/spanien/barcelona/forum/4585.aspx/spanien/barcelona/forum/4585.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Jeffson
2014-07-08 15:17
Om det handlar om taktik att sprida rykten om andra spelare för att i smyg hämta hem dom riktiga cracksen till backlinjen i sommar så måste man ändå berömma Zubi för hans uthållighet då detta har hållit på sedan 2010 isåfall.

Nej, jag tror att det handlar om att Zubi är ett riktigt skämt ute i fotbollseuropa. Kan bara tänka mig hur dom andra sportcheferna runt om i Europa knappt kan hålla sig under telefonsamtalen för att sedan brista ut i ett riktigt gapflabb när dom väl lagt på luren.

Zubi är den typen av sportchef som man ringer istället för att gå till bankomaten.

Taktik? Nej nej nej...Nej!
Barcelona Barclasico
2014-07-08 15:08
A deal with Arsenal on Alexis Sanchez is close, but Barcelona want a bit more than 40M bid. Another club could have offered more. [marca]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-07-08 15:08
Verkligheten hinner ifatt Pique för eller senare när inte ens klubben kommer kunna blunda för hans blunder. Han är en skam för sporten. Han brinner inte för att spela fotboll. Han brydde sig inte ens om att bli petad av Del Bosque. Snubben lever på sin katalanska identitet och inget annat. När han sälj och hamnar på bänken inatt lag som Chelsea, PSG eller United för att senare säljas för en billig summa till Valencia får vi se hur länge super stjärnan Shakira vill associeras med en helt vanlig fotbollspelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2014-07-08 15:06
[QUOTE=^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^]Killen blev bänkad i VM. Han har inte varit sig själv på tre säsonger. Om han var vinnarskalle och hade någon gnutta självkritik i sin gängliga kropp så borde han gå och träna. Om jag var hans bästa kompis skulle jag rekommendera honom att anställa tre olika P:T för att ha någon chans att kunna hänga med i den nivån han spelar på. Det är ett faktum att vi blir inte av med honom p.g.a hans kontakter och relation i klubben. Så snälla Pique, gå och träna åtminstone för att visa att du försöker förbättra dig.. Nej, nej säger han. jag går och spelar olika poker-turneringar stället.. [/QUOTE] Jag tror och hoppas på att LE vågar bänka honom och visa honom att han inte kan glida på ett bananskal längre. Då måste vi få in två mittbackar av klass som kan ta hans plats och använda Bartra som backup. Om Pique höjer sig kan han lägga skorna på hyllan och sattsa fullt på sin poker karriär
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-08 14:59
@Krojf:


Är det någon shejk som äger den klubben isf? Kvittar om dom bjuder över barcelona för jag tror inte att Suarez är speciellt sugen på att spela i den rumänska ligan. Om det är sant att han var villig att gå ner i lön för att komma till barcelona så verkar det som att lönen kanske inte är den viktigaste detaljen för honom.

Barcelona Krojf
2014-07-08 14:36
Ett obekräftat rykte är i omlopp, som säger att Transylvaniens storsatsande klubb CFR Cluj, som bäst rycker i Suarez. Och att man via sponsorer är beredda att bjuda över FC Barcelona inom kort. Är det nån här inne som vet om det ligger nån sanning i det, eller rör det sig bara om ännu en illasinnad ryktespridning? Fan, vilken nagelbitare det kan bli! Nu är jag riktigt nervös! Ska aldrig silly season ta slut...
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
2014-07-08 14:36
@B.BOSS:

Buuuuurn!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-08 14:35
@Bentley King:


Killen blev bänkad i VM. Han har inte varit sig själv på tre säsonger.
Om han var vinnarskalle och hade någon gnutta självkritik i sin gängliga kropp så borde han gå och träna. Om jag var hans bästa kompis skulle jag rekommendera honom att anställa tre olika P:T för att ha någon chans att kunna hänga med i den nivån han spelar på.

Det är ett faktum att vi blir inte av med honom p.g.a hans kontakter och relation i klubben. Så snälla Pique, gå och träna åtminstone för att visa att du försöker förbättra dig..

Nej, nej säger han. jag går och spelar olika poker-turneringar stället..
Barcelona B.BOSS
2014-07-08 14:33
"@RafaelH117: Manchester City signed Willy Caballero for €7m €4m in bonuses. Málaga asked Barcelona €20 for the same player." "@RafaelH117: Such is the difference in negotiating and overall quality between Soriano/Txiki and a pseudo-sport director like Zubizarreta."
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
2014-07-08 14:15
1 vecka sedan talade man här inne om vilken fotbollsgud Alexis Sanchez är. Nu när det är näst intill säkert att han blir såld så är han en sopa. Det skulle vara otroligt uppfriskande om man kunde få höra objektiva tankar kring våra spelare och möjliga nyförvärv, känns som nazi propaganda varje gång man ska läsa om en spelare här, stannar spelaren eller har han värvats så är han en blivande legend, lämnar man eller säljs spelaren till en annan klubb så är han en seg och värdelös medelmåtta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2014-07-08 14:07
Ut med Sanchez och in med Cuadrado, han vågar utmana och gör det bra och vågar ta skott. Sanchez har varit i klubben 3 år och spelar fortfarande som en rädd kyckling. Glöm att han är bra i sitt landslag, till och med Allbäck var bra i landslagssammanhang men i övrigt helt kass.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Bentley King
2014-07-08 13:58
Det är ingen hemlighet att Pique är en poker torsk. Han spenderar mycket av sin tid på casinot nere vid Barceloneta. Många av mina vänner som brukar spela där har träffat på honom några gånger. Det ska tydligen vara någon pokerturnering nu i slutet av juli och Pique ska ju självklart va med och spela
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2014-07-08 13:57
Willy caballero klar för City, för 6.4 M euro..

Zubi Facepalm
Barcelona Rambla~
2014-07-08 13:46
Ok, nu kanske vi ska låta bli att måla upp Zubi som värsta Galliano när det kommer till strategi och taktik vid transfers. Han har knappast gjort sig känd för sånt tidigare. Hans sving på golfbanan däremot är vida känd. Intresset för Hummels droppade Barca för en månad sen. Zubi jagar Mathieu, det kan vi vara övertygade om. Om idioten bara kunde släppa det spåret nån gång.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ADAMA&HALILOVIC
2014-07-08 13:41
Alexis hit Alexis dit.. Alexis är uuuuuuuuselt i Barcelona det är fakta. Hans 16 liga mål mot bottenlaget värka lura folk, Hans passar inte Barca helt enkelt Sanchez ut Suarez in Det är förbättring. Sanchez behöver stooooora ytor för att göra nåt med bollen.. Suarez däremot han är som Messi, ju mindre yta desto enklare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-07-08 13:34
Gabriel

Å andra sidan kommer han väl bli det närmaste vi kommer en försvarare under detta transferfönster...

Men skämt åsido - håller fullständigt med.
Barcelona R85
2014-07-08 13:29
Gabriel jag känner exakt samma Sak, tycker de borde satsa på nån mer defensiv högerback tex zabaleta
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-07-08 13:17
Är det bara jag som inte vill ha Cuadrado? Inte för att på något sätt är dålig, men det känns som en oerhört onödig värvning, framför allt för de pengarna som det pratas om och för att man förmodligen kommer att använda honom som högerback.
Barcelona Barclasico
2014-07-08 13:11
The agent of Fiorentina player Juan Cuadrado (26) will today arrive in Barcelona for talks. Fiorentina are willing to sell for 40M. [sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-08 13:10
Blaugrana91

Heheh, nu spekulerar jag bara.
Jag/vi vågar inte ens drömma att ledningen är så pass smart att de kör lite taktik den här säsongen för att ta bort strålkastaren från de riktiga värvningarna.

Jag tar inget för givet. Ärligt talat har jag redan accepterat att det slutar med =
Ingen Suarez, ingen Hummels kanske bara Mathieu.

Nu får jag lugn och ro.
Bara vi inte värvar den där Cuadrado. Vi kan lika gärna ha kvar ALexis.
Vad ska vi med Cuadrado.

I make peace..
Jag orkar inte mer, jag ger upp..
Barcelona neymar JR
2014-07-08 13:10
B.boss Kan inte förstå hur klubben inte kan förbjuda hans pokerspelande under säsongerna. Jag vill inte ens veta hur mycket han har gått back på det Innerst inne hoppas jag han satsar sitt Barcelona kontrakt och förlorar det :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-07-08 13:07
Kan lova dig att jakten efter Silva kommer börja imorgon! Brasilien åker ut ikväll Hummels kan vi glömma, både han och Dortmund har gått ut med att han blir kvar nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-07-08 13:05
För er som undrar vad vår kapten, ledare, hjärta, corazon, ryggmärgen och giganten gör när han inte spelar fotboll.
Länktips: t.co/IOeOIkukNk
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-08 13:03
Neymar JR Det handlar inte om Silva. Dom skulle skulle kanske tänka på saken om vi erbjöd dom 100 mille för Silva, annars inte. I ärlighetens namn så är jag så pass trött på dessa rykten om Silva att jag knappt vill ha hit honom längre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-07-08 12:52
Det handlar om Silva, nu när man har gjort sig av med höga löneposter så hoppas man kunna ge Silva det han vill ha Och det hela slutar med...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-07-08 12:52
Blaugrana91 Haha sluta ge mig onödigt hopp!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-07-08 12:51
Freeyourmind Ja, man kan alltid hoppas, men jag tror inte heller det, framför allt inte när det varit så ihärdiga rykten om Marquinhos och Mathieu. Kåt oss säga att vi nu faktiskt är intresserade av Hummels på riktigt, och att det inte bara är påhitt av tidningarna, men att Mathieu och Marquinhos går före som alternativ. Jag vågar nästan satsa pengar på att United hinner värva Hummels under den tiden. Barça slösar tid med att försöka få Valencia att börja förhandla om Mathieu och inte bara hänvisa till utköpsklausulen (20M€) och med att försöka få PSG att sälja Marquinhos, det kommer knappast att gå på 1 vecka, snarare minst 2, kanske även 3 veckor, under den tiden har Hummels gått till United vågar jag tror. Don't wanna be a buzz-kill men det lär nog bli så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-07-08 12:48
Jag tror också det kan vara lite taktik. Zubi sa ju att han gillar att hålla förhandlingar om spelare diskreta. Därför så kanske man medvetet har valt att det ska ryktas om Mathieu och Marquinhos för att inte dem riktiga förhandlingarna ska störas? Dessutom hade Mathieu och Marquinhos varit dem vi vill värva så hade båda varit klara nu, ingen av dem har varit med i VM så finns inget att vänta på i dem fallen. Bartomeu sa ju att det kommer hända saker på mittbacksfronten efter VM, är ju ganska enkelt att förstå om man läser mellan raderna att det handlar om spelare som är kvar i turneringen. Förhoppningsvis Hummels. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-08 12:39
@Gabriel:


När de skriver att de föredrar Mathieu.
Kan det vara en taktik av ledningen ???
Jag menar, de måste ju slänga lite ben åt tidningarna så att de inte snokar för mycket.

I början av sillyn var det bara snack om Vidal, Pogba och Cuadrado.
Från ingenstans kom Suarez in i bilden.

jag hoppas att så är fallet men jag tror inte det..
Barcelona Gabriel
2014-07-08 12:28
Haha, jag vågar knappt ens hoppas på att Hummels ryktena är sanna. Läste även på sport att klubben har honom på sin lista men föredrar Mathieu och Marquinhos. Föredrar Mathieu? Haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: