/spanien/barcelona/forum/4549.aspx/spanien/barcelona/forum/4549.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona A good coach is everything!
2014-12-16 18:16
Iniesta är EN utav dom bästa INTE DEN bästa vi har kunnat klara oss utan spöket. Men inte utan Messi. Iniesta har i min mening inte vart viktigare är Xavi. Dhinho bärde ett Barca från 7 plats till en andra plats. Minns hur jävla viktigt Dinho var Barca jade aldrig spela CL om Dinho inte lira. Sen kom andra stjärnor och hjälpte oss till CL guld .. Dhinho hade en så hög högsta nivå så bär han väl gick ner så gjorde ändå ett gott jobb. Vi kunde minst ha haft han kvar i 2-3 år till utan problem. Att påstå att Dhinho i sitt prime inte är bättre än Iniesta är för mig obegripligt!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-12-16 18:09
Iniesta kommer för utomstående bli ihågkommen som en större spelare än Ronaldinho. Zidane är idag ihågkommen bland folk som en både större pch bättre spelare trots att han var sämre än Ronaldinho under sin prime. Vrf? Jo för att zidane höll i fler år. Ronaldinho hade gåvan i sina händer att bli den störste genom tiderna. Men den sjabbla han bort, han valde partylivet istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas-
2014-12-16 18:07
Såg nu att Niva hade gett oss favoritskapet med hela 55 %. Haha, återigen gör den svenska journalistkåren bort sig å det grövsta. City har byggt sitt på spelare vi inte velat ha eller som suttit fast på vår bänk. Dzeko, Nasri, Lampard, Milner, Navas, Demichelis, Zabaleta, Yaya, Fernandinho osv. Ett gäng stolpskott. Kun är den enda som det verkligen lyser kvalité om, han skulle ändå på sin höjd vara vattenbärare hos oss. Många här inne och i svensk media som har övertro på City för att dem ligger tvåa i PL. En rätt så medioker liga kvalitétsmässigt dock. Vi körde över dem sist och hade vunnit med 2-3 bollar till om domaren förstått offsideregelen.
Barcelona Heisenberg
2014-12-16 18:06
Jag kan hålla med om att Ronaldinho och Rivaldo kanske var mer spektakulära att iakta om man gillar show, men att påstå att de var bättre och viktigare för klubben vette fan om du får medhåll för. Sedan minns jag att Iniesta satt på bänken och endast fick göra inhopp väldigt länge när han redan var tillräckligt bra för att gå rakt in i vilken startelva som helst. Utan att gnälla ett smack. Har svårt att tro att han kommer gnälla om han får nöta bänk i slutet av sin karriär också. Så ja, Iniesta har inte rosat marknaden den här säsongen, men det är ju inte han vi ska kritisera för att han ändå får spela utan LE isf.
Barcelona Barcelonistas
2014-12-16 18:06
Jag skrev ju att ingen är större än klubben. Ronaldinho klasser bättre än Iniesta i sin prime? Är du go eller? Ronaldinho hade en hög högstanivå men han höll inte mer än 2 säsonger i Barcelona. Två säsonger e alldeles för kort tid om du frågar mig. Redan 06/07 var han påväg neråt, all speed var borta. Iniesta har varit bättre under en längre period.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2014-12-16 17:57
Rivaldo, och Dhinho var klasser bättre och viktigare för klubben än va Iniesta har vart. Jag mena när Dhinho gick ner i kvalité så fick han lämna. Gäller Rivaldo också vad är undantaget för Iniesta? Antingen så kommer han ingång och bidrar med något eller så stannar han max 1-2 år till på bänken och lämnar. Vi är jätte tacksamma för vad spöket har gjort. Men detta är ingen välgörenhet det är ett fuckin jobb.Men att vissa säger att Iniesta är viktigare är titlar??? Jag mena spelare som självaste Del Piero har fått lämna trots att han gick ner i lön sina sista år. Jag personligen tycker att varken Busi eller Iniesta har förtjäna den speltid dom har fått..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2014-12-16 17:54
Barcelonistas:

Menar du att Iniesta är en bättre fotbollsspelare än vad Ronaldinho eller Rivaldo var?

Barcelona Barcelonistas
2014-12-16 17:54
Sen håller jag med dig att ingen spelare är större än klubben. Men där tycker jag du va väldigt orättvis mot Iniesta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-12-16 17:50
Iniesta har tillsammans med Xavi varit den största faktorn till att Barcelona 08-12 anses vara de bästa klubblaget genom tiderna. Lägg därtill framgångarna med Spanien så blir dom ännu tyngre. Ronaldinho,Eto,Henry,Rivaldo,Deco, Ingen av dessa tar dom 2 herrarna vad gäller störst och bäst. Jag undrar vilka du syftar på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2014-12-16 17:46
Barcelonistas:

Ronaldinho, Rivaldo till exempel.
Barcelona Barcelonistas
2014-12-16 17:40
Större och bättre spelare än Iniesta? Vilka då?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2014-12-16 17:31
The Reporter :

För det första så är det du som är en idiot, som tror att man kan leva på gamla meriter. Varför får man inte kritisera Iniesta, för att han var bra för 3 år sen? Dessutom är det är det snarare du som inte har följt Barcelona mer än 3-5år. Vi har tidigare haft mycket större och bättre spelare än Iniesta i klubben och de fick lämna när slutade att prestera, det är så det funkar, det är inte någon jävla korpfotboll vi snackar om.
Barcelona Robért
2014-12-16 17:00
Walter White - Truppen står här. Ingen Halilovic men Adama får chansen vilket är kul.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-12-16 16:40
Klockan 22:00

Go natt era inkompetenta babianer..
Dessa som planerar matcherna alltså...
Barcelona WalterWhite
2014-12-16 16:39
Någon som har någon information om vilka från B-laget som kommer få glänsa ikväll? Är Halilovic med?
Barcelona Barcadinho.
2014-12-16 16:39
Gabriel - visst är Milan mer anrika klubb tillbaka i historian.

Jag vill ändå att folk ska ha bredare syn på fotboll och framför allt vad framgångar innebär. Jag menar inte just du utan mer allmänt. Jag är tvungen att propagera för det eftersom jag är involverad i många ungdomar där jag bor.

Alla har drömmar, visst. Jag såg nu i helgen en fin reportage på viasat om Modou Barrow som spelar nu i Swansea. Han kom dit direkt från superettan i Sverige. Han har tagit ett enormt stort steg i sin karriär.
Han har också drömmar. Han slutade intervjun med att säga "jag hoppas att jag kommer spela nångång i Barcelona". så sa han, i Barcelona.
Men vi får inte se ner på Swansea för det. Det är ytterst svårt att nå dit.

Samma sak gäller City, Tenerife och alla sorter klubbar.
Inte vem som helst kan ens spela i superettan heller.

Och supporterskap - samma respekt hoppas jag att folk visar här. Vi är en familj som älskar fotboll. Och jag uppskattar i vissa lägen mer en city supporter som har varit med i klubben utan att vinna något än en United en som klagar efter varje titellös säsong. Det är en speciell lycka att vänta många år innan man vinner något.
Barcelona Gabriel
2014-12-16 16:31
Neymar11 Läste precis ditt inlägg och kunde inte sagt det bättre själv. Spelare som Xavi och Iniesta förtjänar att få avsluta sina karriärer i klubben. Vissa saker är viktigare än titlar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2014-12-16 16:26
Neymar11

Respekt!!
Barcelona >The Reporter<
2014-12-16 15:39
Neymar 11. Jag älskar dina inlägg. Behandla Xavi och Iniesta som helgon!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2014-12-16 15:38
ll Barca ll Det där du skriver om Iniesta ger mig Ebola. Det är pga sådana idioter som dig som gör att man knappt vill läsa här inne längre. När blev du ett fan? Inför iår eller? uppskatta Iniesta och Xavi som en skrev för något inlägg sedan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-12-16 15:35
Mens period för shitty supportrarna? Den där Måns måste vara en bonde som varit instängd hela livet. Vrf all denna hets? Barcelona som klubb har 0 rivalitet med Shitty, hetset som kommer från idioterna är på Real Madrid nivå.. Tydligen så är Camp Nou en dålig arenans också haha.. Kan någon nämna 1 arena som är bättre än Camp Nou? Camp Nou,San Siro,Bernabeu, Old Trafford, Anfield, del alphi, här har ni arenor med historia som sträcker sig över 100 år. Ethiad stadium? A shitty arena for a shitty team! Man blev avklädda i gruppspelet, där man tillslut gick vidare på tur..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2014-12-16 15:31
Ärlig talat när skvår pantade tränare fatta att suarez behöver näta för att få igång målskyttet. Han behöver hur mycket nätkänning som helst. O dagens match hade varit perfekt att lita sista 30 elr första halvlek. Huuuurrrr täänkerrrr duuu luuuiiiis enriqueeee jag blir galen killen är dominec nr 2
Busquets
2014-12-16 14:31
@Joan Gamper:


Hur kan man vara så dum och opåläst?

Bra skrivet Gabriel.
Barcelona enkos
2014-12-16 14:11
Jag var en gång i Barcelona och skulle se matchen mot Celta, lyssnade på folk att man kan fixa biljetter på plats men det blev helt galet, man kunde inte hitta någon biljett alls, varken svart utanför arenan eller i biljettluckorna där man fått info att inga biljetter finns till salu, trots att det till slut var 82 000 åskådare... Jag har alltid fungerat, varför sålde de inte de andra 18 000 som fanns kvar, eller var de sålda och varför i så fall stannade hela 18 000 personer hemma medan de fått betala för dessa biljetter..
Nu undrar jag fortfarande, är Barcelonas alla hemma matcher utsålda, menar får Barca pengar för 100 000 sålda biljetter varje match oavsett om det ibland kommer 95 000 och ibland 67 000?
Barcelona Gabriel
2014-12-16 14:02
Joan Gamper Jag förmodar att du syftar på Silvio Berlusconi när du säger att Milan blev en framgångsrik klubb först efter att han pumpat in pengar till dem, vilket faktiskt isånnafall är ett helt felaktigt påstående från din sida. Faktum är att Berlusconis intåg i Milano klubben inte kom först förens 1986, och Milan hade haft fullt med glansdagar långt innan dess. Milan hade 10 ligatitlar innan det att Berlusconi tog över klubben, och man hade också 2 Europeiska titlar/Champions League som man vann säsongerna 1962–63 samt 1968–69. Deras storhetstid med Gre-No-Li är en av klubbens mest framgångsrika under hela deras historia, en period som inträffade innan Berlusconi - redan på 50 talet. Med Gunnar Gren, Gunnar Nordahl och Nils Liedholm lyckades man vinna Scudetton 5 gånger och en stor majoritet av Milanistas ser fortfarande Gre-No-Li epoken som klubbens bästa genom tiderna. Jämför det med Manchester City som hade 2 ynka ligatitlar innan de först vann igen 2011-2012 och sedan igen 2013-2014. Det blir en pinsam jämförelse, inte heller har dem en endaste CL vinst genom deras historia, eller ens deltagit i en final för den delen heller. Bortsett från de 10 ligatitlarna Milan vann innan Berlosconi tog över klubben har Milan vunnit Serie A 18 gånger sammanlagt och Champions League 7 gånger. De har varit i Champions League final hela 11 gånger, varutav 3 av dessa finaler spelades innan Berlusconi tog över. Att Berlusconi faktiskt räddade klubben från att gå i konkurs är en självklarhet, men att klubben först blev framgångsrik efter det inträffade är som du ser helt felaktigt. I Milan hittar du klubblegendarer som Nordahl, Gren, Lidholm, Rivera, Trappatoni, Maldini, Ancelotti, Gullit, Rijkaard, Van Basten, Albertini, Weah, Shevchenko, Pirlo, Seedorf, Cafu, Kaka mfl. Milan har också en drös av spelare som vunnit Balon D'or: Gianni Rivera, Ruud Gullit, Marco Van Basten (som vann den 3 gånger under hans period i Milan), Weah, Shevchenko och Kaka. Det är 6 Balon D'or spelare dom haft i klubben under historiens gång. Sen har dem bortsett från det haft flera VM guldmedaljörer i deras lag, gång på gång. Jag vet inte hur mycket mer uppenbart du vill att jag gör det för dig? Ja, Milan räddades ekonomiskt av Berlosconi när han tog över 1986, men nej, Milan blev inte först framgångsrika efter det att han tog över, felaktigt. Milan är en av historiens mest framgångsrika klubbar, både innan och efter Berlusconi. Om du vill sätta Manchester City på samma pedestal som en storklubb som Milan så är det upp till dig, jag vet i alla fall vart jag står i den saken.
Barcelona Andresito
2014-12-16 13:29
@Alltid en legend, Puyol .:


Vet inte om det stämmer till 100%. Men de blev avstängda för att de la upp streaming-länkar innan varje match vilket inte är tillåtet på Twitter.
Busquets
2014-12-16 13:22
Man undrar ju om vissa av er vet vad supporterskap är för någonting? Varför blir ni som små ungar när någon skriver något provocerande om Barcelona? Det är väl det som är meningen inför matcher som dessa. Det SKA skapas en hetsig stämning för att göra det hela ännu intressantare men ni är ju helt hopplösa. Ni slänger ut er glåpord en efter annan och tar allt personligt.
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2014-12-16 13:14
Har varit bortrest, så någon kanske skrivit/frågat redan, men var har hänt med twitterkontot Barcastuff?

Barcelona Barcadinho.
2014-12-16 12:23
@the cameroonians:Tack för ditt svar. jag tolkar det så att du ser en extra potential i honom och det är väldigt positivt. Vi håller tummarna att det bara en tidsfråga innan vi ser hans konster i a-laget.
Jag beundrar dig och flera andra här hur ni följer så noga b-laget, bort från all stjärnglans och tom kommersiellt som de stora grabbarna lever i.

Barcelona II Barça II
2014-12-16 12:16
Neymar11:

Iniesta är 30 år gammal, han kommer att förmodligen avsluta sin karriär om 3-5 år år. Han må vara en legend, men att ha kvar honom trots att det skadar vårt spel samt påverkar våra chanser att ta titlar, det köper jag tyvärr inte. Glöm inte att klubben alltid är större än sina spelare, ja till och med större än självaste Messi.

Jag håller inte med dig, just nu håller inte Iniesta för ett lag som F.C Barcelona. Tyvärr så tror jag inte heller att det är formsvacka, tror att han helt enkelt inte är lika hungrig längre.
Annons: