/spanien/barcelona/forum/4623.aspx/spanien/barcelona/forum/4623.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2014-08-14 14:10
@Bentley King:


Suarez har spelat på högerkanten flera gånger i Liverpool, iaf på pappret har jag sett det ett antal gånger. Och då har spelat riktigt bra där! Och jag tror inte att vi ska dra för stora växlar av dom startelvorna som placeras suarez på högerkanten. Man märker redan nu att Lucho spelar väldigt centrerat, våra yttrar har inte slickat kanten under försäsongen. Och jag tror att vi kommer att spela med neymar och suarez centralt med messi släpandes.

Självklart om Suarez börjar slicka en kant så kommer det att bli en flopp. Men jag tror inte på det, vi kommer att spela centrerat med våra anfallare. Sen får vi inte glömma att vår trio där framme kommer att ha fria tyglar och byta positioner med varandra.
Barcelona Bentley King
2014-08-14 14:02
J.Gamper Jag personligen tror att om de sätter Suarez på högerkanten så kommer han floppa stort! Vi kunde lika gärna behållt Sanchez då. Våran redan offensiva högerkant kommer att bli ännu tunnare defensivt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-08-14 13:51
Om vi skickar Deulofeu ut på lån så kommer vi bara ha 4 anfallare i truppen. Vad händer om Messi och Neymar skadar sig och vi ska möta Bayern borta i CL? Pedro - Suarez - ? Det håller inte... Alltså måste vi köpa Cuadrado, han kan nästan spela överallt och kommer vara en nyttig spelare i truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona J.Gamper
2014-08-14 13:47
I många "possible lineups" placerar de Suarez på kanten. Det skulle ju vara tråkigt ifall det blev så. Hur tror ni att det blir?
Barcelona Neymar11
2014-08-14 13:43
Benatia stannar kvar i Roma försäkrar hans agent. Alla rykten som har uppstått har varit ett spel för galleriet för att få högre lön, med andra ord inget nytt. Hade varit omöjligt att värva Benatia om man inte la ett bud på 50 miljoner € +
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-08-14 13:32
Idag runt 15-tiden så får vi veta vad för beslut CAS har tagit. Förhoppningsvis får han spela redan första matchen. Han kommer att få ett avkortat straff och han kommer garanterat kunna träna med laget, vilket är väldigt viktigt!

Tycker att den här processen har varit väldigt lång och om det visar sig att dom helt och hållet tar bort den delen av straffet som påverkar klubblaget så har helt i onödan fått träna på egen hand i över en månad nu. Tycker att man kanske hade kunnat satt ett tidigare datum och inte sen vänta en vecka med att ta ett beslut, vilket bör gå väldigt snabbt om man är överens om att straffet exempelvis är för hårt.
Barcelona FC Tiki-Taka
2014-08-14 13:32
Fiorentina have told Cuadrado and the clubs interested in him, among which Barcelona, that they want a final deal next week. [marca]

Barcelona LeoMessi
2014-08-14 13:18
@Flavia:


Självklart är det svårt att hävda att tex Kroos är bättre än Khedira när dom inte är i närheten av samma spelartyp. Det är till och med svårt att jämföra Busquets med Khedira, fast dom har liknande uppgifter.

Det där var inte hela inlägget jag skrev, orkar inte riktigt leta upp hela inlägget. Men det jag försökte få fram var att även om Kroos är bättre än Khedira så behövs det senare för att kunna balansera laget på ett bättre sätt. Till exempel: Kroos-Khedira eller Modric-khedira är ett betydligt bättre balanserat lag än Kroos-Modric, eftersom dom kroos och modric är liknande spelartyper och båda ska föra tempot. Dom behöver en städgumma som Khedira.

Sen tror jag att dom flesta är villiga att hålla med om att Kroos antagligen är en bättre spelare än Khedira, men inte nödvändigtvis mer välbehövlig i startelvan.
Barcelona Rambla~
2014-08-14 13:15
@Júnior.:
Till min stora förvåning så skötte sig Deulofeu nästan exemplariskt i Everton under Martinez. Inget gnäll eller gester mot tränaren när han inte fick spela eller blev utbytt. Därför ser jag att han helst går till Evertion för han kan lika gärna bli en strulpelle i en annan klubb. För så oberäknelig är hans personlighet. :P Intressant tanke med Cuadrado som kan täcka upp för både Deulofeu och även för Alves/Montoya. Då kanske de kan acceptera att Dani stannar ännu en säsong.
Barcelona Júnior.
2014-08-14 13:12
Gillar signalerna Lucho förmedlar till truppen. Om spelarna inte presterar så får de inte spela.
Deulofeu behövde ett år till, det var uppenbart. Att låna ut honom i år igen vore det bästa både för honom och för klubben. Hoppas bara att han har tålamod.

Munir i all ära men han är inte redo för att ta över Deulofeu's roll i A-laget. Om Deulofeu nu skulle lånas ut så tror jag att en värvning av Cuadrado är nära. Kanske till och med öppnar för en möjlighet att värva colombianen utan att sälja Alves.
Barcelona Rambla~
2014-08-14 13:06
westinho Jo det var det. Problemet är väl att han inte levde upp till Luchos förväntiningar under försäsongen antar jag. Han så gott som krävde tillbaka både Rafa och Deulo. I den senares fall hade det nog varit bättre med ytterligare en säsong i Everton under Martinez vägledning. Det kommer bara bli jobbigt att skicka iväg honom till Sevilla då de garanterat kommer att gnälla om en köpoption.
Barcelona westinho - Sergio #5
2014-08-14 13:01
By the way.. Var det inte just Lucho som ville ta tillbaka Deulofeu redan nu istället för att låta honom vara kvar 1 år till i Everton? Kunde ju fått stanna kvar hos Roberto Martínez istället.
Barcelona westinho - Sergio #5
2014-08-14 12:56
Grejen är att Deulofeu har spetsegenskaper som få andra har. I Barcelona är det väldigt viktigt att vara en smart spelare, dvs att värdera lägen och ta rätt beslut. Deulofeu saknar detta. I andra klubbar kan han göra succé, men det krävs mer i Barcelona och därför är jag tveksam till honom.

MEN. Han är ung och utvecklingsbar. Jag är för en utlåning av honom då det enligt mig vore det bästa för hans utveckling.
Barcelona B.BOSS
2014-08-14 12:56
Fyfan vilket lag Madrid har. Isco, di Maria, Alonso och Khedira på bänken. Om de inte lyckas sälja någon av de kommer inte vara roliga miner i den klubben. Modric, kroos och James verkar vara givna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-08-14 12:38
Jag vill inte säga för mycket om Deulofeu. Hade stora förhoppningar på honom men nu vet jag inte längre. Celta hade passat honom utmärkt eller ett lag där det krävs av honom det där lilla extra. Villareal till exempel eller Sevilla. Han måste lära sig att jobba hårt OCH inte förlita sig på sin talang bara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-08-14 12:30
[QUOTE=westinho - Sergio #5]Rambla~ Även rac1 skriver att det är troligt att Deulofeu lämnar på lån till Sevilla. Det ligger nog något i det du sa om Munir. Han har fått stort förtroende på försäsongen, såklart då vi saknat flera anfallare, och gjort det bra. Jag tror Lucho hellre ser Munir i A-laget denna säsong än Deulo. [/QUOTE] Det bästa för Deulofeu är att han lämnar på lån igen. Han kommer att få sprla väldigt lite, ser inte ut som Lucho är nöjd med honom. Personligen har jag bara blivit besviken när jag ser honom spela. Han gjorde det bra u Everton men det är annat att prestera i Barcelona. Jag ser inte honom som en spelare för Barcelona, vare sig nu eller senare.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavia
2014-08-14 12:26
@LeoMessi:

Bägge spelarna har helt olika uppgifter på planen, alltså blir det rätt svårt att hävda huruvida om den ene är bättre än den andre...
Barcelona Rambla~
2014-08-14 12:16
westinho

Jag tror inte han ser honom som permanent i a-laget utan snarare kunna kalla upp honom vid behov.


el Flaco

Jag störde mig på tonen i hans artikel. Typ att Fiorentina skulle vara skurken som hindrar Barca från att hämta in den spelare de så desperat behöver. Vad är det för jävla sätt? Fiorentina har väl all rätt i världen att värdera sin spelare precis hur högt de själva anser? Personligen gillar jag när lite mindre klubbar sätter hårt mot hårt när storklubbar kommer instövlande och tror sig kunna hämta in en spelare på deras egna villkor. Jag tänker inte ändra inställning nu bara för att det råkar vara Barca, mitt lag, som är den köpande parten. Antar att du har samma åsikt? Nu menar jag inte att det är Barca som klubb som har beklagat sig på något vis, de har skött det hela snyggt och utan att uttala sig om spelaren offentligt. I det här fallet är det tidningen, som är väldigt pro Rosell och hans junta.
Barcelona westinho - Sergio #5
2014-08-14 12:07
Rambla~ Även rac1 skriver att det är troligt att Deulofeu lämnar på lån till Sevilla. Det ligger nog något i det du sa om Munir. Han har fått stort förtroende på försäsongen, såklart då vi saknat flera anfallare, och gjort det bra. Jag tror Lucho hellre ser Munir i A-laget denna säsong än Deulo.
Barcelona Barclasico
2014-08-14 11:52
Talks on the transfer of Sao Paulo right back Douglas (24) are well-advanced. Flamengo right back Leo (22) is the alternative. [sport]
Barcelona Barclasico
2014-08-14 11:51
Luis Enrique is pressuring Barça to sign Juan Cuadrado, although Dani Alves is staying [lesportiu]
Barcelona el Flaco
2014-08-14 11:23
Rambla/

Ännu märkligare när det är Francesc Perearnau |från MD som skrev artikeln. Även om jag inte delar många av hans åsikter anses han ha bra koll på den politiska maktkampen och de institutionella aspekterna inom klubben.Ska dock tillägga att han är en "regimtrogen" journalist som förr alltid försvarade Rosell och nu gör detsamma med Bartomeu, samtidigt som han smutskastar Laporta. Just so you know. :)
Barcelona Andres Iniesta #24
2014-08-14 11:17
vampiro Det hade verkligen vart något! sen Eto försvan så försvann vår anfalls spets.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona dinho the artist
2014-08-14 11:13
AndreD
***
"Var är han pajasen dinho the artist som alltid snackar skit om grekiska spelare? Vill gärna ha en kommentar från dig"

Ska du seriöst komma krypande efter en lyckad prestation? Gud.

Så vitt jag kommer ihåg drog jag e t t (inte hela tiden) litet skämt om huruvida Sokratis och Samaras hade platsat i Barcelona. Kan du med handen på hjärtat säga att de hade det?

Sokratis värvades in som tredjeval i Dortmund, det vet du likaväl som jag.

Fan, ska vi inte värva Rosenberg snart som ett alternativ att sätta in mot Stoke för att få lite Target?
Barcelona Rambla~
2014-08-14 11:01
MD är ju som vanligt korkade och dåligt pålästa. De kastar skit på Fiorentina för att de är "oresonliga", värderar sin spelare allt för högt då hans kontrakt enligt MD går ut nästa säsong. Barca kommer inte ge vika för deras orimliga krav och bla bla...och Barca har i stort sett uteslutit en värvning. En snabb koll på transfermarkt.de visar tydligt att Cuadrados kontrakt går ut 30.06.2017. Varför inte bara låta bli att skriva pinsamma artiklar utan att kolla upp fakta först? :P
Barcelona -SAMI-
2014-08-14 10:57
Fi fan! Det hade varit grymt.

@Vampíro:

Barcelona Vampíro
2014-08-14 10:55
Låna ut Deulofeu ett år och ta in Eto'o på fri transfer, problem solved.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-08-14 10:32
@westinho - Sergio #5:


Jag läste också det. Tyvärr tror jag inte vi skaffar någon ersättare. Det är så typiskt Barca, de tunnar bara ut truppen och hoppas på att spelare från B ska lösa uppgiften. Vi vet ju hur det brukar bli med det i slutändan.

Muni och Sandro har imponerat mer på Lucho och han tycks tro att de ska kunna täcka upp vid nödfall.

Vadå nödfall? Är de så naiva att de tror de 3 där framme ska klara att spela nästan alla matcher? De behöver ju vila mellan varven och då finns bara Pedro kvar om Deulo ocskå går på lån. Vad händer vid skador? Ska ungupparna Munir och Sandro täcka upp då också?

NAIVT!
Barcelona Neymar11
2014-08-14 10:32
Edit; ber om ursäkt för eventuella stavnings fel, min telefon lever ett eget liv!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-08-14 10:29
Leomessi Bale är ju mer tränad än Ronaldo, därför hänger sig Ronaldo kvar vid sista halmstrån (längden) haha! Ska jag vara ärlig så är Bale den ende som oroar mig i deras trio där fram. Ronaldo är ju enklast att stoppa. Men känns som att Bale verkligen har satsat under sommaren och byggt upp sig rejält. James kommer behöva många år på sig och han måste vara starkt mentalt annars kommer han brytas ner enkelt i Madrid. Och är Ancelotti så dum att han startar med Kroos-modric som sittande mittfältare så tackar jag för det. Innerst inne hoppas jag att dom säljer Khedira och di Maria för då kommer dom indirekt bli ett sämre lag. Inte på pappret kanske men på plan
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: