/spanien/barcelona/forum/4601.aspx/spanien/barcelona/forum/4601.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Conejito
2014-08-21 03:37
@Thierry Henry:
Hmm.. Personligen tycker jag att Vaermelen är för dålig för Barca, en bra säsong i arsenal för att sedan drabbas av skadeproblem och agera avbytare? Är det vad barca ska ha? Det är en för stor chansning för en klubb som Barca, och jag tror inte skadorna blir färre och att han blir bättre med åren, tvärtom. En klubb som Barca borde köpa en back som man vet levererar på högsta nivå, eller åtminstone har potential! Något jag varken ser i Mathieu eller Vaemelen. Självklart är det kul att vara optimistisk, men det är så tråkigt att man ska försöka ljuga för sig själv om att Vaermelen och Mathieu håller hög kvalitet och att dom ska klara av att vara säkra backar för Barca i ett och ett halvt år. Jag tror inte alls på det, det är dock bara min åsikt............. Kommmer vi verkligen kunna utmana om trippeln med medelmåttor? Just IDAG, IDAG är ingen av våra backar världsklass jämfört med vad dom andra storklubbarna i världen har, jag ber till gud att värvningsförbudet försvinner, annars kommer det se riktigt illa ut, om inte Bartra blir det alla hoppas på! Det skulle va drömmen!!!!!!!
Barcelona Thierry Henry
2014-08-21 03:25
El conejito//

Vaermelen och Mathieu kanske inte är dom stora namnen många här inne hoppats på. Men båda har hållt en hög nivå i flera år. Vaermelen har tom visat att han håller ren världskass när han är skadefri och i form. Vår backlinje ser bättre ut än på flera år. Det finns större namn där ute men jag tror inte det är så stor skillnad väl på plan. Kommer Vaermelen upp i den nivån ha visa i början av arsenal karriären eller om Mathieu är lika bra som han va i valencia så har vi en bra backlinje. Inte världens bästa. Men mer än tillräckligt så vi kan vinna allt vi ställer upp i.
Barcelona El Conejito
2014-08-21 03:11
Är jag den enda som känner att vi behöver en till mittback mer än allt annat? En pique som bara går neråt, 2 osäkra nyförvärv och en bartra som man inte riktigt vet hur det kommer gå för. Vi har alltså inte en enda stabil mittback, hur fan ska det här gå....
Barcelona Thierry Henry
2014-08-21 02:28
Nej tack till Reus. Vi har redan 3 fantastiska spelare längst fram. Ingen av dom 4 fantastiska fotbollspelarna förtjänar att riskera att hamna på bänken. Det vore oansvarsfullt och nästan rent utav äckligt att köpa Reus. Vi är inte $hitty eller Real som står och staplar fantastiska spelare på hög bara för vår egna girighets skull och ingen annan ska få dom. Låt Reus gå till någon klubb som behöver honom. Vi har redan dom kanske 3 bästa anfallarna i världen. Jag hade isf hellre sett att vi plocka in Balotelli och har honom på bänken. Han har fantastisk potencial och kostar bara drygt 180 miljoner. Kan spela på alla anfalls positionerna. Kan agera target men har även ett helt annat register. En chansing som bi kunnat ha råd med med dom 3 världsspelarna vi redan har längst fram
Barcelona Leo y Cesc
2014-08-21 01:19
Barclasico Hoppas Barca köper honom redan nu och sen låter Dortmund låna honom till nästa år. Hade varit perfekt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-08-21 01:16
@Leo y Cesc:


Hoppas det stämmmer!
Barcelona Leo y Cesc
2014-08-21 01:15
@barcastuff: Borussia Dortmund have offered winger Marco Reus (25) to Barcelona to avoid that the German player joins Bayern Munich. [sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-08-21 00:00
Song alltså, har nog aldrig haft så lite känslor för en Barçaspelare. Har inget med hans prestationer på plan att göra heller då han knappt spelat men jag stör mig nått oerhört på honom. Allt från hans fula kepsar till hans loja attityd, nej släng honom så långt det går.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-08-20 23:57
@Mascherano#14 el Jefecito:
Jag undrar vad Song tänkte med i den situation. Varför skulle Puyol välja honom?
Mascherano#14 el Jefecito
2014-08-20 23:41
Hahahaha på något sätt måste man ändå älska Song! Vad fan trodde han? Seriöst? Trodde han verkligen det? Hahaha han ser så stolt och självgod ut där. Underbar tweet, underbar video och underbart minne.
Barcelona barca_joe
2014-08-20 23:37
Lagets nyaste bild på instagram gjorde mig till en början glad då jag såg att de fick springa. Men sen såg jag att det ser ut som att Messi är i bakgrunden och inte springer... Han behöver det!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2014-08-20 23:27
Å andra sidan, nu när man vet med sig att vi klubben inte kommer att kunna värva under hela 2015 bör det väl inte vara några större problem att använda nästa sommars tidigare planerade transferbudget på 60M(?) och använda det för att göra klart med spelare denna sommar? Nu skulle de förmodligen leda till överpriser oavsett vilken spelare vi köper in, men är inte det bättre än att inte värva någon som helst?
Barcelona B.BOSS
2014-08-20 23:22
[QUOTE=L.A.M Nr 10]B.BOSS Sen är väl inte Zubi någon speciellt duktig affärsman heller. Han är där för sin spelarkarriär i laget, ganska sorgligt då en sportchef är den personen som verkligen ska ha koll på talanger och kvalitetslirare runtom i Europa. Tittar lite på Lille-Porto och portugiserna har som vanligt ett mycket intressant lag med bland annat Óliver Torres, Brahimi och förre Realspelaren Casemiro. Dessutom har de ju som bekant Tello till förfogande. Den jag fastnar för är Ruben Néves, han är alltså född 1997 men spelar i CL-kvalet som om han inte gjort annat de senaste åren. Tekniskt duktig och verkar även ta ett stort ansvar på planen med tanke på åldern. Porto kommer som vanligt att ta några av dessa och utveckla dem för att sedan sälja vidare för stora summor. Smart klubb det där när det gäller affärer. [/QUOTE] Förstår Precis vad du menar. Zubi har ingen vidare koll på fotbollseuropa tills ett fotbolls lag köper upp talangen utvecklar det till ett monster som vi vill köpa för en miljard.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-08-20 23:21
Blaugrana91 Haha, ja men precis. I wouldn't hold my breath om jag vore dig, jag förväntar mig inga stordåd dessa återstående dagarna av silly season. I mina ögon är silly season över, på så sätt slipper jag bli besviken när vi varken ror hem Cuadrado eller Reus sen. Om vi alla ska vara REALISTISKA nu, utan att tänka på möjliga scenarion som att det går att köpa spelarna nu, använda oss av nästa sommars transferbudget och låna ut dem till deras nuvarande klubbar. Tror vi verkligen på det? Tror vi på att nuvarande ledningen klarar av att köpa in Cuadrado och Reus på några dagar? När ALLA klubbar nu vet om Barcelonas sits och vet att man är desperata. Klubbarna kommer knappast sträcka ut en hjälpande hand till oss, om något så kommer dem enbart kräva ännu mer pengar för deras spelare. Klubben visste om det här beslutet gällande transferbanen. Man hade kunnat fiska fram den här köpa-och-låna-ut taktiken tidigare under sommaren när säljande klubbarna inte hade den hållhaken på klubben, nu blir det i princip en omöjlighet. Förhandlingsläget vi har suttit oss själva i kan jämföras med att försöka muta till sig ett A i betyg utav sin mattelärare med en cheeseburgare... Han kommer förvänta sig att du förvandlas till Adriana Lima och att du bjuder hem honom till dig nästa gång du ska hosta VS pyjamas night.... Återigen, som Xavi sa; "Estamos jodidos!"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-08-20 23:12
[QUOTE=Gabriel]Hur pålitlig är denne Rafaelh117? Vem är han ens? [/QUOTE] Rafael är riktigt bra. Folk har det fel om foten. Rafael sprider aldrig rykten. Han kommenterar värvningar precis som vi gör här på forumet och ibland skriver han att det bara är trams. Han var först ut med att sport.es har skrivit att Barca vill ha Reus. Aldrig läst att han själv har påstått något. Han är jätte kunnig och underhållande. Du borde följa honom en vecka och ge honom en chans. Han diskuterar allt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-08-20 23:11
[QUOTE=The Octopus of Badia]Blaugrana91 Det där förstår jag inte alls. Varför är vår vice-sportchef betydligt mer kompetent än vår sportchef? [/QUOTE] Jadu bra fråga. :p
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2014-08-20 23:09
Blaugrana91 Det där förstår jag inte alls. Varför är vår vice-sportchef betydligt mer kompetent än vår sportchef?
Barcelona B.BOSS
2014-08-20 23:07
Lord Song ersätts med Lord Douglas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-08-20 23:06
[QUOTE=Gabriel]The octupos of Badia Tror precis som dig. Cuadrado och Reus, alldeles för stora namn på för kort tid för en pappskalle som Zubi att fixa. Finns inte en chans, blir det någon så blir det Douglas sen har vi handlat klart på 18 månader. Säger som Xavi; "Estamos jodidos!" [/QUOTE] Bara att skicka in Sanhelli som alltid vid större värvningar. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-08-20 23:03
The octupos of Badia Tror precis som dig. Cuadrado och Reus, alldeles för stora namn på för kort tid för en pappskalle som Zubi att fixa. Finns inte en chans, blir det någon så blir det Douglas sen har vi handlat klart på 18 månader. Säger som Xavi; "Estamos jodidos!"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-08-20 22:59
[QUOTE=TRD]Sluta dröm om Reus. Kommer aldrig hända, tyvärr. [/QUOTE] Man kan aldrig säga aldrig när det handlar om en klubb som Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona TRD
2014-08-20 22:58
Sluta dröm om Reus. Kommer aldrig hända, tyvärr.
Barcelona B.BOSS
2014-08-20 22:58
Skillnaden mellan en riktigt Sportchef och en skallig tvättbjörn som Zubi. "@RafaelH117: Valencia signed Benfica's young right back João Cancelo, considered by some the best prospect on his position in Europe. Interesting."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2014-08-20 22:56
@MabastB:


11 spelare, anklaga inte folk för att inte kunna räkna då de räknar rätt!!
1+3+2+1+3+1=11
Barcelona Blaugrana91
2014-08-20 22:53
Sao Paolos president har gått ut och sagt att vi kommer låna ut Douglas nu och han anländer nästa säsong. Talar för att vi fortsätter på samma spår med Cuadrado och Reus iom att vi redan börjat på det spåret.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan
2014-08-20 22:52
Kommer douglas om ett år ändrar jag mig - då kommer en spelare till i sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-08-20 22:50
Jag tror att Douglas och reus blir våra värvningar innan fönstret stänger. Tror tyvärr inte Cuadrado köps in :-(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2014-08-20 22:50
Gabriel

Jag ser på en eventuell värvning av Marco Reus ungefär som dig, då han utan tvekan är min favoritspelare utanför Katalonien, men problemet blir precis som du nämner hur Lucho ska handskas med fyra rena världsstjärnor på endast 3 positioner. Det lär tillslut bottna i hur bra han är på att hantera individuella spelare och få hela laget att dra åt samma håll, och det om något skulle jag vilja påstå är en av Luchos styrkor; ledaregenskaperna.

Att däremot få en sådan stor affär i hamn av den återstående tid av transferfönstret bör ses som en omöjlighet sett till vilka pajasar vi har som ser över våra värvningar. Jag kan inte ens tänka mig att Zubi skulle kunna få Dortmund till förhandlingsbordet oavsett tidsbrist eller inte. Angående Cuadrado-sagan lär det inte heller leda till någon större framgång, speciellt nu när Fiorentina har ännu mindre incitament för att sänka budet när Barca är så extremt desperata för en värvning av colombianen.

Det törs dock att fastslå att en eventuell värvning av Marco Reus eller Cuadrado hade gjort hela vår offensiv, mittfält såväl som anfall, helt komplett i mitt tycke, både sett till spets som bredd. Man hade dessutom kunnat lösa högerbacksproblemet med en värvning av Cuadrado, och även gjort den lagdelen närmre en komplett sådan.

Äh, drömmar lär förbli drömmar!
Barcelona Neymars
2014-08-20 22:48
@barcastuff: Aidar (president Sao Paulo): "Barcelona will buy Douglas and loan him to Sao Paulo for a year. In 2015 he'll then move to Spain." [lancenet]
Barcelona Andres Iniesta #24
2014-08-20 22:47
anledningen till att jag TROR på att det kan gå igenom är just pga bannen. Satsa de två fönstrenas budget redan nu och ro hem dessa lirare. om inte, fine, Deulo återvänder nästa sommar samt Song om han lånas ut(inte för att sist nämnda bidrar med något) tänker mer på bredden där. Samt Munir, och de andra stjärnskotten i B laget. Problemet om vi inte hämtar någon i sommar ligger väll främst på höger backen. Då vi verkar behöva lite nytt blod där, speciellt med tanke på att kontraktet löper ut för Alves nästa sommar...
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: