/spanien/barcelona/forum/4573.aspx/spanien/barcelona/forum/4573.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gonzalez_Barca
2014-07-28 21:11
NoGo™

Wtf, för 3 dagar sen förbjöd dom honom från att delta i Decos avskedsmatch, och nu detta?
Barcelona NoGo™
2014-07-28 20:59
OFFICIAL: Atlético Mineiro have terminated the contract of Ronaldinho.

Tanken på Dinho i Barça tröjan..#Drömmasigtillbakakanmanalltidgöra
Barcelona Rambla~
2014-07-28 20:32
Jag håller med @RafaelH117 och snubbarna som diskuterar den här hatkampanjen från Madrid (nu menar jag staden och inte själva klubben, även om det sk handlar om fanatiska madridsupportrar i slutändan). De inom Messis entourage är alldeles för mesiga, de måste ju ryta ifrån någon gång. Fast hela PR-biten hos Messis följe är amatörmässig skött, familjen har hand om allt och ingen talar väl ens engelska gissar jag? De hänger inte med i tiden liksom, det här är 2014. Titta på spelare som Neymar, Ronaldo och andra, där ser vi exempel på hur PR på den här nivån fungerar. Det finns alltså en grupp av människor i Madrid, mest fanatiska journalister och tidningar, som tex Tomas Roncero, som är ansvariga för den här hatkampanjen och de tänker tydligen inte lägga av. Förväntar mig att det trappas upp ännu mer när det blir dags för Balon D'or. Ni vet väl att tiden då Messi antas ha skattefuskat var han 17 år? Så en sjuttonårig Messi ska alltså ha instruerat sina skattejurister att fiffla med skatten, bilda skalbolag för att tvätta pengar? Var det inte någon tidning som också påstod att han skulle ha startat en kokainkartell i Colombia eller något liknande? Det enda han vill är att spela fotboll och bli lämnad ifred. Han skiter fulständigt i det ekonomiska och hur det lagliga fungerar när det gäller skatter och att göra avdrag. Precis som om han skulle vara intresserad av detta ens? Nadal, Xabi Alonso och San Iker Casillas har alla också lurat skattmasen på pengar i Spanien. De betalade tillbaka de miljonerna som fattades och sen var det bra med det. Blev det någon hatkampanj eller skriver efter det? NEJ just det! Det här handlar ju om präktiga och skötsamma spanjorer som aldrig skulle tänka tanken att göra något orätt.
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
2014-07-28 20:18
@Gonzalez_Barca:


Det kan mycket väl stämma, men balansen måste du ta i åtanke gör det hela lite jobbigare :)

Balans och styrka i ett kan i sig vara ansträngande.
Barcelona B.BOSS
2014-07-28 20:12
[QUOTE=*hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!]Hade vart det ultimata och välbehövliga långfingret mot den snyltande spanska monarkin. De har allt för länge levt på regioner som Baskien och Katalonien, sistnämnda gav dem bl.a. landets första VM-guld samt EMx2. Hoppas också de skiljs åt politiskt så det spanska "rätts"systemet kan leta nya inkomstkällor än jaga felaktiga skattepengar med hjälp av media så att de kan försörja don Flo (aka Vi-har-redan-tjänat-ihop-den,-matematiskt,-omöjliga-transfersumman) när han köper James för 90m Eur. [/QUOTE] Klockrent sagt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
2014-07-28 19:56
@B.BOSS:


Hade vart det ultimata och välbehövliga långfingret mot den snyltande spanska monarkin. De har allt för länge levt på regioner som Baskien och Katalonien, sistnämnda gav dem bl.a. landets första VM-guld samt EMx2. Hoppas också de skiljs åt politiskt så det spanska "rätts"systemet kan leta nya inkomstkällor än jaga felaktiga skattepengar med hjälp av media så att de kan försörja don Flo (aka Vi-har-redan-tjänat-ihop-den,-matematiskt,-omöjliga-transfersumman) när han köper James för 90m Eur.
Barcelona B.BOSS
2014-07-28 19:12
Finns bara en lösning och det är att Katalonien blir självständigt. Det är just därför spanjorerna kokar och försöker på alla sett och vis skada något av Katalonien. När Katalonien blir självständigt behöver de inte stå till svars framför en spansk domare. Spanien är hur korrupt som helst och en självständighet hade bara gynnat katalanerna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-07-28 18:35
LeoMessi - vi får aldrig någon lugn och ro längre föra säsongen var det kaos och nu trodde man ju att det skulle lugna ner sig lite. Jag hoppas att karma slår hårt på Perez och Madrid samt alla som är med i den klubben. Barto sa själv att det är några individer som försöker skada klubben hmm jag undrar vem de kan vara...
Barcelona LeoMessi
2014-07-28 18:32
Snart kommer det anklagelser om att Messi bedriver människohandel i asien.. När realspelarna blev anklagade för skattefusk så skrevs det om det 2-3 gånger typ. Hade någon i barca gjort det ribery gjorde (tydligen sågs han röka joint) så hade helvetet brakat loss, men det skrivs inget om ribery utöver det gången.
Barcelona NoGo™
2014-07-28 18:26
@RafaelH117 om det hela. The campaign continues, and I insist this could end up badly. Such is the hate machine, goes on and on. The judge really "believes" Messi authorised his entourage to commit tax fraud, create ghost companies and more. Obviously. Nadal, Xabi Alonso and Casillas prosecuted due to tax fraud, paid millions in compensation and weren't demonised by the press. I wonder why. You know what Messi should do to end the tax fraud accusations? Sign with Real Madrid, they'll turn to smoke.
Barcelona LeoMessi
2014-07-28 18:24
@Barcelonistas:


Men för i helvete, det räcker med all jävla huvudvärk våra spelare ska råka ut för varje jävla gång. Hur fan sköter dom saker i spanien? Kunde dom inte få detta avklarat förra gången?
Barcelona Barcelonistas
2014-07-28 18:22
A Spanish judge decided that tax evasion charges against FC Barcelona star Leo Messi will not be dropped. Leo will be headed to court.
Barcelona Rambla~
2014-07-28 17:54
@Gonzalez_Barca:


Kanske inte, fast det viktigaste är väl inte vikten man lyfter när man tränar utan att man faktiskt håller sig fit trots att man lagt av. Det var ju mer en pik till Pique att el Capita fortfarande är kungen. :)
Barcelona Gonzalez_Barca
2014-07-28 17:51
Rambla~

Tjejen ser ju ut att väga max 45kg :S så mycket till bänkpress blir det där inte..
Barcelona Rambla~
2014-07-28 17:28
Eid Mubarak, till alla muslimer!

Trevlig fest!
Barcelona Andresito
2014-07-28 17:25
@Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR:


Teambuilding möjligtvis, det är ju många nya spelare. Fruar/barn följer troligtvis inte med då spelarna bor på hotell, vilket gör det lättare att fokusera på träningarna.
Barcelona Rambla~
2014-07-28 17:24
Okej Pique, dags att börja träna på riktigt nu som vår förre kapten. :P
Barcelona Rambla~
2014-07-28 17:14
el Flaco

Ja men självklart är det så. Alves går inte till vilken klubb som helst. Han är i sina egna ögon fortfarande en Crack och har då lönekrav därefter. Det är få klubbar som är villiga, om ens någon, att matcha de kraven på ett längre kontrakt. För Alves är det ju dessutom viktigt för detta blir troligen hans sista stora kontrakt ochj då vill han ha ett så bra som möjligt och gärna ett på flera år. Han har enligt sig själv några bra säsonger kvar i sig.

Alternativt så är han också helt nöjd med att sitta ut kontraktet i Barcelona för det garanterar ju åtminstone ett år till med en bra lön. Sen är han fri att gå vart han vill och då kommer säkert en sign-on bonus in i bilden.
Barcelona Rambla~
2014-07-28 17:10
@La liga es blaugrana!:


Du valde av någon anledning att ej kommentera juristerna som ögnade igenom alla de dokument tillhörande Neymar-affären.

Ja men självklart står dig det fritt att så självsäkert tro på att klubben slipper ett transferförbud. Desto bättre för dig och ditt välmående, till skillnad mot många andra cules så räddar du din nattsömn. :)
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
2014-07-28 16:48
@Gunther Hjulter!:

Varför skulle det göra det för?
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-07-28 16:43
Rambla~ (Barcelona) Tar man del av en kallelse så måste man till domstol oavsett om juristen är bra eller dålig så finns det inget att göra. Jag utesluter helt ett transferförbud.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-28 16:38
La liga es blaugrana! För bra jurister? Jo det såg vi absolut prov på vid värvningen av Neymar. Var det 10, 11 eller €12m klubben betalade in i skatter efter det blev klart att en åklagare skulle utreda affären? Sandro Rosell utfrågad i domstol. Nästa man till rakning är väl Bartomeu om jag inte minns fel? Du ska nog inte helt utesluta en transferban är mitt tips, oavsett vilka jurister som jobbar med överklagan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep, The Creator
2014-07-28 16:28
Asså Angel Di Maria, så underbart det vore om han lämnade Madrid. Lätt deras bästa spelare enligt mig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-07-28 16:27
Rambla/

Misstänker att Alves har inte heller något emot att stanna kvar sitt kontrakt för att på så sätt få en sign-up bonus när han lämnar nästa år.
'
Som det ser ut just nu hade jag hellre velat se Montoya spela från start. Även om han har mycket kvar att lära sig ser jag en viss potential i honom och jag tror inte att dagens Dani Alves ser så värst motiverad ut. Man vet inte riktigt var man har honom och det irriterar mig.
Barcelona Gunther Hjulter!
2014-07-28 16:24
Något nytt om Diego Lugano?
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-07-28 16:02
Rambla~ (Barcelona) Transferförbudet kommer aldrig att gå igenom. Vi har för bra jurister för att det ska göra det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-07-28 16:01
Tiki-Taka (Barcelona) För de ser Cuadrado som den bästa ersättaren just nu. Och professionella fotbollsspelare är inte kända för att vara tålamodiga, alltså så kommer Cuadrado inte vänta på att Barca ska slå till nästa säsong och kommer därför istället välja en annan klubb. Då kommer vi stå utan högerback nästa säsong och då kommer samma personer gnälla på att ledningen inte köpte Cuadrado förra fönstret innan Alves kontrakt gick ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-28 15:42
Det är ju uppenbart att behålla Alves är väldigt låg prio. För isf hade de propsat på att förnya hans kontrakt då det går ut nästa somnar. Nu verkar man istället vara villiga att låta honom gå som bosman nästa år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-28 15:37
En kommande transferban kanske?
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-07-28 15:22
Varför är man så ivrig över att få cuadrado när Alves ändå väntas stanna kvar ett extra år. En mittback borde vara högsta prio just nu. Hoppas på marquinhos!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: