/spanien/barcelona/forum/4558.aspx/spanien/barcelona/forum/4558.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-07-29 16:31
Barcelonistas (Barcelona) Men vet du vad? Trivs du inte på detta forumet så är du mer än välkommen att lämna och hitta en nytt forum där alla tycker att allt är perfekt i klubben. För i detta forumet är folk kritiska, vi köper inte allt styrelsen gör och accepterar det. Vi är kritiska och diskuterar det exakt så som man ska göra i ett forum. Förtydligande på engelska: An Internet forum, or message board, is an online discussion site where people can hold conversations in the form of posted messages, the purpose of a Internet forum is to express your opinions. Usually these forums have a topic that you should follow and certain rules.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-07-29 16:26
NoGo™ (Barcelona) Tackar ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-07-29 16:25
Petersays - snälla det hela ser ut som en stor hatkampanj där ni vill hänga Zubi vid närmsta torg. Det var en period där tyckte att folk hade bra åsikter angående ledningen osv. Men ni har ni tagit det till en helt ny nivå det hela börjar gå överstyr. Ni tjötar mer än en brud som just fått mens, det är skit jobbigt stfup och ge laget en chans istället. Mathieu är redan misslyckad, Suarez borde man aldrig värvat. Problemet har aldrig varit värvningarna, problemet är snarare att ni vill att det ska vara något fel på den här ledningen.
Barcelona Rambla~
2014-07-29 16:24
Pep.G Smörja? De få gånger var frisk var han ju ändå petad. On han nu går in startelvan var som helst, varför vill han då lämna för att få mer speltid? Den ekvationen går inte riktigt ihop serrö. Fortsätt du att hylla Agger om du känner för det, det gör mig absolut ingenting. Så fortsätter jag med min smörja. Agger är lika idiotiskt att värva som Song en gång var, ja tom värre. Han kan man ju åtminstone sälja vidare medan Agger förmodligen flyttar hem till Bröndby om någon säsong utan någon ersättning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-07-29 16:22
@La liga es blaugrana!:

Här.
Barcelona Vampíro
2014-07-29 16:20
That moment när Barça efter sommaren kan stå med två ytterst mediokra(om ens det) backar som Mathieu och Agger. Uttrycket facepalm har aldrig mer stämt in.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-07-29 16:20
Någon som har länk på Barcas träningsmatch schema?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-07-29 16:01
@Barcelonistas:

Kanske den tråkigaste kommentaren på år och dagar. Om du tycker så så förstår jag inte varför du hänger här? För att skriva "goool!" när det blir mål och basha marängerna med jämna mellanrum?

Ett forum är till för att diskutera, det borde du hajat nu. När man diskuterar så har folk olika åsikter och framför allt så HAR dom åsikter. Skulle vi inte ha det utan dra "Ledningen och tränaren vet bäst"-kortet hela tiden skulle det inte bli mycket sagt. Och därmed skulle det också bli rätt tråkigt.
Barcelona Barcelonistas
2014-07-29 15:55
Petersays - vem är du och jag och alla andra på det här forumet? Vi alla är en bunch of nobodys som tror oss veta allt. Sanningen är den att Zubis vänstra kula vet mer än varenda en på det här forumet.

Vi sitter bakom en datorskärm och leker experter snälla chill out, något måste dom la göra rätt? Bara för att du vill ha den spelaren så betyder det inte att klubben ska värva den. Detta är Enriques Barca inte amatörernas Barca..
Barcelona petersays
2014-07-29 15:49
@B.BOSS:

Så du menar att överpriser för gamla och skadebenägna backar och en astronomisk summa för en avstängd och ibland bråkig anfallare till ett redan bra anfall inte har rätt att kritiseras?

Jag tycker däremot att Ter Stegen, Rakitic och Bravo på pappret är bra värvningar. Men man missar helt bollen när det gäller att strukturera upp laget så att vi är lika bra på alla delar av planen. Ergo kritik. Konstigt? Nä - inte från min sida.
Barcelona LeoMessi
2014-07-29 15:46
@petersays:


Jag tycker att Edgar Ié verkar mer lovande om jag ska vara ärlig, han är mer mogen i sitt spel och känns allmänt snabbare och mer positionssäker.
Barcelona petersays
2014-07-29 15:43
Den enda bra som kan komma ur detta mittbacksdebacle är att Macky Bagnack kanske får chansen att kliva fram när vi antingen missar att värva någon eller värvar, om ni ursäktar uttrycket, medelmåttor som Mathieu och Agger.
Barcelona B.BOSS
2014-07-29 15:21
Ingen kommer någonsin bli glad över en värvning i Barca. Det ska alltid klagas och från olika håll. Läget i Barca är precis som läget i Mellanöstern. Olika religioner I krig om makten utan att komma överens.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-07-29 15:14
Bara jag som känner så här?


The issues on many fronts have been ignored which is a shame because this team still has 1 or 2 champions league left in them with the current engine room"

Klart ******* inne i La Puta blir glada när spelare som Agger ryktas hit. Dom vet själva vad som kan hända om Barca köper in rätt spelare samt att Enrique får igång laget. För en sak är säker ett Barca i sin prime är alltid ett bättre lag än ett Real i sin prime.
Barcelona LeoMessi
2014-07-29 15:03
Luis Enrique arrives each morning at 7.00-7.15 at the training centre. Meeting with staff around 7.30. First training session at 9.30. [md]

Han verkar verkligen ta detta på största allvar, vilket är kul att se.
Barcelona LeoMessi
2014-07-29 14:44
Reus sa att han inte behövde försäkra folk flera gånger om att han ska stanna i Dortmund. Han sa själv att han inte har några planer på att lämna den här säsongen och jag tror det kan ha avskräckt Barca till viss del då dom kanske inte hade kunnat värva honom nästa säsong med tanke på den eventuella transferbannen. Suarez är bättre men jag hade inte gråtit floder om vi köpte Reus istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-07-29 14:41
Det Barca har saknat under dem senaste säsongerna har varit en renodlad striker. Vi har nu fått världens bästa striker och ändå klagar folk. Sen skall det noteras att reus är ingen striker, utan offensiv mittfältare. Så ni som resonerar att ni hellre ville ha reus istället för suarez, har ju helt fel! Reus är ingen 9:a, inte en spelare som öser in mål på löpande band. Suarez är just den spelaren vi behövde, aggressiv, målfarlig, snabb, bra på huvudet och fantastisk arbetsmoral. Vi har sålt spelarna som vi inte behövde! Än så länge är det ett bra transfer fönster! Men får vi agger....då vet jag inte vad jag ska säga!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-07-29 14:35
Officiell uttalande från klubben gällande rekordomsättningen.
Barcelona Barclasico
2014-07-29 14:28
OFFICIAL: Marco Reus rejects new Dortmund deal

hade hellre sätt han än Suarez i barca
Barcelona LeoMessi
2014-07-29 14:24
haha hyfsat lik Messi, speciellt på andra bilden:P
Barcelona Blaugrana91
2014-07-29 14:12
Ekonomiskt går det bra allafall...

Barcelona drog in hela €530M i omsättning vilket är en rekordsumma för klubben, men också för en en sportklubb i världen. Trots allt imponerande att dra in så mycket pengar med tanke på att vi inte vann en enda titel förra säsongen.

Man gjorde också en storvinst på €41M efter skatt, skulden fortsätter att sänkas.

Barcelona BARCA-més que un club
2014-07-29 14:03
Snälla inte Agger för helvete , killen är 99 % skadebenägen ,
gå ALL IN på Marquinhos och Cuadrado.
Barcelona Barc6
2014-07-29 13:59
Jag vill bara gråta.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2014-07-29 13:35
shit ...Agger. Att säga att Agger går in i vilken startelva i världen är ungefär lika sant som att säga att Mellberg är en av världens bästa mittbackar. och vadå "när Agger är skadefri", han är ju aldrig skadefri så vad spelar det för roll? Vi planerar alltså att ge bort Alves för en symbolisk summa för att slippa hans dyra lön (en lön Zubi förhandlat fram), så vi kan ha råd att värva Agger, som sen ska ruttna bort på vår bänk i 5 jävla år! Helt otroligt! Jag utnämnde Mathieu värvningen som rent ekonomiskt tidernas sämsta värvning efter Zlatan historien, men Zubi var visst ibte nöjd. Å nej, här finns det fortfarande chans att kasta bort hundratals miljoner kronor! Gooo Zubi!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona basaric - "el guaje"
2014-07-29 13:21
Fy fan alltså.. vad är det för mittbackar som ryktas till oss?
Barcelona Pep.G "Can you believe this guy"
2014-07-29 13:20
Rambla

Du snackar som om det enda du gjort i ditt har varit att följa Agger. Du snackar dessutom mycket smörja. En skadefri Agger går in i varje startelva i världen. Närmare Puyol kommer ingen idag.

Agger kommer överraska många av er.
Barcelona Nemesis 10
2014-07-29 12:58
@Rambla~:


För samma pris kan man få Reus som nu ryktas om att han inte vill förlänga sitt kontrakt med Dortmund.
Barcelona Hetfield
2014-07-29 12:45
Zubi måste ha världens skönaste jobb. Varje sommar/vinter så har han exakt samma spelare som han roterar på, och när ingen av de går så ger han upp.

Zubi: Vi vill ha Cuadrado.
Fiorentina: Vi vill ha minst 40 miljoner.
Zubi: Det är för mycket, vi ger er 90 miljoner.
Fiorentina: Du förstår väl att 90 miljoner är mer än 40 miljoner...?
Zubi: Försök inte lura mig, jag är bra på det här. 90 miljoner eller inget.
Fiorentina: Deal...*host* idiot.
Zubi: Bra jobbat Zubi, you have done it again!
Real Madrid Kith.
2014-07-29 12:44
Jag kritiserade Suarez värvningen när han blev klar vilket ledde till att jag blev attackerad direkt av den desillusionerade culé mobben som attackerar precis allt och alla som inte hyllar allt som har med vår speciella klubb och göra. Nu ser vi varför jag motsatte mig den värvningen. Vi värvade en snart 28 årig anfallare som är avstängd fram till november för 88 miljoner euro. Vi lägger alltså mer än hälften av vår transferbudget på en anfallare när vi har en av Europas sämsta backlinjer bland slutspelslagen i CL. Vi har verkligen tabbat oss under denna mercato om vi värvar Mathieu och Agger som våra försvarsförstärkningar. Det som såg så ljust ut innan VM, lämnar en otroligt bitter eftersmak såhär 1 månad innan säsongen sätter igång. 88 miljoner för en anfallare, när vi har en Xavi som är slut, en Iniesta som inte blir yngre, en Pique som blivit lite av ett skämt på senare tid, en Dani Alves som är ett skal av sitt forna jag. Är det verkligen vad vi borde lagt pengarna på? Jag gillar inte att vi härmar Real Madrid och deras galacticos modell, vi borde vara ärlig mot oss själva och hålla oss till vår egen filosofi, inte härma den som senast vann CL bara.
Barcelona Rambla~
2014-07-29 12:38
"So I called up Liverpool and said how much for Agger, they told me 8m. So I asked them if he comes with two legs and they said yes. So I told them, I'll give you 8m for each leg and let's call it a deal"

Hehe, säkert så det låter när han är igång.
Annons: