/spanien/barcelona/forum/4560.aspx/spanien/barcelona/forum/4560.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2014-07-10 16:14
Man kan ju tro att vi värvar suarez för endast en säsong om man läser snacket här inne Han kommer att få ett 5 års kontrakt, upprepar mig 5 års kontrakt. Pga den här händelsen har vi fått ner priset ca 30 miljoner € Och klarar vi inte oss utan suarez fram till oktober så har vi inget att hämta den här säsongen heller. Vi håller på att BYGGA ett nytt lag, inte bli trippelaspirant direkt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-10 16:12
Så jävla skönt att klubben för en gångs skull stod på sig och fick ut 40m för Alexis. Det måste ha varit Sanllehi som stått för snacket, kan inte tänka mig en Zubi inblandad i detta.

Arsenal envisades med £30m, vilkt blir €38m. Nu får de punga upp med £32m, vilket är deras näst högsta värvning historiskt sett. Vi får €40m.

Cesc €36m + Alexis €40m = Suarez.

Nu lär det säkert bli någon miljon till för Suarez genom några klauser gissar jag. Fast försäljningarna av Cesc och Alexis har gett oss Suarez i det stora hela. Bra att man får in lite stålar för omväxling skull, inte minst när det kommer till FFP.
Barcelona DM1982
2014-07-10 16:01
Det finns fortfarande möjlighet att upphäva straffet (som var alldeles för hårt) om Barcelona väljer att överklaga till CAS.

Som jag ser det så är straffet alldeles för hårt, FIFA tog i så de sprack där. CAS mycket möjligt säga att det var för hårt och sänka straffet.

Vi får se.
Barcelona Som La Gent Blaugrana
2014-07-10 16:00
The relevant decision is not yet final and binding, i.e. an appeal to the Court of Arbitration of Sport (CAS) is still possible (cf. art. 67 par. 1 of the FIFA Statutes) by the player and/or the Uruguayan FA, subject to certain conditions. [FIFA]

Man ska inte ge upp än. Om Suarez inte får spela fram tills november är det riktigt illa.
Barcelona Rambla~
2014-07-10 15:57
@Som La Gent Blaugrana:


Ja det har dom.
Barcelona Som La Gent Blaugrana
2014-07-10 15:49
Kith Har FIFA officiellt gått ut med att straffet står sig?
Barcelona Rambla~
2014-07-10 15:48
@Kith.:


Just av den anledningen borde vi enbart värva honom om priset går att halvera. Knappast något Liverpool hade gått med på, så därför bättre att låta bli och värva honom.
Barcelona Rambla~
2014-07-10 15:47
B.BOSS

Nu missförstod du nog mig. Det är väl självklart att det är smart från en klubbs perspektiv. Jag syftade på oss fotbollsälskare som vill se de bästa spelarna på planen och inte på bänken. Dessutom, en målvakt som säkert rankas till en av de bästa under hela Vm, borde vara motiverad att vilja spela varje vecka. Speciellt en målvakt som Navas som knappast kan kallas för lastgammal ännu. Det samma gäller ju Bravo. Stabil i la Real under flera säsonger.

Fast vad vet jag, de två kanske tror att de mäktar med att ta startplatsen i sina klubbar? Då kan man knappast klaga på ambitioner.
Real Madrid Kith.
2014-07-10 15:44
Suarez avstängning står sig. Vi värvar alltså en spelare vi inte får använda fram till 25e oktober. sen behöver han tid och acklimatisera sig. Vi får alltså inte se mycket av Suarez fram tills februari.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-10 15:44
Andresito

Haha, det har jag visserligen, men det var inte därifrån jag fick det. Det går ju inte missa att lyssna på tönten Patrik Sjögren och hans svamlande.

Nej, jag möttes av rubriken i Sillysvepet här på SF, när man startade appen. Har jag för mig att det var.

Fast nu när du säger det, så fick jag nog det där med att slå inlägg på uppvärmning från podden, trots allt. :D
Barcelona B.BOSS
2014-07-10 15:31
Brukar aldrig läsa på La puta Madre men jag gjorde det. De kokar. På menyn för dagens ämne är Barca, Suarez och Messi. Avundsjukan har fått ett nytt recept i La Puta. De kan inte hålla känslorna nere att Perez har inte fler spelare att sälja för att finansiera sina Bale köp eller banker att låna av för sina Ronaldo och Kaka köp. Snart är Katalonien självständigt och då blir statskassan lite mindre när den stramas av statsmakten då Spaniens rikaste region slipper skatta miljarder till central regeringen. Perez is going down.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona basaric - "el guaje"
2014-07-10 15:27
Man ser verkligen hur mycket den här finalen betyder för Messi.
Barcelona B.BOSS
2014-07-10 15:11
Våra reserver har varit Sergi Roberto som spås vara ett osynlig fenomen vilket inte har uppenbarats framför våra amatör ögon bara de fåtal fotbollsexperter som har fått syn för hans gudomliga kvalitéer. Vi får inte glömma jag kan bara en sak Tello, Dos Santos på bänken som dikterar spelet och smsar de taktiska lösningarna till tränaren, Vår mittback Song som för någon anledning omskolades till en mittfältare och som han gjorde det!!!!!!!! Sådana reserver har inte ens Madrid eller Bayern när de kikar med avund över La Masias pärlor vilket endast tillhör Barca. Trippeln är vår med dessa herrar. Hur kunde vi sälja de. Avgå Ledningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
2014-07-10 15:10
Har en fråga till alla här inne, tror ni verkligen att det kommer att funka i praktiken att ha 3 så bollkåta spelare längst fram? Vi kan inte titta på Reals trio och tro att det skall gå lika bra för oss, 2 av 3 i deras trio är inte ens intresserade av att hålla boll en själv (Ronaldo, Bale). Messi skall givetvis hålla i taktpinnen, så hur blir det med Suarez som är van att få alla bollar när det vankas anfallsspel. Dock så är det inte Suarez jag oroar mig för utan Neymar som kommer att få ta en stor smäll nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-07-10 15:08
@Rambla~:


Verkar som att någon har lyssnat på Sillypodden, haha :)

Håller dock med dig. Navas är endast ett år äldre än Messi, alldeles för tidigt för att runda av sin karriär bakom Neuer.
Barcelona B.BOSS
2014-07-10 15:05
[QUOTE=FCBlaugrana]Suarez då? Förmodligen en av världens 3 bästa frisparksskyttar. [/QUOTE] Suarez också, glömde honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-07-10 15:04
[QUOTE=Rambla~]Keylor till Bayern? Är det inte slöseri med talang att en så bra målvakt enbart ska slå inlägg för Neuer under uppvärmningen och sen sitta på bänken under matcherna? En sådan målvakt ska spela varje vecka. Det samma kan sägas om vårt målvaktspar. Oavsett vem som bänkas så borde denne spela i varje omgång. Jag gillar inte när profiler och duktiga spelare slösas bort på reservbänken. [/QUOTE] Jag kallar det inte slöseri. Jag kallar det smart. Varför inte ha världsklass ersättare som är billiga i övergång och lön som inte anser sig ha för hög status för att sitta på bänken. Bernat ska vikariera för Alaba snacka om bredden i laget och kvalitén. Något vi borde lära oss. Jag hoppas Pep kommer tillbaka med den erfarenheten till Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-07-10 15:01
Klubbens eget fel. Varför ge kontrakt till spelare som klart inte lyser eller håller på den nivån Barca är på? Cuenca och Tello har aldrig haft något att göra i Barca. Deras mål har kommit av kvalitén runt om. De är dugliga för lag som Villareal och deportivo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-07-10 14:54
Isaac Cuenca lämnar alltså. Han måste ha haft en av de märkligaste karriärerna i Barça. Han var ganska okänd i B-laget för att helt plötsligt bli ordinarie under Peps sista vår i klubben. Tycker det är jävligt synd med alla skador för han hade absolut kunnat bli en duglig truppspelare i Barcelona. Han kan ju spelet och har definitivt talang. Både han och Tello var friska fläktar när de från ingenstans slog sig in i laget under säsongen 11/12. De behöver dock speltid och vem vet, kanske kan de nån dag återvända. Märkligare saker har hänt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-07-10 14:50
Jisses är både dos santos och Cuenca borta nu. Vilken härliga vecka det ser ut att bli Krojf Det sista var inte tänkt till dig, utan till dom som brukar komma med en smartass kommentar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-10 14:42
Keylor till Bayern? Är det inte slöseri med talang att en så bra målvakt enbart ska slå inlägg för Neuer under uppvärmningen och sen sitta på bänken under matcherna? En sådan målvakt ska spela varje vecka. Det samma kan sägas om vårt målvaktspar. Oavsett vem som bänkas så borde denne spela i varje omgång. Jag gillar inte när profiler och duktiga spelare slösas bort på reservbänken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Riiio!!
2014-07-10 14:40
Shit hur många frisparkar kommer inte Neymar, Messi o främst Suarez dra på sig då dom spelar. Lite kroppsfinter och så är det frispark. Lär bli en del mål på fasta nästa år om han nu skriver på för oss!
Barcelona FCBlaugrana
2014-07-10 14:36
@B.BOSS:


Suarez då? Förmodligen en av världens 3 bästa frisparksskyttar.
Barcelona B.BOSS
2014-07-10 14:29
Xavi är en legend men Jag hoppas att han lämnar. För att jag kommer få hjärtattack om han tar en frispark förre Neymar och Rakitic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-07-10 14:26
LeoMessi - läste för ett tag sen att Barca tom lagt in ett bud på Cuadrado tror de va 30M, Fiorentina ville dock ha 35M.

Z_Z - jag är ganska säker på att en majoritet inne i Puertan inte ens har sett Zidane spela. När dom håller Zidane högre än Messi ja då fattar ju vem som helst att dom inte ens har sett Zidane spela för ingen frisk människa kan la påstå att Zidane är den bästa genom tiderna samt att han är bättre än Messi?
Barcelona SoM_Un
2014-07-10 14:25
Fan om man ändå ska betala 15 för mathiue vrf inte 20 på vertongen istället. Skit skumt tänkande i vårt barca asså
Barcelona Ali G
2014-07-10 14:24
DONE DEAL: Suarez joins Barcelona for €88m
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-07-10 14:21
Official: Barcelona announce that the contract of winger Isaac Cuenca (23), which expired next year, has been rescinded #fcblive Han spelar numera för Deportivo för er som är intresserade
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-10 14:19
@Barcelonistas:

Har faktiskt ingen aning om han värvas eller inte. Om suarez värvas så har han ingen plats i anfallet och om han ska värvas som högerback så är det bara idiotiskt.
Barcelona El Soap
2014-07-10 14:18
barcastuff ?@barcastuff 2 min

Official: Barcelona announce that the contract of winger Isaac Cuenca (23), which expired next year, has been rescinded #fcblive

WTF, varför avsluta kontraktet för? Istället för att sälja honom och få något?

Suck.
Annons: