/spanien/barcelona/forum/4556.aspx/spanien/barcelona/forum/4556.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona dinho the artist
2014-08-21 19:12
Haha det roligaste med pojken på andra sidan är ju att hans fakta allt som oftast är direkt felaktig. Hen förlöjligar ju bara sig själv, inget nytt där alltså.

Barcelona Nemesis 10
2014-08-21 18:52
Har aldrig sett någon så besatt av en klubbrival som El Pasillo. Han lever bokstavligt talat för att smutskasta Barcelona, vem som helst kan ju förstå att han inte har alla hästar i stallet när han skriver som han gör.
Barcelona B.BOSS
2014-08-21 18:47
Den här Douglas tar längre tid att värva än självaste Neymar. Vem i helvete har hand om våra transfer? En spelare i hans kaliber ska du fan värva med ett sms.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-08-21 18:41
[QUOTE=ADAMA&HALILOVIC]I livescore står det G. Dos santos gjorde mål för Villareal i Europa leauge.. Svårt och veta vilken av bröderna de menar [/QUOTE] G står för Giovani, lillebrorsan heter Jonathan. Inte svårare än så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-08-21 18:38
@ADAMA&HALILOVIC:


Giovani gjorde målet =)
Barcelona ADAMA&HALILOVIC
2014-08-21 18:37
I livescore står det G. Dos santos gjorde mål för Villareal i Europa leauge.. Svårt och veta vilken av bröderna de menar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-08-21 18:34
@Ali G:
Får ont i ögonen av alla fel jag läste i den texten. Hur många gånger måste man säga till folk att inte kopiera in skit från det där hjärndöda forumet?
Barcelona Thierry Henry
2014-08-21 18:32
Ali G//

Du borde bli bannad för att du ens klistrar in den idiotens inlägg här inne. Killen verkar vara psykiskt sjuk och behöver professionell hjälp
Barcelona Vampíro
2014-08-21 18:12
Who the fuck is Douglas? Är det ärligt talat ens nån som är bättre än Montoya för jag har aldrig ens hört talas om honom. Varför jagar de helt anonyma spelare utan meriter?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2014-08-21 18:04
On another note; det brasilianska transferfönstret är numera stängt, och öppnar inte förrän nästa år (?). Hur är det då meningen att vi ska värva Douglas innan fönstret stänger och sedermera låna tillbaka honom? Inte mig emot dock.
Barcelona The Octopus of Badia
2014-08-21 18:02
el Flaco

Där har jag faktiskt förhoppningar på Alves eftersom han själv under dem två senaste säsongerna klagat på bristen på intensitet under träningspassen, och han verkar själv vara någon som stortrivs under strikta förhållanden som under Pep. Jag tycker han, precis som Xavi, såg väldigt fräscha ut i Gamper-matchen och mer energiska än vanligt. Vi får hoppas på att bägge två, men i synnerhet Alves, får en nytändning under Lucho.
Barcelona el Flaco
2014-08-21 17:59
Barcelona el Flaco
2014-08-21 17:59
Det enda jag ber och kräver av Alves är att han visar samma cojones på planen som han gjorde idag på presskonferensen. För ord är, precis det, bara ord om man inte kan back it up med handlingar och prestationer. Upp till bevis nu för Dani Alves.
Barcelona Ali G
2014-08-21 17:59
Vi klistrar inte in något från Puertan, vi kör en 48 timmars spärr här.
Barcelona The Octopus of Badia
2014-08-21 17:54
el Flaco

Fast tiden under Gaspart ska ses som ett lågvattensmärke och knappast någonting att dra paralleller med. Ja, t.o.m en klubbikon som Guardiola blev utbuad av fansen i sin sista match och det är bra mycket värre än det Alves och spelarna fick utstå förra säsongen, men det berättigar inte beteendet.
Barcelona el Flaco
2014-08-21 17:49
The Octopus of Badia/ Men man ska samtidigt ha i åtanke att den kritiken som Alves och resten av spelarna fick utstå förra säsongen är ingenting jämfört med hur det har sett ut tidigare i klubben, framförallt när Gaspart var president. Då blev de i stort sett avrättade i varje match så jag tycker inte att Alves borde gå ut och gnälla när andra trotjänare som Iniesta och Xavi och gjorde detsamma. Xavi fick t.ex. få höra att han var en "legosoldat" och annat när Van Gaal var tränare under sin andra sejour. Guardiola fick även han svälja många burop under sin spelarkarriär. Culés är väldigt kräsna och med tanke på hur såg ut förra säsongen vore det mer konstigt än annat om de inte höjde rösterna mot spelarna. Däremot håller jag fullständigt med dig om att det vore skönt att se samma supportrar vädra samma missnöje i samma utsträckning mot den här ledningen som i grund och botten är ansvariga för vårt nuvarande sportsliga situation.
Barcelona The Octopus of Badia
2014-08-21 17:41
el Flaco

Ja, och det är ju synd att folk som faktiskt inte har råd generaliserades i och med Alves uttalande, men samtidigt tror jag folk själva vet med sig, eller i alla fall bör veta med sig, ifall de tillhör den gruppen som Alves riktade sin kritik mot. Vi fans har självfallet rätten att ställa krav på spelarna, speciellt med tanke på hur det såg i våras, men är det inte bättre att istället gå och visa sitt stöd på arenan?

Jag köper inte argumentet att spelarna inte är engagerade efter alla dessa framgångar, utan det ter sig naturligt att det inte är lika lätt att motivera sig efter en viss tid. Jag är övertygad att spelare som Alves och Xavi fortfarande är lika engagerade som 2008, men det är svårare att få ut det på planen och verkligen visa det nu än då, och det ansvaret ligger helt på styrelsen att förnya laget och göra de förändringar som krävs för att hålla truppen fräsch och motiverad till fullo, och där har knappast culers nere i Katalonien riktat sin kritik mot i någon större utsträckning. Hur ledningen för en klubb som Barcelona dragit klubbmärket genom så mycket på så få år utan att få utstå i närheten av lika mycket kritik som de är befogade att få motta är bortom mitt förstånd. Att culers istället riktar sitt missnöje mot spelarna, miljonärer eller inte, är ännu mer obegripligt.

Jag förstår din irritation över att en miljonär som Alves, som vi fans faktiskt betalar lönerna för, ska komma att kritisera oss över brist på engagemang mitt i klubbens sämsta säsong på flera år, men det gäller att se förbi det i mitt tycke.
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-08-21 17:35
@DM1982:


No shit, utan man förväntar sig spelare som reus och Cuadrado men istället värvar man en medioker brasse. Vi kommer inte kunna värva tills sommaren 2016, let that sink in.
Barcelona DM1982
2014-08-21 17:32
[QUOTE=Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]]Gil Guerreiro: "We wanted to keep Douglas on loan for another year, but it's not possible anymore due to Fifa ban. Lawyers look into it." Ingen Reus, ingen Cuadrado utan DOUGLAS! [/QUOTE] Meningslöst att ställa dem mot varandra, de spelar inte på samma position som Douglas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-08-21 17:31
The Octopus of Badia//

Problemet var att han drog alla över en kam och det kändes som en enorm förolämpning när det kommer från en multimiljonär som inte kan begripa sig på de vardagliga ekonomiska problemen som vanligt folk går igenom.

Som sagt, ibland kan jag hålla med om i det han säger, men andra gånger tycker han han är helt fel ute och beter sig som någon som inte kan ta emot kritik, när han själv säger att det är just kritik som motiverar honom. Och även folk som betalar säsongeskorten har rätten att ställa krav på spelarna även om de inte går på matcherna då de betalar en summa till klubben och därmed betalar spelarnas löner.
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-08-21 17:29
Gil Guerreiro: "We wanted to keep Douglas on loan for another year, but it's not possible anymore due to Fifa ban. Lawyers look into it."

Ingen Reus, ingen Cuadrado utan DOUGLAS!
Barcelona Vampíro
2014-08-21 17:29
Jag kan hålla med om att man aldrig ska bua ut en egen spelare, förutom Song kanske. Skämtåsido men Alves har precis som el Flaco nämner haft en ganska kall attityd mot fansen senaste året ungefär. Han var ute i vintras och kritiserade de för att inte komma på matcherna osv. vilket är ganska osmart. Man ska komma ihåg att ekonomin i Spanien inte är den bästa och att det kostar en hel del att gå på matcher. Sen hjälpte det knappast heller att spelarna tydligt under långa stunder knappt brydde sig om resultat utan endast verkade vänta ut till VM. Barcelonasupportrar är av natur väldigt kräsna men det kändes som att Alves endast avfärdade all sorts kritik som gnäll från fans vilket det knappast handlade om. De spelade rent av uselt under perioder och då ska man få ris. Men som sagt jag tycker inte heller att det är okej att bua åt en egen, särskilt en spelare som gjort så mycket för klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2014-08-21 17:26
el Flaco

Till viss del håller jag dock med Alves i det uttalandet. Nog för att biljettpriserna är väldigt höga, men säsongskortsinnehavare behöver inte bry sig om det eftersom de redan har betalat för samtliga hemmamatcher. Att då välja att inte gå på dessa matcher på regelbunden basis visar brist på engagemang gentemot laget.
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
2014-08-21 17:25
@Tiki-Taka:


Väntar fortfarande på ditt svar gällande Reus som Xavis ersättare, samt att få in Cuadrado och även skola om honom från anfallare/ytter mittfältare till ytterback.

Hur tänkte du där?
Barcelona Neymar11
2014-08-21 17:19
Alves blev utbuad eftersom han uppmanade publiken att stanna hemma om dom inte kan ta förluster eller stötta laget. Han har gått på publiken tidigare, så att det är han som får utstå burop har han mer eller mindre att skylla sig själv på. Och han ska inte leka någon martyr nu i efterhand för den delen heller. Och ja jag tycker att Alves förtjänar burop för dom 2 senaste säsongerna. Dock så gör så många fler i laget med Istället för att öppna käften via Twitter/media så kan han ta börja spela upp sig igen. Så kanske vi slipper baklänges målen pga hans nonchalanta spel med boll
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-08-21 17:16
Gabriel/

Fast det var en sak som Dani Alves sa förra säsongen som jag störde mig mycket på och det var när han ifrågasatte vissa culés barcelonismo eftersom de inte gick på alla hemmamatcher. Det där var bara väldigt onödigt, idiotiskt och klumpigt sagt av brassen. Även om jag kan hålla med om att han vågar säga sin åsikt framför kamerorna och mikrofonerna så finns det lägen då han inte riktigt tänker sig för innan han öppnar munnen. Det är sånt som har lett till att han har hamnat i skottlinjen även bland culés och med all rätt.
Barcelona Barca Barca
2014-08-21 17:11
Märkligt att fansen, som verkar vara tokpantade i huvudet där nere i katalonien buar ut Dani Alves som har gett den klubben så mycket mer än vad Rosell, Zubi eller styrelset någonsin kommer göra. Märkligt att man inte tog fram vita näsdukar sista hemma matchen förra säsongen och skandera burop mot nyvarande styrelse. Så den dumma publiken som kollar matcherna på Camp Nou skyller allt på Alves ? ska vi börja peka finger på individer så borde Pique hängas utanför Camp Nou så fruktansvärt dålig som han har varit, eller vänta, Pique e katalan, han buar man inte ut. Äckligt jävla beteende. fyfan vad man skäms.
Mascherano#14 el Jefecito
2014-08-21 16:59
Kung Ronaldinho #10

Men det är jävligt stor skillnad på att vara "världens bästa försvarare bland unga spelare" när man är 20 år och att vara "en av världens bästa spelare" när man är 20 år. Så jo, hans logik var helt logisk. Din var det däremot inte eftersom du blandar ihop äpplen och päron.
Barcelona LeoMessi
2014-08-21 16:57
Kung Ronaldinho Jag tror inte att gio style förnekar Varanes talang. Allt han sa är att han inte är bland dom fem bästa i världen och det kan man inte säga att han är när han faktiskt inte har spelat så mycket som han bör få spela. Att han har talangen att bli den bäste försvararen i världen är det ingen som förnekar.
Postat via SvenskaFans-appen
Kung Ronaldinho #10
2014-08-21 16:25
Gio Style

Varane är världens bäste försvarare bland unga spelare på den allra högsta nivån, det är ett faktum som inte ens den mest inbitne culé kan förneka.

Men enligt din logik så var väl Messi en "talang" redan kring 20-årsåldern trots att argentinaren redan då sågs som en av världens bästa spelare...
Annons: