/spanien/barcelona/forum/4604.aspx/spanien/barcelona/forum/4604.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
10/7/2014 20:53
@Andresito:


MD och Sport vet ju om våra transfers innan Zubi själv fattat vad som händer.. nä men skämt åsido så är har väl Rosell-juntan en överenskommelse med den katalanska median att de får veta allt som sker i klubben i utbyte att de slipper kritik? Det är vad jag tror i alla fall.. :)
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
10/7/2014 20:39
Skulle vi spela i L1 skulle det vara hur tråkigt som helst! Tänk er alla känslor man har för Barca och la liga, de försvinner typ som ingenting pga att man spelar i en annan liga...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
10/7/2014 19:55
@BernaMessi.BOSS:


Dock är sannolikheten låg att vår styrelse har förmågan att planera och organisera det sånt långt fram i tiden.

Om det nu finns något klart så är det endast muntligt, det är otillåtet att Reus är 'låst' till Barca kommande transferfönster. Får han ett saftigt bud från Bayern kan han gå dit om han vill.
Enda alternativet vore om Barca och Dortmund var överens om detta och att han är på lån just nu men ägs av Barca. Som sagt, en sån affär är näst intill omöjlig att göra under radarn, speciellt med Zubi i spetsen.
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
10/7/2014 18:58
wallmannen Ändå är det just politiken som sätter stopp för tusentals idrottare i olika länder som exempelvis Kosovo. Politik är förbjudet, men bara när det passar Fifa...
Barcelona wallmannen
10/7/2014 18:56
Fast brukar inte FIFA vara rätt hårda med att politiker inte ska lägga sig i fotbollsförbundens angelägenheter?
Barcelona B-Guden
10/7/2014 18:48
@LeoMessi:


Spanska Fotbollsförbundet skulle lätt gå med på det, frågan är om staten skulle göra det
Barcelona ( Xaviesta )
10/7/2014 18:33
Rodriiguees Jag har svårt att tro på det som anledningen. Att ha svårt att få ut något av sin nya roll inledningsvis kan jag jag väl köpa men samtidigt märks det av i hans spel utan boll om det nu tvunget ska märkas av. Hans rörelsemönster är nytt, när ska han hänga med upp och när ska han stanna närmare Busquets om Rakitic fyller på i anfallet osv. Men nu är det hans tekniska kvaliteer som har svikit honom mest i år, tex enkla bollmottagningar och korta passningar, och då har jag svårt att tro att det enbart beror på en ny roll. Notera även att Iniesta visade prov på stundtals avigt spel redan förra säsongen innan Rakitic ens hamnade på kartan och du får än mer skäl att ta artikeln med en nypa salt :) Men du har rätt, tiden får utvisa helt enkelt. Personligen tror jag att han får upp flåset i dom närmsta matcherna som följer då det är trots allt Don Andres vi snackar om.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
10/7/2014 18:03
Vampiro Fy fan om det sker... Hoppas att Barcelona kan spela i spanska ligan ändå! Tror Spanien skulle gå med på det då Barcelona skulle vara en stor förlust
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rodriiguees
10/7/2014 17:57
Xaviesta

Hmm, mycket möjligt...
Den dåliga formen kanske är pga den nya rollen då han kanske inte känner sig tillräckligt bekväm ännu?

Tiden lär utvisa...
Barcelona Vampíro
10/7/2014 17:51
Barcelona have examined options for in case Catalonia becomes independent. FRA federation have been sounded out about joining Ligue 1. [md] Barça i Ligue Öh? Fy fan...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
10/7/2014 17:24
Rodriiguees Den artikeln förklarar bara Iniesta nya roll jämte Rakitic, inget annat. Iniestas form är det som lämnar mycket mer att önska hittills för mig. Hans kortpassningsspel har varit undermålig, inte bara med Iniesta-mått mätt, utan även rent generellt och han har således stått för väldigt många bolltapp senaste tiden. Hans dribblingsraider har inte burit frukt som dom alltid tidigare gjort och han känns helt enkelt ovän med bollen för stunden. Nu får jag det att låta som att han varit direkt usel vilket är långt ifrån sanningen då han fortfarande är yppersta världsklass även om han går ner sig ett par snäpp tillfälligt. Men jag förväntar mig iaf mycket mer av Iniesta än det han visat hittills och jag är övertygad om att vampyren levererar igen mycket snart. Killen som skrev artikeln ville ge skenet av att vara analytisk och korrekt, men det är skillnad på att förklara Andres nya(?) roll i laget och Andres form för tillfället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rodriiguees
10/7/2014 17:04
Mycket bra summerat, eller vad tror ni?
Barcelona B-Guden
10/7/2014 16:22
@Alltid en legend, Puyol .:


Nej vi får inte registrera nya spelare
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
10/7/2014 15:55
Angående transferförbudet. Kan vi signa spelare som är kontraktslösa?
Barcelona BernaMessi.BOSS
10/7/2014 15:49
Enligt länktips är sannolikheten hög att Reus är klar för Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gilgamesh
10/7/2014 15:09
Har inte vi transferförbud? Eller har jag missat något? Varför pratar folk fortfarande transfers?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
10/7/2014 14:59
Haha ivanovic? Tror ni ens att Chelsea ens vill diskutera en sådan transfer? Inte ens chans säger jag, dessutom skulle han bli den dyraste backen i historien. Dyrare än David Luiz. Dessutom så var det många som hade problem med Mathieus ålder och prislapp. Ivanovic är lika gammal och han skulle kosta 3 gånger så mycket. Men det här med ålder och prislapp gäller väl bara spelare man inte vill ha hit, då är det en bra ursäkt. Caceres är ett rimligare alternativ, men juve kommer att vilja ha väldigt bra betalt för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcacat
10/7/2014 14:51
@BarcaLaliga:


Precis men även Martin Caceres är ett alternativ
Barcelona LeoMessi
10/7/2014 14:22
DM1982 Håller med dig, hade faktiskt inte haft något emot om han presenterade den för Liverpool-fansen på något jäkla vänster. Det var ändå för hans insatser i Liverpool som han prisas. Men självklart hade jag inte haft något emot om han fick presentera den i barcelona, för alla vet att man inte prisar laget, utan individen i detta fall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
10/7/2014 14:18
Angående Suarez och Guldskon så tycker jag att det bästa vore om han fick priset i Liverpool. Typ dyka upp och överraska fansen där inför någon match, tror att det vore roligast.

Annars ser jag inget fel i att Suarez uppmärksammas på Camp Nou, det är spelaren som prisas och inte laget. Finns ingen anledning för Barcelona att vara blyga, ära den som äras bör. I det här fallet är det Suarez.
Barcelona LeoMessi
10/7/2014 13:57
Grabbar, det är inte långt kvar tills vi får se Suarez lira i barcatröjan!! Fy fan vad jag längtar! Äntligen kan vi få lite tyngd där framme, en anfallare som inte är klen! Någon mer än jag som tror att så fort suarez kommer att få starta en match så kommer det att stå: "Pedro är öppen för flytt. Han vill få mer speltid".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
10/7/2014 13:53
Gabriel Lägg till att han dessutom delade första platsen för flest assist. Längtar tills vi får se Suarez i Barca tröjan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
10/7/2014 12:30
Klart som fan det är relevant var han spelade. Fotboll är en lagsport, han vann det priset med en annan klubb i en annan liga. Varför ska han 'skryta' med sin skytteligatitel i Barça när den inte har ett dugg med klubben att göra? Det är extremt löjligt och klubben gör helt rätt i att inte lägga fokus på situationen. Säg att Messi flyttar i sommar, ska den nya klubben då be honom kliva ut på arenan med sina priser? Nej han vann de med Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
10/7/2014 12:19
Tänk hur jävla mycket mål Suarez gjorde och tänk på att han dessutom var avstängd i början av säsongen och dessutom inte tog straffarna i Liverpool. Hade han kunnat komma upp i 40-45 ligamål? No doubt!
Tiki-Taka
10/7/2014 11:40
Men guldskon vanns av både suarez och Ronaldo, då båda hamnade på 31 mål!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
10/7/2014 11:30
Vampiro Jämför inte ett individuell pris med en cup-titel, inte riktigt samma grej va? Priset vanns av Suarez, vart han spelade är ganska irrelevant då det är ett individuellt pris. Så varför skulle han inte kunna visa upp det 2 min innan matchstart?! Samtidigt jävlas med Perez & Ronaldo
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
10/7/2014 11:14
[QUOTE=Neymar11]Varför ska man inte kunna hylla honom på camp nou för hans sjuka säsong, och för att han öser in mål. Just därför vi köpte honom, är det inte bättre att visa honom stöd offentligt?! Är det inte bättre att visa upp honom för fansen och påminna dom varför klubben betalde 800 miljoner? [/QUOTE] För att det priset inte har någonting med Barcelona att göra, han vann det med Liverpool. Ska man låta Rakitic kliva ut med förra säsongens Europa League-pokal på Camp Nou också? Suárez fick en presentation på Camp Nou, det är där man "visar upp" honom för fansen. Guldskon är ett pris som vanns av en Liverpoolspelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BarcaLaliga
10/7/2014 11:05
God förmiddag.
En tanke som slog mig denna dag. Med ytterbackarna Alves, Montoya, Alba och Adriano har vi 4 st bra offensiva ytterbackar. På vänsterbacken såg vi hur fint Mathieu kan komplettera och ha den roll Abidal hade. Perfekt.
Men på högerbacken skulle jag gärna se att vi hade samma möjligheter och vänder blicken ut mot England och Chelseas högerback Ivanovic.
Med serben i laget skulle vi få motsvarigheten till Mathieu på högerbacken, som även kan spela mittback.

Hade inte klagat om vi istället för att ta in Vermaelen och Douglas, plockat in den oerhört defensivt skickliga högerbacken som kompletterar som mittback.

Vad är era tankar om det, för hård konkurrens eller en perfekt lösning på Barcelonas defensiva problem?
Barcelona Dill - Busquets!!
10/7/2014 08:55
@FC Tiki-Taka:


Is that so? Så i hans bok där han kallar våra spelare för skolpojkar och beskriver hela omgivningen i klubben som hemsk var också förvrängd, eller?
Barcelona Potosi
10/7/2014 02:22
Vad tror ni?
Annons: