/spanien/barcelona/forum/4554.aspx/spanien/barcelona/forum/4554.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
10/29/2014 17:34
Barcelonistas

"Läste att..."

Jaha? Okej, läste vart? Jag läste att Barca dopade sina spelare, stämmer det? Tycker du ska ta det lugnt med rykten och anklagande från tävlande politiker.
Barcelona Barcelonistas
10/29/2014 17:26
el Flaco - finns en bild där han dansar med en kvinna som har strippkläder. Säger inte att alla kvinnor är det, det jag menar är att just den kvinnan var det. Han använder klubbens pengar för sitt eget privatliv? Läste att flera hundra tusen kronor slösades på saker som hans dotter ville ha. Ja, jag vet att han även gjorde bra saker men att gå dansa med strippor när man är president för Barcelona, de skadar Barcas rykte något enormt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
10/29/2014 17:15
Nu på torsdag kl. 12 kommer Laporta hålla en presskonferens och jag serf ram emot att höra vad han har att säga. Han lär säkerligen brösta upp sig efter att ha blivit friad från anklagelserna från den nuvarande ledningen. Och på tal om de så ska Bartomeu och hans junta ha ett möte dagen efter för att diskutera om huruvida man ska överklaga domarens beslut.
Barcelona DM1982
10/29/2014 17:09
[QUOTE=Deulofeu]Vart spelas matchen ikväll? Någon som vet? [/QUOTE] Girona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
10/29/2014 17:03
Tweet @DaniAlvesD2: "Learning is being able to share moments, ideas, actions and emotions with teammates, friends and brothers" Lär dig slå inlägg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
10/29/2014 17:01
Spelar vi match ikväll?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
10/29/2014 16:42
Alla undrar var Vermaellen och och doggy är nånstans???

Sen förlusten i lördags har Sport gått hårt mot Barca's ledning, tränare och loja spelare..

Medan i Mundo.... Ja, de yrar om att vi har producerat mest spelare ute i EU
och vi har fått så många nya anhängare i Facebook. (Jag blir äcklad).
Känns som att ledningen har förlorat greppen på tidningen Sport.
Jag gillar det här..
The Maestro!
10/29/2014 16:11
Vet någon vilken kanal vår match sänds? -- Diego Maradona har hamnat i blåsväder igen, ett videoklipp har läckts ut då vår gamle legend kastade sin telefon mot sin f.d. flickvän och sedan misshandlade henne. Väldigt tragiskt att Diego är ett jävla kräk trots att han råkar vara Argentinas näst bäste spelare genom tiderna... Edit: Får be om ursäkt, upptäckte först nu att det blev ett litet fel i länktipset.
Barcelona Neymar11
10/29/2014 15:20
Den som har med sig Sevillas sportchef tar jag emot med öppna armar Laporta med puyol som sportchef fungerar nog med, dock ska han inte använda sin status i det politiska utan han ska enbart vara president!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
10/29/2014 15:17
@Barcelonistas:


Jag tar Laportas strippklubbsbesök alla dagar i veckan före Rosells siffer-trixande.
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
10/29/2014 15:08
[QUOTE=Barcelonistas]el Flaco - hur kan du vilja ha tillbaka Laporta? Samma president som använde klubbens pengar till strippklubb, utgångar, produkter till sin dotter etc? [/QUOTE] Några förmåner får han ha för det sportsliga han gjorde för klubben ;-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
10/29/2014 15:06
Barcelonistas/

För det första så är tjejer som man festar med inte synonymt med strippor. Jag hoppas du förstår det. Jag har själv varit på klubbar och uteställen förr och jag är ganska säkert på att kvinnor som är på såna ställen inte är per automatik strippor. Du får även gärna dela med dig av bevis via länktips som visar på att Laporta har varit på en strippklubb.

Sen är jag naturligtvis medveten om att han begick misstag under sin tid som president men när man väger det positiva mot det negativa anser jag att Laporta gjorde betydligt mer gott än ont. Rosell och nu Bartomeu är ett skämt i jämförelse.
Barcelona Barcelonistas
10/29/2014 15:01
el Flaco - hur kan du vilja ha tillbaka Laporta? Samma president som använde klubbens pengar till strippklubb, utgångar, produkter till sin dotter etc?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
10/29/2014 15:01
el Flaco - hur kan du vilja ha tillbaka Laporta? Samma president som använde klubbens pengar till strippklubb, utgångar, produkter till sin dotter etc?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
10/29/2014 14:52
Den enda positiva nyheten de senaste dagarna är att Laporta och hans direktörer förklarades icke skyldiga av domaren. Jag hade tidigare sagt att skulle Laporta komma ut förlorande i rättegången hade det inte bara varit ett stort ekonomiskt bakslag men det hade även skadat hans anseende rejält om han hade ställt upp i valet 2016. Nu är det ändrade förutsättningar även om jag har läst att den nuvarande ledningen kanske tänker överklaga beslutet. Jag vet att det finns många culés här inne, kloka och erfarna sådana ska tilläggas, som inte vill se Laporta återvända till klubben. Inte för att de inte gillar honom, men snarare för att de tycker att det är dags att vända blad och få in nytt blod in i klubben. Jag kan förstå mig på de argumenten och jag har försökt komma på nåt nytt namn som kan komma in och få ordning på klubben men det går inte. Inte i dagsläget åtminstone. Laportas track record talar för sig själv. Han tog över när vi befann oss i en djup kris, djupare än nu utan tvekan, och han lyckades. Kan han bygga upp ett nytt team krig sig och upprepa bedriften? Längtar till 2016!
Barcelona Barcelonistas
10/29/2014 14:52
Haha Blatter gör det igen! Låt er inte luras allt är ett spel. Nu vågar ingen rösta emot Ronaldo för gör man de så kommer den klubben börja gråta om precis allt. " Messi is a god boy" ett uttalande som gynnade Ronaldo. Folk började tycka synd om han, man förlängde röstningen tom...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
10/29/2014 14:48
Ancelotti: "Blatter wants Neuer to win BdO? It amazes me that the president of FIFA can't keep his mouth closed".

Äntligen säger någon med auktoritet något om denna onda pingvin! Åsnan är president av organisationen som ansvarar för det här jäkla priset och så håller han på med sådana efterblivna uttalanden. Det här blir iallafall en jävla ursäkt om Ronaldo inte vinner den, då de kommer med sina sedvanliga konspirationsteorier om att FIFA hatar Ronaldo osv...
Barcelona Liatzo
10/29/2014 14:29
Så Sneijder förtjänade Ballon d'Or 2010 eftersom hans Inter vann trippeln, men Ronaldo som gick helt titellöst under kalenderåret 2013 var en välförtjänt vinnare av samm pris. Detta trots att Messi, nästan på egen hand, vann hem ligan till vår kära klubb... Madridista logic.
Postat via SvenskaFans-appen
The Maestro!
10/29/2014 14:25
@Pep G:

Mathieus födelsedagstårta hehe...
Barcelona Barcelonistas
10/29/2014 14:23
Hösten*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
10/29/2014 14:22
Sen spelar sten stor roll också men det fattar man ju inte heller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
10/29/2014 14:18
Otroligt va folk är okunniga inne i puerta seriöst när ska man fatta att det är spelare,förbundskaptener osv som röstar på den spelare dom tycker varit bäst? Det är bara uefas pris dom bestämmer ju inte vem som ska vinna. Att man har mage och ifrågasätta Messis guldboll 2010. Priset ska gå till den spelare som varit världens bästa var sneider bättre än Messi 2010? Absolut inte faktum är att det skiljde ljus år mellan dom. Även om sneijder gjorde det bra så var han inte i närheten av Messis individuella nivå. En spelare som stod är helt makalösa prestationer i Messi.När säsongen 09/10 var slut vem har varit världens bästa fotbollspelare de året? Messi. Det ligger i Madridistans natur att bara förringa andra och ljuga om allt, och hylla sig själva. Jag finner det helt makalöst att man har så svårt och erkänna Peps Barca samt Messis storhet. Påminner mig väldigt mycket om individerna som sitter och förnekar förintelsen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nr.9
10/29/2014 14:15
Jag ska söka till att bli president i Barcelona. Min kandidat till tränare är Suarez från forumet. Han kan allt om fotboll, kan analysera saker o ting väldigt bra oxå! Jag hoppas bara att jag får tillräckligt många röster!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep G
10/29/2014 13:39
Grattis Mathieu på din 31 års dag. Synd att du är så gammal för att du är vår bästa försvarare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep G
10/29/2014 13:28
Läs på länktips hela taktiska analysen av el clasico. Den är klockren. Luis Enrique måste få stjärnor som Neymar och Suarez kämpa hem annars kommer det inte funka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep G
10/29/2014 13:24
Suárez and Neymar rarely tracked Marcelo and Carvajal back and consequently Madrid’s full-backs were always available when Madrid needed a passing option to keep a move going or to change the angle of attack. Iniesta and Piqué have been criticised for their errors in giving away the penalty, but it would all have been avoided had Barça not been in a very poor defensive shape when Madrid’s attack started, with Carvajal afforded thirty yards of space and all the time in the world to assess his options while carrying the ball forward. Needless to say, if you repeatedly give a side of Madrid’s quality that sort of time and space, even when the ball is with their right-back, keeping them out will be extremely hard.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
10/29/2014 12:54
Skönt att matchen spelad 21:30 ikväll, kommer hem 21:20 från jobbet så jag missar inget :D Hoppas att Adama får spela och visa upp sig lite. Då kanske enrique kan ge honom några inhopp här och där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
10/29/2014 12:38
Vart spelas matchen ikväll? Någon som vet?
Barcelona FCB_Messi
10/29/2014 12:09
The full squad against espanyol tonight: Ter Stegen, Masip, Montoya, Piqué, Rakitic, Xavi, Pedro, Luis Suárez, Rafinha, Bartra, Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano, Samper, Sandro, Munir, Adama, Grimaldo, Halilovic and Edgar Ié.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
10/29/2014 12:08
Tja!
Har varit lite nyfiken på en sak.. Nu vet jag att alla förväntar sig att en ny ledning ska träda fram efter valet 2016, men vad skulle ni göra om olyckan var framme och nuvarande ledning skulle bli omvald? Jag vet att det är ganska osannolikt, men vad skulle ni göra om vi skulle behöva stå ut med de ytterligare 6 år i klubben och hur tror ni att det skulle se ut för klubben framöver?
Annons: