/spanien/barcelona/forum/464.aspx/spanien/barcelona/forum/464.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Santiago Cazorla
2016-06-14 18:41
@Barclasico:


Tror det var förra veckan han sa att Messi var bättre, kanske dags för ålderdomshemmet snart?
Barcelona neymar JR
2016-06-14 18:36
Så Messi är mittfältare nu därav inte den bäste spelaren längre, den idioten som man verkligen har velat kunnat uppskatta gör detta igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-14 18:15
Plattfomen Manofest Blaugrana har tittat igenom stadgarna och kommer att anmäla Bartomeu och styrelsen för dess beslut att ingå pakt med åklagaren i Neymar-caset.

De kommer att i första hand anmäla till klubbens egna disciplinkommitté, men om ärendet inte tas upp där kommer de att gå vidare till ordinära domstolar.

Medlemmar som är intresserade att haka på tåget kan fylla i ett formulär på dess hemsida, och kommer även ha möjlighet att hoppa av tåget under processen om man så vill. Fram till och med torsdag finns möjlighet att lägga sitt namn till listan.

Notera också att det inte kommer bli något extrainsatt möte för generalförsamlingen, utan styrelsens beslut kommer att "ratificeras" först i höst. Fram tills dess kommer det säkerligen att skickas in en och annan stämningsansökan från medlemmar som väljer att gå sin egen väg med ärendet. Däremot kan jag tycka att det är ett bra första steg att gå via disciplinkommittén.
Barcelona Liunil Masse
2016-06-14 18:04
Bara jag som tappat känslan för CL? Jag menar, skit kul att följa en turnering där det fuskas, samma sak med Ballon D'or efter Ronaldos fuskvinst. Real Madrid förstör fotbollen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2016-06-14 17:58
Bollarna med Roma, Wolfsburg o City var inte varma. De var heta !
Så lätt kan de inte lura oss. Vi visste att det fanns korruption högst upp o vi hade rätt. Sanningen kom alldeles för sent och jag väntar fortfarande på ärligare åtgärder. Samma sak med lottningen, ut med sanningen med heder och respekt tack. Vi är inte dumma!
Barcelona Barcelonistas
2016-06-14 17:50
Gabriel - så sant, Roma-Wolfsburg-City, och ett offside mål i finalen. Jag är ingen som tror på slumpen man måste va dum om man tror att detta bara va en slump. Perez stinker korruption, om det finns någon rättvisa så ska man ta bort deras Cl vinst och ge den till dom riktiga vinnarna Atletico!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-06-14 17:37
Pele: "At the moment, the best player in the world is Cristiano Ronaldo. Messi is playing more from midfield, he's an excellent player and passer, but Ronaldo is more forward, the striker." [sportsmail]

Snälla hållkäften bara!
Barcelona Gabriel
2016-06-14 17:33
Barcelonistas Ja, ingen är väl egentligen förvånad eller? Det var alldeles för uppenbart i pr att Perez köpte CL segern till Real Madrid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-06-14 17:22
Gabriel - det visade sig att du hade rätt angående korruption och dom skumma lottningar. Blatter har gått ut och sagt att UEFA haft varma och kalla bollar. Zanetti när han ska plocka bollen som hade Real är väldigt skum...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2016-06-14 16:23
Hur tror ni mittfältet kommer se ut ? Kommer vi köra med iniesta busken rakitic ? Känns som att det är svårt att flytta på någon utav dessa herrar .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-06-14 16:02
[QUOTE=Ribohn Fan]Spanska landslaget spelar ganska exakt likadant som Barca. Försvar och mittfält samma uppställning, skillnad dock att Fagregas ska vara där boll är hela tiden (han skulle vilja ha Busquets plats) och alldrig går i djupled. Anfall Nolito klar bredd på vänster(som Neymar). Morata center roll och Silva kant, men drar sig inåt ( som Messi). Stora skillnaden är kvaliteten på spelarna. I Spanien får Iniesta mer uppmärksamhet, på grund av en målpass, fast än han egentligen spelar bättre i Barca. I Barca får MSN all uppmärksamhet för att dem alltid leverera. [/QUOTE] Vi vet alla Iniestas kvaliteten. jag måste säga att jag håller inte med dig om stt det är MSN som snor strålkastarna. Om du tittar tillbaka de senaste två säsongerna hur Iniesta har spelat kommer du märka att han inte slår de farliga passarna längre. Det är stället Messi som matar in dem stället. Mina funderingar är. Är det Lucho som har bestämt detta? Är det Messi som känner sig mer bekväm att slå dem och det leder till att han gör det trångt för de andra mittfältarna (speciellt Iniestas som kan slå de bollarna minst lika bra)? Iniesta står för ahela sen spanska kreativitet med bravur. Om Barca utnyttjade detta mer skulle vi bli ännu farligare. Men då gäller att mer spelare tar löpningar för att öppna ytor och ge Iniesta alternativ. p.s skriver från mob. Ni får ursäkta med stavfel o.s.v.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2016-06-14 15:34
Blaugrana91

Håller med dig. Ibland är det bättre att bara vara tyst, speciellt när man själva inte varit/är mycket bättre.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Tot el camp!
2016-06-14 15:30
verkar som att rodriguez, vänsterbacken i wolfsburg vill lämna. Kanske något för oss? "Rici has stated that his future is not with us," Allofs told Blick.
Sportchefen verkar ha sagt det officiellt, enda nackdelen är att vi redan har alba som vänsterback men rodriguez kanske funkar som högerback också? Någon som vet mer om honom?
Barcelona Mdawg
2016-06-14 15:19
@enkos:
Argentina ställs mot Venezuela i kvarten (förutsatt att Argentina inte förlorar sista matchen och Chile eller Panama tar igen en målskillnad på 6 resp. 10) Vinnaren mellan USA/Ecuador möter sedan Argentina/Venezuela i semi. I andra slutspels-grenen möts: Peru - Colombia Mexico - Chile/Panama Vägen till final ser verkligen ljus ut för Argentina, gäller nu att ta tillvara på denna chansen. Tål även att tilläggas att domarnivån är också betydligt bättre än så länge i detta Copa, jämfört med i förra turneringen som tillät i princip alla fouls och absolut inte gynnade det spel Argentina spelar. Var lite rädd för att det skulle vara mer likt förra året. Än så länge mycket positivt överraskad med ett Argentina som ser skärpt ut och genomförde än mycket bra och disciplinerad öppningsmatch mot Chile.
Länktips: www.ca2016.com/
Barcelona enkos
2016-06-14 15:02
Mdawg

Vilka ställs Argentina mot i ev semi?
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-14 14:57
Spanska landslaget spelar ganska exakt likadant som Barca. Försvar och mittfält samma uppställning, skillnad dock att Fagregas ska vara där boll är hela tiden (han skulle vilja ha Busquets plats) och alldrig går i djupled. Anfall Nolito klar bredd på vänster(som Neymar). Morata center roll och Silva kant, men drar sig inåt ( som Messi). Stora skillnaden är kvaliteten på spelarna. I Spanien får Iniesta mer uppmärksamhet, på grund av en målpass, fast än han egentligen spelar bättre i Barca. I Barca får MSN all uppmärksamhet för att dem alltid leverera.
Barcelona Mdawg
2016-06-14 14:45
@enkos:
Han genomgår fortfarande behandling för sin skada och därav inte helt återställd. Därför fanns han inte med på avbytarlistan i matchen mot Venezuela och valdes då även att stå över denna rätt betydelselösa match mot Jamaica, då det inte är värt att riskera honom. Synd om vinnarskallen Suarez som verkligen ville in och hjälpa sitt lag, även fast han då inte fått medicinskt klartecken. Men i det stora hela vill jag ändå att Argentina ska gå vinnande ur det hela, för jag unnar både Messi men även Mascherano den stora titeln med landslaget så att de alldeles för nedgrävda kritikerna kan tystas en gång för alla..
Barcelona Reymar
2016-06-14 14:39
Kröjff

Som den ökända Neymar "hater" som du är så håller din tes tyvärr inte, för Iniestas bästa match för säsongen kom mot Sevilla när även Neymar var på plan men inte Suarez. Finns ingen mittfältare som kan göra sin gubbe som Iniesta men allt för ofta väljer han det 'enklare' alternativet.
Barcelona enkos
2016-06-14 14:27
Suarez fanns inte ens på bänken i nattens match. Var han utkastad efter utbrottet mot förbundskapten senast eller ligger annat bakom?
Barcelona Tiki-Taka
2016-06-14 13:51
Hoppas dem köper Umtiti och sen Mustafi...två riktigt bra backar isåfall!
Barcelona Tiki-Taka
2016-06-14 13:51
Hoppas dem köper Umtiti och sen Mustafi...två riktigt bra backar isåfall!
Barcelona DM1982
2016-06-14 13:08
[QUOTE=Neymar N11]Barcelona will try to finalize deal on Lyon centre back Samuel Umtiti (22) this week. Transfer fee could be around 30M. 5-year contract [md] En fråga : Den här summan på 30M, kommer man dela upp den under 5 årstid eller betalar man på en gång. Tack för svar. [/QUOTE] Nu har jag ingen aning om hur det ser ut i det här fallet men ofta brukar det finnas en längre avbetalning på köpet. Knappast fem år men säkert 2-3 år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-06-14 12:43
Kröjff

Neymar?

Visst brukar Neymar ha för sig själv hela högerkanten och ibland komma in i mitten.
Jag syftade mer på när Iniesta slår 10-15 djupledsbollar från mittplan och på fötterna till sina medspelare. Han lägger inte många såna passar i Barca längre.

Du har en poäng att Iniesta spelare mycket djupare ner i plan i Barca om man jämför honom i spanska landslaget. Många inklusive mig har fått intrycket att Iniesta inte kan slå de bollarna längre men det stämmer fan inte. Det är bara titta på honom när han spelar i spanska landslaget. Man hoppas att Lucho ser detta och ger Iniesta friare roll efter EM.

Den andra frågan jag undrar är om Messi är mer på mitt plan nu och detta leder till att Iniesta inte får lika mycket boll att jobba med. När Messi dessutom positionerar sig på mitt plan så blir det jävligt trångt för vår Maestro.

Punkt tre. Varför löper inte Barca spelarna för Iniesta? När man tittar på spanska landslaget är det alltid 4 spelare som springer på djupet. I Barca är det bara Suarez och Neymar. (Messi 3 gånger på säsong senaste 2 säsonger).

Tänker på dessa frågor för att se hur vår spel kan utvecklas nästa säsong.
Barcelona Neymar N11
2016-06-14 12:40
Barcelona will try to finalize deal on Lyon centre back Samuel Umtiti (22) this week. Transfer fee could be around 30M. 5-year contract [md] En fråga : Den här summan på 30M, kommer man dela upp den under 5 årstid eller betalar man på en gång. Tack för svar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-06-14 12:31
Undrar vart Pogba hamnar egentligen, kommer säkerligen att lämna Juve? Andre Gomes ryktas till oss, bra värvning i så fall, eller? Fabinho, Bellerin, Cuadrado, Mariano ryktas alla till oss som högerback, vem är bäst?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-06-14 12:26
Kröjff Deras två löpvägar brukar krocka relativt ofta, samt borde dom bägge hitta ett betydligt bättre samspel. Där skyller jag på neymar, som allt för ofta söker Messi när han brukar ha iniesta i bättre lägen. Som offensivmittfältare har iniesta tappat en del, men när han spelar i xavi i rollen så ser det magnifikt ut. Han har en egenskap man kunde tycka att xavi saknade, 1vs1 spelet. Men nuförtiden behöver vampyren få upp farten först för att börja sina dribblingsräder. Lucho borde upptäcka hans kvalitet bättre speciellt som diregent och inte tvinga upp bollen till MSN. Låt iniesta styra spelet så har vi den kontrollerade mittfältaren vi behöver och Messi slipper droppa ner hela tiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-06-14 12:14
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:
Med risk för att bli beskylld för att skylla på Neymar så som påstådd "hater" , tillåter jag mig själv att upprepa vad jag skrev redan för väldigt länge sedan. Nämligen att tycks mig som att brassen tagit över Iniestas gamla löpvägar i klubblaget och att den senare flyttats ned en nivå av Lucho, både vad gäller utgångposition och nivå på sitt spel, som en direkt konsekvens av "rockaden".
Barcelona neymar JR
2016-06-14 12:05
Laporte kritar på nytt kontrakt, den såg man inte komma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-06-14 11:26
Tystas ner ska det inte göra och det har jag heller aldrig påstått. Det kommer ju tas upp i generalförsamlingen och där kommer medlemmarna säga sitt. Är man emot röstar man emot är man för röstar man för. Det vi inte behöver är när ex-presidenter typ Laporta osv ska gå ut och leka moralens hjälte, till att börja med gör han det säkerligen för egen vinning dessutom skapar det än mer tjafs kring själva klubben och slutligen är Laporta knappast någon ängel i jämförelse heller. Ibland är det bättre att vara tyst. Saken kommer tas upp i generalförsamlingen, det räcker så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2016-06-14 11:16
Hur jävla svårt kan det vara att bara använda en vanlig hederlig tombola som snurrar bollarna och slumpmässigt väljer ut en? Bort med fusket som bara gynnar Real!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: