/spanien/barcelona/forum/4600.aspx/spanien/barcelona/forum/4600.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mido
2014-05-23 09:17
Jag börjar f*n sakna tjafset om Messi vs Ronaldo,,, sååå trött på Pedro Alexis snacket,... Vad tycker ni Neymar eller tello? :p
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-05-23 08:32
Ett litet tips till de som känner sig träffade: det ser trovärdigare ut om ni stavar rätt på namnet när ni skriver att en spelare är bra/dålig, blir nästan som ett bevis på att man har sett spelaren istället för att ha hört namnet och dragit till med talspråks-stavning och sen att han är kass/världens bästa.


Till er som har sett Cuadrado.
Hur är han som spelare egentligen? Har han något annat i sitt register än dribblingarna? Vad ska han tillföra på en högerkant när man har Neymar och Messi som är bollmötande spelare i anfallet? Tar han uppoffrande löpningar i djupet likt Alexis/Pedro/Villa?
Barcelona jonis
2014-05-23 08:05
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Skön blandning mellan Guardado och Cuadrado! Tror denne "Guardrado" hade varit en intressant spelare faktiskt :)
Barcelona jonis
2014-05-23 08:04
åh trippel..
Barcelona jonis
2014-05-23 08:04
dubbel
Neymar11
2014-05-23 07:13
AndreD Jupp, Sanchez agent vettu! Förra året när han ryktades bort så dementerade han det själv under en presskonferens inom 48h det har han inte gjort iår Alla dessa rykten är inte tagit för tomma intet Det är en kille som valde bort pengarna och status för att uppfylla sin farfars dröm, som alltid ger 100% och aldrig gnäller. Oerhört synd då man lätt kan sympatisera med honom. Hoppas han gör ett underbart vm och skickar ut Spanien (så kan våra lirare vila) Dock hade jag velat att Valencia med sin nya miljardär pumpar upp pengar och gör Sanchez till den stora stjärnan, vill inte att han ska lämna ligan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-05-23 06:34
Krojf Att försvara Pedro och Alexis mot hån från mindre intellektuella i forumet är relativt enkelt och jag ser det således inte som en bedrift från min sida. Båda två är den typen av spelare som ger 100% varje gång dom kliver ut på gräset för att försvara Barcelonas vackra färger och det blir bara löjligt när folk börjar förolämpa dom. Att man diskuterar deras egenskaper sakligt och med god ton har jag förståelse för men att man snöat in sig så pass mycket i diskussionen att man går till fullständig överdrift och börjar ta till glåpord för att få fram sin poäng är aldrig acceptabelt i min bok iaf. Det går således att snacka om deras kvaliteer och form men eftersom dom ger allt på plan blir det svårt att kritisera dom ibland. Det betyder dock inte att dom inte kan kritiseras förstås, men då ska det vara fullt befogat och inte bara för sakens skull som hälften här inne gjort till en fjantig trend. Messi / C. Ronaldo är gammalt, det är Pedro / Alexis som är inne nu ;) Men det blåser förbi snart och försvinner likt Gagnam Style och Harlem Shake. Nya intriger är redan bound to happen - i höst misstänker jag tex att det blir ett jävla tjöt om vem som är bäst av Fabregas och Rafinha om vi nu inte gör någon storvärvning på mitten. Folk älskar att jämföra och en "bäst" eller "sämst" måste utses, annars får man abstinens. Någon måste vara hjälten och någon måste vara en flopp. Å andra sidan, vad är ett forum till för om inte diskussioner? Btw, när man läser dina inlägg får man känslan av att du skrivit med fjäder och bläck snarare än med ett tangentbord, vilket är sällsynt vackert. Hatten av för det!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Videxis
2014-05-23 05:56
Alexis bäst i Barca denna säsong, ingen får säga emot.
Barcelona Videxis
2014-05-23 05:50
Barcelona CuleAK
2014-05-23 02:49
@barcastuff: Benatia (Roma): "Clubs like Barça, Bayern, Man City, make every player dream. My agent is dealing with things, I think we'll have news soon"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
2014-05-23 01:47
KarmaIsAKaranka Svarat som en sann narcissist! :D Varför är jag inte förvånad över att du vänder kritik till något positivt, du är ju perfekt, guds gåva till folket! :) Det enda jag gjorde var att fråga varför du måste blanda in Sanchez hela tiden, tydligen måste det ha känts nu när du än en gång helhjärtat ger dig in i ett försök att förolämpa dem som ifrågasätter dig. Låter denna beskrivningen bekant, förresten?:) Nej jag hatar inte dig min vän, jag finner bara ditt sätt argumentera extremt barnslig och ditt diktatorliknande sätt att resonera där det är fel på alla som inte tänker som du. Eller kommer du ihåg när anledningen till varför man gillade Sanchez var för att man är chilenare? :) EDIT: Ser att du än en gång ändrat i ditt inlägg, är du äntligen nöjd nu, känner du dig äntligen bättre?
Barcelona BAGNACK & DONGOU
2014-05-23 01:23
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^ (Barcelona) Håller med dig, vi behöver spelare på kanten som motståndarna har respekt för, inte pedro och Alexis som inte ens skrämmer Arbornoz, han som lirar i Malmö.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-05-23 01:21
@KarmaIsAKaranka:
Nej jag vill inte riktigt hålla med. Han är långt ifrån värst men jag vet att det har hänt rätt mycket på sistone. När det vankas match så bör man oftast söka skydd :) Vidare så är det inte kritiken jag kritiserar utan det är själva förolämpningen. Nödvändigt att kalla någon för pajas? Absolut inte!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-05-23 01:16
@The Reporter:


Jag ser inte fram emot ännu en säsong med Pedro och Alexis på kanterna..

Jag vet vi har Neymar men det kommer ta 2 säsonger till innan han riktigt kommer in i spelet..

Bayen har Ribery och Robben på kantern

R.Madrid har Ronaldo och Bale.

Jag minns en gång i tiden

När vi hade Henry och Messi på kanterna.

Vi behöver världsspelare av klass. Spelare som kan båda runda 1-2-3 spelare och kan göra mål på sina chanser.. inte bli rädda och nervösa som .

Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-23 01:02
Gio Style: AndreD har varit ganska pure här på forumet. Du tar i lite väl mycket med din anklagelse där. Allt AndreD ville ha var källa. Mycket begärt? Transferrykten bör definitivt tas med en nypa salt. Det är allmän lag. Kritiken från AndreD är fullt befogad.
Barcelona >The Reporter<
2014-05-23 00:59
Gio Style (Barcelona) 2014-05-23 00:50 @AndreD: Kan det gå en dag utan att du förolämpar våra spelare eller andra användare här inne i Les Rambles? --------------- Tack
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2014-05-23 00:58
Vi behöver inte Reus. Det vi behöver är en central anfallare och det är uppenbart. Messi funkar inte mot lag som lirar med buss. Jag menar inte att han ska spela på kanten, men han bör iaf ha en 9:a framför sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-05-23 00:54
Ingen Cavani fyfan, ingen Guardrado (F-tina)

Ingen Loruente (stavning) och snälla ingen Aguero, killen är skadad 70 % säsongen..

Reus? Ja tack, Coleman (från EVORORTON? JA TACK.
Pizzaro (från Bayen ?? Ja Tack. Mangala, Miranda.
Rakatic och Willy.
Barcelona >The Reporter<
2014-05-23 00:52
Jag hoppas verkligen inte att Atletico köps sönder. Vi är intresserade i Koke tydligen, hoppas inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-23 00:50
@*hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!:
Men lilla kära '*hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!' ... 1. Jag kan inte läsa dina tankar heller - vad är det du försöker komma fram till? Du sade ingenting där. Grattis. 2. Du tänker inte delta i debatten men det är precis vad du gjorde. 3. Är jag besatt av Alexis så är du är uppenbarligen minst lika besatt av mig iom din reaktion. Till den STORA FRÅGAN: Hur kommer det sig då att du hoppar på mig så fort det skrivs något negativt om Alexis? Du skriver: "Inte jag som tar upp Sanchez så fort något negativt nämns om Pedro." Men du tar gärna upp KarmaIsAKaranka så fort något negativt skrivs om Sanchez. Inte sant? :) Jag må "hata" Alexis men du har bestämt dig för att "hata" mig. Är du verkligen något bättre? Som du sade själv: "vi har alla våra obsessions". Jag är din obsession tydligen med tanke på din reaktion. Jag har jättekul tack vare dig bland annat. Att du följer mig är ett kvitto på det. Ska börja finslipa på min autograf bara för din skull. Sammanfattning: du är full av motsägelser. Kom tillbaka med lite logik nästa gång och argument skulle inte vara fel heller för den delen ... istället för detta klumpiga smyghatande som är lätt att genomskåda. Är du kusin med Alexis månne?
Barcelona Gio Style
2014-05-23 00:50
@AndreD:

Kan det gå en dag utan att du förolämpar våra spelare eller andra användare här inne i Les Rambles?
Barcelona >The Reporter<
2014-05-23 00:50
Var lite otydlig där, men jag menar i MITT huvud, inte hans :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-23 00:48
@The Reporter:


Hitta inte det han skrev om Cavani eller Aguero, men jag hitta där det stod att han letar efter en anfallare och det hoppas jag verkligen Zubi gör

Barcelona >The Reporter<
2014-05-23 00:47
Mundo dportivo har de bästa kontakterna till Barca. Tro det eller ej.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-05-23 00:46
@Neymar11:

Hur är det mer eller mindre klart? Sitter du också på "inside-källor" som pajasen "The Reporter"?
Barcelona Gio Style
2014-05-23 00:41
@Ride_The_Big_One(6):

Du kan leta upp journalisten, han har skrivit det på sin twitter.
Han twittrade även om att det rör sig om en Europé.
Sen säger han att han inte kan avslöja mer, varför kan man inte göra det?
Om det inte står något på morgondagens El Mundo Deportivo så är det bara att avskriva ryktet, ser ingen annan anledning till varför man skulle hålla inne på sån information.
Barcelona FC Tiki-Taka
2014-05-23 00:41
New Barcelona coach Luis Enrique has approved the possible signing of Fiorentina player Juan Guillermo Cuadrado (25). [md]
Barcelona >The Reporter<
2014-05-23 00:38
Kolla hans Twitter
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BAGNACK & DONGOU
2014-05-23 00:37
Är det bara jag som drömmer eller var inte Rafinha med 100 bästa spelarna i Europa den har sasöngen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-05-23 00:36
>The Reporter< (Barcelona) Du borde driva en silly seasonblogg här :D
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: