/spanien/barcelona/forum/4664.aspx/spanien/barcelona/forum/4664.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona zick9
2014-11-29 14:43
@AndreD.:


Fabregas var grym och det är många som håller med mig på forumet. Du ville dessutom bänka Xavi för att få in Fabregas så då förstår jag inte hur han kan ha varit så värdelös som du försöker få honom att framstå.

Pique var bra under Tata jämfört med säsongen då vi hade Tito som tränare. Jämför du honom dock med spelare som Varane, Thiago Silva och Boateng så var han ganska medioker. Dock var han stabil i de stora matcherna där han var en av giganterna i El Clasico på Bernabeu och mot Atletico Madrid förra vintern.
Barcelona Barca Barca
2014-11-29 14:33
@Baha - Pep G:


Du borde ha stannat där broder, resten har inget med detta forumet att göra :)
Barcelona Barcelonistas
2014-11-29 14:20
Trots 2 bra matcher och bra spel så tänker jag inte dra allt för stora slutsatser. Vad som dock är säkert är att Messi är tillbaka. Valencia borta blir ännu ett test vinner vi där så kan man säga att vi är på rätt väg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-11-29 14:12
Baha Katastrofalt inlägg som inte har ett skvatt med fotboll eller Barca att göra även om du slängt in några "nyckelord" här och där. Bör tas bort omgående.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-11-29 13:50
Dagens presskonferens med Lucho kommenterat på engelska.

@barcastuff har jagt ut korta tweets om olika ämnen, men här finns alltså allt som sas, även om matchen i morgon.
Barcelona koeman92
2014-11-29 13:46
Baha - Pep G

Wow..
Barcelona Barca Barca
2014-11-29 13:35
@Heisenberg:


Det är det som är skrämmandet. Perez tar det hela till nya nivåer, precis som när Chelsea sålde sig till Abramovich och började helt plötsligt pumpa in miljarder i klubben på spelarköp etc, tillslut var andra lag tvungna att börja hänga med och det slutade med att klubb efter klubb började sälja sig. Skall lag börja montera bort saker från klubbmärket, byta färg på tröjorna (som Cardiff gjorde), sälja arenorna, namnen på arenorna, heter inte Getafe Team Dubai eller nått ? Fotbollen håller på att ta en farlig vändning. Balon d or eller vad fan det nu heter, det är rena amerikanska valkampanj metoder på att marknadsföra sin spelare, Real Madrid beter sig som om det vore president val endast för att få Ronaldo som vinnare. Vad är nästa steg i balon d or, valstugor ? ne skoja, ni förstår. Det är inte längre gamla hederliga priser, den som får den, aa han fick den, andra dagen går alla till jobben som inget har hänt, spelaren ser fram emot nästa match o allt är i sin ordning. Det var en individuell pris och allt är över. Det är inte längre ett individuellt pris, det är krig, hat, det är att försöka nedvärdera ett fantastisk fotbollsspelare som Cristiano Ronaldo, det är att få Messi att se ut som oduglig spelare som börjar gå ner sig redan nu. Totti gör mål när han är 37 år, blir CL äldsta målskytt, då är det fint charmigt och vackert. Men hade Ronaldo gjort något stort, då slänger folk spya över honom, slår Messi ett rekord då ska Real Madrid fans hitta ett annat rekord, där Ronaldo sprang från ena straffområdet till andra på 7,34 sekunder och tre hundradelar.
Barcelona Neymar N11
2014-11-29 13:27
Baha Hatten av , klockren inlägg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-11-29 13:19
Baha - Pep G

Klockrent.
Barcelona Heisenberg
2014-11-29 13:15
Ärligt talat, är det någon som ens tänker på att det är en kristen symbol och inte bara en del av märket? Hade detta varit fallet för oss hade jag blivit tokig. Överväger man att inte älska en klubb baserat på en detalj i märket som idag inte representerar att smack så är det bara bra - vi behöver inte (fler) supportrar av den plastigare sorten.

Dessutom, om man börjar ändra i sin klubbidentitet och sitt klubbemblem för lite extra pengar så har man slagit in på en väldigt farlig väg. Kommer sluta med att man har coca cola-logan som märke om 50år.
Barcelona Neymar11
2014-11-29 13:08
Baha Klockrent inlägg
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Pep G
2014-11-29 13:06
På tal om annat. Iniesta är tillbaka och jag hoppss att han får kämpa för sin plats. För att så bra har han inte varit. Rakitic, Xavi och Rafinha börjar verkligen hitta rätt och laget öser in mål. Iniesta går slussas in långsamt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Pep G
2014-11-29 13:01
Det inte trovärdigt att muslimer har begärt att korset ska bort. Tror inte ens att de bryr sig. Det här är Pérez påhitt och affärsidé om det stämmer. Ingen har märkt att Madrid har ett kors i klubbmärket tills nu. I Europa som är mer sekulär än någonsin. Ett Europa som förnedrar Jesus (As). För att vara homosexuell och Profeten Muhammed(SAW) att vara en hund och Pedofil, kallas det yttrandefrihet. Inte kränkning av folkgrupp. När Perez vill ta bort ett kors från Klubbmärket är det otänkbart. Till och med ateisterna tänker: "FUCK NO". Men sätt den kristna symbolen på en porrstjärna som skriker Fuck me är lugnt. Lilla Sverige tillåter inte muslimer att kalla ut böneutropen. Medan i Iran ringer kyrkoklockorna varje dag. Va gulliga ni är här, Qatar är diktatorn! När Europa och USA invaderar länder i syftet för att införa demokrati är det normalt. Det är inte för oljan. Det är inte för att destabilisera ett område för att kunna sälja vapen och anklaga de för att undangömda massförstörelsevapen. Det är för FUCKING DEMOKRATIN. Qaddafi, Bashar, Bashars far innan honom hafez Assad, Militärdiktatoren i Pakistan och Turkiet, Kungen i Iran som sattes i makten personligen av en statskupp mot en demokratisk folkvald president i Iran, Kommunist regeringen i Brasilien som avsattes av en statskupp USA(CIA). AFGHANISTAN som kartlagts av forna Sovjetunionen och nuvarande USA för dess mineraler. Taliban regeringen som erkändes av USA tills de hamna i en dispyt över Bin Ladin. Mubarak i Egypten? Listan kan göras längre. Mellanöstern är diktatorerna. Ja det är de. Men jag vill tacka Europa för att ha kartlagt och ritat alla länder i förmån för era framtida visioner och även skapat de moderna länderna precis som ni ritade länderna i Afrika. Madrid, korset! oooo vad skrämmande. Vilken kränkning. Spanien som vsr muslimsk 800 år. Madrid staden som muslimerna i Spanien grundade. Genom Spanien spred muslimernas vetenskapliga arbeten tillbaka i Europa. Yes, dags och invadera Arab Emiraterna. För korset. Vi tar deras olja när vi ändå är igång.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2014-11-29 12:49
@Krabban94:


Jag tror att i ärlighetens namn så är klubbpengarna slut efter Suarez värvningen. Vi har inte mer pengar att spendera på spelare, kanske någon billig Douglas från Brasilien som ingen känner till eller en Asensio som tydligen spelar på en position där vi snart har inflation på. För att vi ska kunna värva en duglig mittback så måste vi punga ut 30€ miljoner, den summan har vi tyvärr inte, av den anledningen säger styrelse ett blankt nej till Lucho.

Sen får man läsa Fontas som ett alternativ, ska jag skratta eller gråta ? Killen gjorde det halvt bra i Celta Vigo.
Barcelona 100% AntiMadridista
2014-11-29 12:38
El Raval Det är inte ens SD, det är nynazister.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Raval
2014-11-29 12:31
@KiNg-PuYi:


Du förstår väl att du inte kan ange Fria tider som källa, någonsin? Jag tror inte på detta föränn jag ser en trovärdig källa och inte från någon SD-propagerande sida!
Barcelona Baha - Pep G
2014-11-29 12:28
Most completed final third passes in Europe's top 5 leagues this season: Messi 319 - Hazard 292 - Kovacic 265 #fcblive [via sq] Kovacic kan bli nya Xavi. Han rör sig över hela plan och gör sig alltid spelbar och precis som Xavi tvingar det de andra att röra på sig. Gillar honom som fan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2014-11-29 12:26
@Vampíro:


Istället vill man värva in Asensio, finns ingen logik i en Asensio värvning, vem lider av det? Munir, Adama, Deulofeu eller nån annan? Köp in en förbannad mittback om man nu får tillstånd till det! Kan inte vara så otroligt svårt...
Barcelona Vampíro
2014-11-29 12:19
Luis Enrique wants to sign defender to replace Vermaelen, but club not willing to spend. Options: Laporte, Miranda, H.Moreno, Fontas [sport] Hmm, får deja vu känsla från förra året.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-11-29 12:15
Vill passa på att gratulera vår fina klubb på 115-årsdagen. Klubben må vara lite sjuk för tillfället, men när vi fått bort virusen Barto och Zubi så kommer det inte finnas några gränser för oss. Även 4 år sen den där matchen, matchen som man kan kolla på flera gånger om, 5-0 mot Real Madrid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2014-11-29 12:02
@KiNg-PuYi:


Detta är bland dom största skämten. Ännu en gång tar Perez till alla metoder för att marknadsföra sin klubb. Hur blir det med presidenten som kommer ta över efter Perez ? Varför skall det reta muslimer i diversa länder ? Om det är så att muslimer stör sig så mycket på det korset hade hälften av europeiska klubbar inte haft muslimska supportrar. Jag har muslim vänner som håller på real Madrid vare sig dom har med korset eller inte. Perez är en hal jävel och gör allt för pengar, han snackar bara skit och hittade en anledning att sälja bort korset för ett antal miljarder, som han måste betala till banken efter att han satt klubben i stora skulder på att investera för att vinna CL bucklan efter 12 år. Pinsamt. Klubbar har börjat sälja sina själar på riktigt, och det handlar inte bara om Real Madrid, det handlar även om oss, snart måste vi också börja sälja oss för att hänga med, vad ska vi börja med ? Camp nou blir Qatar nou ?
Barcelona Neymar11
2014-11-29 10:57
Bentley king Det är så det fungerar med sponsorship, winwin för bägge ska det vara. Inte tror du att något företag satsar miljoner på en klubb för nöjets skull va Men däremot så är vårt avtal påväg att ta slut, sen att blunda för att det har gjort oss gott är fel. Det ska endast klandras på ledningen för Qatar har uppfyllt sin del av kontraktet. Att ledningen har fuckat upp alla våra pengar vi har fått med idiotiska värvningar är något helt annat
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-11-29 10:55
Läser på Sport.es att ledningen vill göra förändringar i organisationen som sysslar med kommunikation. Detta efter att publiken buade ut Barto och Zubi under videohälsningen till Messi efter Sevillamatchen.

Normalt innebär detta att ansvariga direktörer kommer att få se sig om efter andra arbeten. Åter igen försöker ledningen tvätta sitt samvete rent genom att låta andra ta smällen för deras ofullkomlighet och brist på popularitet.

Det är absurt hur mycket Barto skyddar sig själv och Zubi, i hans värld har de aldrig gjort något fel. Självkritik verkar inte vara något som existerar.

Om de verkligen brinner för klubben och dess välmående är der dags att börja rannsaka sig själva och bjuda in till dialog med fansen i stället för att gömma sig bakom lögner och rökridåer.

Nermonteringen av Barcelona som institution är i full gång, det är bara fansen som kan få stopp på detta. Jag hoppas därför på nya busvisslingar och fler missnöjesvisningar mot ledningen framöver. Samtidigt hoppas man ju att samma fans fortsätter stötta LAGET i såväl med- som motgång.

Tots units fem Forca - tillsammans är vi starka. Utan Barto & Zubi är vi det ännu mer.
Barcelona Bentley King
2014-11-29 10:47
Jag vet att min hjärna arbetar lite för långsamt men nu har jag insett att Qatar har köpt upp Barcelona utan att någon vet om det genom Rosell & co. Nu vet man vilka som egentligen tar dessa dumma beslut de senaste åren. Barto och Zubi kan inte vara sååå jävla efterblivna. Qatar har köpt upp Barca och vill använda varumärket för sin egen vinning och får det att se ut som att de pumpar in pengar i klubben medans de egentligen suger ut allt som går att suga ut. It all makes sense now!
Barcelona Neymar11
2014-11-29 10:41
Varför skyller ni på muslimerna?! Dom har ju inga som helst problem med korset i vår emblem! Utan Perez visar för dom hur desperat han är efter pengar genom att t om ändra på klubbens emblem för lite mer pengar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2014-11-29 10:40
@Mäktiga Messi:


För att man har Perez... Perez har större påverkan i Spanien än en oljeshejk från Arabemiraterna.
Barcelona Mäktiga Messi
2014-11-29 09:57
fy fan va pinsamt av real madrid att sälja sin själ till en av världens största diktaturer. varför säljer man inte bara klubben till någon rik oljenörd som psg o city har gjort ? det är lika bra att göra det
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-11-29 07:26
King puyi Herregud vad löjligt! Man kanske ska inte satsa på att bli stor på något ställe där ett kors på ditt emblem är allt som krävs för att inte bli omtyckt. Men dom gör som dom vill, verkar inte vara någon som har ställt det kravet ens haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2014-11-29 05:57
Absolut inget illa om muslimer och vill absolut INTE blanda in religion i det här. men en VISS KLUBB är bara fööööör rolig hahahaha snacka om att sälja sin själ för några extra slantar...jag förstår reklam på tröja, shorts, strumpor. men det här tar priset... LAGET MED SÅÅÅ FIN HISTORIA, DEN HEEELIGA KLUBBEN HAHA.. ett skämt!... btw hälften av mina vänner är musilimer så återigen no hard feelings respekt för alla religioner o åsikter... =) visca barca!
Barcelona AndreD.
2014-11-29 05:16
zick9 Ställer samma fråga till dig som tycker att Fabregas och Pique var bra förra säsongen ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: