/spanien/barcelona/forum/4614.aspx/spanien/barcelona/forum/4614.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2014-08-15 12:39
Sanabria till Depor på lån.
Barcelona Gabriel
2014-08-15 12:37
Vampíro

Varför måste Reus vara ett avslutat kapitel? Faktum är att Messi har mycket att leva upp till den här säsongen, och Iniesta är 30 år och kommer också börjar gå ner sig. Reus är 25 år gammal och har flera år av toppfotboll framför sig och kan dessutom användas på båda kanterna i anfallet samt i en Iniesta roll. Det finns definitvt plats för honom i laget.
Barcelona el Flaco
2014-08-15 12:37
Nu när det står klart att Suárez dom inte kortades ner råder det inga tvivel om att vi blev blåsta vid förhandlingsbordet. Kan inte fatta att vi betalade så pass mycket för en spelare som vi inte kommer kunna användas oss av förrän oktober och dessutom när det inte fanns några andra konkurrenter. Real Madrid var förvisso intresserade men de drog sig undan efter att Luis bet Chiellini. Raúl Sanllehi har fått beröm tidigare men nu ställer jag mig tveksam även till honom. Hur är det möjligt att han inte kan få ner priset på anfallaren när han har straffet hängandes över sig och dessutom ens förhandla innan man vet slutdomen från TAS? Pinsamt hur allt har sköts. När det gäller Suárez har jag svårt att känna empati för honom. Visst. han förtjänade inte att bli behandlad som en kriminell av FIFA, men i mina ögon kommer han alltid vara den som fuckade för Uruguay i detta VM. Påstår inte att vi hade vunnit mästerskapet med honom på planen, men att han går och gör det han gjorde i världens finaste turneringen är på gränsen till oförlåtligt. Hela laget tappar fokus efter incidenten och det kändes redan på förhand att Colombia skulle slå ut oss. Och visst, straffet var kanske för hårt (syftar på att han inte fick träna med laget, osv), men han förtjänande knappast att komma hem till Uruguay som en hjälte. Detta där var helt överdrivet. Och nu har alltså Deulofeu lånats ut. Skulle han lånas ut kunde han lika bra ha fortsatt ett år till i Everton där Roberto Martinez hade bra grepp på ynglingen. Får hoppas att Emery gör ett lika bra jobb men det är trots en chansning som Barça inte hade behövt ta. Om Lucho nu är så hardcore med en yngling som Deulo hoppas jag han är lika tuff mot etablerade stjärnor som Piqué och Messi.
Barcelona Rambla~
2014-08-15 12:36
Lite över 900 tröjor sålde Adidas den dagen James presenterades. Snacka om luftslott med de sifforna pressen i Madrid försökte lura i folk.
Barcelona Vampíro
2014-08-15 12:35
Reus är nog ett avslutat kapitel i dagsläget, Barça valde att satsa på Neymar och Suàrez istället. Har väldigt svårt att se honom komma till Barcelona så länge vi har våran trio, tror knappast han är sugen på att rotera lite här och där. Vill inte se ännu ett F4 fiasko.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-08-15 12:30
[QUOTE=Deulofeu]Enligt alla medier har sålde dom ju 350 miljoner tröjor med hans namn ha ha. Han är ung och likt Neymar kommer man faktiskt få tillbaka alla pengar man satsar på honom han är så sjukt stor i Sydamerika inte långt efter Ney faktiskt. Deulo och Suarez har liksom någon var inne på tidigare konkurrerat om samma plats i u-21 och har ofta bytt av varandra. Jag hoppas stenhårt på att Suarez spelar som ensam nummer 10 i Sevilla i två år då kommer han vara en storstjärna som kan ta över lite. [/QUOTE] Det var falska uppgifter, vilket Adidas själva påpekade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-08-15 12:23
Kan verkligen inte släppa dessa Reus rykten till Atletico, it makes no sense. Tidigare i somras när vi bad om hans signatur nekade Dortmund starkt och sade att han inte lämnar denna sommaren. Nu ryktas han alltså lämna för futtiga 27M€. Vart är logiken? Allt förnuft inom mig säger att det här inte kan stämma alls, men samtidigt vet man om att allt kan hända under silly season så det skulle fan inte förvåna mig.

Reus är verkligen min dröm spelare till oss, skulle må riktigt illa om någon annan klubb köper honom.
Barcelona Hetfield
2014-08-15 12:08
Skicka Song till en öde ö. Jag är säker på att han skulle bli bänkad även om han flyttade till en liten ö i Karibien och spelade i deras lokala lag.

Jag vet att man ska stötta spelarna i sitt lag, men jag har verkligen svårt för Song.
Barcelona Messidinho_10
2014-08-15 12:03
Så gött att se Luis Suarez på träningen. Han ser ut o va en riktig kraftpaket ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-08-15 11:58
Andresito

Det var det jag misstänkte, nej självfallet, då är det absolut inte värt det. I bästa fall kanske vi kan låna ut honom till något lag som är villiga att betala hans lön. Vill verkligen inte ha kvar honom.

Förresten, är det bara jag som börjar bli nervös och oroas av dessa starka Reus rykten till Atletico? Vad är det som händer? Ska Atletico av alla lag lyckas köpa Reus och för bara 27M€ +5? Det kan ju för fan bara inte stämma, eller? Vi kan ju verkligen inte bara stå och titta på när det sker. Snälla agera för fan. Panik!
Barcelona Andresito
2014-08-15 11:55
Gabriel

Tyvärr så är det inte så enkelt. Bryter du någons kontrakt innebär det att du betalar kvarvarande lönen som en engångssumma. Det kan funka med spelare som har ett år kvar på kontraktet eller med spelare som tjänar lite.
Det andra alternativet är om Song också vill bryta kontraktet, då kan han gå med på att inte få ut fulla lönen, men just nu har han en bra lön och en bra sittplats på Camp Nous läktare, ingen anledning till att riva sitt kontrakt.
Alternativ 3 är om han bryter mot sitt kontrakt, missar träningar osv, men då ska det gå långt för att man ska kunna riva kontraktet för en mindre summa.

En googling på 'Alex Song salary' säger att han tjänar 75 000£ i veckan. Han har 3 år kvar på kontraktet.
Enkel matte, ungefärliga kostnaden för att bryta Songs kontrakt:
€14,6M eller 134 mkr.
Inte värt i mina ögon :)
Barcelona Vampíro
2014-08-15 11:51
Håller med, släng bort Song så långt det går. En av de sämsta spelarna jag sett i Barça, han lämnade en startplats i PL för att kunna träna med Messi och Iniesta, det säger en del om hans ambitioner. Man skulle kunna tro att de lärt sig att sluta värva förlorare från Arsenal men årets stora mittbacksvärvning blev ju tyvärr deras bänknötare. Fy fan att Barcelona ska behöva värva föravarare från Arsenal och han är inte ens ordinarie.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-08-15 11:41
Är det inte dags att få ut Song från klubben en gång för alla? Jag blir sjukt frustrerad bara jag ser honom på träningsbilderna. Bryr mig snart ärligt talat inte ens om vi får pengar för honom, riv kontraktet bara, det är okej för mig. Vill ingen lägga pengarna för honom denna sommaren så kommer ingen göra det nästa sommar heller (får vi ens lov att sälja spelare då). På det här sättet slipper vi honom åtminstone och behöver inte betala hans lön. Som en sista nödlösning hade jag stöttat det beslutet så länge det inte kommer skatt på att riva någons kontrakt. Är inte helt införstådd i de reglerna.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavia
2014-08-15 11:40
Det finns ingen logik i att Reus övergång till Atletico blir av redan under denna sommar vid närmare eftertanke:

1. Reus agentfirma är en av de mest girigaste i branschen (SportsTotal), Götze och Kroos är där också. Götze och Kroos tjänar mellan 10-12 miljoner euro per år, en spelare av Reus kaliber bör med största sannolikhet få få ännu mer och jag tvivlar Atletico skulle kunna erbjuda tysken en drömlön utan att skapa missnöje i omklädningsrummet.

2. SportsTotal står nära till den tyska nättidningen Bild och kommer läcka detaljer till tidningen före övriga medier och dom, precis som övriga källor, har rapporterat sedan Reus övergång till Dortmund att tyskens utköpsklasul aktiveras under nästa sommaren för 35 eller 25 miljoner euro.

3. Nyligen blev Reus utsedd till vicekapten, funderar starkt på att förnya kontraktet med BVB (han gjorde det inte för att han ville bli frisk först, sånt alla säger), är i barndomsklubben han tillsammans med många av hans gamla vänner btw. Dortmunds VD, Watzke, har deklarerat att Dortmund I-N-T-E tänker låta honom gå under sommaren.

4. Dortmund är börsnoterat vilket innebär då att om BVB får ett erbjudande utan att informera deras aktieägare, kommer de att bli bötfällda.
Barcelona Deulofeu
2014-08-15 11:11
Härliga träningsbilder på Suarez på barcastuff tror Iniesta är speciellt lycklig faktiskt! Någon att slå bollar på som löper i djupled hela tiden och inte snubblar på bollen.

Gillar uttalanden som det av Bravo där han berömmer ödmjukheten hod spelarna i laget som vunnit allt.

Han verkar ha en riktigt skön karaktär och är en perfekt backup så länge Ter Stegen är tänkt som etta gillar jag att ha Bravo där precis bakom!

Barcelona Deulofeu
2014-08-15 11:08
Enligt alla medier har sålde dom ju 350 miljoner tröjor med hans namn ha ha.

Han är ung och likt Neymar kommer man faktiskt få tillbaka alla pengar man satsar på honom han är så sjukt stor i Sydamerika inte långt efter Ney faktiskt.

Deulo och Suarez har liksom någon var inne på tidigare konkurrerat om samma plats i u-21 och har ofta bytt av varandra.

Jag hoppas stenhårt på att Suarez spelar som ensam nummer 10 i Sevilla i två år då kommer han vara en storstjärna som kan ta över lite.

Tiki-Taka
2014-08-15 11:00
Sevilla will pay the complete salary of Gerard Deulofeu this season. The winger joins Sevilla on a one-year loan without buy option. [cope] Lite positivt att Sevilla står för hela lönen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-08-15 10:57
Deulofeu Vinnare när man lägger 80 miljoner €+ på James? Det dom på goal glömmer är att real måste sälja spelare som di Maria och khedira. Dom kommer ha isco som kommer att bli tjurig (den antimadridtista som han nu är) Och kan lova att Ramos nedgång börjar nu likt pique. Efter några triumfer så blir dom mätta och nu har han vunnit allt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2014-08-15 10:38
Det verkar som om vi kommer få transferstraff helt klart de flesta gör ju allt för att stoppa oss.

Jag kan då förstå utlåningen av Deu om det är så att han får komma tillbaka efter ett år till oss.

Då kan han ju bli ett nyförvärv utan att värvas så att säga han blir ju knappast sämre av ett lån men han gjorde ju bla mål mot Arsenal i PL i under ett kort inhopp.Jag hade gärna sett honom kvar speciellt efter domen som sagt.

Får vi sälja spelare nästa år? Annars borde vi verkligen göra oss av med Song bla

Vi kan alltså kanske få tillbaka både Tello och Deulo nästa år på lån.

Läste just goals artikel om sommarens vinnare och förlorare i transferfönstret vinnare Madrid förlorare vi.

Alla verkar tro att Madrid kommer vinna la liga med tio poäng!

Med tanke på hur konstiga värvningar vi gjort ser jag bara Rakitic och Ter Stegen samt Suarez som tar sig in i vår startelva.

Tror både Montoya och Bartra äntligen kommer fylla ut kostymen i år!

Barcelona Zyzz
2014-08-15 10:35
Hade varit väldigt kul att få se Suarez få lite speltid på måndag så man slipper vänta till slutet av oktober innan man får se honom i Barcatröjan. Vad tror ni? Får han spela på måndag eller inte?
Barcelona Blaugrana91
2014-08-15 10:07
Tror någon på allvar att Reus skulle gå till Atletico... För det första hans utköpsklausul börjar inte gälla förrens nästa år. För det andra, skulle Dortmund sälja honom denna sommar så accepterar dem knappat ett skambud på €27M... Priset hade legat på långt över €40M vilket är pengar Atletico inte har. För det tredje, i princip hela världens största klubbar är intresserade av Reus och ni tror han skulle välja Atletico när dem knappt är bättre än Dortmund... Nej det lär verkligen inte hända. Dessutom har Dortmund sagt att han inte lämnar den här sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-08-15 10:06
@Deulofeu:

För att ingen, typ nånsin, som värvats för att spela ett år i b-laget och sedan flyttats upp har lyckats. Du kommer inte hitta ett enda exempel. Bara många misslyckaden. Halilovic kan bli den förste!
Barcelona Deulofeu
2014-08-15 10:04
Douglas har 68 på fifa Alves 84 bara en sådan sak...

Skämt åsido men varför inte göra som Halilovic alltså köpa en spelare runt 18-19 som får ett år i b-laget samtidigt som Alves stannar?

I b-laget är det vår svagaste position då personliga favoriten Godswill är skadad.

Jag tror Enrique kommer ge rejält med speltid åt Munir,Samper och Halilovic redan i år det kan bli kul iaf.
Barcelona LittleLionel
2014-08-15 09:52
Cuadrado till Barca så är det här det bästa transferfönstret någonsin!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LittleLionel
2014-08-15 09:52
Cuadrado till Barca så är det här det bästa transferfönstret någonsin!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2014-08-15 09:49
Jag tror att iom utlåning av delu kommer vi att köpa någon .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2014-08-15 09:49
Jag tror att iom utlåning av delu kommer vi att köpa någon .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-08-15 09:41
Kan ärligt säga att jag inte sett en enda match med Douglas så jag har sjukt svårt att uttala mig. Som det verkar så tycker folk han suger riktigt hårt, men det finns ju också skribenter som är försiktigt positiva till en värvning (beroende på priset såklart).

Nä, jag kan helt enkelt inte ha någon åsikt i den här frågan. Förutom att det då såklart finns en uppsjö med bättre högerbackar där ute... Men de ska ju vara tillgängliga också.
Barcelona Rambla~
2014-08-15 09:39
Barca kan ju inte bara sitta och titta på när Atlético värvar Reus för det vrakpriset utan någon som helst strid. Speciellt inte nu när de skickat iväg Deulofeu på lån, tidigare Tello och samtidigt nyss fått reda på att Suarez fortsättningsvis är avstängd till slutet av oktober. I så fall styr de klubben lika illa som Gaspart en gång gjorde. Skillnaden är att han åtminstone älskade klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-08-15 09:31
@Blaugrana91:

Men kom igen. Douglas har varit ordinarie i Sao Paolo i tre säsonger. Skulle han plötsligt finna sig i att spela i segundan med barcaknattar? Knappast!
Annons: