/spanien/barcelona/forum/4738.aspx/spanien/barcelona/forum/4738.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
2014-07-23 16:07
[QUOTE=puttesor]Mathieu: "The club knows my game and I'm here to help the team. I'm ready to be the centre back Barcelona is looking for." [fcb] Kanske det mest patetiska jag läst, "Jag är redo att vara den back Barcelona har letat efter." NEJ! Ge oss Hummels! Att Mathieu är en spelare som ska representera FC Barcelona är enligt mig tragiskt! [/QUOTE] Frågan är väl om inte ditt inlägg är en smula mer patetskt. Ge oss Hummels? Dortmund säljer inte, punkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-23 16:02
Puttesor Vad skulle Mathieu ha sagt? Klaga inte på honom, klart som fan att han vill till Barca. Skulle han ha sagt "Jag fattar inte varför Barca vill ha mig. Jag är inte kapabel till att försvara och Barcelona gör ett stort misstag som köper mig". Han är ingen drömvärvning direkt, men klaga inte på honom. Är det någon som du kan klaga på så är Lucho för det är han som har pushat för den här värvningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona puttesor
2014-07-23 15:58
Mathieu: "The club knows my game and I'm here to help the team. I'm ready to be the centre back Barcelona is looking for." [fcb]

Kanske det mest patetiska jag läst, "Jag är redo att vara den back Barcelona har letat efter."

NEJ! Ge oss Hummels!

Att Mathieu är en spelare som ska representera FC Barcelona är enligt mig tragiskt!
Barcelona Rambla~
2014-07-23 15:53
@neymar JR:


Det stämmer. Tyvärr för vår del lär det bli Cavani och Lavezzi och inte Marquinos.
Barcelona ADAMA&HALILOVIC
2014-07-23 15:51
Jeremy mathiue- mina damer och herrar. Han är så snabbt för att vara mittback,, han är 30 år men har ändå snabbheten,, se detta som positiv Han koma rädda oss många med sin speed och längd.. PIQUEs längd räknar jag inte då jag litar mer på att Alves nickar bort en boll än honomm
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-07-23 15:50
Seleção Brasileira ?@BrazilStats 3 min Ex Barça president Sandro Rosell has told judge Pablo Ruiz that he didn't correctly read the details in Neymar's contact before signing it. Ehh va!?! Är det ett skämt eller?
Barcelona jonis
2014-07-23 15:49
@Ali G:
Någon som känner igen situationen vid 1:40? Det första jag tänkte på var Piqué, att han istället för att gå på motståndaren som Mathieu gör, backar och avvaktar så att det blir fri väg och hoppas på att målvakten räddar. 98% kritiserar köpet, men man vet aldrig vad ett klubbyte kan göra en spelare. Själv tror och hoppas jag att han kommer göra bra ifrån sig, återstår att se!
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-07-23 15:44
Mathieu: "The club knows my game and I'm here to help the team. I'm ready to be the centre back Barcelona is looking for." [fcb]
Barcelona DM1982
2014-07-23 15:40
[QUOTE=1.70-ligan - köp en back, tack]Hur många av er som totalsågar Mathieu har egentligen sett honom spela? Gissar på knappt hälften. Ni tycker antagligen han är för okänd, blek och tunnhårig för att kunna vara en bra försvarare, men faktum är att han är det. Det skulle inte förvåna mig om han blir landslagsaktuell nu när han gått till Barca... och får han vara skadefri kommer han göra mycket nytta för Barca, vilket är det absolut viktigaste. Åtminstone för mig. Jag stör mig också på priset, men försöker ändå se det positivt. Vi har fått en stabil mittback efter tre års väntan. [/QUOTE] Många här har nog bara sett honom när Barcelona spelar mot Valencia. Messi har väl snurrat upp honom så det står härliga till men Messi snurrade upp Hummels när han ville i finalen, inte snällt att bara se till det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-23 15:38
Imzon Då får du nog sparka ut Luis Enriqué. Det är han som har tryckt på för denna värvning. Vad han kostar struntar LE blankt i, det är inte hans jobb eller bekymmer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2014-07-23 15:37
Jag rankar Mathieu just nu som vår mest stabila mittback, han är snabb, lång och är en ledare som kompletterar Pique. Hitta en video med honom mot Everton från förra året. Han fullständigt dominerade vår egna deulofeu
Barcelona ( Xaviesta )
2014-07-23 15:34
Hetfield Oavsett innehåll är det kul att du är tillbaka här och förgyller forumet med dina färgstarka åsikter. Strunta i vad en och annan tycker om dina inlägg, så länge du uttrycker dom på ett sansat sätt kan jag inte se problemet. Välkommen "hem" :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-23 15:31
Hur många av er som totalsågar Mathieu har egentligen sett honom spela?
Gissar på knappt hälften. Ni tycker antagligen han är för okänd, blek och tunnhårig för att kunna vara en bra försvarare, men faktum är att han är det. Det skulle inte förvåna mig om han blir landslagsaktuell nu när han gått till Barca... och får han vara skadefri kommer han göra mycket nytta för Barca, vilket är det absolut viktigaste. Åtminstone för mig.

Jag stör mig också på priset, men försöker ändå se det positivt. Vi har fått en stabil mittback efter tre års väntan.
Barcelona Barc6
2014-07-23 15:31
Det är en såån snack om Doria, kom igen grabbar helt ärligt tror ni ens att Zubi vet vem det är? Han vet inte ens vem Serge Aurier är som gjorde fantastisk VM som nu kommer gå till PSG för 10miljoner(sjukt). Så ni tror de kmr komma värvningar om Doria eller Balanta? Tror inte de
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barc6
2014-07-23 15:31
Det är en såån snack om Doria, kom igen grabbar helt ärligt tror ni ens att Zubi vet vem det är? Han vet inte ens vem Serge Aurier är som gjorde fantastisk VM som nu kommer gå till PSG för 10miljoner(sjukt). Så ni tror de kmr komma värvningar om Doria eller Balanta? Tror inte de
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Glaubrana
2014-07-23 15:25
Många snackar om den här doria. Har det varit något rykte som jag har missat?:)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Glaubrana
2014-07-23 15:25
Många snackar om den här doria. Har det varit något rykte som jag har missat?:)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Imzon
2014-07-23 15:18
Jag brukar inte berömma laget från Madrid men senaste veckorna har de fan tryckt upp en tumme så långt upp i Barca att jag faktiskt sitter och njuter. Hela Barcas ledning sitter och vrider och vänder av den tummen. Man köper in klassspelare och kompletterar truppen för att de ska fortsätta vara hungriga.
Genom att ha stora öppna presentationer trycker de tummen ytterligare längre upp i o m att Barcas prestige värvning inte ens kan visas i Barcas färger.
Underbart.

Barca värvar alltså Mathieu vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vi ska inte ens gå in diskussionen kring hans pris. Pinsamt är ordet och jag hoppas den ansvariga för detta kickas ut med huvudet före omedelbart.

Dessutom är jag jävligt orolig för Song, han är så jävla usel att jag gråter och om jag inte minns fel så är han typ top 6 i löneligan? Song sjöng på sista versen i Arsenal och han fortsätter att sjunga med den feta lön han plockar ut genom att inte göra ett piss. Varför gör man sig inte av med honom!!!

Jag är så jävla förbannad. Alla som sitter och skriver att det är massa bittra och sura människor här till er vill jag bara säga F*** OFF. Jag har väntat och väntat jag låter mig inte bli fintad av en Suarez värvning när det är uppenbart vart i laget det brister.
Barcelona Lion24
2014-07-23 15:17
Pep - El Míster

Jämför aldrig något lag med Barcas 09 - 11. Det är fullständigt ologiskt att man jämför något lag med de laget. Speciellt när man hade Pep Guardiola som tränare. Lägg av. Sånt händer inte var 5:e år, Pep finns inte kvar. Pep hade vunnit CL med Messi och Neymar som höger/vänsterback. Överdrivet ja, men ni förstår vad jag menar. Det är orättvist att jämföra med Peps lag.

FC Barcelona..
Barcelona Hetfield
2014-07-23 15:15
Den personen jag håller allra högst ansvarig för detta är Zubi. Jag har alltid varit intresserad av politik och vad som pågår bakom kulisserna. Låt oss ta en titt på Zubi. Det är samma person som fick sparken får Athletic Bilbao, ett lag som inte ens får värva från lag utanför Baskien, och trots detta så lyckades han få sparken. Förstår ni hur uselt det är? Han har ett område i Spanien att hålla koll på, och inte ens det lyckas han göra rätt. Så vad gör Barcelona? Man anställer honom som sportschef för världens mest framgångsrika lag de senaste åren. Zubi är en giftig orm. En orm som har lyckas slingra in sig genom bakdörren och som vägrar ge upp. Han lyckas aldrig värva någon vettig, och de få värvningarna som går igenom, så är det oftast andra som sköter det. Han var snabb med att gå bakom Peps rygg så fort det började komma fram att klubben och Pep hade kyliga band. Det märktes hur lite Pep gillade Zubi mot slutet, man kände nästan hans avsmak när han satt bredvid Zubi vid varje presskonferens. Det som är mest lustigt är att han har mage att tjura i media så fort någon kritiserar honom eller när klubben försöker rätta honom. Då ska han minsann hota om att avgå om de försöker avskeda några av hans värdelösa medarbetare. Zubi är en symbol över allt som är fel med dagens politik och ekonomi. En lat människa med väldigt lite kompetens som får för mycket makt och pengar, och som lyckas hålla sig fast med hjälp av personliga kontakter inom klubben. Han är en människa som ständigt lyckats att hålla sig kvar genom att hålla sig till styrelsens åsikter. Han vrider och vänder på sig för de, han är villig att trampa på gamla vänskaper för att hålla sig fast. Påminner lite om bankcheferna i USA som f*ckade upp så mycket att miljontals människor förlorade pengar och hus, men som ändå lyckades avgå med enorma avgångslöner och som strax därefter blev anställda av andra företag med enorma löner. Slut på "negativiteten" för dagen.
thaowl
2014-07-23 15:13
Både Benatia och Hummels kommer stanna kvar i sina klubbar. Doria däremot kan man ju hoppas på. Eller Balanta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2014-07-23 15:05
Pep - El Mister Jag tog tiden att skriva ett långt inlägg där jag försvarade mina åsikter. Jag har inte heller skrivit något på ett år, så att kategorisera mig som en surkuk känns fel. Om jag däremot skrev: FUCK LEDNINGEN. DE SUGER, HUR KAN DE VÄRVA HONOM??!!! Då har du väl rätten att kalla mig för det. Just saying. Jag gillar inte negativitet heller, men man kan inte blunda för saker längre. Barcelona har halkat efter alla andra lag. Man kan inte ens värva spelare utan att betala för mycket eller utan att dröja ut det. Jag förstår frustrationen som finns. Stötta laget i all ära, men det finns även en gräns på hur mycket man kan blunda för.
Barcelona Pep - El Míster
2014-07-23 15:03
Jag tycker inte vi ska vara överkänsliga och lämna forumet. Jag har inget uppsåt att göra några personliga påhopp men man tröttnar på folks negativa inställning.

Snälla, lite perspektiv. Jag vet att vi alla har oerhört höga krav på vårat Barca, det har jag med, men finns det ingen optimism?

Som någon skrev, vi ramlade på mållinjen förra året. Och då var vi inte ens "bra".

Nu får vi Suarez, Rakitic och en hungrig Messi som gjort ett bra VM och som förhoppningsvis känner sig stolt och blivit sugen på fotboll.

Summa summarum är att vi måste ha lite kyla. Vårat försvar är inte bra men ändå var vi nära på flera titlar förra året? Det handlar om att alla 11 på planen ska fungera tillsammans.

När vi vann CL 09 och 11 så hade vi reserver i backlinjen och då fullständigt krossade vi Man Utd.

Barcas försvarsspel ligger i presspelet och kommunikationen mellan våra 4 lagdelar.
Barcelona J.Gamper
2014-07-23 15:03
Jag har hela sommaren drömt om Benatia/Hummels och Doria som nya backar till Barca. Kan vi inte få in åtminstone en utav de! Skulle vara så nice.

Sen räknar vi ju alla ut Pique. Tror ni LE inte kan smacka till honom lite och få honom att prestera?
Barcelona Julia
2014-07-23 15:03
[QUOTE=J.Gamper]Visst man hade kanske önskat en världsback. Men Grabbar vi har äntligen värvat en BACK! Woww! :D [/QUOTE] Det finns tjejer på forumet med ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-07-23 15:02
@Scrubs:


Är det verkligen Mathieu. Hittar inte den bilden på google när jag söker på "Jeremy Mathieu smoke" och fumando eller liknande. Om det är han behöver det inte betyda att han är en kedjerökare, han kanske har tagit en cigg någon gång.

Vänta med att döma honom till att han har spelat för oss.
Barcelona J.Gamper
2014-07-23 15:01
Visst man hade kanske önskat en världsback. Men Grabbar vi har äntligen värvat en BACK! Woww! :D
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
2014-07-23 14:59
@Funeral Canticle (Lucho bienvenidos):

Barcelona Hetfield
2014-07-23 14:57
westinho

Jag har svårt att se Mathieu ta någon större plats som mittback. Jag tror fortfarande att tanken är att han ska rotera med Alba.

Det verkar ju dessutom som att Adriano har problem. Jag tror dessutom att Mathieu kan balansera försvaret om man möter mer fysiska lag. Om Barcelona köper in en ordentlig mittback så lär Pique, mr.X, Mascherano gå före Mathieu som mittback, sen har vi även Bartra som behöver speltid. Det är förstås mina tankar.
Barcelona God is a five letter word - Messi
2014-07-23 14:57
Barcelona kommer sluta 3a i ligan den här kommande säsongen. Bra Silly Season, bra som fan!
Annons: