/spanien/barcelona/forum/466.aspx/spanien/barcelona/forum/466.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Tiki-Taka
2016-06-15 15:46
Haha har ni sett UEFA EUROS omgång 1 bästa elva. Hör och häpnad....C ronaldo blev uttagen HAHAHA, och inte Iniesta som blev matchens lirare....Ronaldo som sumpade 2 öppna lägen igår och började grina som en j*vla fjolla efter resultetet. Helt patetiskt hur denna spelare kan få så mycket uppmärksamhet när han har sugit balle hela året. Människan har haft 4 bra matcher i år...mot Malmö, Schaktar Donetsk, Roma och Wolfsburg hemma. Och folk kallar honom för en av dem bästa genom alla tider....killen är inte ens värdig att ha namnet Ronaldo. Han ska gå ner och pussa den riktiga Ronaldos fötter...når inte ens upp till hans tånagel!
Barcelona Junta Dimision
2016-06-15 15:44
Vilken balja Hamsik!!
Barcelona Liunil Masse
2016-06-15 15:25
[QUOTE=Gabriel]Vad hände med Nolito? 18M€ ligger väl hans klausul på, rena rama lyxpriset för en sådan spelare. Läser att han är nära City nu. Det som talar emot honom är hans ålder I guess och att det är en relativt kortsiktig lösning. Men kvalitetsmässigt är han definitivt det bästa alternativet för oss för den summan. [/QUOTE] Kan vi få ut tre bra säsonger av Nolito (vilket jag tror) för den billiga summan så kommer det ses som en otroligt bra värvning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-06-15 14:12
Vad hände med Nolito? 18M€ ligger väl hans klausul på, rena rama lyxpriset för en sådan spelare. Läser att han är nära City nu. Det som talar emot honom är hans ålder I guess och att det är en relativt kortsiktig lösning. Men kvalitetsmässigt är han definitivt det bästa alternativet för oss för den summan.
Barcelona FCB_Messi
2016-06-15 13:52
Inte nån jävla vietto för helvete. Det finns miljoner spelare man kan ta före honom .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2016-06-15 13:20
Nu när vi talar om Vietto, vad har Carrasco för kontrakt? Tycker han är en spännande spelare. Rätt ålder oxå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-15 13:09
[QUOTE=neymar JR]Vem har sagt att vi behöver en ytter? Vi behöver en anfallare som fungerar överallt på anfallet och speciellt i striker rollen! [/QUOTE] Han fungerar ju bara som just striker? Gillar inte honom, smaksak I guess.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-06-15 12:55
Vem har sagt att vi behöver en ytter? Vi behöver en anfallare som fungerar överallt på anfallet och speciellt i striker rollen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-15 12:52
neymar JR Vietto på vår kant? Känns inte bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-15 12:51
[QUOTE=Junta Dimision]Hans säsong i Villareal då? Var ju helt otrolig med sina 18 mål på 26 matcher. Visst var han inte bra föregående säsong, men det handlar nog mer om att hans spelartyp inte passar in i Cholos filosofi. [/QUOTE] Det är ingen ytter, så fattar inte vad vi ska med honom. Det är en bättre version av Munir. Tar helst Nolito, Konoplyanka tror jag hade varit grym hos oss också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-06-15 12:50
Spela kreativ och sprudlande offensiv under cholo är inte det enklaste, vietto är riktigt bra redan men har en enorm utvecklings potential. Varför ska vi värva "gubbar" när vi har en yngling både för nu och för framtiden? Suarez är inte i tonåren direkt, Messi blir inte yngre heller för den delen heller. Så varför sätta oss skiten och behöva panikvärva när det kommer till kritan? Nej all in för vietto, han kan anpassa sig till alla 3 roller i anfallet. Han kommer utvecklas och då vill jag redan ha honom i klubben istället för att värva honom för 50 miljoner € senare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-06-15 12:42
@Liunil Masse:
Hans säsong i Villareal då? Var ju helt otrolig med sina 18 mål på 26 matcher. Visst var han inte bra föregående säsong, men det handlar nog mer om att hans spelartyp inte passar in i Cholos filosofi.
Barcelona Liunil Masse
2016-06-15 12:38
[QUOTE=Josep "Pep" Guardiola Sala]Exakt som du säger, vi har munir. Vietto är bara 539 ggr bättre än munir. [/QUOTE] Baserat på vad? Pissusla insatser i Atletico? Tillägg; Har inte jämfört Munir o Vietto kvalité, bara att båda är liknande spelartyper. Finns mycket bättre alternativ på marknaden än Vietto
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-15 12:27
@Liunil Masse:


Exakt som du säger, vi har munir. Vietto är bara 539 ggr bättre än munir.
Barcelona Liunil Masse
2016-06-15 12:16
Vietto kommer bli en megaflopp. Kan någon förklara för mig vad han ska tillföra? Kan inte göra sin gubbe så ytter kan han inte spela för oss. Inte jättesnabb o stark heller, vi har redan Munir, ska vi ha en liknande till?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2016-06-15 12:12
Ett fönster där vi värvar Umtiti
Där vi plockar hem Suarez
Lyckas vi dessutom värva Vietto blir man riktigt glad unga hungriga spelare som alla kan tillföra från början.

Nu fattas bara att Halilovic samt Samper lånas ut.

Samt att vi blir av med alla döingar tex Vermaeln,Douglas,Adriano så börjar det kännas rätt bra.
Barcelona neymar JR
2016-06-15 11:42
Mascherano Matheiu gillt jag med, men bort med vermaelen och fransmannen får endast agera back-up till Alba. Pique-mascherano-umititi- lemos (?) perfekt uppsättning.
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2016-06-15 11:34
neymar JR

Ja, fast otroligt nog känner jag mig, trots allt, hyfsat ok med Mathieu. Därmed har vi Pique, Mascherano (han måste fan stanna!), Umtiti(?) och Mathieu, vilket ändå känns ok. Vermaelen bör lämna.

Men jag hade inte heller tackat nej till en andra mittback i form av Lemos eller någon annan ung talang som hade fått se och lära några år av Pique och Mascherano :)
Barcelona neymar JR
2016-06-15 10:36
Mascherano Visst hade jag velat ha 2 mittbackar och speciellt ifall mascherano lämnar, men vi fans kan ju inte sikta allt för högt.
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2016-06-15 10:25
neymar JR

Jag håller helt med dig. Umtiti och Vietto känns riktigt bra och spännande.

På högerbacken känns det som att vi kan testa med Vidal och Roberto. Mittfältet känns bra och djupt. Det är bara en mittback och en backup där uppe som verkligen behövs.
Barcelona Mdawg
2016-06-15 10:20
@Zyzz:


Skadad, men förväntas komma tillbaka innan ev. semifinal/final då hans skada är av lättare karaktär.
Barcelona neymar JR
2016-06-15 10:14
Vietto (Atletico): "Barça rumours? After my holidays I will see where I will play next season." [md] Han och en mittback är allt jag begär, dom kommer troligtvis inte kunna landa något bra alls men men.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-06-15 09:54
Aj aj aj att man som 30+ fortfarande kan bete sig som ett barn, Island har absolut inget att skämmas för. Men nu till ironin i det hela. Minns att Madrid posade efter el classico vinsten som att dom hade vunnit la liga. Det roliga är att dom vann med samma spelsätt som Island, eller ja Island var betydligt mer offensiva.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2016-06-15 09:22
@Tiki-Taka:

Fast är det är klar deal? Det känns ju som om ingenting skrivs på förrän efter EM. Ett starkt EM kan ju mycket väl få både spelare och säljande klubb att bryta en muntlig överenskommelse.
Barcelona neymar JR
2016-06-15 08:32
Barcelona will sign only one centre back this summer. They won't sign both Lyon's Samuel Umititi and Las Palmas' Mauricio Lemos . [rac1]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
2016-06-15 04:52
Varför är inte di Maria ens med på bänken?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-06-15 01:48
Joan Laporta spoke to Rac1 about this agreement saying: “They’re signing a deal to save their ass and they couldn’t care less about the honorability of the club.” He evaluated the actions of Bartomeu and Rosell in this case as “undignified” and he assured that the current board shows “a cowardice that is incompatible with continuing at Barça.”

“We have to react to avoid this deal immediately. Neither the prosecution, nor the State’s Attorney can accept this,” Laporta commented.

“We have to study the actions that are required, efficient actions. The no confidence vote is an option, but beyond everything it would require unity among the members.”

For the former president it would be a question of mobilization “in order to stop this barbarity” that has supposed the exoneration of Bartomeu and Rosell “in exchange for Barça’s reputation.” He also considers that the deal is “very sinister”, because no one knows exactly what it contains. “That Barça accepts guilt for something that the people with responsibility did will have to be explained with more details.”
Barcelona Reymar
2016-06-15 01:44
De gör ett mål på två chanser. Sedan spelar de bara försvarsspel. Och så firar de som om de vunnit hela EM eller något. Det är att ha små ambitioner. Därför kommer de inte uppnå något, säger Ronaldo.

Jaha vad hade du tänkt att ett land som har en befolkning 300 000 ska spela för fotboll? Och som dessutom spelar sitt första stora mästerskap, klart som fan att man firar!

Ronaldo är en vidrig och grinig diva som även vägrade att ta i hand med dom isländska spelarna och tacka publiken efter matchen. En liten tönt!
Barcelona Junta Dimision
2016-06-15 00:55
Cameroonians

Tack för dina fantastiska uppdateringar om klubbens nuvarande situation, du är guldvärd!

Sen förstår jag inte hur Bartomeu-sympatisörer här tycker att Laporta ska sitta stilla i båten och inte göra något när KLUBBEN straffas för ett brott som Rosell och Bartomeu genomgått, speciellt efter den häxjakten Rosell & Bartomeu genomförde för att åtala Laporta för ett brott han inte ens gjorde.

Fast de som bryr sig om klubbens värderingar är ju klart och tydligt en minoritet bland alla culés, för så länge vi köper en crack varje sommar så spelar det ingen roll hur klubben sköts, ain't that right?

#Juntadimision
Barcelona Kröjff
2016-06-14 23:45
enkos

Jag jobbar tidigt, har ett tungt tvångsomhändertagande att hantera imorron och har haft hjärtinfarkt, men va´fan mannen lever bara en gång så jag tror jag tar risken.
Annons: