/spanien/barcelona/forum/4602.aspx/spanien/barcelona/forum/4602.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-22 23:07
KarmaIsAKaranka

Är nyfiken gällande val av spelare. Om klubben får bra bud på Pedro och Alexis och bägge lämnar, vilka hade du velat fylla tomrummen eller anser du att det räcker med Deulofeu?
:P

Gabriel
Där såg jag kommentarerna, hade mobilen på och i all hast såg scrollade jag inte ner innan jag ställde frågan. Aja vem det än är hoppas jag att det är någon som fungerar som en hjälpande mentor till vår nya unga målvakt :P
Barcelona Gabriel
2014-05-22 23:01
Är det verkligen ens på fullaste allvar en diskussion kring Ter Stegens pris? 12M€ för en av Europas mest lovande målvakter är ett jävla kap ska ni veta. Förutom oss så vart även Juventus och Arsenal bland annat intresserade. Vad ska vi då göra? Vänta ut hans kontrakt och riskera att någon annan klubb snappar upp honom innan oss? Nej, den här ledningen har inte gjort mycket rätt men den här gången fick dem till det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
2014-05-22 22:55
@KarmaIsAKaranka:


Varför ska du alltid nämna Sanchez så fort någon nämner Pedro? Du är verkligen besatt av killen alltså
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-22 22:52
@haeger:
Pedro kan inte längre. Alexis har aldrig kunnat. Varsågod.
Barcelona ( Xaviesta )
2014-05-22 22:49
Gio Style Den diskussionen är inte riktigt över än, själv väntar jag fortfarande på att Lion24 ska dyka upp och förklara för oss hur pass mycket sämre Alexis är i spelet "UTAN BOLL". Alltså i spelet utan boll. Och även att det inte är något fel i att "uppgradera" oss på den positionen. Alltså uppgradera oss ;) Nä, men skämt åsido så finns det många sköna typer härinne och alla har rätten till sina åsikter och egentligen har väl ingen mer rätt än den andre då denna frågan är så subjektiv så det skiter om det. Nej, dags att pensionera den här diskussionen, om möjligt begrava den helt allra helst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona haeger
2014-05-22 22:47
Rambla

"Självklart ser han ut att vara värdelös när resten av laget är medelmåttigt."

Pedro kan varken avsluta eller gå förbi sin gubbe längre, och är det tack vare hans medspelare? Njaa tveksamt. :P

Som Neymar11 är inne på, vi vill ha spelare som kan vara bra när de andra underpresterar, inte bara ha spelare som är bra när alla andra är det och hela spelet går felfritt, det skulle aldrig hålla.
Jeffson
2014-05-22 22:41
Jag tycker faktiskt att 12 miljoner för Ter Stegen är ett bra pris oavsett om han hade ett år kvar på kontraktet eller ej. Jag har aldrig riktigt fattat grejen med att det alltidska vara så billigtbara för att det är ett år kvar. Spelaren blir ju knappast en sämre spelare för det och klubben behöver ju inte en målvakt mindre för det heller. Och 12 miljoner för en målvakt som vi kan ha i 12-14 år framåt, knappast något man kommer man kommer gräma sig över år 2026.

Sen fattar jag grejen med att man kan få honom gratis om ett år. Men hade man verkligen det? Hade inte något annat lag knipit honom i år? Och hur skulle vi annars lösa målvaktsproblemet nästkommande säsong? Nej, 12 miljoner är billigt och bra. Enligt mig.
Barcelona Krabban94
2014-05-22 22:31
Caballero eller Navas ingen skillnad för lig, två otroligt bra målvakter. Caballero kanske bätter alt då han är lite äldre han kansk "accepterar" bänken... Navas är en målvakt som hade slagit in sig i vilket topplag som helst nästan om man frågar mig..
Barcelona Gio Style
2014-05-22 22:29
Nu jävlar ska jag ge mig in i diskussionen! Är ni dumma i huvudet eller har ni inte fattat att ... Nerå, skämt åsidi :) att ni fortfarande orkar.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-22 22:10
@Capitan \(^.^)/:


Tackar! Uppskattas. Visst kan jag undvika pajkastning och vara vårdad i språket. Kan dock inte neka att jag har en förkärlek till att röra om i grytan och överdosera med svart humor (förnedrande humor i vissa fall) i syfte att lyfta fram en poäng. ^^
Neymar11
2014-05-22 22:08
Rambla~ Håller med dig i stora delar, men nu var du lite naiv. Ska han vara kvar ska han väl prestera själv? Även om laget är dåligt så ska han göra sitt. Om pedro endast kan prestera när alla 9 andra gör det så är det väl inget att ha kvar under dessa "tuffa" tider? Visst bänkspelare, men borde vi inte vilja ha en som presterar när laget går dåligt och kan ändra på matchbilden? Som du säger han är bra när allt går bra, men det gör det inte nu! Jag själv vill ha bort bägge, men förstår om klubben vill ha kvar honom. Då det är lättare att skicka bort Sanchez
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-22 22:04
Jag tror inte klubben går efter Willy C. Snarare lutar det mot Keylor Navas i Levante.

Barcelona are at the moment the first option of Levante goalkeeper Keylor Navas (27), who is expected to leave this summer. [cope]
Neymar11
2014-05-22 22:01
westinho - Sergio #16 Forumet under en pedro vs Alexis diskussionen. Är som rivaliteten mellan crips and bloods (blått&rött slumpen)? Haha Diskussionerna är ju okej att ha, men det som inte är okej att man måste håna den man vill ha bort istället för att enbart hylla den man vill ha kvar. Sen finns det väl inget att diskutera då det ser ut som att Alexis lämnar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-05-22 21:56
Finns ingen bättre spelare att ha i truppen än Pedro. Han ska ingenstans, vi vet hur bra han kan vara. Och om han inte levererar får han sitta på bänken helt enkelt. Han är inte den som tjurar, utan han ger 100 procent om han blir inbytt.
Älskar denna spelare. En förebild för mig som spelare.

Denna Alexis vs Pedro-diskussion har pågått hela säsongen. Tröttnar ni aldrig? KarmaIsKaranka jag tror alla är väl medvetna om vad du tycker i frågan, du behöver inte fortsätta älta samma sak dag ut och dag in. Det är så tråkigt att gå in och läsa samma diskussion varje dag.

Vissa tycker Pedro andra tycker Alexis, låt folk tycka som de vill.
Barcelona Rambla~
2014-05-22 21:47
Det verkar som om vissa här har missuppfattat det här med Alexis till Juve. De vill knappt lägga €20m för Alexis utan att inkludera Llorente. Varför tror ni då att de skulle inkludera Llorente och dessutom betala 20m? Nej, Llorente värderar de till minst 15m skulle jag tippa. Släpper de Llorente mot Alexis tror de på fullaste allvar att de ska komma undan med att betala 2-3m i mellanskillnad.

Jag begriper inte hur ni kan underskatta Pedro som vissa här gör. Har ni glömt hur jävla bra han kan vara? Pedro i ett fungerande lag, är en tillgång för vilket lag som helst i världen. Självklart ser han ut att vara värdelös när resten av laget är medelmåttigt.
Barcelona Gabriel
2014-05-22 21:37
Ride Haha, läste ett par citat här inne förut från Willy som ngn hade klistrat in. Om du scrollar ner så kan du hitta det, för jag antar att det var Caballero ryktet du syftade på?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-05-22 21:36
Pedro ska absolut inte vara kvar i klubben, han har fått flera chanser men sumpat det varje gång. Pedro för några år sen var grym, men den Pedro vi ser idag håller inte för Barca, tyvärr. Sanchez har visat framfötterna betydligt mer, så om någon av dem ska säljas så är det Pedro.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2014-05-22 21:32
Enrique är duktig på snacka hoppas han visar det också.
Barcelona J.Gamper
2014-05-22 21:31
Tillhör också skaran som föredrar Alexis framför Pedro i dagens Barca. Sälj Alexis ifall man får en bra deal dock..

Sen är jag sjukt trött på klenheten. In med lite fysiska spelare!
Barcelona Mido
2014-05-22 21:20
Behåll Alexis å sälj Pedro
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-22 21:09
@Gabriel:

Har jag missat något?
Dont tease im at a fragile state :s
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-22 21:05
@Leo y Cesc:Du har faktist en bra poäng som många andra kring Pedro och Sanchez, personligen vill jag ha kvar Chilenaren som är en bättre spelare och gjort bättre ifrån sig. Allt har självklart med hur Luis Enrique väljer att spela.

Spännande tider framöver!
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-05-22 21:03
Peshmarga

Pedro har varit värdelös de senaste 3 säsongerna, Tito och tata har bägge två misslyckad med att få honom igång och nu ska plötsligt Lucho få igång honom? Är Lucho Gud eller? Det är bara o inse att Pedro är värdelös i dagens Barca och ju snabbare vi säljer honom desto bättre för honom och oss. Deulofeu & Cuadrado lär bänka honom ändå...

Pedros tid i Barca är över.
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-22 20:58
Äntligen. Nu kommer alla få springa och inga sparka boll och basket längre på träningarna. Luis Enrique: "I like seriousness during training session. Players should be tired when training ends, and motivated to play the next game""
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-05-22 20:51
Man hoppas att dessa rykten inte stämmer om Alexis. För mig är det inte logiskt att sälja en spelare som har haft en fantastiskt säsong när laget har underpresterat, då undrar man hur bra kan det bli nästa säsong för Alexis när vi förhoppningsvis är bättre och mer motiverade i hela truppen? Att vi ska sälja Alexis för 20 milj € plus Lorente som utbyte, då undrar ju man vad Pedro är värd? 2 milj € ? Pedro har varit tyvärr rent ut sagt värdelös och här vill man sälja Alexis? PS. Ni som inte delar samma åsikt börja inte med personliga påhopp, då kan ni skicka ett PM istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-05-22 20:33
Eh skeppa iväg bägge så slipper vi tjafset här inne! Den här diskussionen har vart igång hela säsongen och tycks aldrig ha ett stopp utan tillfälliga pauser Pedro kommer att vara kvar Sanchez kommer att säljas, det är väl mer eller mindre klart. Det vi kan hoppas på är att klubben gör rätt, men det får tiden utvisa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-05-22 20:32
Caballero som andremålvakt? Go, go, go!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Peshmerge - AS9
2014-05-22 20:26
Barca gör största misstaget om dem säljer Pedro. Förstår fan inte vissa här inne som vill få bort honom. Sjukt! Enrique kan få igång Pedro och när Pedro är som bäst, jadu, då slaktar han!

#låtpedrostanna
Barcelona LeoMessi
2014-05-22 20:26
Caballero är en perfekt andremålis! Om vi skulle köpa honom så har vi en så pass bra reserv att man faktiskt utan problem skulle kunna låta honom spela i en CL-final. En av dom mest underskattade målvakterna därute.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-22 20:22
"@barcastuff: Caballero (Malaga): "Barça want experienced keeper? That's what I'm reading, but many have that profile. If they call, we'll think about it"" Jag gillar Caballero han påminner om Pinto i den aspekten att han är äldre och trygg med sig själv och verkar vara en kanon person att ha i laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: