/spanien/barcelona/forum/4734.aspx/spanien/barcelona/forum/4734.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Capitá
2014-07-08 02:33
När jag läser alla rykten så märker jag att 3-4-3 systemet skulle passat utmärkt.

-----------------------Mats-----------
------------Bartra---pique---ny---
------------------------busi-----------
-------------rakitic---------iniesta---
------------------------messi------
----cuadrado-----------------neymar
-----------------------suarez---------------

Med en busquets som faller ner och kan bilda en 4 backalinje vid tex kontringar
Barcelona B.BOSS
2014-07-08 02:04
Fransman är han men härstammar från Afrika. Samma sak. Vi behöver honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-07-08 01:46
Deulofeu: "Playing at Madrid or Stoke City? Stoke. Would I dare to play against Pepe without shin pads? (laughs) No, better with shin pads."

Haha!
Barcelona Dinho the artist
2014-07-08 01:41
B.BOSS
***
Vet inte vad du syftar på men Mangala är fransman.
Barcelona B.BOSS
2014-07-08 01:30
Ge de Tello och köp Mangala. Snälla ge oss African power, soul, and heart. Buffalo soldier. Saknar Keita, Yaya och Abidal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2014-07-08 01:28
Att det bara är de katalanska tidningarna som motarbetar sin klubb(vilket de inte gör, de vill sälja klick/nummer som alla tidningar) är ju inte direkt sant. Marca är ju erkänt nära Real Madrid och när de anser något så vägrar de ge sig förrän det blir så(Mourinho/Pellegrini, även hypen kring Isco).

Neymar Suarez Messi…På pappret sagolikt. Att ett knippe stjärnspelare där fram inte löser alla problem vet vi ju dock om sedan tidigare..Ska bli intressant hur detta utvecklar sig. Speciellt också när Suarez straff lindras (som jag definitivt tror och har alltid trott) då hela fotbollsvärlden kommer peka med hela handen på Barca och dess ev. relation till FIFA.

Ska bli spännande att se vad ledningen har att visa upp för oss glupska supportrar när VM är slut. Vi har ju näst intill blivit lovade snabba svar på mittbacksfrågorna, och ledningen känner nog att de är så illa tvungna, annars kommer huvuden rulla, både genom oss men också från lokalpressen.
Barcelona Barclasico
2014-07-08 00:57
Porto and Barcelona are finalizing a deal on the transfer of Barcelona winger Cristian Tello (22). [o jogo]
Barcelona Barclasico
2014-07-08 00:57
Barcelona offer 30M for Fiorentina right wing player Juan Cuadrado (26). The Italian club want at least 35M. [sport]
Barcelona Blaugrana91
2014-07-08 00:03
Ser gärna att vi värvar Cuadardo, men absolut inte till någon backlinje. Alves lär dessutom bli kvar. Men Cuadardo kan ersätta Sanchez. Desto större trupp desto gladare blir jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-07-07 23:59
Rambla

Jo men av det jag har läst så vill Cuadrado endast komma till Barcelona (barcastuff). Då har Fiorentina inte så många andra val att släppa Cuadrado till oss. Lägger Barcelona lite press på Cuadrado så kommer Cuadrado lägga press på Fiorentina, vilket jag tror redan har skett. Sen så tycker jag personligen att det är idioti att ändra på en spelares position som gör 50-60+/säsong när han är skadefri.
Barcelona Blaugrana91
2014-07-07 23:55
[QUOTE=Rambla~]Blaugrana91 Visst är det fint med positiva personer som du. Skulle dock gissa att fler än jag här anser att du är överdrivit positiv och vill inte se de negativa aspekterna av denna styrelses handlingar och beteende, nästan lite naivt. Hur du så gott som alltid mer än någon annan benhårt försvarar denna ledning, som nästan alla andra verkar avsky. Det är verkligen beundrandsvärt att du står på dig, även om jag personligen inte gillar hur hårt du sympatiserar med denna junta. [/QUOTE] Bara för att jag inte sitter och ältar samma skit om ledningen dag ut och dag in som i princip alla andra här gör så betyder inte det att jag skyddar någon... Jag är knappast speciellt förtjust i den ledningen jag heller, men det finns gränser. Dessutom ser jag framemot nästa säsong och hittills har vi värvat bra, nu får vi dessutom in Suarez. Så länge mittbackar kommer också vad finns det att klaga på? Sanchez och Cesc säljs och man gör det för att spelarna vill lämna. Jag ser positivt på det hela inför nästa säsong, men visst jag kan sitta här och sprida kass stämning genom att klaga på exakt ALLT istället det lär ju säkert hjälpa.... Ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag försökte sprida lite positivitet här, borde ha förstått att det sticker i folks ögon... Ledningen är värdelös, inga mittbackar kommer. Zubi är en idiot, Bartomeu är en idiot. Pique är värdelös, Xavi är avdankad gammal gubbe. Messi är fet och lat. Suarez är en usel värvning, Barcelona ska absolut inte använda sina stora resurser då kan vi ju liknas en storklubb... Osv... Bättre så antar jag? Usch bli alltid på dåligt humör när jag går in på det här forumet....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-07 23:54
Rambla~

Jag förväntar mig från R.Madrid tidningarna men när våra egna tidningar ger sig på spelarna som inte är från La Masia. Det är där händer bara i FC Barcelona.

Jag vill bara att våra tidningar ger de nya värvade spelarna lugn och ro. Det är för att jag förväntar mig att i kommande säsong kommer vår spel inte flyta på som den brukar göra. Det kommer vara ett ny koncept och laget måste spelas ihop. Därav jag personligen inte kräver eller förväntar mig att de ska börja leverera direkt nu med 5-6 nya spelare och en nu coach.

Bara de äckliga tidningar stötar laget så kommer de prestera ännu bättre..
Barcelona Rambla~
2014-07-07 23:37
@Lion24:


Jag tror inte vi värvar Cuadrado. Flera tunga klubbar inblandade där. Har svårt att se Barca gå med i ett budkrig.

Messi lär troligtvis inte spela ute till höger. Snarare i en släpande nr 10-roll bakom Suarez. Han lär få röra sig rätt så fritt och kommer säkert även finnas ute på högerkanten precis som han nu gör med Argentina. Det positiva med en trio bestående av Suarez, Messi och Neymar är ju att Lucho kan välja flera olika formationer och taktiker. Det blir spännande att se hur han kommer att formera anfall och mittfält.
Barcelona Lion24
2014-07-07 23:33
Det som är skrämmande är att Messi förväntas spela på högerkanten om Suarez kommer och att Cuadrado troligen kommer ersätta Dani. Det låter fantastiskt framåt men tänker man på defensiven nån gång i den här klubben? Inte nog med att vi förmodligen kommer ha ett hyperoffensivt kantspel med Alba/Ney & Cuadrado(om han kommer)/Leo, med det ska vi köpa in Mathieu och en gröning i Marquinhos. Lägg till Ney & Leo som verkligen inte är förtjusta i att hjälpa till i defensiven. Ser detta lovande ut? Jag utgår från att dessa spelare kommer eftersom det är dessa som det ryktats som mest intensivt och där Zubi och ledningen inte förnekat intresse.
Barcelona Barclasico
2014-07-07 23:26
@Rambla~:


"applåderar"
Barcelona Rambla~
2014-07-07 23:20
När man är missnöjd med något, som många av oss är med denna klubbledning, tenderar man ganska så snart börja överdriva och beskylla precis allt på dom.

Det är inte rättvist eller speciellt schyst, men det är så människan fungerar. :)
Barcelona Rambla~
2014-07-07 23:17
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Jag har också under en längre tid stört mig på Sport och MD. Jag har konstaterat en sak. När det frid och fröjd i FC Barcelona, fotbollen som spelas fantastisk (som tex under trippelsäsongen). Alla är glada och vänner med varandra, inga interna skandaler etc, mao allt är frid och fröjd.

Det är då de här två tidningarna, ja självklart även AS och Marca men det är ju mer naturligt, det är då de vantrivs som mest. De vil ha skandaler, interna bråk, ja helt enkelt hela havet stormar i FC Barcelona typ. Då njuter de av tillvaron, de kan skriva artikel på artikel som smutskastar spelare, tränare, materialförvaltare, ja vem som helst. De älskar dessa tider.
Barcelona neymar JR
2014-07-07 23:16
Oj så ledningen erbjöd corbella förtidspension, ganska schysst av ledningen att låta en gubbe börja njuta av livet och slippa all stress man har som materialare :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-07 23:10
Blaugrana91

Visst är det fint med positiva personer som du. Skulle dock gissa att fler än jag här anser att du är överdrivit positiv och vill inte se de negativa aspekterna av denna styrelses handlingar och beteende, nästan lite naivt. Hur du så gott som alltid mer än någon annan benhårt försvarar denna ledning, som nästan alla andra verkar avsky.

Det är verkligen beundrandsvärt att du står på dig, även om jag personligen inte gillar hur hårt du sympatiserar med denna junta.
Jesper
2014-07-07 23:04
el Flaco Zubi och resten av "juntan" ERBJÖD Corbella förtidspension eller få en annan roll i klubben enligt denna källa i länktipset, Styrelsen träffade honom en vecka före sin avgång, med andra ord så var det inte ett förhastat beslut av ledningen som du försöker få till...
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-07 23:03
Hur många av er är det som räknar med titlar även om vi värvade Suarez, Hummels och någon bra mittback till???

Hur många??
Så många??

Jag räknar inte med några titlar nästa säsong och jag kräver inte det.
Vad jag kräver är att tränaren och truppen med de nya spelarna får lugn och ro och de två jävla äckliga tidningarna som förstör för hela laget stöttar laget stället.

Jag brukar höra talesättet, "Vem behöver fiender när man har såna vänner (tidningarna i Barca)?? Man tror fan att de jobbar åt Real Madrid. (De gjorde föra säsongen iallafall.)

Jag vill att tidningarna samarbetar tillsammans och riktar sin energi på R.Madrid och stöttar laget. Jag känner inte till någon tidning som är så illojal mot sina spelare (speciellt de som inte är från La Masia) så fort en spelare spelade dåligt en match buar publiken, tidningarna och alla hyenor i ledningen..

Vi har äckliga fans måste jag erkänna.
Barcelona Pep #4
2014-07-07 23:01
Jag har varit emot en värvning av Suarez väldigt länge nu. Men tanken slog mig precis att tänk om de helt enkelt funkar med dem tre i anfallet. Jag tror inte det men TÄNK OM. Fyfan vågar fan inte ens tänka vad vi skulle göra mot motståndarna. Det är nog världens bästa trio på förhand genom tiderna vi haft.

Jag tycker faktiskt det är värt risken. Cesc bidrog ändå inte med någonting och Alexis för 40 milj euro är faktiskt en helt okej summa. Suarez är så som han spelat i liverpool lätt värd 75-80 ifall david luiz är värd 60 och cavani med.

Sen är nog Suarez en spelare man älskar och ha i sitt lag men hatar när man har han emot sig.

Barcelona Blaugrana91
2014-07-07 22:55
[QUOTE=Rambla~]De behöver pengar, speciellt när Suarez kostar vad han gör. Sanchez har sagt att han vill stanna, det har flera källor bekräftat. Så du tycker inte det är oroväckande att vi eventuellt får sätta vår tilltro till Messi, Pedro och Deulofeu när ligan startar och säkert en bra bit in på hösten troligtvis? Vi ska även spela CL som sagt. Tycker du bredden ser bra ut om vi utesluter Neymar och Suarez? [/QUOTE] Visst med tanke på dem stora investeringar som vi väntas göra så klart det inte skadar att få in extra pengar, men jag står fast vid att dem stora anledningarna till att vi säljer Cesc och Sanchez är för att dem själva vill lämna. Bartomeu sa tidigt att klubben inte vill sälja några stjärnor om nu spelarna själva inte vill lämna. Visst man ska absolut inte ta något som dem säger på 100% allvar, men låter ju ganska logiskt. Sen finns det säkert rapporter som säger att dem ville vara kvar, men finns även rapporter som säger att båda själva vill lämna. Och håller med knappast optimalt att börja säsongen med Messi, Pedro och Deulofeu men helt ärligt så tror jag faktiskt att Neymar kommer vara hel tills säsongen drar igång, kanske att han missar någon vecka. Suarez straff lär reduceras, Spanska Agencia News rapporterade igår att hans straff går ner till 5 matcher och 1 månad, nu lär det kanske inte bli så pass reducerat men nuvarande straff lär knappast stå sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-07-07 22:47
Äh sluta vara oroliga nu, transferfönstret stänger sista augusti. Sen har vi även La Masia om vi behöver förstärkning. Zubi excuses. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-07-07 22:47
Liverpool have given up trying to sign Alexis Sanchez who prefers to join Arsenal in the summer [mirror]
Barcelona B-Guden
2014-07-07 22:41
Jag skiter helt i om vi blir titel lösa nästa säsong lika bra det så medlemmarna fattar vilka hönshuvuden som styr klubben. Bygger hellre upp något slagkraftigt, men vi ska ju vinna trippeln nästa år
så lika bra att värva, var känner jag igen det ifrån ? Jo Real Madrid.

Om vi inte får in en riktigt mittback, då får Masherano Pique och Batra styra i år igen, ge även Bagnack spel tid, Messi Alexis Neymar Pedro Deolofeu räcker gott och väl till i offensiven Sen kan Adama få speltid också, Tello får flytta på sig,
Ge Rafinha och Racitik mycket speltid och hoppas Denis Suarez utvecklas och kan komma tillbaks. ge det 2 år iallafall.
Barcelona Rambla~
2014-07-07 22:39
Okej, nu vet jag inte hur pass vass denna Oblak är som Atletico värvar, men han kostar bara 4m mindre än vad MAtS och Bravo kostade tillsammans. Jag kan ju känna att jag på förhand hade tagit båda våra målvkater före denna Oblak. Med reservation då att jag inte har någon vidare koll på honom.

Så ett litet beröm kanske trots allt är på sin plats åt de värvaransvariga. Vägrar att lovorda Zubi vid namn. :P
Barcelona AndreD
2014-07-07 22:38
@1.70-ligan - köp en back, tack:

Fyfan vad gött, äntligen. Sälj toaletten Pique och ersätt honom med Hummels. WIN/WIN
Barcelona Rambla~
2014-07-07 22:18
@Blaugrana91:


De behöver pengar, speciellt när Suarez kostar vad han gör. Sanchez har sagt att han vill stanna, det har flera källor bekräftat.

Så du tycker inte det är oroväckande att vi eventuellt får sätta vår tilltro till Messi, Pedro och Deulofeu när ligan startar och säkert en bra bit in på hösten troligtvis? Vi ska även spela CL som sagt. Tycker du bredden ser bra ut om vi utesluter Neymar och Suarez?
Barcelona Blaugrana91
2014-07-07 22:15
1.70 ligan Det där gillas! ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: