/spanien/barcelona/forum/4603.aspx/spanien/barcelona/forum/4603.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-09-27 10:31
Har samma Fråga med.

Vad har hänt med Iniesta???

Han känns lika loj som Messi var sista två matcher.
Äter de samma mat??
Barcelona B-Guden
2014-09-27 10:19
Tycker vi ska sluta fokusera på douglas, vi borde istället fundera på vad som hänt med Iniesta, Ser gärna att Xavi eller Rafinha startar före honom nu ett tag han har varit dålig, är rädd för att få en tackling osv.

Sen Pedro jag fattar inte, Munir, Sandro, Adama, eller vem fan som helst från b-laget till Juveni a kan göra det bättre eller iallafall lika bra/dåligt
Barcelona BernaMessi.BOSS
2014-09-27 09:34
A juste! Fy vad de skämde utill oss.

@fc__Barça:

Barcelona fc__Barça
2014-09-27 02:45
BernaMessi. Boss Har för mig att det var Sociedad borta när Tata startade med Song m.fl.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BernaMessi.BOSS
2014-09-27 02:36
Douglas start på bortaplan gav mig Tata vibbar. Jag minns inte vilken svår bortamatch det var som Tata gick in i med Hawaii takter. Vad jag minns är att vi förlorade den matchen, lol.
Tiki-Taka
2014-09-27 02:04
Gäller endast spelare! Hoppas han ersätter sopan zubi!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2014-09-27 01:02
[QUOTE=1.70-ligan ]@barcastuff: Sevilla sports director Monchi (46) is considering to leave. Barcelona would be his first option. Tottenham tried to sign him this year [md] Det där vore något! Men zubi sitter säkert [/QUOTE] Jag antar att transferbanen enbart gäller spelare?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BernaMessi.BOSS
2014-09-27 00:26
"@barcastuff: Sevilla sports director Monchi (46) is considering to leave. Barcelona would be his first option. Tottenham tried to sign him this year [md]" Kom till Barca Monchi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-09-27 00:15
Hade varit bra för klubben att ta in någon utanför klubben. Med andra värderingar och en annan syn på fotbollen Han har gjort ett monster jobb med Sevilla och är en av dom stora anledningar till deras triumfer. Där har vi någon som hittar spelare innan dom får världsstatus
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2014-09-26 23:04
@1.70-ligan :


Det hade varit en riktigt stjärnvärvning. Läste förut att han flyttade bara till London för att lära språket bättre och uppleva en ny kultur.
En av nyckelpersonerna till att Sevilla vann UEFA x2, Supercupen, Copa del Rey med mera.
Barcelona Canaletes
2014-09-26 22:44
Nolito avgör för Celta borta mot Elche i 90:e

Landslaget kallar snart!
Barcelona LeoMessi
2014-09-26 22:23
AndreD Då kan han värva talanger eftersom dom bästa offensiva spelarna spelar där, då borde även dom bästa offensiva talangerna finnas där. Sen glömmer han att nämna att alla dom bästa offensiva spelarna har dom tagit från Spanien.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan
2014-09-26 22:07
@barcastuff: Sevilla sports director Monchi (46) is considering to leave. Barcelona would be his first option. Tottenham tried to sign him this year [md] Det där vore något! Men zubi sitter säkert
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-09-26 21:05
@WhiteScar:

Ändå är de spanska lagen överlägset bättre.
WhiteScar
2014-09-26 20:54
Väldigt, väldigt sant uttalande från Arsene Wenger faktiskt: "I princip alla de bästa offensiva spelarna i Europa spelar här [Premier Leauge]"
Barcelona LeoMessi
2014-09-26 19:17
@A good coach is everything!:


Hade inte Roma svårt att hålla nollan när Lucho tränade dom? Var det inte så att det var det vi fruktade när han fick jobbet som barcelonas tränare? Visade sig att han faktiskt kan få spelarna att försvara, offensiven kommer ska du se.
Barcelona Bentley King
2014-09-26 19:17
Finns det någon som kollar på Juvenil-A matchen som vet vem det är som bär nr 11? Herre Gud vad duktig han är!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2014-09-26 19:09
Stream till ynglingarnas match
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2014-09-26 18:48
Douglas är ett skämt är så trött på värvningar som inte är bättre än spelare från b- laget. Hur bra LE må tycka Douglas är så kan han inte starta en sån svår borta match! Vi hade en helt död kant det va ett utav anledningarna till varför Rakitic inte kom till rätta.. Sen är Montoya tusen gånger bättre än Douglas. Jag har snackat mycket skit om Roberto och andra unga men Montoya litar jag starkt på. Litar mer på Montoya en Batra om jag ska va ärlig! Med de sagt så ska jag sluta vara bitter. MEN.Nej jag litar inte på LE. Främst på grund av att jag har en polare som är en djup Roma supporter och han är så jävla glad över att LE stack!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-09-26 18:46
@viccc:


Inte helt ovanligt att spelare äter skräpmat efter match.
Barcelona barca show
2014-09-26 18:32
jag har inte skrivit på ett tag men nu jävlar. Vad är det med er "allihop". Vi har spelat flera matcher två av de har inte varit bra cl och malaga men tappat två poäng av samtliga matcher. Jag är långt ifrån tveksam över laget vi kommer ha rörelse varierat spel och ösa på mål då och då. Jag tror på lucho och det bör ni också göra nu. Ni har totalt sågat laget och tränaren efter man match vi tappat poäng menar ni veekligen allvar. de är inga robotar och vi kommer tappa fler poäng säkert men det händer. Jag vill även säga att det inte är så lätt att prestera på högsta grad direkt vi har ett par nya spelare och tränare. Ja lucho kan vår spelsätt osv men spelarna har aldrig haft honom och han har säkert ett viss sätt att coacha som de inte är vana med. Men det kommer lite tålamod och då kommer många utav er äta upp era ord för barca kommer storma allt och alla i år. De.som är besvikna på pffensiven bör lugna er. Vi fixar botten och sen taket inte taket sen botten eftersom det har vsrit vår nackdel sedan pep gick att ingen tänker på försvaret och bara anfall. sen har messi samma roll som förr men har lite motgång som kommer fixas snart och de är bara bra att vi fördelar målgörarna än att vara.allt för beroende utav just messi. Vi är på väg mot något enormt igen wait and see. Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-26 16:54
Jag förstod aldrig värvningen av Douglas om jag ska vara ärlig. Vad var tanken? Jag vill inte trasha honom eftersom han själv verkar förvånad över att ha blivit värvad. Han kan inte vara tänkt som Alves ersättare för den kvalitén besitter han inte! Är det tänkt att montoya ska ta över och att Douglas ska vara hans reserv? För i sådana fall så är det dags att ge montoya chansen! Stundtals så visar han upp väldigt fint spel för att i nästa nästan göra självmål när han passar hem. Detta är för att han får spela med en månads mellanrum och om han ska visa upp den fina kvalitén han faktiskt gör så behöver han speltid för att kunna komma in ordentligt och inte göra dessa juniormisstag.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-09-26 15:58
Barcelona's performance vs Malaga proved why Cuadrado wasn't a luxury, but a necessary signing and why Lucho wanted him so much. (rafaelh117)

Han har så rätt, Cuadrado var det sista pusslet i detta lagbygge, så jävla synd att han inte värvades. Istället värvades Douglas -.-
Barcelona Barclasico
2014-09-26 15:54
Sergi Roberto har förlängt sitt kontrakt till 20(fucking)19!

Ett stort jävla fet parasit booomb skämt! ush!
Tiki-Taka
2014-09-26 15:51
En 5-0 seger mot Granada och sen är allt fri och fröjd! LE kommer hyllas som världens bästa tränare och Barcelona som det bästa laget i Europa just nu. Ni kommer hylla vår galna offensiv. Herregud, efter ett oavgjort resultat mot ett erkänt bra hemmalag som Malaga, så har många av er överdrivit i sina analyser. TA DE LUGNT!
Barcelona LeoMessi
2014-09-26 15:50
Neymar11 Haha jag antar att dom lärde sig av det misstaget xD Vi har gjort matcher onödigt spännande så där haha! För när vi väl slår av takten och motståndaren gör mål så blir vi helt panikslagna haha
Postat via SvenskaFans-appen
viccc
2014-09-26 15:48
Det är med pizzorna stod på sport.es igår. Tror dem har tagit bort det nu, klubben skäms väll att alla spelarna dricker cola och pizza innan match.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-09-26 15:42
Vad många av er glömmer är under Pep-eran hade vi klass spelare bredvid Messi.

Xavi, iniesta i sina bästa dar. Henry, Eto, David Villa och en kille som hete Pedro (Jag minns knappast honom).

Inte nog att vi hade de spelarna som satte skräck i varje motståndare så hade vi en jävla rörelse på laget också. Det var ingen som stod på samma plats. Så fort en spelare passade bollen sprang han iväg och öppnade ytor för den andra eller de andra. Idag är alla nästa statistiska. Som motståndare behöver du inte ens förflytta dig en halv meter för att försvara emot Barca. Malaga hade exakt samma spel som Apoel hade för någon vecka sen.

De enda spelarna som springer rätt hittills är Munir, Sandro och Neymar. Problemet de stöter på visa matcher är när de vill ta en ny ytan så står 2-3 spelare redan där och bara väntar och väntar. De blir de också låsta.

Jag tycker att det är bra att defensiven sitter på plats. Nu får de jobba på offensiven också så som de har jobbat på defensiven. Jag hoppas att Rakitic vågar spela sitt spel och inte behöva känna sig tvungen att passa till anda när han se ett läge men då gäller det att spelarna tar rätta löpningar med.

Utan rörelse och farliga löpningar, ingen hotande eller målgörande passningar kommer komma från varken Rakitic eller Messi.

Och vad har hänt med iniesta grabbar??
Jag känner inte igen honom eller är det för att ingen hotar på djupet??

Barcelona Neymar11
2014-09-26 15:40
Leomessi Ungefär som Madrid mot Sociedad?xD Tänk så många skador vi har undvikit just på det sättet. Visst det är oerhört tråkigt att titta på, men det största problemet då var att tränarna gjorde aldrog byten. Kunde dröja till den 85 minuten att göra första bytet när vi ledde med 2-0 Lucho gör sina byten tidigt in på matcherna, och snart kommer det börja lossna offensivt med
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-26 15:33
Vi får även inte att glömma att när vi väl har en tvåmålsledning i minut 50-60 så brukar vi slå av takten totalt och bara spela av matchen. Vi spelar mer säkert då och då blir det inte lika många mål som det hade kunnat bli. Även om jag förstår varför dom gör det så tycker jag att det är riktigt jävla tråkigt att behöva skåda! Jag vill att Barca blir mer som Madrid är i det avseendet! Dom skiter fullständigt i om dom leder med 5-0 i halvlek, dom satsar på fem mål till i nästa.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: