/spanien/barcelona/forum/4600.aspx/spanien/barcelona/forum/4600.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Liunil Masse
2014-12-14 15:55
Jävlar vilken sinnessjuk målvakt De Gea är. Hoppas bara han inte går till Real i sommar asså...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2014-12-14 15:49
Marcelo Bielsa är den optimala för Barca. Han förespråkar riktig offensiv fotboll och inte en defensiv antifotboll som Capello. Bielsa har varit drömmen enda sedan Pep lämna. Han är fan den tränaren Pep ser upp till, och om Pep ser upp till en då är man en grym tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2014-12-14 15:36
@A good coach is everything!:


Fast det känns ju lite konstigt att dra alla italienska tränare över en kam? Capello är antifotbollens förfader. Jag personligen tycker att han kan vara den mest överhypade tränaren i historien. Dessutom verkar han bli hatad av alla omklädningsrum han är i och det känns som det sista vi behöver.
Barcelona A good coach is everything!
2014-12-14 15:22
@Neymar11:
Vet inte vilka du syftar på när du säger "vi" jag har aldrig velat ha LE hit. Eller om jag säger så här LE är den sist jag ville ha hit. Ville helst ha hit en tränare som inte har något att göra med klubben och som tänker själv.LE verkar tyvärr inte veta vad han vill. Han har en blandning mellan konstigaste laguttagningarna och en dålig ut död taktik. Bänkar spelare visst gör Lucho det, men oftast fel spelare tyvärr. För att du ska förstå, exempel Messi sköt 11 gånger mot Getafe, 7 blev blockerade. Varje gång Messi kom till anfall var det grötig och trångt. Varför Ronaldo gjorde 2 mål trots att han var skit dålig beror på att han kom fri ett antal gånger med fart. Varken Messi eller Suarez blev fria det fick väldigt lite tid på sig att avsluta. Det berodde på den skit taktik LE hade inför matchen som dem flesta inte ville se. Aja smaken är som baken det är iallafall bra att någon är positiv till LE.. Jag gillade faktist inte Tito heller "må han vila i fred" som tränare.
Barcelona Barca Barca
2014-12-14 14:42
Köp Valencia som högerback för i helve**e !!! eller juste vi har Douglas :D In zubi we trust!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-12-14 14:38
Vi fick det vi önska! En tränare som testar nytt, som bänkar spelare och som får dom att springa. Sen är jag så jävla trött på att byta tränare varje säsong och börja om på nytt. Och han är faktiskt den ende som jag känner mig säker på att han vill klubbens bästa exklusive spelarna Jag stöttade Tito hela tiden Jag stöttade Tata så länge han var tränare och jag kommer stötta Lucho. Då det är så jävla enkelt att skylla på tränarna och göra dom till syndabockar Jag skyller på ledningen och vissa spelare!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2014-12-14 14:20
@Neymar11:
Hahaha du gillar verkligen Lucho, eller snarare du ser något LE som är bra. Vill du vara snäll och förklara det för oss andra som blir deprimerande bara av att se hans ansikte. Vill bara påpeka att Tata aldrig hade accepterat Douglas, när man har en Montoya som är 10 gånger bättre..
Barcelona MessiyoyO 10
2014-12-14 14:20
Tror att många har svårt att släppa att Tata eftersom att majoriteten av oss såg någonting nytt i hans sätt att vilja spela fotboll. Det skiljde sig en del från vårt spel under dem senaste åren och det var kanske det vi behövde. En tränare med nya idéer som får spelarna att anstränga sig och träna hårdare för att lyckas anpassa sig efter någonting nytt och möjligtvis bättre. Problemet var ju att han inte fick som han ville. Han fick inte tid att planera spelarköp med tanke på Titos plötsliga bortgång. Även om han hade velat ha någon spelare så hade Zubi gått sin egen väg och gett honom en Douglas.

Lucho kommer inte med något nytt. Det som dock är positivt är att Messi verkar vara med sugen på att spela fotboll i år. Han och Neymar är fantastiska tsm. Men vi alla vet att det inte räcker om inte hela laget fungerar. Det går för långsamt och det är inte lika underhållande. Det måste till en förändring och vi behöver den snabbt. Lucho måste våga mer, annars kommer han inte bli långvarig.
Barcelona A good coach is everything!
2014-12-14 14:17
Hiesenberg // Visst kan man tycka väldigt olika, men varför är det så himla ironiskt att Capello skulle lyckas i Barca? Italeinska tränare har faktist jävla egenskap i att ta fram det bästa ur deras bästa spelare. Det hade gynnat Neymar, Suarez, Messi enormt!! Varför Ronaldo har haft 2 av sin bästa säsonger under Ancelotti är ingen slump. Den italienska tränar skolan vet hur man ska hantera stora stjärnor !! Capello har blivit underskattad dom senaste åren i Ryssland men det är fortfarande en skit bra tränare tycker jag!!
Barcelona Baha - Pep G
2014-12-14 14:08
7 år har det gått och navet i Barca är densamma. Vad som verkligen har förändrats är anfallet år efter år nen inget annat. Hur ska spelare som Pique, Messi och Busken hålla motivationen uppe när de inte ser någon förändring? Rakitic och Mathieu ska förstärka oss och ge oss en annan dimension? De är rotationsspelare i en klubb som Barca högst. Mathieu borde användas och är egentligen en gammal spelare som har det lilla att ge lik Carvalho var för Mourinho i Madrid. Rakitic är Keita typen av en spelare för Barca. Vår högerkant är skit och det dumpas mer skit på i form av Douglas. Vermaelen platsar inte i Arsenal och han ska bilda mittlås med Pique. 62 procent av Getafes anfall kom på Alves sida. Rakitic gör ett bra Keita jobb för att rädda oss där. Xavi och Iniesta är reliker i Barca. De kan nämnas vid legender som Alexander den store och Hannibal. De har varken orken eller ungdomen att lyfta Barca till stjärnorna igen. Vad vi behöver är en rejäl rensning i klubben. Ut med Xavi, Iniesta, Alves, Douglas, Vermaelen och Pedro. In med 2 klass mittfältare, 1 klass back och en till Anfallare, Cuadrado. Hämta tillbaka Denis Suarez och låt han konkurrera tillsammans med Rafinha om mittfältet med de nya mittfältarna. Montoya borde få spela andra fiol bakom en ny högerback och det räcker. Låt Deulofeu få en ärlig chans i klubben och sakta men säkert ta upp Adama. Glömde Samper, han kan spela i A laget redan nu. Om någon av Iniesta och Xavi vill stanna och slåss för att hjälpa laget som Pep gjorde med Eto får de gärna hoppa in då och då. Men lik Eto, Deco och RONALDINHO, Zambrotta med många fler är deras tid i klubben slut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2014-12-14 14:05
Jag satt och tänkte på vilka spelare vi har haft under 2000-talet och tänkte kolla hur alla skulle formera dem bästa spelarna i en elva med spelare från dessa 14 år som har gått. Såhär skulle min elva se ut i alla fall. Valdes Alves - puyol - Marquez - Abidal Xavi. Iniesta Messi. Rivaldo Ronaldinho Eto'o.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2014-12-14 13:30
@A good coach is everything!:


Det kan väl ändå inte finnas en möjlighet att du säger detta utan en oansenligt hög dos ironi!?
Barcelona Neymar11
2014-12-14 13:07
Tata hit och dit, släpp det som har varit. Vad alla ska vara efterkloka nu Nej spelet såg verkligen inte bra ut under Tata heller. Matchbilder som var låst och vi kom inte någonstans. Roligt hur alla nämner Tata med endas en match i näthinnan och det är matchen mot Rayo. När vi fick se lite kontringsfotboll, exakt samma skit gjorde vi med Lucho. Enda skillnaden var slutresultatet Inte under Tito heller, och inte nu under Lucho. Enda skillnaden jag ser nu är att vi iaf skapar chanser, det hade vi oerhört svårt för med tata & Tito Som vissa här inne har nämnt så har vi i stort sett samma lag dom senaste 7 åren. Med några mindre förändringar, och det är alldeles för dåligt. Dem ända som ska hängas är ledningen Vi tvingas spela Alves då dom andra är värdelösa Vi tvingades att spela med pique pga vi hade inga andra val Mascherano har tvingats spela mittback utav samma anledningar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2014-12-14 13:06
Finns minst sex tränare där ute som hade gjort det ett bättre jobb än Lucho.. Min favorit är Capello vist han har höga lönekrav men Capello älskar att jobba med stora klubbar. Han vet hur man får ut max av sina klass spelare. Men Capello är väl för pedantisk och defensiv för denna skit ledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2014-12-14 12:55
Så anledning till att Montoya förbises är alltså att han har uttalat sig nedlåtande framför lagkamraterna mot Lucho?

Ifall det är någon som har "tjallat" så måste ju detta givetvis skapa splittring i truppen.

Dessutom vet jag inte vad jag tycker om scenariot. Rent spontant är det bra att LE visar vem det är som bestämmer.

Men samtidigt känns det så typiskt Lucho att sätta sin egen makt framför lagets bästa.

Det var lite som när han bänkade Totti i Roma eller när han skulle byta ut Messi.
Det var ju knappast för lagets bästa utan snarare för att positionera sig som chef i laget. Men samtidigt är det inte logiskt att spela med en spelare som inte tror på tränaren.

Därför skulle vara intressant att veta exakt vad Montoya har anklagat Luis Enrique för. Jag hoppas verkligen inte att det är en petitess.
Barcelona Bentley King
2014-12-14 12:51
Angående Montoya så har han tydligen kritiserat LE framför lagkamraterna. Detta hände för 2 månader sen och kan vara en stor anledning till varför han får snålt med speltid.
Barcelona A good coach is everything!
2014-12-14 12:43
Tata hade faktist ett sämre spelar matrial än Lucho har nu. Pique var också snäppet sämre förra året. Inte för ar mathieu är en jätte värvning men tror Tata hade spelat masken mer i mitten om vi hade haft någon annan back än Batra. Batra såg inte riktigt redo ut förra året, i år är han en utav dem bättre. Blir så äcklad av att Tata fick emot sig så många, på grund av att han ville lira mer rakt Xavi exmepelvis . Med Rakitic i mitten så hade Tata kunna gjort bra förändringar, för att få slut på detta boll daltande. Vad har Lucho visa? Inte ett jävla skit han är en feg tränare utan meriter! Lucho försöker få alla nöjda istället för att tänka på lagets bästa. Det är ett utav anledningarna till varför Iniesta, Busi får spela trots att det tillför nada med deras sega spel. Messi vägra t.om ett byte det visar LE svaghet, han har inga cajones tyvärr. Tata är i mina ögon 10 gånger bättre än denna nicke docka till tränare vi har nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fc__Barça
2014-12-14 12:33
Barieta Bielsa, som någon säkert har sagt tidigare, är inte en tränare du vill ha om du har en fungerande klubb. Just eftersom han är galen och gör lite som han vill. Därför skulle han troligtvis vara perfekt för oss. Problemet är bara det att ledningen aldrig skulle ta in en tränare som Bielsa eftersom det är tvärtemot vad DEM vill ha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barieta
2014-12-14 11:03
@DM1982:


Bielsa, han tror jag iaf skulle kunna utveckla spelet och få laget att prestera på topp igen
Barcelona Krabban94
2014-12-14 10:37
@Barieta:


Det är väl Zubi och Bartomeu som röstat "Ja"..
Barcelona IlTriplete
2014-12-14 05:27
Joan Gamper Sen när är dina åsikter lag? Alla som är öppna för Mourinho är fortfarande Barcelona-supporters inombords även om de vill se drastiska förändringar. Och tänk såhär: vad tror du är värst? För oss fans att acceptera Mourinho om han kommer, eller honom att vara tvungen att ta tillbaka allt ont han sagt om oss? Som sagt, han är lojal mot sin klubb och står upp för den. Ibland går han över gränsen men det är kanske det som behövs? Alla i Barcelona är för snälla. Istället för att slå tillbaka och tackla hårdare när Real spelade fult mot oss filmade vi som fjollor. Förståeligt på ett sätt för att domaren ska uppmärksamma tacklingarna, men så irriterande att vi ska försöka få oss själva att framstå som änglar när vår ledning är den smutsigaste som finns.
Postat via SvenskaFans-appen
Joan Gamper
2014-12-14 04:14
Lion24

Hade knappast rättfärdigat om vi hade en tränare med en liknande attityd som Mourinho och smutskastade (i det här fallet) Real Madrid. Tillhör man Barcelona, förväntas man visa klass utan att för den delen skapa en jävla massa rubriker och kontroverser. Självfallet kan ingen ta ifrån att portugisen är en väldigt bra tränare men dessvärre väger det negativa över hans positiva.

Ställer man sig bakom Mourinho, så har man således inga problem med portugisens vulgära åsikter om min klubb. Då kan man hitta ett annat lag som man kan börja supporta för...
Barcelona Liunil Masse
2014-12-14 02:23
Gilla inte den barbecuenissen alls. Kommer ihåg när han fick frågan om varför vi släpper in så många mål på fasta och han svarar i något i stil med det inte går att göra något åt för vi har korta spelare. Med Pep släppte vi inte in många på fasta för han brydde sig om det. Och träningarna som jag såg videos och bilder på där det såg ut som dagis vill jag helst glömma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2014-12-14 02:03
Liunil Masse Fast hade bara Tata fått fullmakt från styrelsen att spela sitt spel hade det förmodligen sett annorlunda ut idag. Visst, han var usel på att rotera spelare och att ge ungdomar chansen. Men under hösten var spelet och resultaten stundtals det bästa sedan Peps tid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2014-12-14 01:48
Lucho Tata Tito Säger det ordet världsklass för er? Ens rutinerad? Fan är det för tränare vi anställer. Inte nog med alla usla spelarvärvningar som Song, Vermaelen och Douglas utan man kan inte ens anställa en världsklass tränare. Saknar ord för den här ledningen. Tusen fel och inte ett enda rätt gör man, ofattbart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-12-14 01:46
Smogen Skulle ledning lyckas slarva bort samper och Adama så hade jag bokstavligt talat slutat följa Barca fram tills vi hade fått en ny ledning. Hade inte klarat av att se laget och ständigt påminnas om hur klubben smutsas ner av dessa inkompetenta idioter!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2014-12-14 01:38
Rambla~

Skulle inte förvåna mig om Eusebio syftar på typ Adama, Samper och Dongou och slarvar bort hela gänget i januari.
Barcelona Smogen
2014-12-14 01:22
Läser också Sports intervju med Lucho där han bland annat säger att han är nöjd med spelet. Att vi skapade många chanser och att taktiken fungerade bra. Det var bara ett mål som fattades. Samt att det är tydligt att Barca hela tiden blir bättre och bättre ju längre säsongen varar.

Eh...man undrar ju om han är så otroligt korkad att han tror på det själv eller bara tokljuger. Det är ju verkligen precis tvärtom!
Vi skapade nästa inga chanser.
Vi spelade en usel match.
Taktiken var som vanligt värdelös.
och Barca förbättras absolut ingenting från match till match. Det är exakt lika dåligt hela tiden. Bara att Messi ibland lyckas rädda oss från totalt fiasko.
Barcelona Smogen
2014-12-14 01:15
Såg just matchen. Det är så otroligt många fel i år så man får ju ångest. Allt är tyvärr ledningens fel. Var emot den här skitledningen från början och även om jag trodde den skulle vara usel så trodde jag aldrig den skulle vara så här usel.

En tränare med den enda klara iden att han vill bli som Pep. Men han saknar totalt all den tekniska spetsegenskap som gör Pep så speciell så istället blir det bara uselt bolltrillande. Jag håller med de engelska kommentatorerna som jag lyssnade på idag, det är oftast bara individuell brilijans från Messi som räddar laget. Det är därför inte det taktiska fiaskot är lika tydligt som det borde vara.

Att vi har usel taktik är en sak, men sen kan man ju titta på bänken också, vad fasen har vi att slänga in när någon av NSM är skadade? Pedro? Munir? Lord Douglas? Sandro? Det är ju ett skämt! Och det kan vi tacka vår usla ledning för. En ledning som tagit in kanske den sämsta sportchefen i Spanien.

Näe, transferförbud, usel tränare, usel taktik, usel president, usla avbytare, usel sportchef.

Vi kommer komma tvåa eller trea i ligan i år. Vi åker ut i kvartsfinal eller (med tur) semifinal ur champions leauge och semifinal i cupen.
Istället för detta scenario så börjar jag snart hoppas att det går riktigt riktigt uselt istället så att medlemmarna reser sig upp och får ihop en misstroendeomröstning mot den här usla ledningen. Så kanske vi kan få en förändring till nästa säsong i alla fall. Jag vill verkligen inte längre se vår ledning förstöra Messis karriär.
Barcelona ElRaval
2014-12-14 00:23
[QUOTE=Sentuary]Hur kan man ta spinkiga Munir framför spelare som Adama? När jag ser på Adama blir jag rädd, när jag ser på Munir släcker jag tvn. Enrique roterar som att det vore div 8, vad fan sysslar han med? [/QUOTE] Adama är för explosiv och framåt av sig. Man kan ju inte anfalla innan man slagit 10 sidledspassningar fattar du väl? Han får lära sig att passa hemåt om han nånsin ska få en chans i a laget. Och dessutom tacklar han ju bort sina motståndare. Får man ens göra det i Barcelona? Trodde det var därför Mascherano var så ogillad.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: