/spanien/barcelona/forum/4720.aspx/spanien/barcelona/forum/4720.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Vampíro
2014-11-21 23:13
Deco är mil framför Fàbregas när det kommer till teknik och smidighet. Man kan inte jämföra hans brassetouch med Cescs sega stillastående spel. Det är det sista jag säger om ämnet, tänker inte slösa energi på en spelare som lämnat. Fàbregas hade aldrig nån framtid i Barcelona, han är för kass helt enkelt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-11-21 23:13
Thierry Henry

När du argumenterar på det sättet som du gjorde i ditt sista inlägg så har jag absolut inga problem att fortsätta en diskussoin med dig, en stor skillnad där. Jag utesluter inte möjligheten att Xavi hade nekat att bli bänkad för 2 år sen om Pep hade förslagit det, men jag är inte heller superövertygad om att han hade valt att lämna istället, framför allt inte med Pep som tränare - snarare tvärtom så tror jag att Pep hade klarat av att fixa det "dilemmat". Det är och förblir hur som helst spekulationer från oss båda, och vi är utav olika åsikter, något jag välkomnar när jag nu, för min del en gång för alla väljer att avsluta den här diskussionen.
Barcelona Thierry Henry
2014-11-21 23:05
@Gabriel:Jag respekterar din åsikt. Har kanske ett klumpigt sett att uttrycka mina egna åsikter på bara. Inte alls meningen att få det att se ut som jag ej tar det du säger i beaktande. Det gör jag. Det är A och O i en diskussion. Håller dock inte med dig i allt bara

Xavi är snudd på helt slut nu och har givetvis gått med på att spela mindre då klubben behövt honom att göra det nu. Men han skulle aldrig accepterat bänken för något år eller 2 tbx i tiden. Då va han fortfarande nära toppen även om han va påväg ner för den istället för upp för den vid det laget. Redan då hade vi behövt börja bänka honom och spelat in en yngre förmåga där. För att sedan sälja honom säsongen efter. Alternativt bara sålt av honom direkt. Xavi hade aldrig accepterat bänken vid det laget. Då hans status fortfarande va på top runtom i europa. Då hade det vart bättre att sälja honom för topppengar till typ United istället.

Barcelona Gabriel
2014-11-21 22:59
Deco var som fan så mycket mer teknisk och bättre med boll än klumpiga Fabregas. Kvällens lögn det där!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2014-11-21 22:56
@Vampíro:Tror inte det är någon mittfältare dom senaste 10 åren som kan jämföra sig med Iniestas bolltouch. Så att jämföra Cesc med honom är inte lite missvisande. Iniesta är en kreatör och bolltransportör av rang. Cesc är en playmaker och inget annat. Han va inte "trubbigare" i sitt spel än va t:ex Deco va. och han har definitivt bättre teknik än Rakitic. Så förstår inte den vinkeln och kommer heller aldrig att förstå den.

Vi har knappast bytt upp oss med Rakitic ytan snarare tvärtom. Vårt mittfältsspel i år är ju det svagaste vi har haft sen säsongen 04 i princip. Då är det ju något som har gått väldigt snett mellan våren och hösten eller hur?
Barcelona Gabriel
2014-11-21 22:52
Thierry Henry Vadå Xavi hade aldrig accpeterat en mindre roll, vad vet du om det? Han valde att stanna kvar i Barça den här säsongen trots att Luis Enrique var rätt så tydlig med att han inte kommer att spela första fiol i hans Barcelona så om Lucho lyckades övertala Xavi till att stanna så tvekar jag inte en minsta sekund på att Pep hade klarat av det heller. Att du sedan väljer att tro på att Pep hade velat göra sig av med Xavi snarare än att använda honom i en mindre roll får stå för dig, där är vi utav helt olika tankar och det kommer att stanna vid spekulationer från båda våra sidor. Sen Cesc, alltså va, killen var fullständigt bedrövlig hos oss, inse det. Du väljer att stirra dig blint på hans statistik och ignorerar fullkomligt det spelmässiga i honom. Varenda stormatch han spelade underpresterade han något fullständigt, han var alltid sämst på planen och den första att vika ner sig. Att bygga vårat spel runt Cesc hade varit ett mega fiasko som heter duga. Däremot att göra sig av med Thiago var ett grovt misstag, likadant att inte köpa Isco. Men jag tror fortfarande inte för den sakens skull att Pep hade valt att göra sig av med Xavi bara för det. Hur många mittfältare har inte Pep i Bayern exempelvis? Och nej, jag tror verkligen inte att Pep är dum i huvudet men du måste verkligen lära dig att respektera och acceptera andras åsikter på ett annat sätt än att uttala dig som att din ord och åsikt är lag. Jag lämnar den här diskussionen med dig nu för det är omöjligt att diskutera med någon som är imun mot alla argument som kommer mot dens väg och bara förkastar allt med "giggs hit och scholes dit" osv. Jag fortsätter envist att påstå att Pep inte hade gjort sig av med Xavi, att han hade lyckats övertala Xavi att stanna trots en mindre roll och att Xavi har förtjänat rätten att avsluta sin karriär i klubben - utan att för den sakens skull förväxlat oss med en mindre klubb. Ha en trevlig kväll och väl mött!
Barcelona Thierry Henry
2014-11-21 22:49
Coach Pep//

"Tomte" "justin bieber fan". Kunde du inte komma på något mer? Du argumenterar som en 5 åring. Otroligt fjantigt.

Så du skulle va "neutral" när du håller på Argentina? Knappast troligt lilla du. Det verkar som du redan har väldigt lite till övers för Brasilien och Neymar. Ännu mindre förtjust lär du ha blivit när Neymar lekte med ditt Turkiet alldelles nyss också förstår jag;).

Fanboys? Ett ord du precis lärt dig eller? Du verkar älska att skriva det i tid och otid. Det är inte bara brasilianska fans som håller Neymar högt utan även landets journalister, legendariska spelare och fotbollsexperter.

Läs uttalandena Romario, Ronaldo, Pele etc har gjort om honom så ser du själv. Neymar är 22. Ronaldinho va 24 när han kom hit och dominera. Innan det hade inte Ronaldinho uträttat någonting i närheten av det Neymar gjort hitills.

Du undviker klokt nog faktan jag la upp om hans tid i psg. Lite svårt att försvara en uppenbarligen medelmåttig tid i paris inte sant? Ronaldinho börja inte prestera på en jämn världsklassnivå i europa fören han han va 24 och redan spelat 3 säsonger här

Neymar är 22 och har precis inlett sin andra säsong. Han har inlett den med 12 mål på 14 matcher. Det är en jädra skillnad på det och att bänkas i ett mittenlag i frankrike pga oprofessionalitet

Argentinska spelare manligare än brasilianska. haha??. Argentinare är små och nätta brassar stora och fysiska. Det är enda skillnaden. Sen spelar båda en fantastisk fotboll. Brassar har dock mer kraft i sitt spelsätt. Skulle hävda att argentinare är dom kvinnligare av dom.
Barcelona Vampíro
2014-11-21 22:30
Ursäkter och bortförklaringar, standard när folk försvarar Fàbregas. Ja jag bryr mig inte hur många assist han gjorde hemma mot jumbon när det redan stod 4-0. Hans insatser mot Madrid är under all kritik trots två mål på upp emot 15 matcher. Iniesta gör knappast många assist eller mål varje säsong men är trots det en av Barças absolut bästa mittfältare genom tiderna. I Barcelona så är spelet det viktigaste för en mittfältare, Fàbregas visade under tre år hur tekniskt underlägsen pch trubbig han var. Att han inte spelade på sin riktiga position är en stor fet lögn. Han fick spela som central mittfältare, nr 10 och även i anfallet och han misslyckades överallt. Orkar inte slösa min energi på honom mer är bara glad att han äntligen sparkades ut med huvudet före.
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep.
2014-11-21 22:12
Thierry Henry Jag satt med andan i halsgropen i Turkiet och följde det VM:et, så du kan ge dig fan på att jag minns (festen på gatorna när vi slog ut Senegal och den bottenlösa tomheten när vi åkte mot Brasilien). Den sommaren satte fotbollen djupt avtryck i mig, och jag tycker knappast om Brasilien mer idag än vad jag gjorde då (de äldre Brasse-generationerna är dock respekt på full nivå). Jag har alltid gillat Argentina mer som spelar manligare och hårdare. Det betyder att jag är mer objektiv än dig i mitt bedömande (eftersom du ser allt ur billiga och spruckna brasse-glasögon), så du får helt enkelt finna dig i att en dåvarande tolv-åring har bättre koll än dig idag. ;D Jag har inte påstått att Ronaldinho var bäst, men däremot så underskattar du honom. Att du använder brasilianska fanboys som referens säger det mesta. Vem bryr sig om vad insnöade hobbysupportrar säger? Jag är medveten om hur alla förståsigpåare i Brasilien i sin "bias" tror att Neymar kommer bli världens bästa spelare (många tror redan att han är det). Du får nog prata med de som är lite mer kunniga som tar det betydligt lugnare med Neymar-hypen. ”Ronaldinho va en supertalang. Men ingen världsspelare ala Neymars mått mätt”.. Haha, mannen , det är ingen skillnad på dig och Justin Bieber fans! Japp, Ronaldinho må ha varit en ignorant alkoholdrickande festare men blev ändå bättre än Neymar någonsin kommer bli. Du får helt enkelt acceptera det. Jag kan tänka mig att du drömmer om att Messi ska lämna Barca så att Neymar får scenen för sig själv, så att du kan börja dyrka honom i sann Bieber-anda! Så mycket Barca fan är du. Och ja, Ronaldinho var lika stor som Neymar när han var 22. Bara för att han inte hade samma Justin-Bieber appeal så betyder det inte att han inte var lika bra! Du avgudar inte alls Ronaldinho men du kan ju försöka intala dig själv det. Absolut, vi följde La Liga i familjen och Barca var ett lag som jag hade en helt naturlig fallenhet för, men jag förstår att det är något främmande för en brassevurmande tomte som dig.
Barcelona Thierry Henry
2014-11-21 21:48
@Vampíro:
Det verkar som du även "sk!ter" i hur många assists och mål han gjorde mot real. för det blev en del;). Cesc spela knappt ens på sin rätta position här. När han väll gjorde det så va han mer än godkänd. Som sagt. Cesc är mycket direktare i sitt spelsätt än Xavi. Istället för att ändra på honom så skulle vi ändrat på oss själva. Fotbollen har som du märker utvecklats och ett mer direkt spelsätt är vad som gäller idag. Vi försöker även spela direktare. Då säljer vi världens bästa playmaker för det spelsättet. Fantastisk logik. Hur en mittfältare kan göra 13 mål och 22 assistsunder 1 säsong och vara "helt värdelös" övergår mitt förstånd. Du kan ju vänligem förklara för mig hur den ekvationen går ihop. Du är nöjd att 13 mål och 22 assist lämna och ersats av 1 mål och 2 assists? hitills? Okaj mr genius!
Barcelona Thierry Henry
2014-11-21 21:43
@Gabriel:Scholes hit och Giggs dit. Barca är inte uppbyggt på samma sätt som United. Deco och Etoo festa inte heller dom konstant och gänga med någon coach dotter. Likt förbannat fick dom lämna oss. Pga att Pep ansåg att dom va påväg ner eller att det behövdes för att utveckla laget.

Xavi hade aldrig accepterat att "spela mindre". Hans nedåtgående form har varit konstant dom senare åren och Pep såg nog det långt före dig och mig. Han hade inte haft några problem att släppa Xavi till t:ex psg eller någon annan klubb.

Det hade vart nödvändigt för att bygga ett nytt spel. Cesc har t:ex ett mycket direktare playmaker spel. ett spel som även Thago kan annama. Det hade inte funnits plats för en stagnerande Xavi i ett sådant spelsätt. Han hade aldrig accepterat det sålänge han är här. Xavi har för gög status i omklädningsrum och hos dom andra spelarna för att man bara skall sätta honom på bänken och ändra spelsätt med honom sittandes där. Han hade vart tvungen att offras föe klubbens bästa då han stått ivägen för fortsatt utveckling. Precis som hans föregångare Deco gjorde innan honom.

Dock va vår nuvarande ledning inne på samma spår som dig. Så här står vi nu idag med en förlegad spelmodell och en avdankad speldirigent i akut behov av en omvälvande generations växling.

Att sälja Thiago (förmodligen ett planerat attentat av Pep) och Cesc och satsa på Xavi har ju uppenbarligen vart helt fel väg för barca att gå. Så såvida du inte tror Pep är dum i huvet så förstår du nog lika bra som mig att Xavi hade fått lämna vid detta laget
Barcelona Thierry Henry
2014-11-21 21:06
coach pep// Den enda avgörande insatsen Ronaldinho stod för i det vm et va i kvarten mot england. Annars va det Rivaldo och Ronaldo för hela slanten Kahn blev framröstad till turneringens spelare, Rivaldo och Ronaldo va odiskutabelt brasiliens bästa spelare, Ronaldo vann skytteligan och senare ballon d or för sin vm insats medan Rivaldo blev hyllad som brasiliens bästa spelare i vm av Scolari själv (men du kanske vet bättre?). Klose med sina 5 mål. Ballack som tog tyskland till final med avgörande mål både i kvartsfinalen och semin och El Hadji Diuf som dominera och lekte lilla senegal till kvartsfinal va alla bättre än Ronaldinho. Som sagt. Tror du va alldeles för ung för att minnas det vm et. Jag satt med andan i halsgropen och följde Brasilien och Sverige i det vmet. Så tror jag har lite bättre koll. Ronaldinho va en supertalang. Men ingen världsspelare ala Neymars mått mätt Frågar du ett Brasilianskt fan så är det inget snack. Vissa av dom jämför redan Neymar med Pele. Så säkra är dom på hans storhet. Och då ska du komma ihåg att det där är fans som har sett Ronaldo, Rivaldo, Zico, Pele garrincha, Ronaldinho, Romario med många fler passera genom deras led. Dom vet bättre än dig om mig vem som är den största talangen. Och ska man fömja deras hype och förväntningar så är Neymar långt mycket större än va Ronaldinho va. Allt jag hört från dig är bla bla bla. och en massa försök att förminska Neymars prestationer. plojturneringar avfärdar du alla hans titlar som etc. Neymar va bättre och mer dominant i brasilianska ligan än va Ronaldinho någonsin va. Ronaldinho vann inget med Gremio Neymar ledde santos till cl och ligatitlar. Ronaldinhos tid i paris va fylld av skandaler. Han va borta i brasilien för länge på semestrar och bråka konstant med tränare Fernandez som tyckte Ronnie va mer intresserad av paris nattliv en själva fotbollen. Sista säsongen där sluta psg 11a i tabellen. Många kritiker hade vid det laget börjat ifrågasätta Ronaldinho grovt och jämförelser med Betis jätteflop Denilson började göras när vi köpte honom 04. Kom ihåg att Ronnie inte ens va vårt förstaval. Vi ville ha Beckham men Real slog oss till honom så vi fick nöja oss med Ronaldinho. Så mycket för din "världsstjärna". Neymar däremot va alla klubbars första prioritet och vi vann framför real bayern och resten av.världens storklubbar. Så Ronaldinho vid 22 lika stor som Neymar vid 22? Man kan tyvärr väldigt lite i ämnet om man hävdar det Nu blev mitt inlägg lite väl negativ av en spelare (Ronaldinho) som jag egentligen avgudar och själv haft privilegiet att ha träffat utanför Stenungsunds yacht club när Brasilien spela landskamp mot chile. Ronaldinho under sin peak här i barca på 4 år. Är den bästa spelaren jag sett tsm med 2/3 andra. Men Ronaldinho innan och efter det imponerar knappast på mig. Även om han alltid är underhållande att se på. punkt slut. Sen att du skulle ha börjat hålla på Barca tätt innan Ronaldinho låter ju nog troligt. Vi va den osexigaste klubben i europa på den tiden. Vi va inte ens nära cl spel. Hade inga stora spelare i klubben, va i ekonomisk kris och blev ständigt förnedrade av real. Å då börja en ung grabb som dig heja på oss? Jojo
Barcelona Vampíro
2014-11-21 20:47
Rakitic: "Sergi Roberto plays the same position as me and he helps me during training. He has a great future ahead at Barça." [fcb]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-11-21 20:41
Thierry Henry

Lite skillnad ändå på det va? Du ser inte Xavi ragga upp tränarens dotter, eller va ute på nattklubbarna och röja sönder, eller komma för sent till träningar, bli överviktig med mer. Det har ändå varit lite skillnad på Xavis motivation till att fortsätta leverera på topp för klubben FC Barcelona än vad det i slutet var för Ronaldinho så försök inte ens med det kortet. Ronaldinho var en Gud i Barcelona när han hade motiviationen och var på topp, men det brast nästan lika snabbt tyvärr, och Pep gjorde helt rätt som valde att släppa honom.

Tror knappast att Pep hade sålt Xavi, han hade kanske valt att använda honom i en mindre roll än i ett tidigare skede. Pep har alltid uttryckt beundran för spelare som Scholes och Pirlo och tom sagt att han skulle älska att ha någon av dessa i klubben. Ingen av dessa hade liksom slagit sig in i startelvan under Peps Barça, men han hade fortfarande absolut inget emot att ha dessa spelarna i sin trupp. Så att han skulle göra sig av med Xavi, som är en näst intill likadan spelartyp som dessa båda, är inget som är logiskt tänkande.

Jag förväxlar oss absolut inte med något mindre lag, du kan vara lugn, jag har supportat det här laget jävligt länge och jag skiter i alla andra klubbar där ute men vissa spelare förtjänar att få välja själva hur länge de ska få stanna, precis som Totti i Roma, eller som Scholes och Giggs i United, och som Puyol och Xavi i Barcelona - framför allt så länge spelarna faktiskt håller en någgorlunda hög nivå och accepterar en mindre roll genom tidens gång.
Barcelona Thierry Henry
2014-11-21 20:30
@Gabriel:Haha förtjänat rätten? Va hade Ronaldinho inte gjort isf?
Det är fc barcelona du pratar om. Inte Arsenal eller någon annan klubb som reser statyer över spelare för minsta lilla prestation till framgång.

Xavi är en av våra bästa mittfältare genom tiderna. Kanske den bästa. Men barca är tusen gånger större än Xavi. Pep ser på fotboll på ett helt annat sätt en den vanliga supoortern.

Har du läst hans uttalanden? Han lämna barca pga att han inte kunde föra laget längre. Han tyckte spelarna hade blivit mätta och han ansåg dig inte kunna göra dom förändringarna han ville för att föra laget framot.

En av dom förändringarna kan jag garantera dig hade vart att sälja Xavi. Något vår nya fantastiska ledning aldrig vågat göra då det förargat supportrarna. Pep och Laporta har dock stake nog att kasta ut självaste Messi om det så skulle vehövas för att försäkra vidare framgång. Fans är som guldfiskar. Dom vet att fans är som guldfiskar. Dom glömmer snabbt. Nya titlar så är ilskan släppt.

Ingen spelare som någonsinn spelat i barca har någonsin förtjänat att själv bestämma sitt öde i klubben. Jag tror du förväxlar oss med något mindre lag
Coach Pep.
2014-11-21 20:02
@Thierry Henry:


Du väljer ju att bortse från att Ronaldinho var en i allra högsta grad medverkande och viktig pjäs i Brasiliens VM 2002. Tre assists och två mål är ovidkommande enligt dig. Ronaldinho kunde lika gärna fått priset för turneringens bästa spelare. Han kanske inte var bäst men spelade äckligt bra och dominerade matcher redan då till skillnad från Ney, och i VM spelade han i mer av en playmaker-roll än i Barcelona (hans talang var obegränsad). Men fortsätt du att ignorera att Ronnie hade stor del i det VM guldet. Jag vet inte vad du har för definition på världsstjärna men den verkar vara uppåt väggen.

Det stämmer att jag var väldigt ung men jag började hålla på Barca strax innan Ronaldinho kom då jag alltid följde La Liga med min far (som ständigt följde Sociedad med Nihat Kahveci i spetsen) via parabolen under tidigt 2000-tal. ;D

Det är slående att du inte ser att Ronaldinho var den bättre spelaren redan från början trots att du är så mycket äldre, men alla har väl sina egna bedömningsgrunder. Finns dock, för sista gången, inget som tyder på att Neymars tekniska begåvning och psyke skulle vara bättre/starkare än Dinhos. Du har fått allt om bakfoten.

Förtrollas av en spelare som jonglerar hej villt? Du väljer alltså att bortse ifrån att Ronaldinho faktiskt kunde göra det och samtidigt vara effektiv, till skillnad från Neymar. Hur selektiv kan man vara? Väldigt cyniskt av dig att beskriva Ronaldinho på det sättet, speciellt som Brasilien- och Barca-fantast.

Det stämmer att spelare måste effektivisera sina talanger och släppa bolltrolleriet. Skillnaden är bara att Neymar aldrig visat att han kan trolla på europeisk nivå ännu. ;D

Nu tycker jag vi ställer den här debatten åt sidan och lämnar resten till Neymar.
Barcelona Neymar11
2014-11-21 20:01
Vampiro Klockrent!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-11-21 20:01
Thierry Henry Om du tror att Xavi hade varit såld för längesen om Pep och Laporta varit kvar idag så tror du förmodligen otroligt fel. Xavi har förtjänat rätten att själv välja när han ska lämna Barça efter allt han har gjort för klubben, det är jag relativt säker på att även Pep och Laporta anser. Sen att de hade velat förnya laget med andra duktiga mittfältare är en helt annan femma, men ingen av dessa hade tvingat bort Xavi från klubben, inte en chans.
Barcelona Gabriel
2014-11-21 19:57
Vampíro

+100
Barcelona Amo.38
2014-11-21 19:45
Vampiro Bra skrivet. Håller med precis allt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2014-11-21 19:43
Thierry Henry

Pep ville sälja Pique och Cesc så cesc hade inte varit kvar
Barcelona Vampíro
2014-11-21 19:42
Fàbregas var en sopa i Barcelona, även dags för hans fanboys att inse det. Man kan gömma sig bakom statistik som han uppnådde mot lag på nedre halvan men faktum är att han ALLTID var den första att tappa ut i stormatcherna. Jag skiter i hur många assist han gjorde hemma mot Valladolid och Granada. Fullständigt bedrövlig och då fick han hela tre år på sig att försöka övertyga. Han fick testa på varenda position men misslyckades brutalt. Är oerhört glad att han lämnade, det bästa beslutet denna ledning någonsin tagit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2014-11-21 19:39
Thierry Henry Du är helt ute och cyklar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2014-11-21 19:22
Zick 9//

Håller med dig fullständigt angående Cesc. För mig va han en av våra 3 bästa spelare förra säsongen. Han gjorde bara bra säsonger här. Ändå ville dom okunniga få honom till en sopa samtidigt som dom blunda för Xavis och Iniestas tillkortakommanden. Så nu står vi här med 2 pensionärer en medelmåtta och en överhypad fjunis på mittfältet medan Cesc håller på att göra chelsea till europas kanske bästa lag.

Fotbolls kunnigheten bland barca fans över lag matchar ibland den nuvarande ledningens. Skrämmande låg.

Hade vi haft kvar Laporta då hade vi förmodligen fortfarande vart världens bästa lag. Cruyff hade vart kvar och gett tips. Pep hade förmodligen vart kvar som coach och Xavi, Pique Pedro etc hade vart sålda för längesen. Dom 2 kunde konstycket att ständigt förnya laget. Dom visste att man ständigt behöver utvecklas för att hålla sig på topp oavsett konsekvenser.

Dom höll inte kvar i spelare dom va påväg ner och börja bli mätta. Ronaldinho va påväg ner. Fine ut med honom! Fansen fick böla bäst dom ville. Det är en sån obarmhärtig ledning man behöver för att hålla sig på topp. Inte en med blödiga hjärtan som vägrar förnya och utvecklas.

Förmodligen så hade vi byggt ett nytt mittfält runt Cesc och Thiago istället för Iniesta och Xavi för längesen. Att barca för betalat Neymar och att Pep ville ha Neymar till bayern skvallrar också om att Vi förmodligen byggt vårt lag runt brassen i offensiven och kanske släppt Messi vid det här laget.
Barcelona ElRaval
2014-11-21 19:12
Jag tycker också att Fabregas gjorde en bra säsong senast hos oss.

Jag vet inte om ni kommer ihåg första halvan på säsongen, men han inledde bäst av ALLA i mina ögon. Hans 7,8 första matcher vill jag minnas att han var sjukt bra. Sen kom en dipp tyvärr.

Dippen kom eftersom att Tata (ryktas ha) beordrades att spela ett mindre rakare spel, för att få in Xavi i spelet mer.

Även Pique var stundtals riktigt bra. ja, Pique.

Det är ett under att folk fortfarande bedömer lag efter individuella prestationer, när det egentligen handlar om spel-sätt. Fabregas i ett rakare spel, likt Chelseas är uppenbarligen optimalt för honom.

Hans problem var att han inte kunde spela bredvid Xavi och Iniesta och Busquets. Mittfältet blev dessutom för segt.

I Chelsea har han explosiva spelare med styrka som kan täcka upp för hans svagheter. Han har en Matic bredvid sig och en explosiv Hazard framför sig.
Barcelona Barca_^^
2014-11-21 19:07
Samper*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona J.Gamper
2014-11-21 19:04
Underskatta inte tysk fotboll.
Barcelona Barca_^^
2014-11-21 19:03
Varför har inte sampler fått chansen nåt mer? Tyckte han var duktig när han fick chansen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2014-11-21 18:57
@AndreD.:


Jag har aldrig sagt att Pique var en av våra bästa spelare.
Barcelona Thierry Henry
2014-11-21 18:37
@Tyska Maskinen:
Va ska barca följa med bayern? Vi har världens bästa ungdoms akademi. Vi har en större mer blomstrande ekonomi än er. Mer fans världen över och är en demokratiskt styrd klubb där fansen kan rösta fram president och påverka vilken riktning klubben skall ta. Vi är föredömet för alla att följa. Ni borde va tysta och studera oss. Så kanske ni också får fram ett lag av homegrown spelare som dominerar världsfotbollen i 1 decenium. Där ni bland annat har 3 egna profukter som 1a 2a och 3a i en ballon d or omröstning;) Bara för resten av sverige gulligullar med Bayern och tysk fotboll pga att det är ett nordeuropeiskt land kommer inte betyda att jag kommer göra det. Spanien är långt före tyskland. Ni har vadå? 1 titel med landslaget på 24 år. Trotts att Tyskland har mer än dubbelt så stor befolkning som Spanien. Det va 2 Spanska lag i cl final i år. Spanien och Barca är 2000 talets stora giganter. Vi har 3 cl titlar på 10 år och 8 semi finaler Barca se upp till bayern? hahahahahahahahahahah!!!!!
Annons: