulle bli en perfekt ersättare till Iniesta och då skulle han kunna spela tillsammans med sin landsman Rakitic i mittfältet, Rakitic i playmaker rollen och Halilovic som attackerande mittfältare! -----------Busquets--------- ---------------------------------- Halilovic-------------Rakitic
Barcelona Rambla~
2014-07-27 15:09
En fråga, eller snarare en undran. Vad är det egentligen för beef Victor Valdes har med Futbol Club Barcelona? Det verkar ju vara riktigt allvarligt? Grejen att han inte vilk fortsätta utan vill testa något nytt och göra det i ett annat land, det köper och respekterar jag. - Fast han valde att operera sitt knä i Tyskland, vilket i sig är lite förvånande. Så gott som alla spelare som opererats för tex en korsbandsskada har gjort det i klubbens regi och av kirurgen Ramon Cugat (se länktips). - Sin rehab, gjorde han ens den på klubbens anläggning? Alltså den första direkt efter operationen och som handlar om att bygga upp styrkan i knäet igen. Jag tror fan inte det. - Vid säsongsavslutningen ville han inte vistas tillsammans med laget. Han skrev visserligen ett avskedsbrev till supportrarna, men kom igen? - Och så nu då, ska träna och inleda slutfasen av sin rehab hos Bayern, oavsett om han blir värvad eller inte. Trots att klubben självklart erbjudit honom att göra sin träning på klubbens anläggning. Så, vad fan är det med honom? Barca och La Masia har ju varit hans hem under så många år. Vad är grejen liksom? Avskyr han klubben helt och hållet helt plötsligt? Handlar det bara om relationen med ledningen kanske?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-07-27 15:02
Rambla Det stämmer att de hade en del flyt, både Barca och Real klantade sig bland annat rätt så rejält i slutfasen av ligan men det var knappast någon slump att de var uppe och krigade i toppen. Sedan Simeone kom in har man ju blivit starkare för varje säsong och förra säsongen fick man se skörden av sin satsning. Sen så är det lätt som cule att endast se deras fotboll som spelförstörande då alla lag som slår oss gör det genom ett lågt försvarsspel, tufft närkampspel och längre bollar som startar kontringar. Atletico tyckte jag däremot varierade spelet bra, de hade både spelskickliga mittfältare och offensiva ytterbackar men även krigare som kunde spela ett aggresivt försvarsspel. Just denna kombination har ju varit den mest effektiva de senaste åren. Jag tror de återigen slåss i toppen om ligaguldet, sen om de vinner eller inte är en annan femma. Champions är svårare att sia om då det som bekant är väldigt mycket lottning, skador och dagsform som spelar en avgörande roll i den turneringen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2014-07-27 14:53
Jag tycker det ser ganska negativt ut att varken Suarez , Messi eller Neymar kommer delta under försäsongen aktivt. Suarez långt avstängd , Neymar skadad och Messi extra ledigt på grund av hans långa VM. Hoppas vi inte tappar poäng i början av säsongen på grund av detta. Några tuffa matcher som Bilbao och Villareal i början bland annat!
Barcelona FC Tiki-Taka
2014-07-27 14:51
Five-name centre back short list: Marquinhos (PSG), Vertonghen (Tottenham), Vermaelen (Arsenal), Hummels (Dortmund), Blind (Ajax) [marca]
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-07-27 14:45
Nemesis 10 Han lär nog spela mestadels med B-laget nästa säsong för att få en lugn start där han kan lära känna staden, lära sig språket, komma in i klubben och spelsystemet. Så fort han anpassat sig till laget kommer vi nog få se vilken talang han är, han kommer vara en nyckelspelare för Eusebio. Om jag fick bestämma och allt gick som planerat så skulle han få göra en del inhopp i ligan och starta cupmatcherna för att sedan nästa säsong flyttas upp till A-laget. Jag tycker att vi generellt sett blivit för fega med att låta ungdomarna spela senaste åren och då jämför jag naturligtvis med Peps sejour där väldigt många fick chansen att debutera och slå sig in i laget. Tänker på framförallt Montoya och Bartra som knappast är några kids längre. Thiago fick ju till en början chansen till mycket speltid i en ung ålder men sedan när han skulle ta nästa kliv var man för försiktiga med honom vilket ledde till ett klubbyte. Jag hoppas verkligen inte vi gör samma misstag med den nya generationen för det finns några rejält spännande spelare att ta vara på. Halilovic kanske det inte är så bråttom med än men framförallt Rafinha och Deulofeu måste få mycket speltid då det både är ett viktigt skede i deras karriär men också för att de kan hjälpa oss under en lång säsong. Rafinha är nu i samma ålder som brorsan var under hans sista säsong och det är i den fasen man ska börja slussas in i startelvan på allvar, om det nu är en supertalang vilket vi alla är överens om att han är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-07-27 14:40
Rambla

Tror inte heller Atletico håller hela nästa säsong. Simeone mönstrade nästan samma start elva i varje match och det kommer kosta i längden!!
Barcelona Rambla~
2014-07-27 14:35
Jag personligen tror inte Atléticos skyttegravs-fotboll håller ytterligare en säsong. Det är en sak att ha en säsong där allting studsar ens väg förutom 2 övertidsminuter i sista matchen. En säsong där alla nyckelspelare nätt och jämt höll sig friska hela under hela säsongen (det haltade lite på slutet för vissa spelare, Arda, Costa). Hur ofta tror ni ett lag gör en sådan säsong? Däremot, om Simeone är ute efter att vidareutveckla deras spel med mer kreativ och bollinnehavs-inriktad fotboll kan det bli en annan sak. Fast det är inte mycket som tyder på att han försöker sig på en sådan förändring.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-07-27 14:32
@neymar JR:

Helt förståeligt, Godin gör ju för tusan sin åttonde säsong i ligan. Han känns ju urtida! Och Juanfran ser ju tio-tjugo år äldre ut än han är.
Barcelona neymar JR
2014-07-27 14:29
Petersays Vette fan hur jag lyckas blanda ihop godin och lugano varje gång haha Dock trodde jag att Juanfran var äldre,
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-07-27 14:24
neymar JR Var lite osäker så kollade upp. Stämmer precis som petersays säger, Godin är född -86, Juanfran -85 och Miranda -84. Tror alla dessa håller samma nivå minst 1-2 säsonger till. Sen vet jag inte det där med latheten, det är en sak att vara mätt efter två CL-titlar och tre ligaguld men annan att vara det efter ett ligaguld. Det är många, speciellt utanför spansk fotboll som nog tror detta var en engångsgrej och bara att motbevisa dessa borde vara motivation nog.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-07-27 14:19
@neymar JR:
Ha ha! Godin 28, Juanfran 29, Miranda fyller 30 i höst. Bra koll! Alla yngre än t.ex. Mascherano och Iniesta som redan fyllt 30 i år.
Barcelona LennyRomario
2014-07-27 14:16
@neymar JR:

Godin är typ 28 bara tror jag. Mittbackar har ju rätt lång livslängd, så en 3-4 säsonger till har de nog garanterat i sig.
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-07-27 14:14
Atletico-sympatisör Lyckad värvningsstrategi indeed. Speciellt på forwardssidan. Hur är det möjligt att i princip varje säsong sälja sin stjärnanfallare och ersätta honom med en minst lika bra spelare? De flesta har dessutom utvecklats till en toppforward i Atletico, tänker på Torres, Aguero och Costa men även spelare som Forlan och Falcao som var duktiga innan men blev ännu bättre hos er. Nu har ni köpt in Mandzukic och det mesta talar väl för att han presterar minst lika bra som han gjort i Bundesliga vilket lär placera honom ganska högt upp i skytteligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-07-27 14:11
L.a.m Jag tycker att dom gör fel i att inte satsa på en grym mittback. Juanfran Godin Miranda Är alla 30+, som jag tror har peakat dom senaste 2 säsongerna. Luis har lämnat och kommer ta ett tag att ersätta honom. Mittfältet och anfallet ser ganska lovande, men försvaret har jag otroligt svårt att se hålla ytterligare en säsong. Dom har haft 3 riktigt bra säsonger nu, just efter den 3:de säsongen så brukar en viss lathet kika fram. Men jag hoppas att jag har fel, vill att Valencia, Sevilla och atletico ska börja utmana oss rejält.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: