/spanien/barcelona/forum/4564.aspx/spanien/barcelona/forum/4564.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona B.BOSS
2014-07-29 20:22
Dani Alves Pique Puyol Abidal. Det kallar jag backlinje. Den här backlinjen kommer aldrig ersättas på bästa möjliga sätt. Puyol och Alves är borta oavsett vad. Alves för eller senare han med Jag vågar inte tänka på ersättarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2014-07-29 20:16
@Gonzalez_Barca:


Bara Acceptera det ITS THE NEW BARCA WAY !!!
Barcelona Júnior.
2014-07-29 20:16
Hetfield

Tycker att högerbackspositionen är minst lika utsatt som mittbackspositionen, om inte mer. Dani Alves kontrakt går ut nästa säsong och förväntas lämna under samma sommar. Lägg då till att värvningsförbudet återigen aktiveras, helt plötsligt står vi där med Montoya som får konkurrera med Patric. Mardrömsscenario!

En månad kvar och vi behöver förstärkningar på både mittbacks- och högerbackspositionen. Alternativt, värva Marquinhos och således slå två flugor i en smäll.
Barcelona Hetfield
2014-07-29 19:44
Det är ju bara skitsnack att Barcelona saknar pengar pga. Suarez. Om man saknade pengar så lägger man inte så stora summor på Mathieu eller en andramålvakt. Jag har faktiskt ingen aning om varför de inte vill betala stora summor för en mittback. De är villiga att lägga 40 miljoner på en överskattad Cuadrado som inte ens är en högerback, men man vill inte lägga pengar på den positionen som är mest utsatt. Det är faktiskt bisarrt, nästan som att de gör ett experiment.
Barcelona ADAMA&HALILOVIC
2014-07-29 19:25
Innan ni skriver det Enna och det andra om att Balanta är bättre än mathieu så borde ni vänta med att se han en hel säsong i La Liga först.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-07-29 19:08
Daniel Agger är skandal. Han har ingen marknadsvärde, jag hade inte bytt bort min snickers mot honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-07-29 19:05
@Gio Style:

Det där skriver jag under lite på faktiskt! I fantasin hade jag gärna sett Alexis vara kvar en säsong till och vara mer samspelt. För de 90 millar som Suarez kostade hade vi kunnat värva en bra spelare av den spelartypen du nämner för 20-25 (Mandzukic, Bacca, etc etc) och sedan lagt resterande 65-70 på ett par riktigt bra mittbackar (typ en klass och en talang Benatia, Lovren, Balanta, Marquinhos med ett trissat bud) eller en bra back (Lovren) och en mittfältare av riktigt hög klass (Vidal, Pogba). Visst, Alexis drog in pengar också - men då hade man sluppit kasta stålar på Mathieu och, god forbid, Agger.

Ni som tror att Suarez-köpet inte påverkat budgeten kan ju börja fundera över varför vi värvar Agger och inte Benatia eller ex Marquinhos. Hade man trissat buden med 10 millar till hade det gått. Men pengarna finns just nu hos Liverpool som lägger dom på spelare som just Lovren.

Obs, haka inte upp er på namn utan tänk på principen.
Barcelona Bentley King
2014-07-29 18:53
@SocialBarca_10: If Barça really sign Agger for €15m I'm done with the board. You get Schär for €15m and he is young and as good.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2014-07-29 18:47
Bar6

Jag tycker heller inte att vår trupp är fulländad. Däremot tycker jag att Mathieu är en väldigt bra värvning som bidrar med snabbhet och en viss säkerhet i höjddueller. Sedan har jag fortfarande hopp om att Marquinhos, eller en annan spelare av liknande kaliber, kommer att anlända innan fönstret stänger. Att SPORT skriver att Agger närmar sig ett flytt till Barcelona ska man ta med en nypa salt. Agger har (enligt dem) varit nära ett flytt till oss i snart tre år, precis som ytterligare 10 mittbackar.
Barcelona Rambla~
2014-07-29 17:52
Hade Barca hört sig för om Balanta så hade Rivers ledning sinsemellan diskuterat ungefär så här. Ah Barca, det är ju där han Zubi är SD. Han kostar €25m hade svaret blivit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-07-29 17:49
Problemet är väl att vi behövde en nia för att få lite alternativ och inte värva världens bästa striker för då måste vi ju givetvis ändra om vårt spel alternativt flytta Messi till höger.
Vi behövde en nia som kunde agera inhoppare och som det uttjatade "plan b".

Ingen vet hur det kommer att funka.
Barcelona Barc6
2014-07-29 17:39
Petersays. De va ett tag sen vi kunde säga sådär om en back värvning vår klubb gjorde. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barc6
2014-07-29 17:39
Junior. Helt rätt spelare, fantastiska spelare, vi behövde en 9a vi värvade världens bästa striker, vi behövde mittfältare vi värvade en av världens bästa den gångna säsongen, men det enda värvningen som klubben behövde som klubben har behövt dem senaste åren de var en back som kunde ta över Puyols roll, så länge har vi väntat på den värvningen och nu när den väl ska komma så är de spelare som mathieu (klagar inte över den men sett till priset Joo), Agger, Vermaelen. Det är verkligen inte rätt spelare att värva och det som är så tragiskt är att man slösar väldigt mycket på dessa istället för att till exempel satsa på Balanta (grattis Valencia) för 6 miljoner eller gå stort och ta en bra, som benatia. Ursäkta att ja skriver lite hursom (via mobil).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-07-29 17:31
@NoGo™:

Är det bara jag som tycker att vi slappar med träningsmatcherna?
Jag kanske e helt ute o cyklar men verkar som att vi börjar matcha spelare väldigt sent och mot rätt svagt motstånd överlag.
Barcelona Júnior.
2014-07-29 17:24
Barc6 Fast vi har väl inte riktigt värvat "fel" spelare denna sommaren? Det finns en röd tråd i värvningarna vi gjort denna sommaren. Spelare som har rätt attribut för att spela i Barcelona samtidigt som de alla är slitvargar, vilket trots allt är det vi saknat under de senaste säsonger. Att kritisera ledningen är fullt förståeligt. Att dock smutskasta ledningen för transferrykten som SPORT och MD skriver är något jag aldrig kommer att förstå mig på.
Barcelona Gonzalez_Barca
2014-07-29 17:21
Vafan! Varför fan köper vi spelare från klubbar som ersätter de med BÄTTRE spelare?! Har vi verkligen sjunkit så jävla lågt?

Vi köper Mathieu från Valencia som i sin tur köper Balanta, en mycket intressant mittback med hög potential.
Vi ryktas värva Agger från Liverpool som i sin tur har köpt Lovren.

Vi ska jaga Balanta och Lovren inte dom!
Barcelona petersays
2014-07-29 17:16
@NoGo™:
Väldigt kul värvning för Valencia om den går igenom. Och bra pris för en lovande back. Finns stor risk/chans att det är en tvåa framför siffrorna nästa sommar om Balanta fungerar bra. Typisk Porto-värvning annars. Undrar vem de kommer skeppa för att få en plats ledig dock? Banega ryktas ju bort men han räknas som EU-spelare. Men ändå. Valencia byter alltså den till åren komna och vikarierande mittbacken Mathieu mot den unga lovande talangen Balanta och får 15 millar mellan. Well played.
Barcelona Rambla~
2014-07-29 16:59
Hehe, jag bara väntade på den värvningen av Valencia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-29 16:59
Hehe, jag bara väntade på den värvningen av Valencia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-07-29 16:56
San @Zizouology · 1 tim

Di Marzio claims Valencia have reached an agreement for the transfer of Éder Álvarez Balanta, but they don't have a non-EU spot. €6.5M fee.

..
Barcelona FC Tiki-Taka
2014-07-29 16:46
Rakitic: "I feel good. This has been an important step in my career. Everything goes faster at Barça. Training is very intense from day one"
Barcelona Barc6
2014-07-29 16:37
Barcelonistas. Nu vill vi inte att de ska vara något fel på den här ledningen utan det ÄR något stort fel på denna inkompetenta ledning!! Dem har förstört klubben, det är ett skämt, man ser att dem verkligen är helt ute ur samförståndet när man väljer att värva in spelare som är KASS för laget Barcelona! Vem som helst förstår att Agger är heelt slut, och ja vill fan inte ha någon som har tatuerat in YNWA på knogarna! Och för 15miljoner? Det är helt ofattbart! Hellre att man satsar på sina egna backar än att köpa en bänk för 15 miljoner som inte kommer förstärka laget någonstans förutom skadelistan!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-07-29 16:36
@Barcelonistas:

Det är Silly Season. Vill du inte ha åsikter om värvningar så föreslår jag att du tar ett break från forumet på någon månad. Att ledningen och särskilt Zubi sedan är ifrågasatt såväl här som på plats i Barcelona kan väl heller inte komma som någon nyhet? Återigen: logga ut och kom tillbaka 1/9 om det inte duger.

Sedan kan du ju ta pch läsa mitt förra inlägg igen. Som sagt är jag nöjd med hälften av värvningarna medan jag är tveksam till en (Mathieu), ifrågasätter en potentiell (Agger) och tycker att den tredje är en felprioritering (Suarez).Så nej, allt är inte skit. Men du gillar ju att flamea och göra svepande generaliseringar av alla som inte tycker som du va? Om jag inte minns fel så har du haft en och annan ofrivillig timeout här inne pga attitydsproblem väl? :P
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-07-29 16:31
Barcelonistas (Barcelona) Men vet du vad? Trivs du inte på detta forumet så är du mer än välkommen att lämna och hitta en nytt forum där alla tycker att allt är perfekt i klubben. För i detta forumet är folk kritiska, vi köper inte allt styrelsen gör och accepterar det. Vi är kritiska och diskuterar det exakt så som man ska göra i ett forum. Förtydligande på engelska: An Internet forum, or message board, is an online discussion site where people can hold conversations in the form of posted messages, the purpose of a Internet forum is to express your opinions. Usually these forums have a topic that you should follow and certain rules.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-07-29 16:26
NoGo™ (Barcelona) Tackar ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-07-29 16:25
Petersays - snälla det hela ser ut som en stor hatkampanj där ni vill hänga Zubi vid närmsta torg. Det var en period där tyckte att folk hade bra åsikter angående ledningen osv. Men ni har ni tagit det till en helt ny nivå det hela börjar gå överstyr. Ni tjötar mer än en brud som just fått mens, det är skit jobbigt stfup och ge laget en chans istället. Mathieu är redan misslyckad, Suarez borde man aldrig värvat. Problemet har aldrig varit värvningarna, problemet är snarare att ni vill att det ska vara något fel på den här ledningen.
Barcelona Rambla~
2014-07-29 16:24
Pep.G Smörja? De få gånger var frisk var han ju ändå petad. On han nu går in startelvan var som helst, varför vill han då lämna för att få mer speltid? Den ekvationen går inte riktigt ihop serrö. Fortsätt du att hylla Agger om du känner för det, det gör mig absolut ingenting. Så fortsätter jag med min smörja. Agger är lika idiotiskt att värva som Song en gång var, ja tom värre. Han kan man ju åtminstone sälja vidare medan Agger förmodligen flyttar hem till Bröndby om någon säsong utan någon ersättning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-07-29 16:22
@La liga es blaugrana!:

Här.
Barcelona Vampíro
2014-07-29 16:20
That moment när Barça efter sommaren kan stå med två ytterst mediokra(om ens det) backar som Mathieu och Agger. Uttrycket facepalm har aldrig mer stämt in.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-07-29 16:20
Någon som har länk på Barcas träningsmatch schema?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: